Valborg!

Jaha, då var det valborg hörrni!
Själv ska jag jobba ikväll så blir inget härjande för mig, tycker det är lite små omoget hur man ser på facebook att alla ska dricka sig redlösa och bli as fulla.. Hmm valborg e ju inte till för att man ska dricka sig full.. Det e en vanlig dag i princip.. Men sådär kanske man tänkte för några år sen haha, ( gjorde man säkert ) ... Men känner inte så nu iallafall! Så det blir att tjäna pengar istället för att bränna dem :D !
Kul att vädret är bra, eller inte.. haha det kommer när som helst börja regna...  Kul för dem som drog till Uppsala :( 
Men ska äta lite nu och sen träffa Henke lite snabbt, vi höres everyOneeee :D !
-









lys lys som den stjärna du är!

Godmorgon, eller snarare goddag på er allihopa :D!
Var precis ute på en låång promenad med simba, var också och träffade Alle och hans tjej en snabbis, så det var trevligt att sitta och snacka lite i solen :D Pratade också lite med mina grannar som satt här utanför och solade och hade det bra :D ( tills jag kom iallafall ;)) ) Men dem är jätte trevliga och jag hoppas att de tkr samma om mig också.. haha :D !
Så idag då?
- Jag ska vara hemma ett tag, för att sedan hämta Donna, som är simbas lekkompis :D Henne ska jag ha till ikväll för hennes " föräldrar " jobbar idag, så det ska bli kul för både mig och simba :D
Efter jag lämnat henne ska jag väl kolla vad som händer, vet inte riktigt än, har inte bestämt någonting speciellt.. Men jag tror det kommer bli en skön kväl, får vi hoppas!
Men ska göra lite mat nu, vi höres :D !!!
-








Helt död...

Tjeenare bloggen!
Har varit mycket idag, men har faktiskt gjort riktigt många vettiga grejjer idag, allt började ju med att jag åkte på mötet imorse som gick riktigt bra så vi får hoppas att det leder till någonting :D Så trevligt trevligt!
Drog sedan hem och var lite med hunden ( som också var med på mötet ) haha.. Var sedan med Janke ett tag för att sedan åka och gymma med Henke, gick sjukt bra! Men känner att jag kommer vara helt död imorgon... Men det är så det ska vara!
När jag kom hem så gjorde jag inte speciellt mycket, jag var hemma och tog det lugnt :D Blev sen att gå ut med en promenad med Hollaus, skönt att snacka av sig lite!
Och just nu sitter jag och skriver lite med Affe, en riktigt schyst kille :D Så roligt att lära känna dig, ese ;)))
Men nu ska jag sova.. ( snart iallafall )
Höres imorgon :D !
-

Sola ?

Hellooowww bloggen!
Vaknade riktigt tidigt och var ute på en lång promenad med lilla Simba, skönt i detta väder (Y) Drog sedan hem såklar.. Och lagar nu mat, ris och korv står på schemat, gott gott! Blev också riktigt glad igår, skriver inte ut vf här... Men vissa kommer få veta det iallafall (YYY)
Ska ju som sagt ner på ett möte vid kl 1 idag, så ska bara äta lite snabbt och sen springa ner på stan, blir sedan att köra ett gympass med Henke, var ju sjuukt länge sen jag gymmade.. Så vi får se hur det går... Men blir iallafall ett helkroppspass!
Vi höres sen :D
-








Tjaa!

Tjenare bloggen!
dagen har ju varit riktigt trevlig tills jag loggade in på facbook lite senare och hörde från en kompis att det snackades så kallas bull shit bakom min rygg.. Och då kan jag känna.. Varför inte ta det till mig öga mot öga.. Ist för att snacka bakom mig, haha patetiskt.. jag bryr mig igentligen inte.. men sånt där.. hmm låg stil!
Men för att återgå till min dag : jag var hemma och tog det lugnt , blev sen att åka till stan för en del ärenden, såsoom.. jaa... behöver jag inte ta upp i bloggen, men det gick riktigt bra iallafall, så jag e glad! Efter det var jag med Kim och kollade fotbollen, synd att det gick som det gick :/// men men .... Och sorry kim hahah! men men sånt händer!  Imorgon ska jag till ett möte kl 13.00 så måste va pigg till det, vi höres!
P.s. tycker det är rätt dålig stil att om jag nu kommer ner till stan för att såsom träffa dig och göra lite ärenden skiter i det och köper kor ist... det kunde du nog gjort efter dem 5 min jag stannade/letade efter dig.. så stor Diss ...
-
PZ
-













Onsdag!

Godmorgon på er allihopa :D
Vaknade nyss upp från en sköön nats sömn, sov typ 10 timmar inatt så är nästan lite övervilad just nu haha, men skönt att sova ut iallafall!
Så vad blir planerna för idag ?
- jag ska först till stan och fixa ett festing halsband till simba, har hört att det e festing säsong så kan j uva skönt att slippa ha dem i huset.. Hoppas det hjälper!
Blir sedan att åka hem och träffa * N * som jag inte träffat på ett bra tag nu, så de ska bli nice, efter det blir det att träffa gina och Janke för att sedan studera lite!
Och sist men inte minst ska jag hem till Rasmus ikväll tror jag iallafall, äta nånting gott kanske och snacka om livets alla funderingar och värderingar, sweet!
Men nu blir det lunch sen ta tag i det som behövs göras, se yah :D !
-












.

Hellow bloggen :D
Sitter här och inväntar.. Ja, vad inväntar jag... Att någontign ska hända iallafall.. Klockan är inte mycket och jag är intee trött så vi får se vad som händer, kanske blir att träffa Kim om han kommer över, hope so! :$
Var nyss ute en sväng med lilla Simba, träffade då på Reine på micken som og körkort idag, så ett stort grattis till honom, nu känner man ju att det kanske e dags för ensjälv också... pinsamt nästan! Men men ..
Mr H , Hampus , Isak och Madde var också med och gleed i bilarna haha.. Efter jag träffat dem drog jag till Hundgården, igen :D Och träffade Rebecka och två andra kompisar, nice nice! Så som sagt var sitter jag bara här och gör ingenting... Hoppas vädret blir bättre imorgon så man kanske kan sola lite :D vi får se, vi får se!
Men blir nog lite tv nu sen får vi se, see yah :D
-









Tjollahopp :D

Tjenare på er!
Har inte gjort någonting specielt än så länge, träffade nyss Rebecka och var i hundgården en liten stund innan det började regna :O ... Haha vädret e då allt konstigt!
SÅ vad händer senare under dagen, hm jag vet att jag måste städa lite, sen kolla lite på P.B .. Sen är väl dagen rätt fri.. Eller ska prata med en person ikväll iallafall, var ju som sagt ett bra tag sen, men tror det börjar ordna upp sig nu får vi hoppas...
LÄngtar också tills imorgon, en mer om det får ni veta senare ;)))
-



Ny bild eller?
- Nej!







<3

Världens finaste hund<3
-

-

-

Rotweiler <3









Och ett grattis till!

Jag kom just på en grej, min vän Alexander " Mr H " fyller ju år idag också! Så även där får vi säga ett stort grattis!
Ska nog vara med honom senare ikväll och kanske grilla igen.. haha typ 3,e dagen :O Men men, man måste ju utnyttja vädret medan värmen är här!
Och som sagt var ju nyss hos föräldrarna och åt lite god mat och pratade, skönt!
M
en nu ska jag till hundgården en snabbis och träffa rebecka, vo höres :D !
-









Grattis Pappa :D !

Måste först av allt börja med att säga ett Stort Grattis till min pappa som fyller år idag =D
Så ska dit nu och hälsa på lite, så de ska bli trevligt (Y)
Vad som händer efter jag varit där vet jag inte riktigt än, men tror det blir att hitta på någonting roligt!
Är riktigt lad idag, har börjat snacka med en person som jag typ sade upp kontakten med... Men jag orkar inte vara långsökt.. Sen har jag fått reda på vissa saker som gjorde mig lite gladare hihi, så ibland är det tur att man har vänner som kan vända en :$ !
Men nu måste jag skynda mig lite här, vi höres =DD !
-

Te amo!







Tjena tjena!

Efter en mycket mycket lyckad gårdag sitte rman här med Edvin och chillar till lite Sean Paul musik och bara har det bra, ska alldeles strax ut och möta Rebecka i hundgården och njuta av det fina vädret, nice nice!
Om man ska sumera gårdagen snabbt så var det : grillning, kvällssol, mys och massa mer mys! Så två tummar upp till en trevlig kväll :D !
Men ska väl börja röra mig nu, vi höres ikväl :D !
-

Påskafton!

Glad påsk allihopa!
Vädret är underbart, var nyss ute på en lång promenad med Simba och Janke som sällskap :D Vi träffade också en kompis som jag var med på Power meet förra året som också gick med en liten sväng, skönt skönt!
om man ska backa tiden till igår så blev det en mycket lyckad kväll med minglande och många snygga tjejjer (A) Aldrig fel!
Men nu hoppas vi fram i tiden igen och kikar på vad som händer ikväll, vad jag tror så ska jag träffa Isak en stund och kanske ta en liten påsk middag med honom, för att sedan ta en grillkväll med grabbarna! hoppas det blir en trevlig kväll!
P.S , Janke sitter här och är sjukt glad! Han gick lös och rakade av sig håret för ett tag sen, men det håller p åatt växa ut nu, så tummen upp för det haha !
Ha en jätte trevlig dag nu allihopa, vi höres :D !
PUSS!
-











Rihanna <3

Detta måste nog vara den skönaste Rihanna låten, iaf enligt mig!
-
lyssna och avnjut Rihanna - Man Down
-

Min och Helenas favvo låt!








Låååång fredag!

Trevligt trevligt!
Goddagens allihopa, är riktigt glad idag också! Tror det var för att vädret är så fint som det är, man kan ju inte blir mer än glad! Mys kväll igår, så tummen uppp <3
Idag har jag itne gjort någonting speciellt, har varit i hundgården med Daniel och Henke, träffade också Rebecka där :D Alltid lika roligt att få träffa henne!
Ikväll så skulle det ju inte hända någonting speciellt, men har kommit upp förslag att det kanske ska grillas ikväll, och varför inte en grillning i detta fina väder: bara sitta och kolla kvällssolen med vännerna och bara ha det bra,! Inte helt omöjlig på den!
Men nu blir det lite nervarvning och sen ut med hunden =D
Vi höres !










H !

Tjenare allihopa! 
Blev en liten seg update men det har varit massa roligheter så har inte hunnit, men nu är jag tillbaka fräsch som glad som vanligt!
Igår blev det att vara med lite folk och mingla runt i västerås :D Lilla Simba var självklart med , han e så duktig!
SÅ det blev en lyckad kväll :D
Idag blev det grillning med Tobias Henrik, tobias tjej och hennes kompis :D Så det var också väldigt trvligt, tack för en skön grillining :D
Ikväll ska jag nog hem till lilla * J * och bara softa, (Y)
Men ska kika lite film nu, vi höres allihopa :D !
-

Jag saknar dig..... <3<3<3








Jasså, då var det onsdag då..

Godmiddag på er allihopa, hoppas alla hade en trevlig kväll igår för det hade jag (Y)
Blev ju som jag skrev igår att vara med henke och kolla lite tv, mys mys! Lite senare så kom också Viktor, Gina och jonna, blev snack och musik också massa mys!
SÅ vad ska jag göra idag måntro ?
- Det blir att fixa lite saker och sedan ikväll vara med H och J och T , det e vad jag tror iallafall men vi får se :D
Vi höres sen allihopa :D :D
-








OJ !

Glömde nästan :O Tröffade också Tommy som jag inte har träffat på hur länge som helt, vi umgicks alltid när jag bodde i tillberga! Det blev en middag och massa snacka om dem gamla tiderna i " byn " Det blev några timmars snack innan han skulle hem och jag skulle fortsätta med mitt så att säga :D
Men jag måste säga att det var riktigt roligt att träffa dig idag!
Tack så mycket Tommy!
-








Kämpa hårt!

En mycket härlig dag börjar lida mot sitt slut, det har varit : hundgården med massa vänner, sommarstädat lägenheten och även vart med Henrik och självklart studerat lite T , så har hunnit med mycket idag!
Det blev att dissa WB idag, kände inget sug, så blev inget! Så blir att avnjuta dagen med Henrik mf.
Ja ni.. Det var min dag det :D !
-









......

http://www.youtube.com/watch?v=vxk2c3mtHto&feature=related
-








Ännu mer sol :D

Godmorgon!
Vaknade precis upp och har faktiskt endel att göra idag, tro det eller ej! Så dagens planer är att :
Städa lägenheten, Söka ett jobb som jag faktiskt kan få ;)) , Plugga lite Teori ( dags nu ) Sen tror jag också att jag ska tärffa * H * men vet itne säkert på hur det blir, men jag hoppas det (A) !
Sen gick det också rykten om WB ikväll , hm vet inte.. Men jag e inte omöjlig iallafall... Men som sagt, ska jag göra allt detta kan jag inte sitta här och ruttna, vi höres :D !
-

S
ommar/vår outfit! Love it!








Sol sol sol!

Tjenare allihopa!
Kom precis hem från en liten lunch med * J * och * G * en mycket god sallad i solskenet är absolut inte fel en dag som denna! Gårdagen var också riktigt trevlig!
Måste också säga tack till Noah som kom till mig och snackade igår om vad som snurrar runt i hans huvud, känns bra att folk litar på en! Så ett stor uppskattning<3
Så vad händer idag? Nej ingenting typ.. Ska väl bara vara hemma.. Eller tänkte gå ut på " gården " och sätta mig i solen, men vi får se hur det blir...
Keep it up!
-










söndag...

Jadu, man får väl börja med att säga förlåt för dålig update.. men det har varit rätt mkt nu i helgen... Så ber om ursäkt för det..
Men om man går tillbaka till igår så blev det en rätt galen kväll, blev att mingla runt liteöverallt, drog sedan till hydro och lärde känna en rätt gaalen kille haha, men kul var det iallafall! Måste också säga ursäkta till en grabb... Men men sånt händer...
Och idag då ? ja ni... Det blev lite basket och chillande med grabbarna, det var riktigt trevligt, och som tur var så är vädret så fint blev T-shirt! oj oj nu vet man att sommaren är här!
Så vad gör jag nu då?
- Sitter hemma hos * J * och bara tar det lugnt, kollar lite tv och umgås! Trevlans trevlans!
Men var tvungen att slänga iväg ett inlägg, höres av mer imorgon!
hoppas alla haft en trevlig helg!
PUSS!
-






haha gammal och fin bild...



Vädret<3

Goddagens på er!
Måste bara säga att gårdagen var hur grym som helst!! Det blev tv spelet wee, musik och världens godaste mat! Under kvällningen blev det också ett mycket hett snack om politik! hahah blev lite väl arg där ett tag, men men... Alla tycker ju olika som sagt, haha tur det!
Men måste tacka * J * * B * *O* *A* för en grymt trevlig kväll! puss på er!
SÅ idag sitter jag hemma och bara tar det lugnt, och ikväll händer det ingenting vad jag vet! Men man måste ju ta det lugnt ibland också!
Måste också tillägga att den som inte visste det är våren påväg ;))))))
chaaao!

Sommarhatt - check!









Fredag!

Goddagens allihopa!
Hoppas iallafall ni har det bra, det börjar väl ordna upp sig lite för mig med tror jag, så vi får se vad som händer!
Men aja vi slänger det åt sidan ett tag och så kollar vi vad dagen har att erbjuda :D Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, :D Blir sedan att träffa Janke en stund, och ikväll ska jag nog på ett vanligt fredags möte, kan verkligen behövas kan jag känna... Efter det bär det av till * J * för en mycket planerad och förhoppningsvis mysig kväll, det är inte bara jag som längtar kan jag säga haha! Elelr hur * B * och * A * ;)))
Kommer nog inte honna blogga någonting mer idag, vi får se hur det ser ut, men annars får ni ha en riktigt bra fredag och njuut av det fina vädret!
PUSS!!
-

Ghetto 4 Real!





Det sög ju....

Ajaaa, vad ska man göra lixom... Finns inte så mycket att säga om detta som har hänt.. Får man anklagelser mot sig så är det väl så, synd bara att det skulle gå såhär långt... Men som jag själv och andra sagt; Ingen rök utan eld... Vilket i detta fall menas med att jag har ju sunnits här och där, och umgåts med den och den.. Då blir det ju såhär, så nu får man ta tag i livet innan det verkligen är försent!
Måste också tacka alla som skrivit och sagt att dem verkligen tror på mig, det håller hoppet uppe ska ni veta! Så man inte behöver ta sig igenom det här själv!
Också ett stort tak till mamma och pappa som också försöker tro på mig så gott det går, vet att de kan vara svårt... Men denna gång är jag ärlig!
Ska iallafall hem till * J * imorgon, ser fram emot det för där kan kan koppla av för en stund och bara umgås och snacka! Ska bli skönt efter allt detta!
Fick också en kommentar att jag ska gå ut i tidningen och rentvå mig där, grejjen är att det kanske skulle vara en idè ... Men som jag ser det kommer det bara bli större än vad det redan är.. Men vi får väl se hur det blir...
Godnatt allihopa!
-

Estoy solo....








Rage!!

Helt stört hur en människa kan förstöra så mycket för en annan människa på så kort tid... Helt stört!
Jag ska inte hänga ut folk... Men om man säger såhär: Allt började med att jag nu tydligen umgås med en grabb vars mamma absolut inte tkr om mig, okej det är upp till henne men att hänga ut mig och försöka förstöra mitt liv och vilja att jag ska tappa hoppet är väl ändå lite för mycket, kan iallafall jag känna... Och det blir ju lite pinsamt för din så kallade son att ha en sådan mor som vill hans kompisar så illa... Så två tummar ner och absolut ingen upp för det beteendet!
Som jag brukar säga; Sköt dig själv och strunta i andra.. OM det nu inte finns grunder och bevis på någonting annat! OJ.. förlåt mina kära läsare... Men man blir ju så besviken på allt när människor kan vara så onda när man själv är så snäll... Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, eller vad tycker ni ?
-
Men för att återgå till dagen idag, blev väckt av att dem bygger om här i lägenheterna, så gick ut en långis med hunden och gjorde sedan en god frukost, Sitter nu här och gör ingenitng... Pratade nyss med pappa och bestämde att jag ska hem ikväll och prata ut om lallt som har hänt, känns skönt men ändå lite pinsamt.. Det var ju ett tag sen man var hemma, för länge sen... Får bli ändring på det!
Annars händer ingenting idag, vi höres alllihopa!  haha blev ett långt inlägg idag :$$
-

Ondska....








jadu.....

Jadu vad ska man säga.... blås väder?
Men som sagt var, ingen rök utan eld och jag vet attt jag e oskyldig till allting så alla får tro vad dem vill, thats fine!
Det e dörflr jag inte neggar ut just nu, om någon inte gillar mig så är det så, haha tkr det är rätt patetiskt om jag ska vara ärligt, men det e ju upp till var och en om man vill visa sig " vuxen" eller inte haha.. i mina ögon är detta på en... jadu... 11 årings nivå.. Men det e vad jag tkr!
Men flr att återgå till någonting possitivt, var nyss hemma hos en riktigt bra vän som jag kallar * J * !
Vi hade riktigt trevligt och jag berättade hur allt var och han försotg mig verkligen... så riktigt stort tack J !!!
Det kommer tillbaka, inte för att jag inte är snäll mot dig hahah, men nör du e ledsen så kommer jag lätt att finnas för dig! respekt!
P.S. Måste också säga att min bästa vän * R * är den bästa, finns alltid om dt skulle vara någonting!
-

Han lever i frihet och han gör som han vill, har inget att förlora men han saknar sin familj!

Hahah en kompis länkade denna Länk till mig, är han inte lite lik Eminem?!!
Eller vad tycker ni :D ???
CJ DIPPA ( Länk )
-






..... ??

Från botten till toppen, från toppen till botten,
Men like i said, never say never!
-
Men vad händer idag? Ska träffa * O * sen ska jag nog umgås med Rasmus ikväll, det ser ut så iallafall :D Så vi får hoppas att det blir nice, (Y)
Oj oj, möte på torsdag, hoppas det går braaaaa!! (Y) Wish me luck! Men nu måste jag fixa mig lite, för att sedan göra amt, gym, prata med Sofia :D Sen blir det * O *
Men vi höres allihopa!
P.S. en mycket rolig webbtime igår med Alex samt noel haha (Y) pz!
-

.....

Jadu vad ska man säga, schsyt pass idag iallafall på gymmet :D (Y)
Så nu sitter man här , haha måste dra mig härifrån så jag får lite mat i mig, men vad händer idag då? Hmm vet inte riktigt, blir att ta tag i endel saker som jag vart lite dålig med nu dem senaste dagarna, men nu blir det att kriga :D
Har inte så mycket mer att skriva, men vi höres :D !
-









En hemsk människa ?

OoooOOoops... Haha har vart en mycket fullspäckad helg så har ej hunnit blogga någonting, men nu är jag äntligen tillbaka och ska ej göra er besvikna!
Men för att återgå till lördagen så skulle vi ju hem till * N * med balkongen haha , men blev lite knasig heter så vi kunde ej vara kvar där, så det blev att improvisera och vi gjorde det riktigt bra tycker jag själv, haha det blev många fina skratt och också lite dans, eller vad säger ni, V,G,N,V,P med många fler hahaha! Drog sedan och träffade några vänner :D blev sedan att glida hemåt och bara ta det lugnt :)
Igår ( söndag ) så blev det en slaker dag med film : Hjälp det brinner, haha en gammal rulle som gick på tv för ett bra tag sen, haha tok reine är ju inte så farlig som man trodde då :$$ ! Annars hände det ingenting igår (Y)
Sitter nu och väntar på attt jag ska åka och jobba, kanske också har fått drömjobbet, men vi får se, så skriver ingenting om det än (Y) !!
Men nu måste jag sluta skriva, vi höres allihopa :D !!!
-








(Y)

Med god eftermiddag på er!
Sitter här med Gina och v'ntar på VJ , efter det ska vi till * N * och bara chilla (Y) Fint väder också så blir att sitta på altanen och kolla in kvällssolen, underbart!
Känns som det kommer bli en trevlig kväll med dem bästa! (Y)
Vad ska alla ni göra då :D ???
-








lördag baaaby!

Hejjsan hejjsan allihopa!
Gårdagen var heeelt kan man säga :D Började med att jag kom hem från jobbet :D Träffade sedan upp Gina och Janke, vi var hemma hos mig, men sen skulle jag till min vän * J * drog dit och var med några kompisar, det var riktigt trevligt, drog sedan hem, blev lite musik och chilling :D , fick sedan ett samtal av * I * som ville att jag skulle komma hem till * N * , jag blev lite kluven men jag drog dit iallafall, och det var inget misstag iallafall, vi hade riktigt roligt må jag lova!
så nyss vaknade jag och ska väl hitta på någontign med Vj och Gina idag hade jag tänkt =D nice nice!
Men ska väl ta någonting att äta nu, vi höres :D !!!-









Internationella!

Ffredag idag grabbar och tjejjer =D Är riktigt glad idag ::OOO , vet inte varför men vaknade upp efter en skön natts sömn och hade fått många fina sms och förfrågningar vad som händer idag(ikväll :D
Så vad är dagens planer då MR  ?
- Ja ni.. Nu ska ajg göra en fin brunch, sen träffa Isak och Tila, det var ju as länge sen jag såg henne, så det ska bli riktigt trevligt :D Sedan blir det jobbet, sen ett fint bröst/triceps pass (Y) Hem och städa och fixa lite, för att sedan kika runt vad som händer till kvällen, det börjar ju bli fint väder så kanske blir att vara ute :D
Vad har alla ni för planer till kvällen då :) ??
Ha en trevlig dag så höres vi snart =DDDD
-








SÅ grym låt!

Cant Be Touched!!
Så grymm låt, det är nice att han också är en av världens bästa boxare!
Klicka på länken! =)))
-








Godkväll :))

Tjenare!
Efter en dag med en massa att göra så sitter jag här och bara tar det lugnt :D
Allt började med att jag åkte till stan och träffade Vj och Janke :D , följde sedan med H till banken för att fixa något ärende till honom, blev sedan jobb såklart =D
Drog sedan hem med H , VJ , Gina och Janke och kollade en film :D Kollade också igenom mina deklarationer, fick ju inte tillbaka så jätte mycket pengar, men lite är alltid något!
Så vad sker ikväll då ?
- hm nej ingenting.. ska ut med lillen snart, sen bara ta det lugnt och se vad morgon dagen har att komma med, har fått lite förfrågningar om lite mingel, men vet ej om jag orkar, säger som John; har tappat suget på att festa hela tiden, finns ju annat man kan göra lixom... men nu ska jag inte upphålla er längre, vi höres :D !!!
-

Torsdag =D

Helloooowww :D
OJ oj ... vaknade upp rätt sent idag, så nu blir det en snabb frukost och ssedan åka till jobbet, e taggad idag igen! Har ett fint axel pass idag som måste utnyttjas till max haha ;)
Efter jobbet ska ajg till stan för att hämta en sak som har typ tagit 5 år att få tillbaka men nu e den tydligen redo för att hämtas =D
Vet inte riktigt vad som händer efter det, blir nog bara att ta det lugnt och tänka på lite grejjer som kom upp igår, trodde absolut inte detta, men tydligen...
Men hoppas att alla ni mår bra iallafall, =D Då blir jag genast lite gladare =D !!
-

Looooost!




(:

Näh men tjenare :D !!
Kom precis hem från en liten så kallad " middad " på stan och fixat några ärenden, så ska väl snart till jobbet :D Nice nice, är taggad idag, skönt att hinna med saker och inte bara sitta hemma och göra ingenting! hann också träffa minsyster och hennes kompisar idag, sweet!
Haha jag vet inte riktigt varför men har skaffat Twitter, så om ni vill kan ni följa mig där också =DD
Där heter jag : JhonteHedman så det e bara kika in o kolla vad som bjuds :D
Men måste fortsätta att fånga dagen haha, vi höres sen :D
-










Tjeenare =D

Hejsan hoppsan allihopa!
Vaknade precis upp och ska precis springa ner till stan för att först träffa minsyster och sedan köra ett axel pass tror jag iallafall (A) Måste sedan fixa lite saker i stan.. Men det e vardagen ni vet (Y)
Haha ja ni ... Vet ni vad noel ska göra just nu eller ?!!!
- Jo G4m4 ... haha helt sjukt... !!
Så vad händer senare under eftermiddagen då, hmm... Kanske blir att möta upp Mr.H och Vj ett tag, sedan får vi se vart vi drömmer oss bort så att säga, men måst ekila nu :D Vi höres =D
-





sRu igen...

Då får man ursäkta igen, dålig update men jag har blivit ett upptagen man haha... Men jag uppskattar att jag har så många läsare iallafall! Tackar till alal läsare <3
Men för att återgå till gårdagen blev det film med Viktor Gina Janke och Noel :D Sen spelade jag och Noel lite Fifa haha, om jag säger såhär : 2-0 till mmmmmmeeeejjj ! Så då kunde man sova gott kan man ju säga :D !
Imorse vaknade jag tidigt och fixade till och med frukost, sen blev det jobbet :D så nice att Simba kan vara själv nu utan att skälla och ha sig, så det är underbart!
Sen efter jobbet så gick jag hem och blev utklassad på Fifa, så vi får se hur man somnar ikväll haha.. Men det ska nog gå bra ska ni se! (Y)
Haha nice att se en kompis på TV idag också, eller ? HAHA! ....
Men nu ska jag fixa lite med TB sen så ska jag kolla en film sen sova, vi höres mer imorgon!
-

Ge mig vår och inte oändlig kyla!!






sRy!

Ajj då, blev en dålig update idag, men har haft rätt mkt att göra om jag ska vara ärlig!
Vaknade först upp rätt sent... ställde klockan på snooze och snoozade lite för länge, så det blev lite stressigt där på morgonen, men drog iallafall till jobbet och hade några riktigt roliga instruktioner, körde också ett stenhårt
axel/triceps pass! Sweet! Var också och pratade med en på jobbet om ett ytterligare jobb där, så vi får hoppas att jag får det! * Hoppas *
Drog sedan hem och åt en ett stadigt mål mat som bestod av : Kyckling, ägg och lite pasta! Gott!
Vart också tvungen att åka ner på stan och snacka med en kompis, men allting löste sig där iallafall så det var tur :D Drog sedan ut och var med lilla simba, :DD Pratade också med grannen ett tag när vi var ute, en riktigt trevlig person så tummen upp =D
Så vad händer ikväll, absolut ingenting... Ska väl plugga lite och sen sova tidigt så det slipper bli som idag haha... Men vi höres allihopa :D !!! <3
-






silvia loca alfaro

Buenas noches!
Sitter här och bara smälter in vid datan, då min kompis Silvia skickade en låt till mig där hon sjunger en riktigt fin låt som heter Simplemente Amigos Den lär nu lyssna på :D (Y) ( Länk )
Finns också mer låtar på Hennes Youtube :D Så det är bara att välja och vraka :D
-
Här har ni en bild på denna Guapetona :D







Tu y yo ?

Ta mitt hjärta för alltid! (L)
-







Söndag...

Hejsan allihopa :D
Måste bara säga att gårdagen hade ju sina stunder, men i helhet så var dagen intressant :D Nu vet man iallafall vart man har sina nära o kära, så det är ett stort plus!
Så vad händer idag då ? Vädret suger och man är rätt trött, så varför inte bara sitta vid datan och slöa? Det kan ju vara skönt det också!
För imorgon måste jag fixa lite saker, så då måste ju ha vilat upp sig lite ;))
Te Amo !
-







Lördag =D

Halloj halloj :D
Gick upp rätt tidigt idag och började lira lite Fifa haha, man blir helt fast i det efter någfra dagars intensift spelande haha ... Men det är så det ska vara!
Sitter just nu och lysnar på Ulrik och bara smälter in!
Så vad händer ikväll?
- Jadu.. vet inte rikigt men tror det blir lugnt men vi får se =DD
Hade tyvärr inte så mkt att skriva, om man ska återgå till gårdagen så gjorde jag ingenitng.. Var bara hemma typ.. Sen blev det Fifa lirande för mig och Noel haha :D (Y)
Chaaao ?D









Love me!

Så vad säger man ?
- Never Say Never!
Filmen var var verkligen riktigt grym! Lätt sevärd så det e bara klicka er in på SF bio och boka en biljett, riktigt enkelt faktiskt! Måste också erkänna att tårarna var nära på oss alla fyra några gånger haha.. Men men... Haha det var också roligt att vi blev helt knasiga efter filmen också, haha gick och sjöng och höll på haha! Så ett jätte stort tack för kvällen ni som var med! <3
Men som sagt idag är det fredag och vädret kunde ju vart bättre, men vi får göra det bästa av situationen och bara köra, vet dock inte vad som händer idag, det blir iallafall att åka till jbobet vid 15.00 och sedan köra ett sjukt hårt triceps/bröst pass! Längtar redan!
Vad ska alla andra göra idag då, några roliga förslag?
-

OBS. Innan filmen börjar får man ha mobilen på!
-

Hmmm ? ;))
-

eeeh? ..
-

One Time!










RSS 2.0