17.39

~H~
E
fter en mycket sliten dag så e man på banan igen, känns skönt att inte göra någonting på en hel dag, utan bara sitta och kolla på tv och slappa! Sånna dagar e viktiga:D
Ikväll ska jag och Alex och några fler till skiljebo och softa, hoppas det blir nice.
Ber också om ursäkt för att bilderna från igår inte kom upp, men glömde helt bort att ta bilder, sånt händer ibland när man har för roligt, men vi får hoppas att någon skickar så ni får se hur kul vi hade!
~H~

Random bild på mig och saknade Starre!

11.24

~H~
D
rrrrrraaaah vad sliten jag är!!!
Gårdagen var helt vild aså, allt startade upp hos Viktor med lite lördagsmys och musik, drog sedan ohc mötte några kompisar innan vi drog till Hanna :) Folket var utklädda och alla hade riktigt trevligt, det minglades dansades och festades REJÄLT! Festen led mot sitt slut vid ungefär 04.30 då en kompis kom och hämtade mig och Alex för en vinglig hemresa! Dem andra drog på efterfest men kände att jag inte hade så mycket att hämta därifrån så jag drog hem, vuxet! :O
Idag blir det enbart att ligga i sängen eller sitta framför datan, orkar absolut inte göra någonting mer! Har fått en förfråga om att åka och basta lite senare, kanske inte är en så dum idè dock, men vi får se vad som händer..
Men nu blir det tv och enbart ta det lugnt!
See yaaah!
~H~

16.11

~H~
M
en är man taggad eller?!  Svar: JA !!
Har väntat hela dagen på att det ska bli kvällning, och snart är det dags! Sitter och väntar in en nära person som ska vara här för att sedan dra vidare, nice nice!
Under dagen har jag inte gjort så speciellt mycket, typ cart med Alex, Viktor, Jacke m.f
Blir ett kort inlägg, men bilder från " Kalaset " kommer imorgon!
Hoppas ni alla få en riktigt trevlig kväll, för det kommer jag få!
PUSSS!
~H~

08.31

~H~
I
rriterad som fan! Har ingen mobil vilket är sju jävla segt, går inte att ladda så måste ner på stan idag och fixa en ny laddare... Om nu inte någon av mina läsare har en LG laddare att sälja (A) ?
Måste bara säga att gårdagen var riktigt perfekt! Började allt som vanligt med att gå ut med hunden och softa lite med Alex, nice nice! Drog sedan till Gidde skolan och mötte sötnosen Isak , vi drog till Kristiansborgsbadet och bastade och hade hur musigt som hlst, länge sen jag umgicks med honom så det var otroligt nice att få spendera en dag med honom! Drog sedan till sstan och mötte upp viktor och Alex. Det blev en lugn kväll så kanske däför jag somnade så tidigt...
Men för att återgå till någonting roligt; Halloween idag och jag är riktigt taggad!! Dock så började jag " bråka " med en kompis som ska dit så vi får se om han är lika arg idag som han var igår .... Ber om ursäkt men inte lättt att komunisera om jag inte hade ngon telefon..
Vaknade riktigt tidigt och var inte ens trött, tror jag somnade rätt tidigt igår, det behövdes nu när man ska varaa uppe rätt sent ikväll :)
Men nu måste jag fixa lite och sen ta mig ner på stan, vi höres allihopa, bilder från kvällen kommer självklart!
PUSSS på er alla!
~H~

Bastu är altid nice!!

02.00

~H~
S
nabbt inlägg!=) Såg nyss klart The Other Guys med Alex, men filmen han knappt börja innan lilla Alex somnade så fint på soffan av för mycket PopCorn och läskeblask, inte bra för tänderna lilla lilla vän!
En helhet av dagen; Nice! Vart med de närmsta kompisarna och haft riktigt roligt, orkade dock inte med den så kallade VSK matchen eftersom jag absolut INTE tycker om det laget så gick jag hem och städade lite och tog det lugnt, bättre det!
Efter filmen så var jag tvungen att kliva in lite i bloggandet, det går bra för min blogg nu och har förvånandsvärt många läsare, gillas och uppskattas, tack till er !
Just nu sitter jag och lyssnar på en riktigt skön låt som jag snappade upp från Krilles blogg,
Willow Smith som är dotter till Will Smith sjunger
http://www.youtube.com/watch?v=IvV3l-dbRTI
som är grymm, hon är ju faktiskt bara 9 år! Storslaget!
Men nu ska jag fortsätta SMSA med Isac och sen sova så det blir en ny dag snabbare!
P.S, känsligare tittare varnas;) Har en fin bild på lilla Tila när hon e lite busig :)
PUSSS<3
~H~


23.45

~H~
K
änns som jag kommer bli sjuk... Kall svettas och har ont i halsen.. Ingen jätte bra början på helgen inför Halloween, så idag blir det att lägga sig tidigt och försöka sova ut för en gångs skull!
Dagen började iallafall rätt bra, vaknade och gick ut med hunden och gjorde en fin frukost, drog sedan ut och var med Denise, Hollaus, Hampus och Jacke, det var nice! Vi var ute med hundarna och släppte dem lösa, haha synd bara att dem e lite små tjuriga på att komma tillbaka när man väl släppt dem... Men det e så de ska va ? ... haha!
HAHA Vsk spelade tydligen bandy match idag som alla skulle på, men som alla vet så är vsk INTE ett favoritlag för mig, så jag drog hem och drog en powenap med hundarna medan Alex var där och kollade, han kom nyss hem däremot så ska väl kolla lite snabbt på tv och sen sova in morgondagen då vi får hoppas det händer någonting roligare än idag!
Men nu ska jag tillbaka till soffa, vi höööres imorgon!
pusss<3

Snygg?   - JA!!!

13.04

~H~ Hissar ~H~
Då var det dags att hissa igen, måste hissa min underbara vän Emelie Resander; http://emelieresander.blogg.se
som gjorde denna fina header, dem publicerar mer mitt liv som det är idag med fester mys och gymmet!
Gillar den starkt!
Tack gumman<3
~H~ Hissar ~H~

Love IT !

11.20

~H~
U
tvilad? - Njaa det tål att tänkas på!
Vet inte riktigt varför man alltid när jag vaknar känner jag mig som om det var nyss jag somnade, vet inte om det  har med hunden eller någonting annat att göra.. men så ligger det till!
Idag vet jag faksiskt inte vad jag ska göra, eller ska träffa Denise och Daniella under kvällen, men nu på dagen.. Hatar att inte ha någonting att göra, funderar på att åka till gymmet och köra ett rejält pass! Men då hade vi hunden osm inte kan vara ensam i mer än typ 30 min innnan han har sänder hela huset.. Man är verkligen upplåst av att ha hund, tänk på det alla ni som är sugna på att skaffa en liten vovve! :D
Men nu blir det frukost och kankse en liten film, vi höres under dagen allihopa!
PUSSS<3
~H~

Strong, cute, amazing!!!

22.00

~H~
knaas! Fick ett samtal nyss en en kompis att jag kanske borde sluta med busigheterna nu för ett tag, först så gillade jag inte hans uttalande men när jag väl fattade att han villle mitt eget bästa så måste jag iallafall ge det en chans! Han har varit i samma sitts så han om någon lär ju veta, tack så mycket Bästa Jerry!!
Men för att återgå till min vardag så har jag varit med Alex, Viktor, Emil, Robin, Jacke och min älskling Denise, vi gjorde väl inte så fasligt mycket mer än att ta det lugnt med lite mys och musik hos Robin. Det blev lite små pratande om vad alla ska klä ut sig till i helgen, och jag tror min kostym är snyggast, det måste jag få säga!
Som storbloggare är man bjuden till många Halloween fester men vet nu vilken jag ska till, känns skönt att slippa att leta runt i sista stund tycker jag! På tal om att bli bjuden; Blev idag bjuden till att åka med Viktor och några av hans kompisar och hyra en stuga i närliggande Västerås område, och som storbloggare tackar man självklart aldrig nej till ett sånt erbjudande! Längtar redan, det kommer bli riktigt underbart känner jag på mig!
Just nu sitter jag och fyser, mina skor har blivit uppätna av min så kallade söta hund så det läcker in vatten hela tiden.. inte allt för nice!
Men nu måste jag verkligen få i mig någonting att äta för att sedan mysa ner mig i soffan med lite PopCorn, gott!
P.S - Älskar mina läsare, får många mail och kommentarer att ni gillar min blogg, det värmer riktigt mcyekt! Så tack till alla er!!!
~H~

J
ag och BästaSötaste Denise<3

En liten puss i detta kalla väder, värmer och mättar :$

Super Söta Emil skötte musiken<3



12.12

~H~
S
weeet! Kom nyss hem från en låångpromenad med lilla Simba, det var skönt att få vara ute och gå och fundera på livets alla frågor! Det är viktigt tycker jag själv!
Gårdagen var riktigt nice, var hemma hos Viktor och myste med dem gamla vanliga sötnosarna!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, sitter just nu och försöker få hundarna att inte skälla så högt att grannarna inte lackar haha.. dem busar ju lite väl mycket kan jag känna, men men..
Ikväll blir det att glida UT med Alex, ska bli niiice!
Men vi höres ikväll!
PUSSS<3
~H~

Riktigt hett Viktor!!

16.00

~H~
S
nabbt inlägg, Var nyss på gymmet och körde ett stenhårt pass, blev lite Biceps och rygg! Känns redan att träningsvärken är på gång, gillas!
Blir snart att åka o fixa lite pengar ;) Sen under kvällen bär det av till Viktor för att umgås med grabbarna och tjejjerna, aldrig fel att umgås med dem närmsta!
Men måste iväg nu igen, vi höres allihopa!
~H~

Jag VET att NI tycker VI är snygga!

10.27

~H~
G
årdagen var grymm! Var som vanligt med dem bästa; Viktor, Hollaus, Denise, Jacke Och robin med många fler, Vi tog en tripp till Erikslund och kollade Halloween kläder, underbart! Köpte också min dräckt som jag är riktigt stolt över! Synd bara att den är sydd för barn upp till 11år ... Men jag ka nog kriga mig i den ska ni se!!
Bilder på den kommer självklart! Under kvällen gjorde jag och Alex världens godaste mat ikväll igen! Eller jag var väl synd att säga, jag dukade och plockade fram iallafall, kan vara skönt att man kan hjälpas åt haha :)
Idag blir det att ta mig till jobbet om någon timme, efter det blire att gå ut en lång promenixx med hundarna i det soliga men ändå kalla väder, bäst att plocka fram handskarna kanske (A)
Men nu ska jag göra iordning en liten smörgås och enbart kolla ut på det fina vädret!
just ja : SVAR TILL :
http://tvminnen.blogg.se/ Bloggen är nice, gamla TV programm är riktigt nice! Älskade att du hade tagit med Bella och Theo som jag minns alltid gick på Lördagar, då satt man där med mamma och pappa med en stor godispåse och bara myste, det var ett riktigt bra tag sen nu! Får nästan lite tårar när jag tänker tillbaka på den oskyldiga tiden.... SÅ den uppskattas verkligen!!!
Men nu måste jag göra mig iordning, PUSSSS!!!
~H~
Så vad tycker ni om min Halloween dräckt då?

Lose My Breath with this OutFit!!!

10.40

~H~
H
appy Monday! Vaknade med solen i ögonen eftersom jag glömt att dra ner persiennerna innan jag gick och la mig,
( Roligt )  .. Men jag är utvilad till tusen och redo för en ny veckas äventyr, det gillas!
Ska precis iväg till ett litet möte för att sedan dra mig mot jobbet, det ska komma en och kolla på min instruktion idag och säga vad jag gör som är fel och vad jag gör osm är rätt, är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig!
Senare under dagen blir det att gå och fixa lite saker till hunden och sedan jobba, låter kankse inte jätte roligt, men det brukar alltid komma upp roliga grejjer när jag är ute på stan så vi får hoppas att det gör det idag med!
Men måste kila nu, vi höres imorgon!
~H~

Just like a Model!

01.40

~H~ Hissar ~H~
Länge sedan jag hissade någonting men måste verkligen hissa min och Alex måltid idag, sjukt gott och vi köpte till och med grönsaker och champinioner, det kallar jag vuxet!
Det kanske inte går nerför iallafall haha.
GOTT!!!
~H~ Hissar ~H~

Gaalet gotttt!!

01.30

~H~
C
hill! Sitter just nu och skriver med en viss person så därför jag måste vara uppe, haha!
Dagen haar varit nice, blev ett gympass med Viktor och Jesper, det var riktigt nice! Drog sedan en pizza med grabbarna hos mig, därefter blev det en bra film och lite PopCorn med Viktor och Alex, mysmysmys!
Synd nog är helgen slut och dags att återgå till den normala vardagen imorgon ( Idag ) men det är ju inte långt kvar till helg om man tänker efter haha! Det ska bli riktigt nice med Halloween, har blivit bjuden till många roliga tillställningar så vi får se vart jag ska , inte alltid lätt att få så många förfrågningar hehe!
Men nu måste jag sova, ska till stan och fixa lite imorgon innan jobbet, så vi höres allihopa!
PUSSS<3
~H~

19.00

~H~
 S
liten kille.se!! Helgen har varit riktigt trevlig, bland de bästa helgerna på länge må jag säga! Har varit med mina närmsta vänner och haft super trevligt! Vi har gjort allt från att festa loss till att sitta och prata om livet och framtiden! Love it!
Idag har varit en riktig softardag! Blev att sova ut lääänge och sitta och kolla på tv, det behövs det också. Skönt att inte alltid ha saker att göra.
Just nu är jag med Viktor och Alex, ska precis sätta på en liten skräckfilm och mysa lite! Synd att inte pontus kunde komma... men men!
Vi höres allihopa!
( Bilder från igår kommer självklart! )
~H~

Mys

Boys!

<3

Bästa!

11.35

~H~
 J
adu.. vad ska man säga om gårdagen.... Allt började med en skön promenad med hundarna och allt var lugnt, mötte sedan upp Viktor och grabbarna i stan, vi drog och kollade lite och tog det lugnt, tiden tickade iväg och det var dags för att börja mingla lite, så vi drog hem till en tjej som bodde nästan precis inne i stan, det var riktigt nice, alla mina nära vänner var där så vi kunde snacka om allt och stojja precis som det ska vara! Efter ett antal öl så började det gå utför haha, slutade med att jag fick med mig en mobil hem ( Av en kompis ) Skägga lite med en taxi chaufför som typ trodde han var rambo.. Och såg ett par nära vänner få lite smisk av en ensam turk hahahahah!! Men det är så en kväll ska se ut, när man är med mig händer det ALLTID någonting flippat, det är det som är Jhonte Hedman, det vet ni!
Idag blire att ta det lugnt, måste fixa lite hemma och hundarna ska ut och rastas riktigt ordentligt!!
Så hör av mig ikväll, ledsen för att jag inte har några bilder från igår, men det hände så mycket så hann typ inte fota... Sorry!
~H~
 
Jag vet att ni tycker jag är SNYGG!!!

13.44

~H~
G
ottgottgott! Åt nyss en mycket god lunch med Alex, aldrig fel att äta gott och sitta och snacka om kvällen, känns som det kommer bli en riktigt skön kväll! Vi ska snart ut och möta upp Viktor efter han slutat skolan, blir nog sedan att softa lite nere i stan för att sedan kolla runt vart vi ska ikväll, gillas!
Haha många har undrat vem jag är lite småkär i på min FaceBook status, haha det kommer ni få reda på inom snar framtid, om ni har tur då vill säga ;)
Måste också säga att jag tvättade tvätten nyss och städade i lägenheten, en fredagsständning är inte helt fel, kan rekomenderas!
Men nu ska jag kolla lite tv och sen ut med hunden i hundgården en liten stund, sen äre dags för att fixa upp sig!
Puss på er alla, bilder från kvällen kommer självklart ut imorgon!
~H~
 
vem e detta då :OO ?                  ;)

23.06

~H~
J
aaamensåja! nu är det lugnt, har varit fett nojjig idag men nu vet jag att det är lugnt! ill verkligen inte att min kompis ska åka på nått skit asså! Men hoppas det går bra!
Haha för att återgå till dagen så har den varit underbar, alla mina kompisar har brytt sig hur mycket som helst och jag har snackar med lilla Ludde om hans modell grejjs haha, det gick bra och han är nöjd , då är jag nöjd!
Sitter just nu med Alex och busar lite, haha hundarna sover och jag softar rätt hårt vid datan medan Alex kollar på ParadiseHotell :D
Men nu e jag sjukt trött så vi höres imorgon, PUSS<3
~H~

Sööööt<3


11.24

~H~
M
åste bara säga att det var riktigt soft igår! efter jag skrev mitt inlägg så poppade Jag och Alex lite PorCorn och satte oss och kollade på kungarna av tylesand och snackade massa om livet och sådant, vuxenpoäng må jag säga!
Idag vaknade jag upp riktigt utvilad och sprang ut med hundarna som hade sovit alldeles för länge utan mat, inte bra haha men så blir det om man sover länge! :O
Idag ska jag till tandläkaren kl2  , är lite nervös ifall jag har några hål eller inte, vi får hoppas på det bästa! Och sen ikväll så ska jag jobba som vanligt, men efter det ska jag och Alex möta upp några kompisar och bara vara, underbart på en torsdag när man är ledig på fredagen!
Men nu ska jag fixa lite mat sedan återgå till hundarna, vi höres sötnosar!!
~H~

Bara det godaste gottttt!

00.00

~H~
 A
jjjjjjjjjjj!! Min hals dödar mig, kan nästan inte ens prata utan att den gör hur ont som helst, vet inte riktigt om det ska göra såhär ont, kanske måste kolla upp mig snarast!!
Måste också säga att jag blev sjukt glad idag; En kille skrev på Facebook att han tyckte jag var riktigt cool, haha vet inte riktigt varför men det gillades riktigt mycket! Så puss på dig!
Under dagen har jag enbart tagit det lugnt med Alex och varit ute med hundarna, tog också oss en god middag och pratade med hans pappa om lite smått och gott, så allt har varit nice,! Det gick också rätt bra på jobbet och pengarna rullade in, det gillas!
Men nu ska jag och Alex äta lite PopCorn och kolla en film, vi höres imorgon!!
PUSSS<3
~H~
 

10.31

~H~
 k
kkallllt!! Vet inte varför jag öppnade fönstret, är iskall just nu haha! Men en bra grej är ju att vädret är fint, det gillar vi!
Gårdagen var nice som fan, och jag vet nu vad jag glömde göra i gårdagens inlägg, dålig stil av mig tycker jag men jag säger det nu : Tack så mycket Fredrik Ernhjelm för presenterna igår, det betydde mycket, du är en äkta vän och jag älskar dig!
Men nu ska jag och Alex ut med hundarna och sen träffa hans pappa, hihi!
Puss så länge<3<3
~H~
 
Finisar!

Alltid fest !  !

Runt mig är det alltid myyys!!

00.30

~H~
 J
aaahman! Sitter med lilla Alex och softar efter en riktigt nice kväll hos Raffa! Allt började med att vi skulle möta sötnosen viktor och softa, är riktigt arg på en kille just nu men det kan vi ta imorgon, cooling :O
Men dagen var helt okej! Jag fixade lite pengar från jobbet och sen drog till Raffa och minglade lite och hade hur kul som helst innnan grannen kom haha!
Måste också säga tack till alla som kommenterade mitt förra inlägg, jag vet att många fler som såg det håller med mig! Men men ...
Måste sova nu, och så att alla vet så tycker jag att Ludde är snygg som fan! * Hemlighet *
Pusss och sov gott, hoppas alla fått en lika feet kväll som mig!
~H~
 
Snyggggggg


15.01

~H~ Dissar!! ~H~
Var länge sen jag dissade någonting riktigt mycket men är tvungen att göra det nu! Det gäller den fasansfulla penga frågan som alla har haft det jobbigt med, men såhär ligger det till tycker iallafall JAG; Lånar man pengar från en eller flera personer så SKA man betala tillbaka inom max 3 dagar!! Inte typ sjuttio år som vissa tycks tro att dem kan låna! Och ännu värre är det om personen i säga har pengar fast säger att han inte har det... Då blir iallafall jag riktigt besviken och arg, jag ska inte behöva " tjata " på mina så kallade kompisar att ge tillbaka pengar, det ska komma ut av sigsjälv!
Är det bara jag som tycker detta eller finns det någon mer därute som håller med?!!
~H~ Dissar!! ~H~


11.23

~H~
 G
ud vad jag hatar detta väder!! Blask regn och en snål liten blåst, inte alls okej.. men blir helt nere och vill bara ligga i sängen och kolla film och mysa med någon speciell person ;) oj oj!
Snart blir det att åka till jobbet, inte alls sugen vill jag lova! Efter det blir det att gå hem och gå ut med hundarna, jätte roligt i detta väder * noot *
Ikväll blir det att åka till jobbet och styra in lite pengar, det kan verkligen behövas just nu känner jag, men pengar finns ALLTID hos mr ~H~ men det är aldrig fel med för mycket (A)
Ska byta om nu till ett HÅRT gympass, vi höres lite senare sötnosar!
Pusss<3
~H~
 
Bus bild!!


00.39

~H~
 I
nte alls för roligt att ha en tandläkartid på torsdag, och inte allt för roligt att vara över 20 år och få betala skiten själv, men sån är väl vuxenvärlden! ;)
Dagen har varit rätt tråkig om jag ska erkänna, var ute emd hundarna och var på mina två jobb, ingenting speciellt hände väl, så e med hollaus och jonte nu och kikar lite film, men var tvungen att uppdatera bloggen, var ju ett tag sen ( 1 dag ) alldeles för mycket!!
Måste också utbringa en stor skål till mina läsare som skriver att dem gillar min blogg, det kommer upp en ny design snart som kommer bli sjuukt läcker, jag själv väntar också!
 I detta inlägg måste jag också Hissa min sötnos Ludde som gjorde en riktigt snygg frisyr idag! Sjukt sööt du är Ludde! Kolla också in hans blogg på : http://www.nattstad.se/Ludwigolsson Mycket sevärd!
Men nu måste jag sova, är typ as trött, höres imorgon bitti allihopa!
PUSSS¨!!
~H~
 
Söta Ludde till Vänster<3<3

23.00

~H~
M
an kan inte mer än säga att helgen har varit riktigt tuff! Allt började i fredags när jag alex och viktor mötte upp varandra och drog och fixade lite inför kvällen, blev rätt lugnt iallafall men kul hade vi! Har ju fått en ny kompis igen haha , Jacob forslund, riktigt schyst kille och verkar vara en schyst kompis, så varför inte.. Vet ju att alla vill vara min kompis så ;) haha
Idag har varit en riktigt slöar dag, har enbart legat hemma med hundarna, Viktor Alex och Jacob car också med såklart, nice nice!  Man kan dock inte mer än skratta när det kommer oinbjudet folk och tror att dem kan bossa i min lägenhet, det gillas inte och det kommer INTE att bli bättre för det, tro mig!
Sjukt trött verkligen så blir en tidig kväll för imorgon har jag lite grejjer på gång, hoppas dem funkar, aldrig fel med lite extra pengar ;)
Men nu blir det att äta lite chips och kolla klart Jersey Shore :)
Puss<3
~H~

09.31

~H~
 U
tvilad och sönder gråten...
Gårdagen blev allt ifrån en kanon kväll, allt började med det vanliga, ut med hundarna och fixade lite här hemma, drog sedan o fixade liite med jobbet, under kvällen kom det hit lite folk o sådär, vi drog sedan ut och träffade bästa Jonna och den nya bloggaren Ludde :D Hans blogg är rikigt nice! Men för att återgå till det vi pratade om innan; Efter vi träffat dem så åkte vi hem till mig igen, men ajj då.. då kom min mamma o var inte allt för glad för att det " dracks " på en torsdag.. Vilket hon kanske har rätt i haha.. Kvällen slutade med tårar, polisbilar och en låda kebab!
Vi får hoppas på att denna kväll kan kompensera kvällen från igår!
Men nu måste jag laga lite frukost, vi höres ikväll:D !!
~H~
 
-v-

haha jadu...

10.00

~H~
 G
alen kväll igår, det må jag säga!
Gårdagen var faktiskt riktigt nice, allt började med en lång promenad med hundarna på morgonkvisten, underbart!
Drog sedan hem och gjorde lite mat och softade, drog sedan och jobbade lite, efter jag var klar där så drog jag alex viktor och några andra till albin och softade, det var riktigt nice!
Idag blir det ungefär samma, vaknade rätt tidigt så nu hinner man man lite mer saker som man inte skulle gjort annars, så det är inte allt för fel att vakna tidigt om man vill få någonting gjort :D
Men nu ska ni få lite bilder på mina fina hundar :D
~H~
 
Bästa vänner!

Fina Tila Tequila!

<3

00.00

~H~
 M
åste tacka alla som har skrivit antingen på bloggen eller på Facebook att mina små hundar är sööta, det uppskattas verkligen ska ni veta! Men för att återgå till hur dagen har varit, har varit sjutk trött hela dagen, fick inte sova allt för mycket eftersom Simba och lilla Tila lekte hela natten, men sånt händer när man älskar sina hundar =)
 Hade en gyminstruktion som vanligt imorse som gick rätt bra, dock tror jag att dem satte mig på prov eftersom hon jag instruerade var typ i as bra form och verkade som hon gjorde fel med flit men men jag vet inte tiktigt vad som hände där haha. Men efter det så drog jag hem och gick ut med hundarna iallafall i det höst kalla vädret, gillar färgerna nu såhär års men det skulle gärna få vara lite varmare i lufen! Man fryser ju typ sönder sig, som tur var så har jag en varm mössa att mysa med så öronen inte trillar av, hihi!
Sitter just nu och laddar hem en film med Jesper och Hollaus, ett par riktigt bra vänner som alltid har huvudet på skaft så det är nice.
Men nu är filmen klar såg jag, så nu blir det massa mys så höres vi imorgon!
PUSSS!
~H~
 
Random bild på mig och Filip, sööta killar -v-

21.34

~H~
 O
nt i halsen är inte allt för roligt att ha, måste vara för att jag inte klätt mig på det bästa sättet, måste börja med vinterjackan nu, annars fryser jag nog ihjäl haha!
Dagen har varit cool lugn, har enbart tagit det lugnt med lilla Simba och lilla Tila Tequila, om ni inte visste så har min kompis sin hund här ibland, så nu har Simba en lekkompis, dem har redan blivit bästa vänner och leker hur sött som helst! Lite segt bara när dem ska hålla på o busa inomhus, river ner typ allting, inte coolt!
Nu sitter man och slöar och kollar på Chuck and Learry, haha dem e ju för sköna aså!
Men nu ska jag bara softa för att sedan sova tidigt, vi höres imorgon, bilder får ni självklart!
PUSSSS!
~H~
 
Sötnosar<3

Fina Tila Tequila :D

16.30

~H~
 J
amen såja! sitter med några vänner och lyssnar skön musik, aldrig fel kan jag lova!
Gårdagen var nice som fan, vi hade jätte roligt och många firade min födelsedag, det illas tack så mkt! Tyvärr så blev överraskningsfesten lite spårad, men det fixar sig alltid!
Men just nu sitter jag med några vänner och planerar kvällen, sötnosen Denise ska ta hand om min hund ikväll så det kommer bli nice, sen ska hon sova här , OJ OJ !!!
Tyvärr blev det ett snabbt inlägg för att jnu sk ajag vara med alla :) vi hörs imorgon, bilder kommer det kan jag lova.
Puss alla läsare :)
~H~

10.30

~H~
 E
tt snabbt inlägg för har lite brottom, ska till gymmet och pumpa sönder :) , även fast man festar och dylikt så måste man hålla kroppen i form, muskler är oerhört viktigt!
Men skulle bara tacka alla vänner för igår, det var riktigt trevligt och hoppas att denna dag kommer bli lika trevlig!
Måste också tacka mamma pappa och min syster för presenterna och mina kusiner för grattis korten, det är alltid nice att veta att folk tänker på en, så Tack så mycket :)
Bilder från gårdagen och ikväll kommer upp imorgon :D
PUSSS<3
~H~

00.20

~H~
 En dag som 20 åring avklarad, kännes faktiskt inget allvarligt, trodde det skulle vara värsta grejjen men det var det icke, haha! Allt gick fint, vaknade upp med att Mamma Pappa och min kära syster kom och uppvaktade mig imorse med fina presenter vilket uppskattades riktigt mycket. Gick sedan ut med hunden och fick en massa gratulationer av mina närmaste vänner vilket aldrig är fel! Senare under dagen så gick var jag enbart hemma med några vänner och kollade på film , under tiden kom min kära Mamma med tårta som vi mumsade i oss, gott!
På kvällen var vi ute med åkte lite bil med en kompis för att se vad som hände i " Västeråååås " under nattetid... men som vanligt hände ingenting haha, men nu sitter jag och kollar på Robinsson haha , det programmet suger men det funkar att kolla på !
Morgondagen kommer bli GRYMM , jag och vännerna har hyrt glada oxen och ska bada lite bubbel pool och basta lite under eftermiddagen, sen under kvällen så vet jag inte riktigt vad som händer men det känns som det kommer bli nice,!
Men nu är det dags att sova, puss allihopa!
~H~
 
<3

00.00


~H~
O
jj ojj ojj! Man kan inte tänka sig att denna lilla kille på bilden fyller 20 år! Heeeelt galet men det är sant!
SÅ jag måste ju säga att man har gått igenom en massa saker, den hårda och även den mjuka vägen, allting behövs för att man ska hitta sig själv! Tro mig !
Men ett JÄTTE STORT GRATTIS TILL MIG!! Och puss till alla läsare och vänner som redan hunnit gratta mig, känner att denna helg kommer bli en super helg med massa festande och nära vänner!
Älskar er!! PUSSSSS
~H~


07.35

~H~
 *
Gääääääääääääääsp * uppe med tuppen är ju mycket sällan man är, men ska på ett så kallat möte nu, som vi får hoppas att det går riktigt bra på ... annars vet jag inte vad jag kommer göra, så snälla gud låt detta gå bra nu!
senare under dagen ska jag hem till mamma och pappa och klippa håret till imorgon, för imorgon är det .....
MY SWEET 20,th ! fyller lixom 20 år imorgon, shiet tiden bara rinner iväg aså.. Men det ska bli nice, men nu hinner jag inte skriva mer, ha en bra dag allihopa så höres vi ikväll så ber'ttar jag hur mötet gick.
Pusss<3
~H~

10.42


 
~H~
G
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Blir sjukt irriterad! Min såkallade granne ringer på kl 09.00 på morgonen och säger att jag är tvungen att gå ut nu med desamma och ta upp efter min hund?!!!! Jag är en av få ägare som tar upp efter hunden eftersom jag tycker själv inte det är så fräscht att trampa i hundskit! Men tydligen så har min äckel granne " Vittnen " som säger att det är min hund som gjort det... Jag blir tvungen att gå och i morgonrock utan att visa hur arg jag igentligen är, men ser till min stora förvånning att det inte är min hund som har skitit utanför på gräsmattan, utan en mindre hund som är här i trappen, assssåå!!!! Blir så arg... Men jag vill ju inte sätta dit den hunden så jag tar upp allt och ser ledsen ut och försöker förklara läget vilket cp grannen vägrar!!
Rolig dag att vakna upp på ... Och till råga på allt så fick jag gå upp kl 04.50 och städa efter att hunden gått bärsäkrargång i hela huset.... Jag tar nog livet av mig snart känner jag!
~H~

23.50

~H~
 G
odkväll allihopa! Jag är verkligen hur glad som helst haha, vet inte varöfr men sitter och chattar med underbara människor just nu som verkligen tar mig för den jag är och som jag vet ALDRIG kommer svika mig, älskar er!
På tala om vänner så har jag raderat en massa nummer från min mobil, orkar inte slösa tid på folk som aldrig hör av sig annat än bara på helger eller dylikt, så om jag inte svarar när det ringer/ sms så vet ni varför!
Men för att återgå till dagen; Gympasset gick riktigt bra, älskar att jag har kommit tillbaka till mina gamla vikter och kan köra på lika hårt som jag kunde förut, det gillas! Efter gymmet drog jag hem och var ute med lilla hunden som har blivit hur stor som helst aså, för att sedan dra till jobbet och slita! Gick ju rätt bra idag så man ska inte klaga =)
Pratade nyss med Viktor i telefon, var länge sen jag prata så länge i telefon som jag gjorde idag haha, men vi hade mycket att säga och mycket att förmedla så det var nice att öppna sig, vet att jag alltid kan säga allt till honom och hoppas han vet samma sak om mig, så Viktor jag älskar dig bror !
Men nu är det dags för en liten promenad i månskenet med min älskling, vi höres imorgon!
PUSSS<3
~H~
 

11.00

~H~
 B
lev ju inte allt för glad när jag vaknade imorse över att någon knackade på min dörr kl 09.30!! Gick som en mycket seeg och sliten man och öppnade och märkte till min stora förvåning att det INTE stod någon där, hmm inte okej! Men som tur var hade jag lagt mig tidigt så var inte allt för trött.
Var nyss ute med min lilla hund, han har verkligen blivit stor sen jag köpte honom, snart måste jag köpa en sele till honom så han inte stryper sig själv när han drar hela tiden!
Igårkväll så fick jag besök av Jessica, Hanna och Freja, jätte snälla brudar, dock lite dålig humor haha.. Men vi hade riktigt roligt!
Ska snart iväg till jobbet, inte allt för sugen på att gymma idag, men men! Man får ju inte snyggare kropp av ingenting haha ;)
Måste göra mig en liten frukost nu, vi höres ikväll:)!
~H~
 
Min lilla prins!!

11.00

~H~
 B
lev ju inte allt för glad när jag vaknade imorse över att någon knackade på min dörr kl 09.30!! Gick som en mycket seeg och sliten man och öppnade och märkte till min stora förvåning att det INTE stod någon där, hmm inte okej! Men som tur var hade jag lagt mig tidigt så var inte allt för trött.
Var nyss ute med min lilla hund, han har verkligen blivit stor sen jag köpte honom, snart måste jag köpa en sele till honom så han inte stryper sig själv när han drar hela tiden!
Igårkväll så fick jag besök av Jessica, Hanna och Freja, jätte snälla brudar, dock lite dålig humor haha.. Men vi hade riktigt roligt!
Ska snart iväg till jobbet, inte allt för sugen på att gymma idag, men men! Man får ju inte snyggare kropp av ingenting haha ;)
Måste göra mig en liten frukost nu, vi höres ikväll:)!
~H~
 
Min lilla prins!!

21.00

~H~
 J
ah vet, jag vet! Dålig update igen, absolut inte okej men har verkligen inte haft tid att skriva.
Under helgen har det faktiskt varit lugnt, vart med mina nära cänner och självklart med min lilla hund :) Vet inte riktigt varöfr men jag har blivit kär i Rottweiler hundar, dem är verkligen hur fina som helst och riktigt bra utställningshundar, men jag kommer absolut inte köpa någon, dem blir riktigt stora och man måste vara en grymm tränare för att ha en sådan hund, man vill ju inte bli biten precis haha!
Under dagen har jag bara tagit det lugnt med massa mys och en fin långpromenad i solskenet, underbart!
Snart blir det att sätta på Jersey Shore och sova, ska upp rätt tidigt imorgon så ska varva ner i tid ikväll!
Just ja, glömde skriva, träffade nyss mamma, hon är verkligen underbar! Hon hade vart och köpt mat till mig, det behövdes verkligen, lite tomt i kylskåpen är det faktiskt, så ett jätte stort tack till henne! Saknar familjen riktigt mycket, blir inte så ofta man hinner komma o hälsa på vilket är synd, men jag ska försöka bättra mig på den fronten, men nu ska jag sätta på tv,n och bara koppla av, höres imorgon!
Pusss<3
~H~
 
Gull,gull,gulll

11.20

~H~
 S
olen lyser och Hedman är riktigt utvilad och pigg, för en gångs skull .. ;)
Vaknade tidigt och åkte till mitt förra jobb för att säga upp mig, har redan två andra jobb så kommer aldrig hinna med att ha tre stycken, och absolut inte nu när jag har hunden :) Tog självklart med lilla Simba så han fick sig en lång promenad vilket han tyckte var jätte skönt!
Igår så var vi ute och lekte i hundgården som vanligt, haha han älskar verkligen den! Han träffar alltid nya kompisar vilket är jätte trevligt, det är bra att han kan leka ostört med andra hundar utan att det blir något bråk:)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara ta det lugnt med min lilla sötnos, men man vet ju aldrig vad som bankar på dörren, haha. Fick en förfrågning redan förra veckan om att festa med en nära vän som heter Johanna, och som ni vet så är jag aldrig omöjlig, haha!
Men nu ska jag laga iordning en liten matbit, vi höres allihopa!
Pusss<3
~H~

sötnosar<3

=)

RSS 2.0