16.58

~H~
O
<3
-- -- -
Javisst! Då var man hemma och nu kom Viktor och Janke =) Blir till att laga lite mat nu och invänta dem andra som ska komma! Då blir det att hälla upp ett glas gott och bara njuta av nyåret :D
-- -- -
Men nu måste jag hjälpa till lite med maten och vara social :D
Ha en underbar kväll allihopa!
Bilder kommer imorgon :D
~H~


10.04

~H~
O
<3 :$
-- -- -
Jaha ni , då var det sista dagen på året :O Det går verkligen fort och åren bara rullar fram... Så se upp allihopa och gör någonting med livet innan det är försent, känner själv att jag har blivit gammal haha :O Vilken inte är så roligt, men sånt är livet!
Klev precis upp och började städa det jag inte hann igår, för ikväll kommer några vänner över :) Det ska lagas mat och kanske drickas något glas champagne för att fira in det nya året :D Ska bli skönt att vara hemma något nyår också! Har faktiskt tröttnat på att springa runt i Västerås och hänga runt på fester... Har man gjort så mycket iallafall så nu ska det bli skönt att spendera nyår med dem närmsta! Gilla knappen på det!
-- -- -
Idag på dagen ska jag hem till Mamma och Pappa och äta gott ch umgås innan jag åker hem hit och börjar göra iordning maten med viktor =) Gott!
-- -- -
Har också några nyårslöften jag tänkt att dela med mig av :)
1, Sluta dricka så mycket och inte lika ofta som jag gjort under 2010!
2, Sattsa stenhårt på gymmet och få tillbaka mitt 8-pack!
3, Sluta umgås med ovärt folk som jag känner att jag inte kommer vara kompis med hela livet!
4, Börja plugga om jag inte fått något jobb inom typ 2 månader!
5, Våga stå för den jag är och inte låta andra styra mig, lite till o från med det.. Men vissa försöker styra mig för mycket.. Men nu ska jag säga : hejhej och hejDÅ till dem!
-- -- -
Just ja, pratade ju också med - * - igår, verkligen ett mysigt samtal! Vi hade ju precis samma intressen och allt, så det ska bli hur roligt som helst att träffa dig sötnos!
-- -- -
Men nu måste jag fortsätta städa, typ svabba golvet :O roligt... NEJ!
Bilder från kvällen kommer självklart upp!
~H~

22.13

~H~
T
ror jag börjar gilla dig .... ( rätt sjukt )
-- -- -
Dagen började ju kankse inte så bra, Viktor ringde och terroriserade mig efter kl 10,00! Inte Okej!
Blev att åka ner på stan och kolla lite, fick också glas av Viktor, kanske han kände på sig att han hade haft sönder några av dem? haha! Köpte sedan en fin Lyle And Scott tröja, gillas!
Blev sedan lite bil åkning med Robin Viktor Isak och vår allas MR.H , galet! Hampus hampus ( HAHA)!
-- -- -
När jag oh Viktor kom vi hem så blev det att tänka igenom morgondagen och se till att allt blev fixat! Så skönt att känna att man har allting fixat så man slipper stressa sönder sig! =)
-- -- -
Ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma med lite Cola och en skön film! Underbart att softa ner (Y)
Ska också prata med en speciell person, som också kommer på Onsdag :$$  jag vet att ni vill veta vem det är ;) Men ni får ta det lugnt lite nu ;) Det kommer komma fram vem det är :)))
-- -- -
Men nu ska jag dra ifrån datan lite, vi höres allihopa!
~H~

S
å snygg tröja!!

....

~H~
 Schysta " vänner " man har.. hmm
-- -- -
Precis hemkommen från en låång promenad med Simba för att rensa alla tankar från gårdagen, trodde det skulle bli nice, men så blev ikke fallet! Blev lite knas med två kompisar, ledsen för det grabbar!
Blev sedan lämnad mitt i natten och fick gå hem ensam... hmm!
-- -- -
Men nu måste jag glida ner till stan och fixa en tröja som jag inte gjorde igår, sen ska jag och Viktor kolla runt lite :D Så jag får skriva mer senare!
-- -- -
Måste tacka Johanna och Jim för ni är riktiga vänner =)
-- -- -
~H~

17.33

~H~
G
illar!
- Ja det gör jag... vad som än händer kommer jag alltid göra det!
-- -- -
Precis hemkommen från gymet, allt gick bra och blev också ett stadigt pass med Daniel Och Teo! Det som också var roligt var att jag var nästan störst ( biffigast ) på gymmet idag! Det ser jag som ett framsteg!
-- -- -
Ska snart träffa Robin Justlin från mitt gamla fotbollslag :D Det var ju inte igår jag träffade han precis så det ska bli roligt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, måste verkligen bli bättre på att planera mina dagar och inte sova för länge.. Hinner inte med allt jag måste och vill göra, inte vuxet alls!
-- -- -
Nu blir det ett grovt mål mat och sedan slapp till jag träffar Robin, mer om kvällen kommer upp senare :D
Ha en trevlig onsdag så länge =)
~H~

13,09

~H~
V
em, vad eller vilka?
-- -- -
Skönt att sova ut lite idag, men ska snart till gymmet, blir bröst och biceps idag! Ska sedan hem och träffa Viktor och Janke, vet inte om det blir IKEA idag men vi får väl se vad vi hinnet med så att säga! Ska iallafall köpa en nyårströja och stryka mina Lyle And Scott chinos som är rätt skrynkliga... Inte okej!
-- -- -
Under kvällen ska jag träffa Alex och Jocke, vad som händer är obestämt.. Men det visar sig väl vad som händer :) Det brukar oftast bli roligt när man är med dem =)
-- -- -
Måste också säga att Bröderna Karlsson är en riktigt rolig och bra film, mycket sevärd :D 4/5 stjärnor!
-- -- -
Men nu måste jag kila, vi höres allihopa :D!
~H~

00.46

~H~
I
bland är det svårt, men vad ska man göra.. Det är bara köra på och hoppas det löser sig!
-- -- -
Precis hemkommen från vår vän - J - , var riktigt trevligt att vara där! Vi satt och småsnacka lite och pratade om livet, underbart! david vad också där, kul att få träffa han igen!
Men blev lite sent och vill inte sova bort hela dagen som jag råkade nästan gjorde idag ...
-- -- -
Nästa Onsdag så kanske min så kallade " Date " kommer , oj oj ! Jag skrev ju dock att han skulle komma imorgon, men råkade ta fel på dag, haha sån jag är :$!
-- -- -
Imorgon blir det att köpa lite nya kläder inför nyår, behövs igentligen inte men kan aldrig bli för mkt i garderoben haha :D! Ska också till Ikea med Viktor och kolla lite, härligt!
-- -- -
Har också tagit en bild på dagen Outfit, många tyckte den var snygg, så vad säger ni (A) ?
-- -- -
Men nu måste jag sova, så vi höres imorgon! Ha det bra allihopa! PUSS!!
~H~

P
ickè - Reebock
Tröja, MQ
Jeans - Jeans Butiken!

14.56

~H~
E
n mycket mysig gårdag med Viktor Emil och Isak!
-- -- -
Blev en hemmavkäll igår med grabbarna, blev lite film och massa mys! Ojoj!
Men under dagen hände inte mycket det var det gamla vanliga med gymmet och lite städning, ska också på ett möte på torsdag, kan bli intresant!
-- -- -
Hoppas också att min så kallade " date " kan komma imorgon, skulle vara hur mysigt som helst :$$!
-- -- -
Under kvällen så blir det hem till - J - och snacka lite om livet, var länge sen jag var där så det ska bli kul att träffa dig igen :D, vår vän - D - är också där, nice nice!
-- -- -
Men nu ska Lilla emil ha datan ås vi höres, och frågan till om jag var singel så är svaret : JA , hihi! Så det är bara att skicka ett mail om ni vill ha en dag på tu man hand med mig ;) (A)
-- --
~H~

15.05

~H~
Ä
r det någonting på gång eller?
- Hoppas hoppas!
-- -- --
Kom hem från gymmet för ett tag sen, blev ett hårt axel och triceps pass, viktigt!
Gick självklart bra med instruktionen, det göre jämnt!
Sitter just nu med Denise och Daniel, två riktigt bra vänner som jag har saknat väldigt mycket! Så väldigt roligt att vara med dem!
-- -- -
Ikväll har jag fått lite förslag men vet inte riktigt, är inte så sugen på att hitta på någonting med tanke på igår och imorse, inte okej alls!
Men nu ska jag fortsätta att umgås med mina vänner, vi höres =)
~H~

10.57

~H~
O
jj ojj, längtar verkligen till mitt möte med - * - ;))
-- -- -
Måndag
Vaknade upp för ett tag sen och gjorde en liten frukost såhär innan jobbet, viktigt! Så ska ju snart cykla dit.. Eller måste förs öppna fönstret och kolla om det är kallt eller inte, äre för kallt bli det utan tvekan bussen :$ Är hur trött som helst även fast jag har sovit i typ 9,5 timmar! Sjukt!
-- -- -
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska enbart ta det lugnt! Men nu måste jag fixa en sak innan det är dags att springa iväg till jobbet =)
Vi höres efter gymmet :D
~H~

00.10

http://www.youtube.com/watch?v=N6O2ncUKvlg&feature=related

En riktigt bra låt!
-- -- -
Skulle precis till att gå o lägga mig, så hittade jag den här låten helt random, lyssnade på den och blev helt fast, haha den har säkert gått om och om igen i 30 minuter nu haha!
-- -- -
Måste tyvärr slänga in en diss till en viss person som tror man kan köra med folk och sen inte ens bry sig.. Personen vet precis vem den är! Blev riktigt besviken och ledsen på dig idag! So not JJ Style!
Så stor diss till ditt uppförande!
-- -- -
Men för att återgå till någonting roligare så får jag besök antingen denna vecka eller nästa vecka, :$$ oj oj vem kan det vara som vill hälsa på! Det får ni reda på tidsnog :) (Y)
-- -- -
Men nu säger jag tack för mig! PUSS!
~H~


22.32

~H~
V
arför lär jag mig aldrig?!
-- -- -
Dagen har varit skön, har verkligen inte gjort någonting speciellt utan bara vart med Freddy och kollat film, sen under kvällen har jag varit ensam, hur skönt som helst! Att bara sitta och tänka på medgångar och motgångar, vad man ska tänka på och vad man ska göra i vissa situationer :D Så tummen upp för det!
-- -- -
Så just nu sitte rman bara och små kollar på tv, går någon film på 3,an som jag inte ens vet vad den heter haha (Y)
Ska sova tidigt ikväll, har blivit några sena kvällar så nu äre dags för en ny jobb vecka med nya äventyr!
Hoppas alla haft en skön helg, för det har jag :)
PUSS!
~H~

E
nsam är stark!

16.43

~H~
E
fter en mycket lyckad gårdag så vaknade jag upp och kände att livet är rikigt underbart!
blev sedan en liten promendad innan det var dags att åka hem till Freddy och mysa ner sig i soffan och kolla film, mys!
-- -- --
Ikväll blir det att vara hemma och kolla film där, vet inte ens om någon kommer över, så blir nog att cehcka film solo, kan också vara skönt!
-- -- --
Många har undrar efter bilder från JulAfton, så dem kommer jag lägga upp ikväll =)
Men nu ska jag återgå till att kolla på filmen, vi höres ikväll :D
~H~

17.38

~H~
H
aha okej, vissa bryr sig inte.. Men men!
-- -- -
Sitter just nu och taggar igång kvällen som ska spenderas på Silk hade vi tänkt, vart ju ett tag sen jag var ute så måste väl ut nu och visa att jag lever haha!
Dagen har varit riktig tlugnt, har bara varit hemma med några kompisar och tagit det lugnt :D Blev några filmer och lite godis, gott!
-- -- -
Men nu måste jag springa, vi höres allihopa och ha en trevlig kväll :D
~H~

12.26

~H~
M
en okej... Inte coolt!
-- -- -
Gårdagen var riktigt nice, några kompisar kom över till mig och myste lite under kvällen! Det kollades på en bra film som gick på tv och självklart MR.Bean haha han e grymm ju!
Men tyvärr så kan inte vissa sköta sig, jag och Jonna gick och la oss men så kunde inte vissa respektera det utan dem hade på musik och sjöng som dem aldrig sjungt förut.. Så not JJ style ... Men nu vet men iallafall vilka som ska få komma nästa gång jag ska ha en myskväll!
-- -- -
Idag ska ajg träffa Tobias, länge sen jag träffa honom, tror det var sist vi var på kryssning jag var med honom, så det ska bli trevligt! Vad vi ska göra får ni se senare under dagen =)
Men nu ska jag äta en god lunch och kolla lite TV  , Chaao =)
-- -- -
Tack till två personer som städade undan allt skräp som vissa inte orkade ta undan :D
Janke Gina <3
~H~

T -v- J

19.28

H~
P
recis hemkommen till min lilla lägenhet, det var verkligen hur skönt som helst att vara hemma hos föräldrarna under två dagar, slippa all press och slippa allt folk som springer ut o in här haha.. Men ikväll ska någa kompisar komma över och Jul Mysa, så städar lite nu och gör lite mat, han inte äta hemma för jag skulle iväg så min snälla pappa skjutsade mig!
Fick en massa bra presenter och jag hoppas också att jag gav bort lika bra som jag fick :)
-- -- -
Just ja, satt och lyssnade på lite Jul låtar och så kom denna upp, minns den från tiden då jag gick på Tillberga skolan när denna sjöngs på en Jul avslutning, gick nästan tårar i ögonen, den är verkligen jätte fin!
~H~
http://www.youtube.com/watch?v=SE-bDIYlDXo

Julafton :D

~H~
 GOD JUL allihopa!
-- -- -
Ja, då var det den 20,e Julaftonen jag firar =) Allting är ju som vanligt; Är med familjen och har precis tagit på mig finkläderna, mys!
Ska väl äta en jullunch snart med massa gott såsom köttbullar, Janssons frestelse, korv och potatis, gott!
-- -- -
Under dagen vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl att enbart umgås och kolla på tv för a t sedan dela ut lite julklappar. Ska hem till mig senare under kvällningen och ha lite julemys med dem som står mig närmast, har inhandlat lite pepparkakor och glögg, juligt (A)
-- -- -
Just ja, har alla sett min nya förhållande status på fejjan ;) ??
-- -- -
Men nu ska jag skippa datan och bara vara, vi höres senare!
Ha nu en jätte trevlig Julafton !
-- -- --
Många pussar ch kramar från mig!
~H~
 

21.57

~H~
 J
ag ska klippa av hans hälsenor så han inte kan springa, sen om han fortfarande rör sig så ska jag döda han, hahah så lät det hos mig imorse när en så kallad " Gangster " gick lös, haha bara skämmigt höll på att börja skratta när jag såg vilken nörd han var, haha så synd gubben, ingen av oss blev rädd :) puss på dig!
-- -- -
Idag har jag bara tagit det lugnt och varit med någa vänner, blev en snabbis på stan för att sedan åka hem och göra sig klar för jobbet, Åkte sedan hem till Tillberga och slog in lite Julklappar med min syster, julemys e aldrig fel! 2,a gången jag bloggar härifrån, haha
-- -- -
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska snart sätta mig vid tv,n för att sedan sova tidigt! Man måste ju vara utvilad när det är julafton så man inte somnar när tomten kommer haha!
Jag hoppas att alla får vad dem vill i present imorgon, vad har ni önskat er :) ??
~H~
 

12.16

~H~
O
kej snart kastar jag utan datan genom fönstret! Detta är 4,e gången jag försöker uppdatera denna här skiten!
-- -- -
Haha vaknade upp att en person ringde på porttelefonen och ville snacka om någon martin som jag absolut inte har kontakt med, haha! Om jag ska vara ärlig bryr jag mig mindre om honom är typ dammet på golvet, så sorry boy! Det blir inget!
-- -- -
Ikväll ska jag hem till Mamma och Pappa och bara ta det lugnt, ska bli skönt att komma tillbaka till Tillberga igen, mums!
Ska nog sen gå ut med hunden med Matte, har inte sett han på ett tag så måste nog dra dit =)
--- -- -
Blev ett snabbt inlägg för måste till stan och fixa lite grejer nu, see yah :D
~H~

14.50

~H~
L
iiivet går vidare ...
-- -- --
Jag vet själv att det blir bättre såhär, men blir rätt ledsen iallafall, men det är tur att vi kan vara kompisar för det har vi alltid varit, ett väldigt bra tag nu! SÅ hoppas det inte kommer bli konstigt mellan oss nu!
-- -- --
Som ni kankse förstår så har jag och " Perosnen " kommit under fund med att det kanske är bättre att vi bara är kompisar... Lite tråkigt kanske men känns väl bra att det inte gick längre än vad det gjorde...
-- -- --
Hela livet ska jag blicka tillbaka på dem gånger som vi prata...
~H~

Gråt dina tårar,

13.08

~H~
R
ätt besviken på dig... Riktigt besviken!
-- -- -- -
Vaknade upp för ett tag sen och kände en mycket obehaglig lukt... Simba hade tydligen spytt under naten när jag sov, stackars lilla gubben :( Så fick ta bort det och ge han lite mat, han såg riktigt hungrig ut :O
Känns att det kommer bli en stressig dag idag, vet inte varför men jag måste fixa massa ärenden nere på stan och sen ska jag vara på jobbet kl 4 , så har inte tid för nått snickSnack idag heller!
-- -- -- -
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir iallafall hem efter gymmet och äta, går rätt bra nu! Så nu äre bara att kötttaah, =)
-- -- -- -
Måste också säga tack till personerna som tkr min blogg har en bra design och att den är spännande att läsa, fick också lite förslag på olika ting, oj oj vad kan de vara ?? =O
Men nu måste jag fixa lite, vi höres :D
~H~

19.49

~H~
V
idrigt kallt ute om jag ska vara ärlig!
-- -- --
Kom precis hem från stan, fick ett litet ärende från min mor om lite julklappar som inte har inhandlats så fick springa ner och fixa det , (Y)
Kan knappt skriva, hade ju självklart inga vantar vilket inte gjorde saken bättre haha ...
-- -- --
Ikväll så blir det mys hemma med julstjärnan tänd i fönstret och bara mysa ner sig under täcket och kolla film :D
Men nu måste jag göra lite mat, vi höres sen :D
~H~

14.38

~H~
P
recis hemkommen från ett innte allt för bra pass, instruktionen gick bra men skulle köra bröst efter, gick inte.. Har ont i halsen och man ska ju igentligen inte gymma då, men jag försökte men hade absolut ingen ork så det blev inget, riktigt snällt av Jonna och Janke att passa min hund medan jag jobbade!
Måste också Hissa Janke ännu en gång! Han är no den ärligaste personen jag vet, jag fattar inte riktigt varför men tusen stjärnor till honom!
-- -- -
I eftermiddag/ Ikväll så kommer " Personen " hit och då blire film och småsnackande, yeaaaaah!
-- -- -
Men nu måste jag fixa lite med räkningar och dylikt så vi höres :D
~H~
-- -- -- -

10.50

~H~
G
illar, gillar inte ? Gillar, Gillar inte?
- Jadu....
-- -- --
Vaknade upp för en stund sen och Var ute med hunden, tråkigt nog så han han börjat dra nått så fruktansvärt så man nästan flyger efter... Tur att man går på gym, haha!
Ska snart till jobbet, hoppas det blir bra instruktioner idag med! HAHA Har hur ont i magen som helst, körde lite mage mellan instruktionerna igår.. AJ AJ , kan klappt skratta.. Inte så coolt!
-- -- -
Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men lutar mot att jag ska vara med en viss " Person " och dennes kompis, så vi får väl se vad som händer ;))
Men nu måste jag fixa lite räkningar :(  .. Sen måste jag kila, skriver efter gymmet :D
PUSS!
~H~

I. J. J

02.00

~H~
~H~
S
orry för ett sent inlägg, men jag var bara i behov att visa att jag har biffigare armar än en kille som kallar sig Martin på gymmet, så här har ni beviset! TJA!
~H~

Dvärgen vs Jätten

14.42

~H~
P
recis hemkommen från gymmet, Blev ett riktigt hårt triceps pass och mina instruktioner gick riktigt bra!
Som jag skrev innan så skulle jag ju ringa en speciell person och det gjorde jag, bara goda nyheter tror jag iallafall, hihi e riktigt glad asså =)
Måste säga tusen tack till Bästa Jonna som hade städat min lägenhet och gjort fint, tack <3<3
-- -- --
Idag ska jag och Jonna ner på stan och kolla lite, ska ju också träffa " Personen " som ska med hit senare, oj oj (A)
Det blir film, har precis laddat hem en riktigt bra film som självklart ska ses, skönt att börja veckan med att vara glad, tycker inte ni det?!
-- -- --
Men nu ska jag och Jonna äta lite och kolla lite tv innan vi ska till stan, seee yah :D
-- -- -

10.44

~H~
J
ag kommer verkligen sakna dig gubben! Otroligt mycket, hoppas du får det bra därborta!
-- -- -
Gårdagen var ju riktigt nice, Var med några mycket nära vänner och en viss person (A) , drog sedan hem till mig med Viktor och Jonna, Viktor drog lite senare under kvällen så jag och Jonna hade lite mys här med film och chips, såsom Viktors vatten, haha!
Under kvällen busade vi tll det lite med en person som vi kan kalla * L * oj oj vad håller vi på med hahha :O Men kul hade vi iallafall :) Hoppas * L * hade det också :$$
-- -- -
Idag ska jag till jobbet och köra ett triceps pass, skönt! Har varit uppe ett bra tag nu och vart ute med hunden och också sökt 3 jobb, som jag har sagt vill ni få mycket gjort, gå upp tidigt :D
-- -- -
Vi får se om ni får ett glatt inlägg idag eller inte efter jag vart hemma från gymmet, ska prata med " Personen " jag e så kallat har ett förhållande med.... Så vi får väl se vad som händer och sägs... ( Önska mig lycka till då )
-- -- -
Men nu blire lite frukost och tv innan jobbet, see yah :D
~H~

21.02

~H~
M
en är det jag som är sveriges stalker eller?!
- Haha ja :$$
-- -- -- -
Dagen började att man vaknade upp med Robin och Alex, blev lite små snackande men sen skulle dem dra och mecka med bilen, haha ...
Smsade sen en speciell person som absolut INTE ville svara :(  blev typ as ledsen och bestämde mig för att åka dit fast personen inte svarade, haha gick också till fel hus innan jag hittade rätt, skämmigt :( .. Men allting löste sig så nu är det bra mellan oss igen, riktigt glad =)  Var precis där och myste lite nyss men nu sitter jag här med Jonna och Viktor och äter chips och dricker Icas vatten :O haha orka att viktor ens tänkte på att köpa vatten, haha wierdo!
-- -- -- -
Så kvällen blir enbart film och mycket mys, ska tagga inför imorgon, har en grymm instruktion då så det kommer bli ritkgit nice!
Så vi får höras senare allihopa :D
PUSS och hoppas alla har haft en mycket trevlig helg!
-- -- -- -
P.S. Måste också tacka Rebecka för att hon är såå himla snäll!
Och Tacka Denise för att hon alltid ställer upp för mig när jag har det svårt med " Personen " jag gillar, så tack så mkt till er tjejjer!
~H~

11.07

~H~
M
åste tyvärr dissa en viss person...
Jag fick ett sms från någon som jag inte ens hade nummer till, där stod det att jag var värdelös och att jag förstörde personens liv, hmm du ska veta hur snäll jag är mot alla, så det var ju en myyt från din sida kan man säga, fattar inte hur du har mage till att säga någonting sånt, och som du skrev så skulle du aldrig mer hälsa på mig på stan, haha jag vet inte ens vem du är Cutie, så stor diss till DIG!
~H~

Tila är glad :)

10.00

~H~
D
et har kommit frågor varför jag aldrig lägger upp bilder på min hund och bara bilder på mig själv, så jag får väl ta till mig den kritiken och lägga upp lite bilder, tyvärr så har min kamera gått sönder.. Så jag lägger upp lite gamla bilder, hoppas det duger :D
~H~

=)

:O

=)

Sööööta :D

Smal :O

Haha äter dem upp min hund :( ?

Glad :D

wiiih =)

Stora grabben ;)

sötnosarna!

09.37

~H~
T
illsammans?
- men neej, vad har du fått det ifrån? ....
-- -- -- -
Så vad ska man säga om gårdagen, haha riktigt lyckad om jag ska vara ärlig!
Var ju först med Isak på stan och fönster shoppade lite haha, drog sedan hem til mig och kollade pensionärs jävlar, haha riktigt bra serie å det blev många skratt :D , min syster var också med vilket var trevligt, har börjat fått mer kontakt med henne nu vilket känns skönt! Under kvällen kom Freddy och nåra kompisar över och myste lite, så det blev en hemma kväll :) sköönt!
-- -- -- -
Idag ska jag träffa Isak, blir ett stadigt gympass om han inte glömt bort det sen igår haha.. Sen blir det hem ch kolla på film och bara ta det lugnt, får väl se om någonting annat dyker upp!
Haha kul att Robin och Alex ligger och sover nu, och att Robin tog mitt täckte inatt så jag vaknade utan.. hahah inte coolt!
-- -- -- -
Men nu ska jag väl typ få dem andra att vakna och hitta på någonting, det är ju söndag så man kan ju inte sova bort hela dagen för imorgon är det ju jobb dags och helgen är slut!
-- -- -- -
Nu får ni n¨gra bilder från i Fredags :D
~H~
-- -- -- -

<3

J <3 J

Okeeej?

17.53

~H~
E
fter en trevlig dag på stan med Isak så sitter man hemma med min syster, Fripps och självklart Isak, vi sitter och kollar på Solsidan som jag typ har sett en miljon ggr men serien är ju för skön aså!
-- -- -
Ikväll blir det enbart att vara hemma, som det ser ut nu iallafall, kan också vara skönt iofs!
Måste också tacka denise för samtalet idag när jag åkte buss, tack för attt du alltid stöttar mig lilla gumman<3
Men nu ska jag fortsätta att mya lite med Isak, vi höres allihopa!
~H~
-- -- -
I<3

12.47

~H~
O
jj ojjj, blev lite sent igår, därför en sen uppvakning :O
-- -- -
Gårdagen var riktigt mysig, var först hemma hos freddy och kollade på när alla H444x4ade :O okeeej :O
Pratade också ut med Cissie, hur nice som helst att prata av sig lite med dem känslor man har, och hon förstår mig verkligen, en riktigt kompis love you gummis!
Hade dock hoppats att en viss person skulle höra av sig.. Men tyvärr gjorde *** inte det.. men aja, ska iallafall träffa han idag, oj oj oj ;))))
Efter vi vart hos freddy drog jag och två kompisar hem till Jonna, minglade runt lite där för att sedan sätta av mot min lägenhet för att få min skönhetssömn , hehe ..
-- -- -
Just nu sitter jag och ska precis steka på några ägg för att få i mig lite protein ;) , sedan ska jag ner på stan en sväng för att möta " Personen " som jag gillar , oj oj hallå hallå hallå :D
-- -- -
Men nu ska jag göra i ordning min mat, see yah :D
~H~

H
ahaha gammal bild, men 8 packet e kvar :$$

16.08

~H~
H
m.. ibland kanske man inte skulle vara så snäll som man igenltigen är...
-- -- -
Var nyss ute på en riktigt lång promenad med hundarna, dem är verkligen hur snälla som helst, dem var så duktiga så dem fick till och med leka lite med en annan hund, hihi
Pratade nyss med Freddy och det är dit jag ska ikväll på ett " Laaaan " haha älskar att gejjma ;)))
Måste också säga att rebecka San Juan är den bästa, love yo you gumman<3
-- -- -
Vi får väl se om jag nu ska träffa " Personen " ikväll, hoppas det men vet inte riktigt..
Men nu måste jag duscha och fixa mig sen är det bara att sadla om :)
Bilder från LAANET kommer självklart :D
PUSS på er alla och hoppas ni får en trevlig fredagseftermiddag/kväll :D
-- -- -
I <3
-- -- -

11.53

~H~
G
odmorgon allihopa!
Ska väl börja med att säga att jag e nog den lyckligaste personen i världen! Har pratar med en viss person om ett så kallat förhållande.. Vilket vi båda tyckte lät som en bra ide! Så då var det avklarat, haha! Är verkligen huuur glad som helst! Vet inte vart jag ska ta vägen (A) !! hihi
-- -- -
Idag ska jag träffa den perosnen och sen ikväll ska jag nog bara ta det lugnt! Är typ as trött efter gårdagen, plus så fick jag ha två hundar i min säng som använde mitt huvud som kudde :O haha inte okej hundarna! fy!
Måste också hem till min vän -J- och hämta min mobil som jag glömde där igår, haha hatar att glömma min mobil, den e typ som mitt liv :( Tänk dig tanken att inte kunna bli nåbar, inte coolt :(
~H~
http://www.youtube.com/watch?v=fFRkpvvop3I&feature=channel
-- -- -
I <3

02.00

~H~
Ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah 
ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah
Ah ah ah ah ah ah ah ah ah ah
ah ah ah ah ah ah ah ah

Jag vaknar klockan fem
såg solen gå ner igen
Och jag har inga minnen från igår
eller hur jag tog mig hem

(Hey)
Jag har fuckat upp igen ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

Ey, okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut
flyger högt men jag landar så dåligt
blickar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer

Varför då, varför sa jag det så?
Minnen kommer tillbaks, men från hänt eller så
Känner mig blå, kryper ner under täcker
Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
Alla känslor jag gått o burit på
Sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
För nu kommer det fram med en flaska i hand
Fucka upp är mitt andranamn

(Hey)
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll, men
Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Dom ringde från mitt skivbolag
Dom undra var jag var idag
Jag hade en intervju klockan två
och en deadline av nåt slag

Okej lyssna, okej det är alltid likadant
samma gamla visa när jag går ut
Försöker spela tuff men är långt ifrån dålig
Jag skiter i vad och jag skiter i krav
Nu är det du och jag och du gör min dag
För ikväll är vi kungar som aysan sa
spelar ingen roll för jag är nice idag
Bara bonda med folk i min närhet
Blicken ärlig, jag bjuder på kärlek
Från en till en, snurra runt igen
och jag struntar i allt för det är en ny dag sen
Klockan är fem och jag vägrar gå hem nu
Vet du vad, låt oss fucka upp igen nu

(Hey, kom igen)
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen
Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen

Borde veta bättre, borde lugna ner mig, borde ta en taxi hem
Borde dricka vatten, borde gå o lägga mig, men kanske inte riktigt, äään

Okej det är alltid likadant, samla gamla visa när jag går ut
????????????????????????????
????????????????????????????
Fuckar upp, det är så svårt att vara nykter

(Hey)
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll
Men, det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln

Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fuckat upp igen
Fuckat upp igen, fuckat upp igen, fucka
~H~
http://www.youtube.com/watch?v=z5pJH01_xVY

10.16

~H~
J
ag älskar diiiig!
-- -- -
Gårdagen var helt underbar, allt började med att jag var på jobbet, viktigt! Drog sedan ner till stan och träffade Viktor och Janke, vi gick runt lite och kollade lite kläder och lite julkappar till deras familjer, mys!
Sen under kvällen drog vi hem till våran vän -J- det var riktigt nice, satt och pratade igenom livets svåra stunder och kollade på tv och bara umgicks :D Pricken över I,t kom också när en speciell person kom, oj oj vem kan det vart?
Men ska säga såhär, jag blev riktigt glad och hoppas detta kan vara början till någonting! :)
-- -- -
Idag ska jag till gymmet för att sedan gå till stan och vara med Viktor, kanske blir att dra hem till -J- idag igen, man kan verkligen va sig själv där, och det är ett stort plus!
Men nu äre dags för lite frulle och lite tv tittande, vi höres sen :)
-- -- -
I <3
-- -- -

13.06

~H~
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll, men
Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln
http://www.youtube.com/watch?v=z5pJH01_xVY
-- -- -
Oj... råkade sova lite länge, vaknade av att mobilen ringde och en viss person ringe mig, haha försökte sedan ringa upp men det kom inget svar, knaas! Ringde sen Jonas och pratade lite med honom, skönt att jag fått tillbaka kontakten med honom igen, gillas!
Ska ut med hunden nu och sen inväntar det lilla mötet som jag ska på, ikväll ska jag hem till min vän - J - med Viktor och prata igenom livet lite, skönt att ha en liten social kväll då man kan prata om det man känner för utan att någon ska skratta eller typ komma med opassande kommentarer, (Y)
-- -- -
Men nu håller hunden på att typ få spel, så jag måste springa, vi höres allihopa!
P.s. Lyssna på låten, den är grymm :D
~H~

L
ove<3

00.52

~H~
E
fter jacke åkt hem och allting varvat ner sig så sitter man och chillar och kollar på paradise hotel, nervarvning inför ett till möte imorgon kl 15.00 :D
-- -- -
Som jag sa innan så känns det riktigt skönt att ha allting klart inför julen, har också bestämt vad som händer på Jul-Afton och planerat in lite i kalendern haha. Det blev ett snabbt inlägg för nu ska jag prata med viktor igen, haha pratade med han nyss men nu skulle han ringa en speciell person, oj oj ;) så vi får väl se när han ringer upp mig igen, :D
Måste också säga att jag saknar Ludde, en riktigt bra vän som jag var med riktigt mycket i somras, hoppas vi hittar tillbaka till varandra snart vännen! PUSS!
~H~

20.55

~H~
Y
o te quiero!
Dagen har varit grym, så som sagt var så träffade jag två av mina kompisar och körde lite biceps cch triceps med dem, ett hårt pass har verkligen ont i musklerna nu, skööönt!
-- -- -
Blev sedan att dra hem duscha och fixa sig lite för att sedan åka ner på stan och vara med Viktor och Jacke, blev en julklappshandel för hela slanten, men det känns skönt att allting är köpt och fixat nu! Så nu kan man bara luta sig tillbaka och bara slappa tills julen är nära, sweet!
Efter Julklappshandeln så åkte jag och Jacke hem till mig och myste lite och kollade film, najjs najjs! Tyvärr så skulle Jacke bara sitta vid datan haha, seegt men sånt e livet ju :(((
-- -- -
Ska ringa Viktor nu och snacka lite med han om det vi skulle snacka om idaag men det blev aldrig av, så bäst att man gördet nu istället, så vi får höras senare :)
~H~
Gillar dig :$$ ....

Sååja, nu blire många paket till mor far och syster (A)


10.50

~H~
Yo sé lo que quiero

-- -- -
Precis uppvaknad och rätt trött på att lilla simba alltid ska ligga i min säng och helst på täcket och vägra flytta sig, oförskämd hund tkr jag, haha ... Men jag fick iallafall sova 9 timmar så jag är riktigt glad! Kollade mig i spegeln en extra gång och såg att jag faktiskt har blivit rätt musklig, det gillas starkt! Så nu äre bara att köra på, ska till gymmet idag med två kompisar och visa hur en riktigt body builder kör, ( haha )
-- -- -
Efter gymmet ska jag träffa Viktor och prata lite med han, vi hade ett litet snack igår men känns inte så seriöst att ta såna grejjer över telefon, så omogen är jag inte, faktiskt! Vet inte riktigt vad som händer mot kvällningen men det blir nog bara chill hemma , med lilla hunden, guud jag minns när han var så liten, haha! Han växer fort den lilla grabben och det är riktigt roligt att se!
Men på att tala om hunden så kankse han vill ut och busa av sig lite nu, vi höres :D!
-- -- -
Quitate la ropa lentamente ..... Te quiero ;)

-- -- -
~H~

Gull Gull Gull !!!

20.32

~H~ Dissar ~H~

H dissar igen, nu ska ni få fyra stycken riktigt drya grejjer som jag dissar stenhårt!

1, SnorUngar som snackar skit bakom ryggen ist för att våga ta upp problemet själva...
2, Personer som lägger över eget o andras sysslor på ensjälv, inte okej! DISS!
3, Folk som säger en sak med sedan gör en annan utan att höra av sig, finns ju sms lixom!
4, sist men inte minst, Avundsjuka perosner som är typ sjukt avundsjuka på att det går bra för vissa men inte för dem själva, stor diss till det!!!
~H~ Dissar ~H~


19.46

~H~
T
illbaka från mötet jag hade idag, det gick riktigt bra men jag tkr fortfarande att vissa snoriga ungdomar inte ska snacka så mkt skit om mig, tkr det är riktigt omoget att snacka bakom ryggen på migoch inte våga säga det till mig istället för bakom ryggen, men jag kan förstå att ni e avundsjuka på mig för att jag har många vänner och så, men iallafall... Vet att ni ser detta inlägg, haha patetiska ungar, men man kan inget mer än att skratta åt det!
-- -- -
Men för att återgå till jobbet så gick det riktigt bra! Instruktionerna jag hade var riktigt roliga och jag fick hjälpa til latt lägga upp scheman och sådär, najjs najjs! Blev sedan ett hårt ryggpass innan mötet, gillas starkt!
-- -- -
Ikväll blir det att ta det lugnt med grabbarna och kolla på tv, måste ta det lugnt inför en hård dag imorgon :)
Så vi höres senare allihopa :D
PUSS!
~H~

Till alla er som snackar så mkt skit!

11.12

~H~
M
åndag och ännu en ny vecka ska avnjutas =)
-- -- -
Var nyss nere i tvättstugan och fixa och dona lite, måste också säga att min granne är så gullig! Hon SA HUR TREVLIG jag var mot dem som bor i trappen, för hon hade hört att folk sa att jag var trevlig, sånt värmer riktigt mycket, för vissa tror inte jag kan vara snäll utan bara ställer till besvär, men nu har ju motsattsen bevisats, skönt! Blir ett snabbt inlägg nu eftersom jag hade tvättiden och pratade med henne ett lite längre tag än vad som var planerat haha, men det är så det ska vara!
-- -- -
Efter jobbet ska jag iväg på ett snabb möte, hoppas det blir bra! Det kommer det självklart att göra, men är lite nojjig nu om jag ska vara ärlig, men så att alla vet så är jag en snäll kille och skulle absolut inte göra någonting dumt haha (Y)!
Men nu måste jag kila iväg och byta outfit till jobbet, vi höres efter mötet allihopa!
-- --- -
P.s. Måste också säga tack för en kommentar jag fick igår om att bloggen var grym och att jag skulle lycka till i framtiden, oj oj (A) Det blir man ju också glad över (A) så tack så mkt :)
~H~

Y
a yo se: Yo soy bonito!

23.05

~H~
O
keej, jag kanske överreagerade i ett av dem senaste inläggen och fel person fick ta emot kritik, men var arg just då så sånt som händer... Men det var tyvärr fel person som tog åt sig kritiken.. så ber om ursäkt för det! ..
-- -- -
Ikväll har det bara blivit att kolla på tv och ta det lugnt med grabbarna, har också kikat lite på vad som händer under veckan och det händer endel roliga saker som jag kommer ta upp imorgon, yippiii (Y)
Så ska snart sova, har tvättid imorgon, typ as tidigt så det måste man ju tagga till ( eller ) ..
-- -- -
Måste också säga att jag Viktor gjorde en mycket god gärning idag påväg till Ica; Det som hände var : Vi gick och småpratade lite, jag hör plötsligt hur någonting rasslar till och ser en gammal dam ligga på marken helt utslagen typ, jag gick med rask takt fram och frågade hur det stod till, och hon sade då att hon hade lite ont i ryggen men att hon klarade sig, jag hälpte då henne upp och frågade hur hon skulle komma hem, hon bad oss att fråga någon med bil om dem kunde skjutsa hem henne vilket jag självklart gjorde, det som var synd var att mannen jag frågade var typ en mycket bitter man, som sa att han absolut inte hade tid med det och att om vi ville någonting fick vi ringa ambulans.. man bah : okej... Riktigt elakt.. tänk nästa gång kankse det är han som har ont o vill ha skjuts hem.. Men så tänker inte vissa tyvärr! Men vi följde iallafall med damen hem så hon klarade sig, En god gärning och jag hoppas att alla skulle gjort precis som jag gjorde, man måste vara snäll mot sina med människor tkr jag!
PUSS!
~H~

B
ild från i Fredags hos Freddie, Ni betyder <3

14.47

~H~
S
å vad ska man säga om gårdagen?
- Kanon!
-- -- -
Allt började med att jag Viktor Janke Jonna och Jacke var hemma hos mig och tog det lugnt, blev lite schlager till gamla låtar och lite tv tittande, mys lördag! Under kvällen så blev jag bjuden till en fest i Irsta men blev inte att jag drog dit, ville inte lämna mina kompisar och det är ju en rätt bra bit dit, så det dumpades, lika tur det i och för sig... hörde att dörrar sparkades in och polisen var där, så tur att jag inte var där! SÅ blev att softa hemma ist =)
Men när klockan började ticka iväg så blev vi bjudna hem till en söt tjej som heter Mimmie, där var redan ett par kompisr, så vi var där och bara umgicks, också nice att hennes mamma kom hem sen och var med oss, cool mamma asså, tummen upp för henne!
-- -- -
Blev sedan att gå förbi donken och prata med Mikele, länge sen jag träffa han så vi pratade lite, och tyvärr så skulle någon just kasta en timat skiva på mina Lyle and Scott chinos... Inte okej kan jag känna, men man kankse e avundsjuk för att jag har fina kläder och ville smutsa ner dem lite, jag vet inte men man kan ju spekulera i det beteendet... fail!
-- -- -
Sitter just nu och kollade på en riktigt bra film med Viktor janke och Alex, det är väl det som händer idag, kolla film och bara mysa! Aldrig fel, och ikväll blir det Jersey Shore med empa, haha (Y)
Men nu ska jag in i filmens värld igen, hoppas ni haft en bra helg! PUSS!
~H~

Viktor -v- Jhonte

16.27

~H~
H
ur tröög i skallen kan man bli?
- Jadu en hel del om jag inte har fel....
-- -- -
Var precis ute med lilla hunden, blev en fin promenad med många tankar i huvudet... Men har iallafall bestämt och kommit underfund med att man inte kan lita på någon, en som kallar sig din bästa vän kan i nästa sekund hugga dig i ryggen p.g.a många orsaker, synd att det är så, men sånt är väl livet antar jag, orka!
-- -- -
Just nu gör jag ingenting, sitte och skriver med John på facebook haha, livet (Y) Alex och Robin är också här, vet inte riktigt vad som händer ikväll, men jag ska iallafall vara med Jonna, var typ as länge sen vi träffades så det ska bli nice att träffa henne igen :)
Men nu blire att tänka vidare och klla lite tv, puss på er!
Bilder från igår kommer upp imorgon trorJa :D
~H~

Tre snygga grabbar! haha

12.03

~H~
J
adu, vad ska man säga om gårdagen... I början var det riktigt nice; Var hemma hos mig först med Jacke Janke och Viktor, drog sedan till Freddy och umgicks lite, måste tacka riktigt mycket för kvällen Freddy och Cissi! Älskar er!
Och ett stort tack till Cissi som jag snackade med under kvällen, Tummen upp!
Efter vi var där så drog vi vidare till en annan fest som verkligen sög, det enda som hände var enbart bråk och massa skit... Tråkigt att sånt händer... Så jag och tjejerna ställde oss innanför dörren och lät bråkmakarna bråka.. Jag kunde inte bry mig mindre om jag ska vara ärlig! Blev sedan hemgång och sov time, så kvällen var väl 50/50 så att säga...
-- -- -
Måste tyvärr lägga in en STOR diss till ett mycket dåligt beteende på ett par vänner... man gör inte sådär! Plus så e ni så efterblivna och inte fattar vad ni gjort, men aja jag bryr mig inte igentligen, nu vet jag vart ni står och det lider bara ni utav, så bye bye!
-- -- -
Men måste också tacka KR och Pontus för att dem tröstade mig imorse, haha orka att jag ringde och grinade, haha men det är skönt att man kan göra det till vissa personer, vissa andra bryr sig ju inte... Så tack så mycket grabbar!
Tro mig, det betydde otroligt mycket! Kärlek!
-- -- -
Idag vet jag inte riktigt vad som händer... Men det visar sig väl rätt snart, har blivit bjuden till vissa ställen, så vi får se vart kvällen leder, men nu är det dags att gå ut med hunden och duscha fixa sig, sen e man öppen för förslag, yess!
PUSS!
~H~

Taack Så mkt<3

Tack så mkt<3

13.27

~H~
U
tvilad och taggad för en solig och vinterkall helg! Var nyss ute med hundarna i det soliga vädret, underbart att vara ute och gå, inte tänka på någonting utan bara sträcka ut! Sweet!
Blev inget jobb på morgonen utan ska dit senare och visa lite hur man ska gymma ;) , ska också köra ett pass själv, blir bröst och kanske lite biceps idag, det gillar starkt!
-- -- -
Efter gymmet bli det att träffa Viktor och Janke för en liten tur på stan, ska sedan hem hit o kanske kolla någon film innan vi ens har tänkt att göra någonting annat. Sedan ska iallafall jag hem till min vän Freddy och mingla lite där som sagt var, sen efter det vet ingen vart kvällen tar vägen, det visar sig :)
Men mer om dagen får ni veta sen :D
~H~

F
reddy -v- Jhonte

23.08

~H~
M
ätt och belåten sitter jag här vid datan och tänker att livet är riktigt underbart! Lägenheten är städad och har fått många olika roliga förslag inför morgondagen och till på lördag, älskar att mina vänner alltid tänker på mig och vill ha med mig när dem hittar på någonting, det uppskattas! Men då får vi ju se vad jag tycker är värdast att gå på, imorgon vet jag att jag ska till Freddy iallafall, men efter det vet jag inte riktigt... Kan också hända att jag blir där hela kvällen, vi får se. Ska iallafall inte " Ut " , tycker det inte är så speciellt roligt här i V-ås längre, alltid samma folk och samma av allting, men en utgång då o då skadar inte! :)
-- -- -
Nu ikväll ska jag kolla på tv och känna mig riktigt duktig! Har Jul städat och Jul klippt mig, det blev faktiskt otroligt bra! Så måste tacka min vän Robin för det fina arbetet, tummen upp!
~H~

Saknade Jesper, Jag, mini StekarN :D Random bild men YESS!

18.27

~H~
D
å var det avklarat, Julstädningen : Check ! Hur skönt som helst när det är fint i lägenheten utan att man ska behöva skämmas när folk kommer hem till en, så måste tacka min kära syster så mycket fär hjälpen! (Y)
Just nu e jag typ aas trött, det tar mer på krafterna än vad man tror att städa... Tänk på det innan ni skaffar eget!
-- -- -
Ikväll så kanske viktor kommer över på en film och återuppta gårdagens snack, så tummen upp för det, sen vet jag inte riktigt, som sagt e jag ju rätt trött så blir att sova tidigt inför mogondagens planer, hihi!
-- -- -
Men ska nog gör mat igen snart, vet inte riktigt vad som står på schemat, men någonting gott ska jag nog kunna koka ihop, hehe!
Nos vemos :D
~H~

Älska städning!

16.00

~H~
E
fter en mysig träff i kylan med rebecca och sandra så var det dags att göra lite mat, riktigt hungrig faktiskt!
Kyckling och pasta blev det, mycket gott och bra för gymmet minnst utsagt, tummen upp!
Sitter och väntar på min syster som ska komma hit ikväll och bara prata och leka med min lilla ( stora ) hund, trevligt trevligt!
Haha vet inte vad det är med mig, har favorit låtar hela tiden, just nu är det :
Petter - U & Me ,

den är riktigt fin och har ett bra budskap, den lär lyssnas!
-- -- -
Men måste återgå till matlagningen nu, vi höres sen allihopa, PUSS!
~H~

Jag älskar dig syster! -v-

14.03

~H~
P
recis hemkommen från jobb och ett rungt rygg och triceps pass, gick riktigt bra att köra idag och det gillar vi starkt! Body builder här kommer jag, hehe ...
Så blev precis en stadig måltid; Ris och tonfisk stod på schemat! Gott =) Snart blir det nervarvning med en film och bara ta det lugnt, det är ju fredag imorgon så då måste man ju vara pigg, men först blir det ett givet bröst pass, men det skriver vi mer om imorgon :)
-- -- -
Sitter just nu och snackar med Janke om lite saker som hände igår, ?? Blev precis bjuden hem till Freddy imorgon kväll också, för tack från förra gången dem var här hos mig, självklart tackade man ja till det, mys!
-- -- -
Men nu blire film , vi höres people :)
~H~

T
riceps!

14.03

~H~
P
recis hemkommen från jobb och ett rungt rygg och triceps pass, gick riktigt bra att köra idag och det gillar vi starkt! Body builder här kommer jag, hehe ...
Så blev precis en stadig måltid; Ris och tonfisk stod på schemat! Gott =) Snart blir det nervarvning med en film och bara ta det lugnt, det är ju fredag imorgon så då måste man ju vara pigg, men först blir det ett givet bröst pass, men det skriver vi mer om imorgon :)
-- -- -
Sitter just nu och snackar med Janke om lite saker som hände igår, ?? Blev precis bjuden hem till Freddy imorgon kväll också, för tack från förra gången dem var här hos mig, självklart tackade man ja till det, mys!
-- -- -
Men nu blire film , vi höres people :)
~H~

T
riceps!

08.30

~H~
O
jj ojj, uppe med tuppen kan man säga!
Har lärt mig att ju tidigare man är uppe, ju mer får man gjort, så jag kör på den teorin ett tag framöver ist för att sova i typ 700 år o typ bara kolla på tv, vuxet!
-- -- -
Så just nu loggade jag in mig på platsbanken och sökte ett jobb som mamma hade tipsat mig om, tackar tackar.
Sen blire att ta en buss till ett möte nere på stan, tänk hur mycket man hinner med tidigt på dagen!
Blir självklart ett gympass efter mötet, Rygg och triceps står på schemat, tagga!
Men nu är det dags för frukost och fixning, see yaah :D
~H~

00.31

~H~
E
n mycket lyckad och olycklig kväll... tyvärr!
Det blev självklart jobb o sen drog jag till min vän * J * , det blev riktigt mycket snack om hitan och ditan, tyvärr så kom känslorna imellan och en mycker nära vän blev ledsen, det gillas absolu inte, så man försökte ju vara till tröst så mycket osm möjligt, hoppas det hjälpte!?
Blev dock ett mycket viktigt snack med Vikor som jag uppskattade till tusen, han vet verkligen hur jag är och känner mig till hundra procent, så det ska han ha en riktigt klapp på ryggen för! Han är en av mina närmare vänner som jag sagt förut, och det står jag fast vid!
Men i helheten så var det en mycket lyckad kväll, så tack så mycket <3<3
-- -- -
Ikväll ska jag enbart ta det lugnt och tänka igenom det som sades ikväll, endel att tänka på faktiskt... Finns mycket man kan tänka på utan och innantill.. men jag ska försöka göra mitt bästa för att finnas för mina nära vänner, det lovar jag er!
Men nu ska jag bara ta det lugnt och tänka!
-- -- -
P.S , Tobias hade fel med den förra kommentaren! haha lol!
~H~

15.02

~H~
J
ag minns det som igår första gången du log...
-- -- -
Denise... Saknar dig riktigt mycket, det var alltid du och jag som tog en riktigt pratstund antingen när jag skulle möta dig eller gå med dig en bit hem ifrån mig, jag berättade verkligen hela livet för dig, men vad hände?
Jag vet också lite vad som hände, men inte att du var såhär ledsen o sårad... jag är mycket ledsen för din skull... det jag hoppas mest på är att det ska kunna bli som förut igen! För mig kommer du alltid ha kvar, vad som än händer kommer du alltid vara en av dem närmsta!
Jag älskar dig Denise!
~H~

//
Din jjhonte hedman

14.09

~H~
H
eeeej ;) Är såå utvilad idag aså! Blev inget jobb på morgonen men ska istället dit ikväll, så kunde sova ut riktigt lääänge idag, sköönt! Men kom nyss in från en lång promenad med hunden, har har blivit så lydig nu så det är skrämmande haha, kan t.o.m gå med han uta koppel fast det kommer andra hundar så springer han inte fram till dem, grym hund skulle jag säga! Dock så går jag alltid med honom kopplad, andra ägare vet ju inte att han e så snäll och lydig så dem kanske blir arga... Det gillas ju inte!
Måste snart fixa någontiong att äta, vet inte riktigt vad jag e sugen på .. lite kyckling och ris??... det kanske vore någonting ??
-- -- -
Pratade nyss med Viktor som också har blivit inbjuden till vår vän * J * , ska nog dit lite tidigare än planerat ser det ut som... Men vf inte lixom!? Så ska väl göra klart maten, och fixa upp mig, sen bär det iväg!
Mer om den lilla möter får ni ju se senare, giiivet!
PUSS!
~H~

M
in lill Sötnos!

23.46

~H~
H
ellow everybody! Det blev en skön kväl även denna, var först hemma och tog det lugnt med lill Simba :D Viktor Janke Alex och Jacke kom också under kvällen och kollade film, blev även mycket mys mellan * och *  hahaha nerrå skoja bara, eller ?! ;)
Efter alla dragit drog jag hem till min vän * J * och pratade lite och hämtade min kompis väska som jag tydligen hade glömt där, haha sånt som kan hända! Blev även bjuden dit imorgon kväll, så det tackar man ju inte nej till precis!
-- -- -
Nu ikväll blir det enbart att ta det lugnt och kolla på en film som jag sitter och laddar ner, The Town heter den och sägs vara mycket sevärd, så det får man ävl hoppas också!
Men dags att fixa lite för att sedan mysa ner sig i soffan och bara vara, see yah !
~H~

Viktor i långt hår :)))

14.12

~H~
S
åjaaa :D , hemkommen från ett mycket jobbigt med lärorikt pass! Fick en som hade fått papper utskrivna av en sjukgymnast som han ville följa, haha yvärr så kan jag ju inte alla muskler, men när han hade skrivit förklaringen nedan så fattade jag vad han ville åt för muskelgrupper! Jag börjar bli grymm!
Så nu sitter jag och väntar tills min kyckling ska bli klar, kan okså bli ett stegt ägg också, inte helt omöjligt får jag väl säga!
-- -- -
Senare under dagen blir det att jul städa lite och checka lite på platsbanken om dem har någonting att erbjuda... Men verkar rätt torrt där tyvärr! Viktor kanske kommer också, det brukar alltid bli roligt. Men nu måste jag kolla till kycklingen, vill absolut inte att den ska bli brännd!
PUSS!
~H~

A
llt detta e jag specialist på !  Tummen upp för mig!

11.00

~H~
G
ääääsp! Lite trött efter att ha krigat igenom alla program av Pensionärs jävlar, haha verkligen ett sjuukt program haha, dem e grymma ju! Så det blev en aning sent, men det vare nog värt haha.
Sitter just nu och taggar inför ett hårt jobb pass, gud vad jag älskar att vara på gymmet! Man släpper allt och bara köör, det e min grejj det!
Senare under dagen blir det att söka lite jobb, finns inga värda jobb ute nu tyvärr, men man blir inte miljonär på att bara ha ett jobb, tyvärr!
-- -- -
Fick också ett inbjudande på fredag av en mkt söt person, så det e ju självklart man tackade Ja! Så det kommer bli riktigt nice, har också ett så kallat möte på Torsdag, oj oj ...
Men nu måste jag faktiskt fixa lite innan jag cyklar iväg till jobbet!
Höres sen :D
~H~

R
.i.p mitt 6 pack! Nu äre bara ett 8-pack ...

00.33

~H~
E
fter att ha varvat ner och ätit en stadig middag så blev det lite tv kollande med Alex och Robin, skönt att sitta och bara dega.. Eller vad ska man annars göra en måndag lixom?
Blev sedan att ta en promenad till Robins syster på lite Jul fika och kolla på Pirates of the Caribbean grymmt bra film med mycket trevligt folk, så skönt att hänga med dem som har båda fötterna på jorden och är mogna i sättet, så kvällen får en 5/5 stjärnor!
Tack för en trevlig kväll för nu ska jag gå och sova hade jag tänkt mig, har varit en jobbig dag med mycket slit, så jag tackar för mig och säger godnatt!
~H~

R
obin -v-



15.00

~H~
K
änns aldrig fel att börja måndagsmorgonen med ett bröst och biceps pass, viktigt att komma igång redan från start så att säga! På jobbet gick det också riktigt bra och alla var nöjda och glada när passet var slut, alltid roligt när folk är nöjda efter dem har bokat en instruktion =)
-- -- -
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska kila ner i tvättstugan och kolla om det finns någon tvättid ledig, man får ju inte visa sig på stan i smutsiga kläder!!!
Under eftermiddagen kankse Viktor kommer förbi och säger hej, men ingenting bestämt än.
-- -- -
Måste ockå säga att Christian Brandin är både en grymm skådespelare och verkar också vara en oerhört trevlig person! Och vem skulle inte vilja ha hans muskler? Det e ju det man sattsar på när man pressar på gymmet!
-- -- -
Höres ikväll homieez!! =))))
~H~

11.23

~H~
O
jj ojjj, kan detta bli en ny favoritlåt?
- Helt klart!
-- -- -- -

Mohombi - I love You


11.07

~H~
G
odmorgon allihopa! Är rätt trött efter en helg med långa nätter och lite väl lite sömn... Men hade dock tur att jag inte satte mobilen på snoooze, då hade jag aldrig kommit upp! Sitter just nu och krigar låten LÄngesen med Petter, har fått den på hjärnan och går alltid runt och nunnar på den, haha taard?
-- -- -
Ska väl snart iväg till jobbet! Ska bli skönt att få komma iväg lite och göra lite nytta,haha
Vad som händer mer idag vet jag inte ens själv, måste handla iallafall och kankse städa lite... Men man vet aldrig hur långt orken tar en, Men ska göra lite frulle nu.
Vi hööres :D
~H~

Jag sitter och chillar på en av gatorna i Rio De Janeiro :D

23.27

~H~
G
odkväll allihopa, hoppas det är bra med er, för med mig är det kanon!
Var hemma hos mom and dad nyss, fick faktiskt en viktig grej färdigfixad; Mitt CV ! Har skickat ut några men dem sög typ, så jag hade tur att mamma o pappa orkade hjälpa mig att fördigställa det, tack!
-- -- -
Så nu ikväll har jag inte gjort någonting, kollat mailen jag fick från mitt förra inlägg haha... Det blev ett hett samtalsämne bland många personer, men skrev det inte för att provocera utan enbart för att hissa mina kompisar!
Men nu blir det nervarvning och film, jobbb imorgon vettni!
PUSS!
~H~

Ajj då gina.. Än så länge leder jag nog!

Våga vara dig själv!

~H~ Hissar ~H~
En av mina mer seriösa hissningar! Måste göra tummen upp för alla som vågar stå för vem dem är och vad dem står för!
Jag ska inte lämna ut några namn men flera av mina kompisar har också gått ut med att dem är BI, tycker det är grymmt vågat att säga det, helt ärligt! Okej jag har också gjort det men att dem också vågar är stort i mina ögon!
Har också fått en del mail där folk säger att dem har vågat säga det öppet till sin omgivning enbart för att jag har vågat... Fattar nu inte varför just jag skulle få folk att säga det? Så speciell e väl inte jag emot alla andra.. men det värmer riktigt mycket iallafall, så tack så mycket!
SÅ måste säga till alla som har vågat, tummen upp till er, ni e starka!
-- -- --
// Love jjhonte -v-
~H~ Hissar ~H~

13.14

~H~
E
n underbar gårdag! allting började ju med att Alex kom hit och gav mig lite mat och hälsade på ett tag, Sen drog han till Vallby för att träffa en kompis, så blev att softa lite vid datan själv innan fin besöket kom, vi hade verkligen hur trevligt som helst, satt och små pratade och talade om gammla minnen! Jag vet inte vad dem tycker men jag tyckte verkligen det var hur trevligt som helst! Vuxen poäng att sitta och små prata lite över en lördag, man behöver faktiskt inte vara ute och röjja stan varje helg!
-- -- --
Idag blir det att enbart ta det lugnt! Kanske ska handla lite också, men det får vi se om jag gör haha.. behövs igentligen inte.. men ser mycket roligare ut om det hel fullt i kylskåpet haha!
Sen ikväll ska jag hem till Mamma och Pappa, skönt att komma dit ibland och få någonting gjort...
Men nu ska jag väl kolla lite tv och enbart cooola ner, see yaah !
~H~

(L)

18.00

~H~
J
amensåja! Ny duschad och fräsch, åt precis en god hamburgare som alex kom och gav mig, gott!
Ikväll var ju planerna att inte göra någonting speciellt men det ser nu ut som att freddy och Cissie kommer hit och myser lite ikväll, ska bli riktigt roligt att äntligen få rå om dem lite! Ska bara städa lite nu och ta fram lite gott på bordet såsom lite ost och lite vin! MYS!
Men dax att sätta igång med städandet, höres ikväll sweeties!!
~H~

HAHA, bjuder på bilden!

16.02

~H~
G
årdagen blev riktigt trevlig, var med min syster under kvällen och myste och lyssnade galen musik och bara körde! grymm kväll syster!
-- -- --
Idag har jaag varit med min lilla Viktor och bara tagit det lugnt, var också nere på stan för ett tag sen och hälsade på Freddy ich Cissie, grymmt länge sen jag träffade henne, så tummen upp för att äntligen träffa en saknad vän!
-- -- -
Ikväll blir det lugnt ser det ut som, men jag ska iallafall vara med Viktor, (Y)
Måste be om ursäkt för dålig update, men har haft mycket att göra... Men det ska bli en bättring, men mer om kvällen får ni reda på senare :D
PUSS!
~H~

HAHA PJ!!

14.59

~H~
T
jeena allihopa, som ni kankse såg på det förra inlägget hade vi typ sjukt roligt igår! Så sitter just nu och snackar lite om gårdagen och bara tar det lugnt, blir snart ner på stan och kika runt lite och träffa Viktor, länge sen man såg honom så det ska bli roligt att umgås med honom igen!
Det ser ut att bli en lugn fredag med lite mys och film kollande, skönt! Min syster kanske också kommer och umgås lite, för ska vara med henne imorgon:D Yipppii !! <3
Men nu blir det att kila iväg och fixa sig lite!
PUSS!<3
~H~

Jag (L) Viktor

12.53

~H~
M
en då var man uppvaknad från en lång och mycket galen helg!
-- --
Allt började med att jag och Raffa sitter hemma hos mig och små snackar, ringer sedan på telefonen då det sägs att Jocke och Alex var på gång för en resa till Sthlm, grymm grymmt! Sätter oss sedan i bilen och åker iväg, drar först en fin tur till Tensta och åker runt där och leker lite coolam haha! drar sedan till innestan och kikar lite inne på NK och lite andra fina affärer, blev dock bara fönster shopping, men det e heller inget fel lixom!
-- -- -
Min överraskning är att grabbarna har bjudit med mig på kryssning, YIPPIII !!!
Så vi åkte dit och träffade upp - T - och hans kompisar, dem var riktigt trevliga må jag lova! Det blev direkt att gå till hytten och snabbt lägga in grejjerna innan vi drog till Jockes och Raffas hytt och bara köörde!
-- -- -
Under kvällen kördes det vidare, träffade massa nytt och trevligt folk och hade jätte roligt, man kan faktiskt ha kul utan att vara jätte full, så det kanske det blir i helgen också ?
- Kanske det kanske!
-- -- -
Vaknade upp rättt sent på torsdagsmorgonen, precis när man gick utanför hytten kom folk fram och började snacka igen haha, man hade väl gjort sig känd som vanligt haha ;)
-- - -
Det roligaste med kryssningen var ju att Kissie var där, haha hon måste tro att vi förföljer henne eftersom vi träffade henne i Västerås också haha, men hon var lika snäll denna gång med, så det var roligt!
-- -- -
Där hade ni min skööna kryssning, dock finns det tyvärr inga bilder... men ni får väl se dem på Kissies blogg om det är så, see yaah!
~H~

K
issie style!

14.22

~H~
J
amenVisst!
Nu är det klart, Raffa sitter hemma hos mig och vi e typ as taggade!
Nu bär det av till Sthlm, vet inte riktigt vad som händer ikväll, men det känns som det kommer bli grymmt, grabbarna hade en till överrsakning ikväll, så vi får vad det är , TAGGAD!
Men nu måste vi skynda oss, dem hämtar oss nu, vi höres imorgon!
~H~

11.13

~H~
W
ednesday baby!
Gick precis upp efter en fruktansvärd natt måste jag få säga, vaknade typ mitt i natten och hostade som en cancer sjuk flodhäst, inte så coolt eftersom vi åker idag... Så jag var tvungen att handla impulsivt genom att springa och sätta på mig morgon rocken och ta ett stor glas med hett vatten för att kurrera mig med, och gissa: Det funkade! Sen somnde jag om och kunde sova tills nu när min hund hoppade upp och bet mig i näsan.... ( wierd )
Så om tre timmar bär det iväg: Innan jag åker kommer jag att berätta vart det bär iväg :) !!
Så håll er till tåls era nyfikna busungar :$$ !
~H~

RSS 2.0