Men nej...

Aja det här sög ju.. Efter jag kommit hem från ett mycket bra biceps/rygg pass och en instruktion som var en av dem roligaste jag har haft så kände jag att jag började kall svettas samt få ont i halsen.. Det var ju inte riktigt det jag ville ha kan jag känna, men men.. Då får det väl bli varmt socker vatten denna vecka igen.. ( Suck )
Ja, jag vet att jag har varit lite dålig med bloggandet den senaste tiden, men det händer inte så mycket som jag kan dela med mig till er av... Men vi får hoppas på en bättring!
Men nu kommer min favorit Body Builder; Victor Martinez :D
-

=D

Då blev kan upp för en stund sen och känner mig rätt sliten från en hård helg med sena nätter. men ska också erkänna att jag är taggad till jobbet! Det är ju " sportlovs vecka " nu så det blir og enhel del folk på gymmet vilket aldrig är fel, rör man på sig mår man bra!
Efter gymmet så ska jag hem till Viktor som sitter hundvakt, tackar tackar! Blir att göra iordning en god måltid och sedan gå och handla, var ju ett tag sen!
men måste skynda mig ut med hunden nu innan jag sticker iväg :D , vi höres efter gymmet :D
-

Efter 2 dagar...

..... Utan bloggandet så sätter jag igång igen, har varit mycket med allting nu så hade inte riktigt tid att sätta mig ner och skriva, men nu har jag tid, så sorry everyone!
Men om vi backar bandet till fredag så var jag ju med * W * vi hade jätte trevligt och kollade också på en riktigt bra film, mys! Blev sedan att vara med Viktor :D Vi drog då hem till * J * och bara umgicks vilket var riktigt trevligt! Han hade även besök där som var riktigt trevliga! SÅ tummen upp för kvällen!
I lördags ( igår ) så var jag hemma och bara tog det lugnt under dagen, blev sedan att dra till * A * en liten stund med Viktor och Noa :D trevlans trevlans! Så tackar för kvällen =D
Så vad har hänt idag?
- Absolut ingenting.. slakat hemma vid tv,n och datan haha.. Blev också en promenad med simba under kvällningen efter ett bra program av solsidan :D SÅ blir väl att sitta här en stund till för att sedan sova tidigt och tagga för ett hårt gympss imorgon!
Ja ni, det var ju min helg/dag , har ni haft det trevligt i helgen då allihopa?
-

Fredag!

Japp då var det fredag och väderet är... Aah inte helt okej.. Undrar när värmen ska börja smyga sig in över detta kalla land? haha..
Ska iallafall snart till gymmet för att ha en skön instruktion, blev sen personlig tränare i en timme till en kompis! Nice nice! Så blir ett hårt bröst/triceps pass efter! Grymt.. Är riktigt taggad! Efter gymmet blir det att kila hem och fixa sig lite tills * W * kommer (Y) Vad som händer ikväll har jag faktiskt ingen aning om... Men kan säga att det blr lugnt.. Måste ju friskna till riktigt innan jag kan börja springa runt ute igen, annarsslutar det ju bara med att jag blir sjuk igen haha..
Men vad har ni för planer idag då?

Godkväll!

Tjena allihopa!
Dagen har varit riktigt trevlig, efter jag kom hem från jobbet så umgicks jag med Viktor Janke och Noel , trevligt trevligt att sitta och snacka lite :D Blev sedan att studera lite och sedan gå till Coop Forum där viktor köpte kött till honom och mig :D Han lagade sedan en riktigt god måltid som vi avnjöt, gottt!
Sitter nu och kollar på en riktigt bra film som BORDE ses : Takers
Så måste se klart filmen nu, men vi höres imorgon!!
* W * imorgon, oj oj oj !!!
-

=D

Efter en mycket trevlig gårdag med mina kära vänner sitter jag här och bara njuter av livets goda stunder, haha  vet inte varför jag är glad idag men är riktigt glad!
Så ikväll blir det att kolla lite S.M med boysen och sen typ bara ta det lugnt!
Vad har ni andra för planer då :) ?
Blev ett snabbt inlägg, haha vet inte vad jag ska skriva.. Men men .. Höres ikväll!
Ja just ja, längtar till imorgon :$$ Eller hur * W * `?
-

Jag är helt död!

Jag är verkligen helt död! Klev upp typ kl 9 och började städa och tvätta, blev klar precis innan jag skulle till gymmet, blev ett stadigt pass (Y) förkylningen är bättre nu så snorar bara lite, haha :(   När jag kom hem så såg jag till min förskräckelse.. hade ju glömt några kläder som jag skulle tvätta.. så var tvungen att boka en ny tvättid och tvätta dem kläderna också.. Sen har man legat och fejjat på golvet och i hörnen.. Känner mig som en städare .... INTE OKEJ! :(
Men ikväll hoppas jag iallafall att Helena kommer och gör mig sällskap :$$ Det brukar ju vara at onsdagstradition att hon och jag umgås så vi får hoppas att det blir samma denna onsdag! Men mer om dagen/kvällen skriver jag om sen, dags att städa igen :(
Ingen som vill komma och hjälpa mig lite? ( aaa )
-

Ella y yo ! No hombres, no somos juntos.. :(( ;)

Tila och Simba ÄLSKAR mig!

Det är så kul när man hör vad hundar tänker :$$$
-













Så då är frågan..

så så är frågan, hur gick det för Viktor ;)))
- Tyvärr så är det nog bara jag som får veta haha , !! Soo sorry!
-
Sitter just nu och fösöker bota mitt halsonda med att dricka varmt sockervatten och bara ta det lugnt, ska lägga mig tidigt ikväll för har tvättid imorgon... Orka!
Ja vad har hänt under dagen? Ingenting speciellt.. Var på jobbet med min onda hals.. Skulle ju igentligen inte gymma idag.. Men blev ett litet pass som inte var till så stor ansträngning, man vill ju inte dö på gymmet precis.. Det skulle nog ingen gilla ;))
Så blir att sitta här ett tag till och sen sova, hoppas ni haft en bra dag!
Just ja, var ute och gick med Simba nyss och kom att tänka på hur litet han har varit... Haha ni ska få se en bild där han är jätte liten och förvirrad haha !
GodNatt!









Oj oj oj !

Sitter och väntar på Viktor nu som ska ta hand om lilla Simba medan jag drar till jobbet, tyvärr blir det inte något gymmande för mig idag, är helt död... Men jobbet måste man gå till iallafall fast man har ont i halsen.. Tyvärr!
Måste bara säga Grattis till lilla Viktor haha, för vad ? Jaa det ni.. Men är glad för hans skull , love u bro!
Blev ett snabbt inlägg nu, för måste ut med lillen nu innan jag ska iväg, vi höres allihopa!
-
Hoppas... Hoppas... Hoppas!
-

Victor Martinez...

Kan detta vara min nya Idol ?!
Kolla länken så får ni se... Helt sjukt! Detta är jag i framtiden!???
Victor Martinez
-- -- -
Just ja, jag skrev ju min så kallade " ute lista " igår, så jag måste ju självklart ger er min " inne lista "
Så på första plats blir det ju :

1, Bra vänner som alltid hör av sig, även kanske bara för att fråga om det är bra, Guld värt!
2, Gymmet! okej kanske lite nördigt.. Men om man e ledsen eller dylikt e det skönt att moosa på gymmet!
3, Familjen! Okej kankse är dålig på att höra av mig.. Men det är många bollar i luften.. bättring kommer!
4, Underbara " Snack " kvällar med mina underbara vänner! Ni vet vilka ni är!!
-

Godkväll!!

Så vad gör alla?
själv sitter jag och checkar runt lite på facebook och tänker;: Detta var en riktigt bra dag! Jag kom hem från jobbet och träffade viktor och Gina, jag och Viktor gjorde godaste maten, det blev snitzel och en god och krämig potatis gratäng! Gott!! Blev sedan att gå med Viktor en bit hem för att sedan sätta mig här med ett stort glas varmt vatten ned socker i, vi får hoppas att det botar förkylningen! (y)
Här kommer lite bilder från middagen!
-
P.s. Tror också det var * W * som smittade mig (A) !!!
-

Schnitzel :D
-

Krämig potatis gratte ;)
-

GOTTTT!!!!

(Y)

Då kom man precis hem från två riktigt roliga gyminstruktioner, det var med två systrar som hade fått order av sina gubbar att gå o träna lite haha, så dem var riktigt taggade och var också mycket duktiga på det dem gjorde fast dem inte hade vart på gym en enda gång, så tummen upp för er :D !!!
Så nu sitter man och ska laga en fin lunch, gott! Vad som händer sedan vet jag inte.. Men blir nog bara hemma.. Så förkylningen lugnar ner sig menat jag!
Men måste ut med min lilla hund som har blivit riktigt Stor! Han bara älskar mig när jag kommer hem från jobbet, han e så gullig! :$$

Orka.. Börjar bli sjuk...

Det här sög ju.. börjar bli sjuk :( Ont i halsen och snooorig.. Inte coolt.. Men man får väl skylla sig själv.. Går man lättklädd när det är sånt här väder så blir det ju såhär.. Men ska iallafall åka och jobba nu :D !!
Har tur att jag har två super söta tjejer som har hand om simba så länge :$$ Tack =) <3
Så vad som händer idag vet jag inte riktigt, men det visar sig nog ska ni se!!
See yah after the gym :D !!
-

Diss!

Jag har fått lite frågor om vad som är " inne " och vad som är " ute "
Och det som ligger på " ute " listan i mina ögon är iallafall!
-
1, Tjyv läsningar när man smsar, hur drygt är det inte att någon ska sitta och glo över axeln?!
2, Folk som inte hör av sig på typ 4 dagar och som förväntar sig att man själv ska göra det! DRYGT!
3, Personer som inte betalar tillbaka pengar den tid dem sagt att dem ska göra det! INTE OKEJ!
4, Luddigt folk som säger en sak, fast menar en helt annan... Wierd...
5, Personer som umgås med en för att få mer " vänner " och inte för att vara med personen! LOL!
-





Sköönt!

Asså så sköönt! Har varit själv hela dagen och hunnit uträtta massvis med saker som jag nog aldrig ens skulle tänkt tanken på att göra innan! Det gillas stark (Y) , så det kommer absolut bli mer " ensamma " dagar framöver!
Så vad har jag då gjort under min " lediga " tid ? Jani.. Jag har studerat, riktigt hårt! Har städat, plockat fejjat, snackat med * D * ;))) Ja en massa bra saker!
Just ja, var det någon av er som såg den nya säsongen av Big Brother? Jag hade väntat på att programmet skulle börja men som det ser ut nu kommer jag INTE följa programmet! Det var inga " roliga " perosner med alls.. Det var en salig blandning av typ 40-års kriser och " Ungdomar " som tror dem ska bli kända och tror dem äger hela världen för att dem nu kan dansa.. Haha nej tack, stor diss!
Men nu ska jag ut med hunden och sen smsa lite med * D * igen , så vi höres allihopa!
Hoppas ni haft en trevlig dag, för det har jag :D
PUSS!
<3
P.s  från helgen ;D

-

-

Mr.Loonley?

Okej? Nice stil (Y) ... .?
Men för att återgå till gårdagen, Var hemma hos mig ett litet tag och lyssnade lite musik och kollade sedan YouTube klipp haha härlig lördag (Y)  , drog sedan till Anna och minglade runt lite där, så tack så mycket för kvällen allihopa! Tyvärr har jag tydligen två stalkers efter mig som alltid ska befinna sig där jag är, haha orka!?
Idag ska jag bara ta det lugnt, sitter redan och väntar på Solsidan, sweet!
Men har tyvärr inte så mycket att skriva.. Är rätt trött så vi får höras allihopa!
-

DÅ är frågan...

Då är frågan som jag ska ställa till er läsare...
: Om man gillar någon sjukt mycket och har fått det svaret tillbaka av personen, ska man själv alltid höra av sig då för att träffas eller är det båda parterna som ska försöka höra av sig till varandra då, om det ska funka?
-
Vad tycker ni läsare ?

Sorry...

Sorry för dålig update.. Asså jag har haft riktigt mycket att göra... Ni vet hur det är haha ;))
Men dagen började med att jag tog det lugnt hemma och sen drog till gymmet, gick riktigt bra idag och blev ett stadigt rygg pass, har sjukt ont i ryggen nu (A) Sköönt!
Kom precis hem hem från ett litet möte med Jonas N , var riktigt skönt att träffa honom, haha precis likadan som han var förut haha (Y)
Ikväll vet jag nog inte vad som händer, men det fixar nog sig ska ni se, men längtar iallafall till morgon dagen då jag ska spendera dagen med * W * ;))))
Men jaa hörrni, det var ju min dag det, Vad har ni andra för planer för kvällen då? Vore kul om ni skrev vart ni ska så kanske jag kommero hälsar på haha ;))
See yah :D !

(YYY)

Jag älskar mig själv!

Jag är riktigt glad idag! Har varit själv hela dagen och det är verkligen huur skööönt som helst, okej inte riktigt själv... Min kära syster var här ett tag och pratade lite om umgicks! Men det är lixom familjen så det är okej! Ska precis sätta på kanal4 som det var, haha tog fel på kanal, sorry hörrni! Ni borde ju också kolla, ett riktigt bra program!
Imorgon är det ju fredag, wiihooo :D !! Vet inte riktigt vad som händer men tror det blir lugnt (Y)
Vad har ni andra för planer :)  ?
Men som sagt , ska kolla på tv nu! Vi höres alla glada (Y)

Min enda längtan nu och här ....

Låt livet komma nära, se mig för här är jag!
Min enda längtan nu och här Älska mig för den jag är!
-
Fin låt!

Grymt pass!

Precis hemkommen från ett grymt gympass! Blev triceps och bröst idag som jag skrev tidigare, och självklart gick gyminstruktionerna riktigt bra också! Alltid roligt när man får beröm! :$$
Så just nu sitter jag och äter en god lunch och lyssnar på musik och försöker få en viss person att fatta att han absolut inte är häftig utan bara en tragisk människa vilket han vägrar fatta.. haha patetiskt (Y)
Men vad ska alla göra en fin dag som denna då?? Själv så ska jag fixa tvättid, studera och sen kolla på en bra serie som går på tv idag! (Y)
Jag måste också säga att vecko dagarna går sjukligt snabbt! Snart är det ju sommar :O !! skrämmande!
Men nu ska jag fixa lite här och göra lite nytta så att säga, :D
Ha det bra allihopa!
Puss!
-

Duktiga nära vänner!

Som ni har sett här i bloggen har det varit lite till och från med vänner o lite sånt, men nu vet jag iallafall vilka som är mina riktiga vänner och dem andra har jag sagt " hej dåååå " till , så det känns riktigt bra! Nu kan jag bara leva och inte tänka massa på folk som tror dem är ens vän o som inte är det, sweet!
Vaknade upp riktigt utvilad och såg att jag hade fått många gulliga sms, vet inte riktigt varför , men kul att få iallafall! Så puss till er som skickade dem .)! <3
Ska dra mig mot gymmet nu, hoppas det går bra och är riktigt taggad på mitt pass jag ska köra idag!! go go !!!
Måste också säga att mina söta vänner Frida och Madde är världens söötaste, KRAAM på er!!!
-
Älskar, Älskar inte?
-

Chill kväll!

Efter en chill kväll med Daniel var det dags för lite plugg, så blev att studera lite för att sedan kolla på en bra film vars namn är : American Pie - The Naked Mile , en mycket bra och sevärd film, så 5/5 stjärnor till den (Y)
Så just nu sitter jag och skriver lite med * L * och pratar med Viktor som jag gjort i typ hundra timmar känns det som haha men alltid kul att snacka med dig Viktor! (Y)
Men är riktigt trött, och ska köra ett mördar pass på gymmet imorgon, så måste sova tidigt! Hoppas ni haft en bra dag allihopa!
PUSS!
-

Sorry!!

Först måste jag be om ursäkt för en mycket dålig update.. Men han verkligen inte igår :(  , men ska bli bättring!
Jag lovar (A) !!

Men om vi går tillbaka till igår efter gymmet så var jag med * W * det var riktigt trevlig, satt och snackade i typ 2 timmar och bara hade trevligt, så tummen upp för det! Eller vad säger du * W *? Blev sedan att åka hem och laga en mycket god måltid, var sedan med Noel, viktor och några andra och kollade lite tv! MYS!
-
Idag var jag på gymmet som vanligt, sweet!! Blev sedan att umgås lite med Noel och Viktor, ska vara med Daniel nu och sedan plugga! Ikväll blir det en hemma kväll med tv och ta det lugnt!
Hoppas ni haft det bra allihopa!
PUSS!!



Från snäll till elak på 1 sekund...

Ååååh jag som var så glad igår, men en liten snor unge gjorde mig rejält lack igår haha, vet inte ens vf jag tar upp det här.. inte värd att slösa tid på igenltigen.. Men men ...
Ska iallafall snart till jobbet och sen kommer * W * hem till mig , sla bli riktigt nice (Y) Under dagen blir det ju att vara med * W * för att sedan studera lite.. Shiet tiden bara rinner iväg .. Dagarna bara rinner iväg...
Blev ett snabbt inlägg, men mer om mig o * W * får ni veta sen :D PUSS!
-

Att jobba på ett gym är aldrig fel!!

En dag som var sådär..

En kort sammanfattning av dagen var väl ; Sådär...
Efter alla vännerna gått hem så satt jag här och tänkte lite och loggade sedan in på facebook och skulle kolla vad folket gjorde, det verkade dock som att alla var ledsna över någonting och typ inte gillade läget alls... Typiskt att det ska vara just på denna " dag " haha.. Men men ...
Som tur var är jag glad iallafall, fick ju min alla <3`s dag puss, oj oj oj!! Så man kan väl inte vara mer än lycklig! Och då menar jag tyvärr inte med dig Jankis ;) HAHA :(  Sry !!
Är glad just nu, så ska belöna mig med en godis påse haha , see yah!

Tur att man har vänner iaf ;))

Kom hem från gymmet för en stund sen, haha fick ju ingen alla hjärtans dag date så blev att umgås med vännerna istället, kanske är lika bra det hehe ;) Har någon av er fått någon date då? Eller är det bara jag som satt utan haha ;)))
Så blir film nu och sedan lite plugg i min ensamhet haha :D
Har ni haft en trevlig dag då?
Vi höres senare, kanske daten kommer ikväll? HAHA!

-

haha söta bilder (YYY)

<3<3<3<3

Är du en av tusen små? ....

<3<3<3<3<3<3

( Bilden är en länk )

<3<3<3<3

Aldrig ska jag sluta älska dig!!!
(L)
( klicka på länken )

Glad alla hjärtans dag allihopa!

Jahaja, då var det Alla Hjärtans Dag då, så händer det någonting speciellt idag? Nej det tror jag väl inte, tycker helt ärligt att det är en rätt "överskattad" dag... Men klart man kan vara lite extra snäll men det är ju inte värsta dagen, eller vad tycker ni folket? Men man kan ju hoppas att man får tillbringa dagen med någon speciell iallafall (A) !!
Men jag hoppas ni får en glad och trevlig dag iallafall, :DD
PUSS!!!
-

Mogna Freddie och Mogna Jhonte ?

Efter ett mycket bra avsnitt av mitt kära Solsidan sitter jag här och är rätt " mogen " med Freddie på facebook hahah, jag tycker det är roligt iallafall ;) Eller hur Freddie :) ??
Söndags folket var här iallafall, Gina, Sara, Vj och Lilla Noel :D Riktigt trevligt folk att ha att göra med =DDD Men ikväll ska jag bara ta det lugnt med lite Wallander filmer och blått guld :O ?? haha..
hOPPAS att alla haft en trevlig helg iallafall, för det har jag haft (A) !!
-

En dag med syster (Y)

Efter en hård gårdag med massa busigheter så vaknade man upp och kände : Tur att jag inte var med (Y) !!
Har blivit riktigt vuxen om jag får säga det själv ;)
Skulle blivit en slaker dag hemma men så kom min lilla syster så blir en dag med henne :D Niiice! Sitter redan och väntar på att Solsidan ska börja haha, har blivit en riktig solsidan nörd :(  haha orka att jag kan alla repliker från förra säsongen haha, det gillas!
Men ska vara lite social nu , vi höres senare, och just ja.. Det togs inga bilder igår, sorry... Men ni kan få en gammal fest bild haha ;)
PUSS!
-

Påväg mot Madde =DD

Då sitter man här med Viktor och Bäver, taggade för att dra till Madde och mingla loss ;))
har också varit en trelvid dag, efter jag kom hem från stan så har jag verkligen inte gjort någonting.. Typ setat vid min kära dator inte bara slakat.. Haha kan vara nice det också (Y)
Men nu ska vi åååååååka! vi höres everybody!
-

tröttt!!!

Jadu, vad ska man säga, men roligt hade vi igår iallafall! Så tummen upp för kvällen! Saknade dock en viss person som jag inte träffat på ett tag nu, men får hoppas att jag träffar ***** snart hihi ;)
Var nyss nere på stan och stekte lite, vädret är ju underbart idag, kan det inte alltid vara såhär? Skulle vara riktigt nice!
Just ja, måste tacka för alla fina kommentarer jag fick också =) Och det kom fram personer på stan och sa att jag blev bra i tidningen, det värmde verkligen, så tack så mkt allihopa :D
Ikväll bär det av mot Madde, det ska bli jätte roligt, ska också få träffa Jonas som jag typ inte sett sen i somras vilket också ska bli trevligt! (Y)
Så bilder från kvällen kommer självklart upp imorgon! (Y)
Och bilderna från igår kommer upp nu :D !
-

-

-

-

-

-

Haha jadu en riktig lirare träffade man på , var tvungen att ta en bild :OOO

Resultatet =)

Av alla fina kommentarer så var jag ju tvungen att fixa en tidning och själv se resultatet och jag måste ju säga att bilderna blev riktigt bra! Modell nästa?!!
-

Aldrig fel med första sidan!!

(Y) !!!

Oj oj! Modell för VLT är aldrig fel!

Vaknade upp av att mobilen typ gick i högvarv, såg på displayen att jag hade typ 15 sms från olika personer som hade sett mig i VLT där jag var modell för vårkollektionen av kläder , sjukt roligt att folk har sett och kommenterat! Så tack så mycket hörrni! Glädjer mig ännu mer att bilderna blev bra  ! Hoppas jag får se dem snart! Har ju inte den tidningen här hos mig ... Så skulle vara kul att se dem!
Men för att återgå till nuet, vaknade ju so msagt upp nyss och kikade ut genom fönstret... Orka detta snö storms väder.. Man blir ju inte direkt jätte peppad.. men men... Ska snart till gymmet också, ska bli skönt att köra ur sig lite.. har ju haft lite ledigt så måste ta ut allt idag (Y) !!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, känns som en slaker fredag med enbart mys och chill ! men vi får see :D
Skulle ju träffa * N * idag men blev inte så tydligen så we`ll se ....
-

Escuchar!

Esta pista es realmente agradable Escuchar y disfrutar!!
-
Don omar - Tu no sabes!

Hemkommen :D

Sådär ja, då var man hemkommen från * J * Och tro mig, det var riktigt skönt att få träffa honom, det var ju ett tag sen eller hur * J * ???!! Viktor var också med och vi tre hade en riktigt trevlig stund då det åts och små snackades hela kvällen, så tack så jätte mkt för en super trevlig kväll grabbar! (Y)
nu kväll så ska jag ta det lugnt och mysa lite med min underbara hund, fast han e sjukt jobbig ibland... Men han e min bästa vän!
Längtar rätt hårt till Lördag så imorgon blir det en chill dag med vännerna för att invänta, den så kommande lördagen, all in !!
Hoppas alla haft en lika trevlig Torsdag som jag haft och glöm inte att kolla i tidningen imorgon, hihi då e jag med!! Tummen upp (Y)!
-

Rätt trött på vädret!!

Är det bara jag som inte gillar detta oändliga snöoväder?!!!
Vaknade ju som sagt upp och kollade ut genom fönstret.. Trodde det skulle bli en lika fin dag som igår, men icke sa nicke... Det sög ju!
Men just nu så e man precis hemkommen från en vanlig dag, chill chill.
Ikväll ska jag iaf hem till min vän * J * som jag inte träffat på ett riktigt bra tag så det ska bli kul att se vad *** har att erbjuda för någonting skojsigt!
Så mer om kvällen får ni veta mer om när jag kommer hem :D!!
Chaao =DDDD
-

Haha fint kort(Y)

Mys!

Om man ska dra tillbaka tiden till igår efter fotograferingen så var jag med min syster hela kvällen riktigt mysigt att rå om henne lite! Det är alltid så kul när du kommer Sara<3 Och jag gjorde världens godaste mat, yippii =) !!
Efter min syster dragit hem så drog jag hem till sötnosen helena och umgicks med henne och några kompisar :D , det var en trevlig onsdag kväll med lite roliga sällskapsspel och mingel, så tummen upp !
-
Vaknade upp av att min " lilla " hund hoppade upp i mitt ansikte och försökte lägga sig och sova... Hmmm inte okej haha..! Så ska snart dra till gymmet, men innan ska jag kolla en grej !
Asså det är stört vad tiden går fort.. snar helg igen :O !! Vad har ni för planer inför helgen då =) ???
-

Fotografering!

Ojj.. Trött kille.. Gick och la mig as tidigt igår och vaknade runt kl 11 idag, men endå sjukt trött...
Ska snart äta frukost för att sedan åka till fotograferingen för VLT ska bli riktigt roligt och spännande!
Så blir ett snabbt inlägg! Efter alltingg ska nog min syster komma hem till mig , men vi får se hur det blir, :D
Vad ska ni göra en fin dag som denna då ? :DDD
-

Taggad inför morgon dagen!

Efter en rätt sliten dag med många olika händelser, bra som dåligta... Så blev det att kolla Mean Girls2 med
Noel, Malin, Nathalie, Gina Viktor och Empa! Ett trevligt gäng som var helt inne i filmen , den var riktigt bra faktiskt! Men jag själv tycker att den första filmen var mycket bättre.. Men det är ju min åsikt iofs..
Just nu sitter jag här medans Viktor sover som han har gjort hela filmen... haha rolig kille ;)
Ikväll ska jag bara kolla lite på tv och sova tidigt, får ju inte ens tönka tanken att sova så lång tid så jag missar min fotografering imorgon!!
Hoppas ni haft en trevlig dag allesammans!
PUSS!

Ted Gärdestad (Y)

En riktigt fin låt av gamle Teddan!
-
Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi
Mm..
Så länge vi andas.
Ute till havs styr en fiskebåt.
Längs en fri horisont.
Den gungar så tryggt in mot hamn
som jag i din famn.
Mm..
Så länge vi älskar.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

Högt på ett berg står en katedral,
och pekar upp mot skyn.
Men det är för himlen i dig,
och jorden i mig
Mm..
Vi älskar varandra.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

Mmmm...

Lyser som guld, för kärlekens skull
Lyser på oss, för kärlekens skull
-
So Hiss!

Tack så jätte mycket!!

Tack så jätte jätte mycket!
När jag skule öppna dörren via min telefon kom fasan :O : Jag hade ju tappat min mobil nån stans mellan Ica och Rekylgatan 14 ... vad skulle jag göra !!?? Gick in och lämnade simba.. orkade lixom inte ha honom dragandes när jag skulle på upptäcksjakt! han höll sig lugn så deet var bra! hittade  ingen mobil.... Blev lite ledsen och ringde en sista gång till min mobil på porttelefonen och då svarade en jätte gullig dam som sa att hon hade hittat min mobil efter hon hade vart och handlat! Jag blev såå glad! Utan mobil är det svårt att blå nåbar...
Så tack så jätte mkt!
-- -- -
Men för att återgå till nuet! Kom precis hem från gymmet: Blev ett stenhårt pass och instruktionerna gick jätte bra (Y) haha fick också några trevliga tjejer haha :D Och det är ju aldrig fel (A) !!!
Sitter just nu och laddar ner Mean Girls2 Har hört att den är riktigt bra, så den väntar jag på att få se!
Men innan man får göra nått roligt så måste man ju också gära nått som inte är lika roligt, T-boken!
Vi höres allihopa!
-

Hate That I Love You...

Gääääääsp... Vaknade precis och sitter och klickar runt lite på internet.. Det är verkligen någonting viktigt jag skulle göra idag men kommer inte på var det är, det känns ju sådär.. hmm...
Vi får hoppas att ett stadigt gympass får hjärnkontoret att fungera igen! (Y) ..
Ska iallafall snart till jobbet för att sedan åka hem och städa.. ser ut som ett bombnedslag här hemma, eller igentligen inte... Men jag hatar när det ligger grejjer överallt som inte ska liga där.. Så städning! Just ja.. Måste dra och handla efter jobbet också.. Nu önskar man ju att man gick upp tidigare och kunde gjort det innan... Smart drag MR Hedman...
-

Jay-Z

Okej låten är gammal.. Men den är ju hur skön som helst! Eller???
Jay-Z Rules!
-- --
Klicka länken!
-- --

Ja eller nej ?!

Jamen godkväll på er allihopa!
Så vad har hänt sen jag kom hem från jobbet ? Ja ni , det blev ju att slå upp T-boken och få det överstökat.. Var sedan med lite folk :D Gjorde ingenting speciellt, blev sedan att gå med Viktor hem en bit för att samtidigt rasta simba :D , haha Vj mamman busade till det rätt rejält idag, mee laik! HAHA!
-- --
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kan också bli en film om jag orkar... Är faktiskt rätt trött.. och imorgon måste jag handla också... Jobbigt :( !!
-

Freddy -v- Jhonte

Yeaah!

Då var man hemma från en mycket rolig dag på jobbet, gick riktigt bra idag och instrukionerna gick som smort :D , körde också ett mördar rygg pass så jag knappt kan gå , sweet!!
Så är riktigt glag idag, alltid kul att inleda måndagen med lite glädje :) , hoppas att ni oclså haft en trevlig dag!?
-- --  -
Ska precis slå upp T-boken och studera lite.. Suck .. Men behövligt...
Ikväll händer ingenting.. Jag minns att det var nånting jag skulle göra.. Men minns inte riktigt vad det var.. haha hoppas man kommer ihåg det sen.. Så man inte missar nått haha :(
-- -- -
Just ja, ringde också upp om jobbet som sker på Onsdag, ska bli riktigt spännande och super kul att dem kontaktade mig, (Y) YeaaH!
-

Ny vecka med nya möjligheter,

Då var det Måndag igen och vi har stegat in på en ny vecka med nya möjligheter :)
-- -- -
Gick upp lite extra tidigt idag efttersom jag ska ringa två viktiga samtal och sedan träffa min hundvakt som ska vara här medan jag är på jobbet :D Tack * J *  !!
-- --
Fotograferingen blir imorgon eller på onsdag (A) , men mer om den får ni veta senare ;)) Ska bli super roligt tycker jag själv!
Ojj just ja ! Måste ju gratulera Malin och Noel till 11 månader idag, (Y) Grattis!
-- -
Men nu ska jag fixa lite frukost och sedan till jobbet, see yah!

Vad ska man tro då?!

Just nu är det lite upp och ner med allting verkar det som.. vet inte rikigt vad jag ska tro längre.. Är det lögner eller är det sanning.. Hmm hoppas sanningen kommer fram!!
-- -- -
Kvällen var mysig iallafall, blev ett givet avsnitt av det givna solsidan :) Efter Wallander filmen som vi också kollade på så gick jag med Noel hem och små snackade lite.. Lite knas just nu tack vare en viss Linus Johansson som tog ett skämt på allvar och började dryga.. haha * L * !!!  Men hörde ju att han var förälskad i Malin så han vill väl förstöra för Henne och Noel.. Haha jadu.. Vad ska man säga om det beteendet hörrni ?!!
-- -- -
Just ja, hoppas allt kommer lsa sig för dig ocksåm du vet vem du är.. Alla har det jobbigt ibland.. Och jag ska försöka finnas där för dig varje gång du behöver mig! Så var aldrig rädd för att prata med mig!
I love you!
-

Solsidan !

Haha, solsidans nya avsnitt är ju för grymma! Eller är det bara jag som tkr det :O ?
Men iaf, var nyss ute med lilla vovven och gick och tänkte lite... Saknar förra sommaren riktigt mycket, under den tiden så var jag med ett par mycket fina själar som jag verkligen la mitt liv i händerna på! ... Gjorde dock endel mussar som nu leder till att jag knappt har kontakt med dem.. * ledsen * men men .. Kul att tänka tillbaka på minnena iaf..
-- --
Sitter just nu med Noel och kollar på Wallander - skulden har sett den förut men den är faktiskt sevärd!
Men ska kanske vara lite Social ... Men tack för en trevlig kvälll allihopa!
-- --
Också stora tack till mina fina kommentarer :D Känns riktigt bra =) !!
-
Lite random bilder :O =) ( inte från igår )


Slaker söndag!

Ojj.. Blev rätt sent igår så har verkligen inte haft ork för att göra någonting idag... Har blivit att ligga i soffan hela dagen typ.. En riktigt slaker söndag! Blir att fortsätta slaka och kolla film, för att sedan gå över till Solsifan :D Grymt!!!!
-- -- -
Måste också säga att jag är glad att allt blev som det blev.. ( statoil ) hmm.. så på fredag får man ju lön för mödan om man säger så, elelr hur F-> ->I-> A !! Mkt dåligt gjort men men .. Som sagt Fredag!!!!
-

Inte alls okej!

Efter en mycket slakig dag så sitter jag här med Viktor Gina och sötnosen Helena och tar det lugnt och lyssnar på Viktors dåliga depp musik haha, Ikväll bär det av till * A * , Ska bli trevligt tkr jag!
Så blev ett snabbt inlägg nu (A)
-
Just ja Tack för kommentaren William och Linda , det värmer att ni gillar min blogg! Så puss på er<3
-

haha Tillberga tider!

Hissar!

Då ska man vara lite egenkär och hissa sin underbara Outfit som jag hade igår :D
Like it!
-

-
Chinos ( MQ ) - Lyle and scott
T-shirt ( Esprite )
Kalsonger ( kalvin kline )
Tröja ( MQ ) Lyle and scott. Dock inte min tröja på bilden.. Min är röd haha.. Men den var på torkning

Finner inga ord...

Jadu.. Vet inte riktigt vad jag ska säga... Men en sak är säker.. Kommer aldrig kunna lita på dig igen! Och just nu vill jag inte ha någonting med dig att göra!
-- -- -
Men aja.. Ska väl återgå till gårdagen som var riktigt mysig :D Var hos mig först och spelade kort och bara umgicks, drog sedan till snyggingen Helena och spenderade kvällen där :D Skulle igentligen dragit till * J * men det kom upp lite saker som gjorde att jag inte kunde dra dit... Trist att sånt ska hända.. Men vissa personer tänker bara på sig själva.. Tyvärr så är ju inte alla som JJ` och kan festa.. Så blev tyvärr lite skämmigt för mig och Helena som fick leka mammor och pappor till vissa personer.. Men men ...
-- -- -
Ikväll har jag INTE lust att göra någonting.. Har inga planer och vill inte ha några heller.. Riktigt besviken just nu.. Men för att lätta på känslorna kanske man ska vara med någon som man tkr extra mkt om och bara umgås med den personen och ha den i tankara! Men som sagt vi får se!
Nu ska jag bara kolla på en film och glömma allt som är F-up!!
-

-

-

-


Oj oj oj!

Det var länge sen jag utsåg dagens snygging... Har fått lite kritik för att jag har gjort det.. Men lixom.. Min blogg och mina beslut :D (Y)
-- --
Jag checkade in den här grabbens blogg för ett tag sedan och fastnade för den, den är riktigt bra gjord och han verkar riktigt schyst också! Så dagens snygging/person går till Anton Becker!
-

Men grabbar då!!

Men era tokiga grabbar... Lär ni er inte av era misstag eller.. Not JJ` style... Men vilka är det lixom... Inte många... Så det är väl bara hoppas på att det går bra! Peace And Love !
-- --
Vaknade upp av att jag hade lite besök haha, kanske inte den roligaste uppvakningen.. Men det var god tid att gå upp så jag taggade till och steg upp :D hade fått massa meddelanden om vad som händer ikväll, svarade på hälften.. Måste ju kolla först vad jag själv vill göra innan jag tackar ja till folk! Men en sak som är säker är att jag ska till gymmet -- > träffa Filip ---> träffa Isak ---> Noel,Malin, Nathalie --> ?????? ( plugg ) ??????
-- -- -
Men nu måste jag fixa lite, städa och dylikt.. Sen blire gymmet för fulla muggar!
Vi höres senare allihopa:D
-

Puff The Magic Dragon

Dagens låt blir absolut denna låt, den är sjukt gammal men texten är skön och rätt wierd haha..
Så lyssna och avnjut :D
Puff The Magick Dragon

Noel is gästblogging ;)

tjenare tjenare Noel här ! tänkte bara berätta lite om jhonte ! tycker han är grymt snäll och omtänksam. och bryr sig om alla sina vänner, han ställer alltid upp för mig skönt och veta (: han är guldvärd ! inte så mycket mer och säg om honom förut att han är världens bästa vän !
hejdå allihopa // NoelGille !

En kväll med syster

Efter gymmet var det dags att studera lite och läsa lite mail, Fick ett riktigt hett förslag om en fotografering på måndag som jag tackade ja till , så vi får se vad som händer med det :D Men jag updaterar självklart er om det senare i veckan :D Men mycket roligt!
-- -- -
Under kvällen/eftermiddagen kom min syster och kikade förbi, trevlig trevligt! Det blev att ta det lugnt och bara prata ltie, mys!
Nu sitter jag framför Facebook och bara är, kan vara skönt det också!
Imorgon är det fredag som sagt men har ingenting planerat.. Så kan mycket väl bli en hemma kväll med några vänner och bara ta det lugnt! Känner iaf inte just nu att jag pallar göra så mycket.. Men det visar sig !
-- -- -
Också stort tack till Nathalie L Som länkade upp min blgog på hennes egna och berömde den, det är alltid kul att folk gillar det man skriver, så tack så mkt gumman! Ska bli kul att träffa dig imorgon =D
-

Ajj då!

Sorry för dålig update.. Men har vart mycket idag!
Men nu e jag tillbaka ;) Nyss hemkommen från gymmet, gick riktigt bra och instruktionerna gick riktigt bra (Y)  , dem var hur schysta som helst :D Också nice att det  togs lite kort idag ;))) (Y)
-- -- -
Sitter just nu med Gina och Viktor och tar det lugnt, :D Ikväll händer ingenting.. Blir enbart chill!
Men ska återgå till tv.n nu så vi höres!
-- --
1 dryyyg grejj e att folk inte verkar fatta att om dem ska komma hit så ska dem prata med MIG och inte bara komma hit o tro att dem e inbjudna... inte heller bjuda in folk utan att ha pratat med mig!!!
disss till er som gör det!!!

:FF

Detta har hänt! En riktigt bra låt med Promoe! Lär avnjutas till en skön chill kväll på facebook efter en tröttsam men också en bra dag, har fått mycket gjort, så nu är man värd att chilla lite!
-- -- -
Viktor var här ett tag sen drog han till stan för att träffa några, som jag skrev innan så blev det att plugga lite och kolla PB , nice nice! Hittade dock inget värt.. men alltid bra att kolla!
Måste också säga att jag saknar min JJ` style kompis... Så hoppas vi ses snart!
Jag vet inte riktigt vad jag ska äta ikväll.. Men börjar bli riktigt hungrig.. Så får väl snart gå och se vad kylen har att bjuda på så att säga ^O)
Men ska fixa det nu , vi höres senare :D !
-

Svar till Emelie =D

~H~~
H
är kommer svaret till emelies kommentar från igår : - Jaa visst är det.. Att någon som är så underbar kan bli helt förvandlad.. och som du skrev är det verkligen sant också.. Att vissa kan påverka en person till en sån förändrar e fan sjukt.. Men men .. vad ska man göra lixom.. bara att gilla läget..
-- -- -
Men för att återgå till idag så kom jag nyss in :D Viktor är också här men ska dra om en stund för att träffa några nere på stan, orkade inte så blir hemma och svara lite på mail och checka PB :D
Vet inte riktigt vad som händer mer idag, men det visar sig, har fått lite erbjudanden men är rätt trött idag så vi får väl se vad jag känner för :D
Vad har alla NI för sig ?
~H~

Tråkigt men sant..

Asså jag tycker det är så tråkigt att så många fina personer blir helt annorlunda när dem är med vissa personer så man knappt känner igen dem... Riktigt tråkigt och irriterande...  Orka lixom?!!!
Fick va med om det idag.. och har fått vara med om det flera ggr ... Så otroligt tråkigt.. Tkr inte ni det?!
Man blir nästan tårögd!

En kanon kväll!

~H~
K
anon kväll!
-- -- -
Efter gymmet och en stadig måltid kom ju lite folk hit, blev en mkt mysig kväll med musik och tv tittande :D , måstes göras om! Eller vad tycker ni?
J
ust nu så blir det att studera lite, viktigt!
-- -- -
Undrar vad man ska göra imorgon... Har vilo dag på gymmet.. Och kan ju inte plugga hela dagen.. så vi får se vad jag hittar på :D , det kommer säkert upp någonting :D
Men nu ska jag studera lite o sen filma lite :D , vi höres allihopa!
-- -- -
P.s. Jag gillar dig sjukt mkt....
~H~

Helt död!

~H~
H
aha besvikelse poängen tar V!!
-- -- -
Är typ helt död efter mördar passet jag drog idag! Det går bra nu =)
Så nu sitter man här glad och belåten med Noel, Malin Jackob och Sugnakillen! (Y) En trevlig kväll väntas och det blir nog antagligen lite film och mys. Blir att skicka hem folket tidigt för plugg! Man kan ha roligt men man måste sköta det man har att göra, annars funkar det inte!
Men ska återgå till mina gäster nu , see yah =)
~H~

J is Home for 2 days!

~H~
M
ys Måndag, japp det var det!
-- -- -
Blev en riktigt mysig måndag, efter jag hade kommit hem från träningen och fixat mig så kom Noel och Malin hit, hihi underbara människor det (A) :$ H och R glev ocks över en stund för att sedan komma på iden att dra till Helena på myys, så blev att sitta där och kolla lite tv, eller det var jag och Noel som kollade : Jersey shore, still king!
Drog dock hem rätt tidigt, man får ju inte glömma att man har ett jobb att gå till, bara för att alla andra var " lediga " så e ju inte jag det!
-- -- -
Idag kommer * J * hem så ska spendera lite tid med honom och Vikkan ;)))) Som igentligen går under ett annat namn här på internet, men jag ska vara schyst att inte skriva det haha! (Y)
Var uppe i rätt tid så funderar på om jag ska laga mat nu, så jag slipper göra det sen efter jag kommit hem haha... Vuxen poäng!
Blir ett stadigt rygg och biceps pass idag, like it!
~H~

RSS 2.0