00.50

~H~
 G
alet trött efter en hård dag på jobbet, det gick ganska bra får jag väl lov att säga, men trött är man!
Vaknade upp lite för tidigt och började städa lägenheten och fxa lite grejjer till jobbet. Duschade och sedan var allt fixat, drog sedan till jobbet och hade morgon möte, viktigt!
Ute på fältet så gick det väl sådär, men fick in mina signs iallafall vilket är huvudsaken, saknar min lilla Jonna sjukt mkt, har tappat kontakten med henne lite vilken inte är så roligt, så vi får hoppas att det kommer bli en ändring på den saken!
När jag kom hem så blev det att steke på en rejäl bit kött och koka lite ris, slängde också på en rejäl klick bea så det blev sjukt gott! Måste också säga att det var ricktigt nice att Empa kom hem idag, har saknat han aså! Så det är kul att du är hemma gubben!
Johan, Jesper och Steffe kom över ett tag under kvällen och snackade lite om jobbet, haha bruutalt!
Sitter just nu och softar, ska sova snart.. Måste göra mina signs snabbt imorgon så jag slipper jobba helg haha,,, inte så nice att göra det, men veckan har verkligen gått as snabbt.. Bara jag som tycker det?
 Men nu blire att fixa disken sen min fina måltid, vi höres imorgon allihopa!
Puss<3<3
~H~
 
Ni vet mkt väl!

02.14

~H~
 Y
esss, det var en grymm dag idag faktiskt! Allt började med att jag vaknade upp med johan och en annan jobbar kompis, drog sedan till jobbet och krigade på rätt hårt kan jag säga! Det gick as bra verkligen och pengarna rullade in, det gillar vi!
 Drog sedan hem och väntade på bästa Jonna och Ludde, saknat dem som fan .. så det var roligt att ses igen<3
Under kvällen minglade vi lite och var snyggast som vanligt !!! Sebbe krantz var här och festade järnet vill jag lova haha, men han var faktiskt jätte trevligt vill jag lova!
Ska väll sova o mett tag för jobbbar ju imorgon, vilket inte är allt för roligt, vill ju hellre festa hela kvällen haha!
Men nu ska Bästa jonna skriva ett inlägg så jag ska glida, men vi höres allihopa!
Pusss<33
~H~
 
J
ag älskar er<3

00.40

~H~
 T
jeena allihopa!!
Sitter och snakkar med Johan en mkt nära vän och också en bra jobbar kompis!!
Idag har jag enbart jobbat och varit med några vänner och softat, hur nice som helst.
 Gick verkligen as bra på jobbet idag så unnade mig en mkt god middag, behövligt som faen.
Har minnesförlust tror jag, vet inte riktigt vad jag ska skriva, har väll inte hänt så mycket under det senaste dygnet, eller jag har ju betalat mina räkningar över internet haha, känner mig as vuxen haha!
Men nu måste jag sova, jobb imorgon dåråh!
Puss<333
P.S. Saknar Viktor och Jonna sjukt mkt!!!
~H~
 
S
jukt saknad!!

S
jukt Saknad!!


18.38

~H~
 R
ejält sliten gubbe idag!
Det var en skön dag igår aså, först var jag på jobbet till ungefär kl7, drog sedan hem till mig och softade med Starborg och Fadern, Under kvällen drog vi till Hallberg och gratulerade honom på hans födelsedag, Grattis! Vi skulle senare gått på en nyöppnad krog här i Västerås som folk här har sagt är grymm, blev dock inte så eftersom lilla Adam inte kunde hålla händerna borta från alkoholen så ha kom inte in, haha! Dock blev kvällen lyckad iallafall och vi hade as roligt!
  Idag har jag inte gjort någonting alls asså, suttit och kollat film och myst lite med leon, var ett riktigt bra tag jag träffade honom så det var kul att ses igen!
Ikväll blire godis och film, helgen har gått sjukt snabbt så jag måste ladda infö en ny jobbvecka :( !!
så blir lite tv nu för att sedan dra ig ut i köket och koka ihop någonting gott såhär på söndags kvällen, ha det bra allihopa!
Puss<333
~H~

00.51

~H~
 G
aaalet trött asså! Efter en mycket lång dag på fältet sitter man och kollar igenom internet lite grann och ser vad det bjuds på så att säga. Det gick väl sådär på jobbet men vi hade sjukt roligt! Dem bästa från Stockholms kontoret kom idag och visade vad dem gick för, dem var verkligen grymma kan jag lova.
Bästa viktor och Bästa Jonna sover här idag så vi sitter och softar med en film nu, snart blir det att sova eftersom jag ska jobba imorgon :( , är as taggad man hade ju inte vart fel att vara uppe lite senare idag.
Jag kan verkligen rekomendera filmen Not Another Teen Movie, den är verkligen as grymm, haha verkligen sjukt rolig!
Men nu blire att kolla klart filmen sen sova, Godnatt!
Pusss<33
~H~
 
Stiligt!

23.20

~H~
 G
alet trött efter en lång dag på fätlet!!
Dagen började inte så bra precis.. försov mig efter att min tvättid hade gått ut så hade tur att min chef ringde mig kl 11.30 och frågade vart jag var nånstans, jag befann mig då i sängen och fick kriga mig till jobbet, inte allt för roligt men men .. Dagen gick väl sådär.. fick iallafall ihop lite pengar man kunde fått mer.. lite besviken e man allt!
Drog sedan hem och softade hemma emd grabbarna, chill som fan =) Hollaus, Viktor och Robin : Riktigt sköna grabbar vill jag lova, inget snack!
Orkar verkligen inte jobba imorgon, men man måste ju...
Så måste sova nu , så vi höres imorgon allihopa!
Pusss!<333
~H~

Nu ska jag sova!!!

23.38

~H~
 T
rött efter en sjukt bra dag! Dagen gick as bra, tjänade in en hel del pengar vilket aldrig är fel plus att vädret var kanon bra, inte för varmt och inte heller för kallt! Det gillar vi!
Började med att jag drog hemifrån och cyklade till jobbet, satt sedan på morgon möte och la upp hur veckan skulle se ut, mycket sälj = mycket pengar så är det ju! Drog sedan till Köping och gjorde succe så att säga haha.
Blev en käk med grabbarna på donken på väg dit också måste jag tillägga, mums!
När jag sedan kom tillbaka till Västerås hade jag lite telefonsamtal att ta itu med sedan blev det att laga mat, makaroner är absolut ingen dum ide aså, haha äter det alldeles för ofta...
Sitter just nu och kikar runt lite för att se vad internet har att bjuda på , dvs facebook !
Jag har en tvättid imorgon bitti kl 07.00.. Inte allt för roligt skulle jag själv beskriva det så måste typ sova snarast men först blir det lite solsidan!
Vi höres imorgon allihopa!
Pusss<33
~H~
 
Taaat luugnt, gammal bild!


10.51

~H~
 V
aknade upp vid 09.00 tiden och kände mig rätt så sliten kan jag lova, helgen har varit grymm men man har inte fått allt för mycket sömn vilket straffar sig nu.. Sitter enbart och " väntar " på att klockan ska bli tillräcklingt mycket för att jag ska kunna gå till jobbet, inte allt för roligt att vara där 8 timmar idag, men men..
Efter jobbet vet jag inte riktigt vad som händer, måste åka och handla igentligen men allt är stängt när jag kommer hem så jag får sköta det imorgon bitti ist. Men tror Viktor kommer över iallafall och chillar, det skulle vara nice! Hatar att sitta själv här hemma under kvällarna, måste alltid ha folk runt mig.
 Idag fyller min syster år så ett jätte grattis till henne! -v-
Men måste diska lite sen till jobbet, vi höres allihopa!
Pussss<333
~H~

Grattis älsklings syster. hoppas du får en underbar dag!!

23.49

~H~
 K
änner mig sjukt sliten och trött idag, en helt vanlig söndag asså!
 Igår hände det ingenting speciellt, var med Viktor och grabbarna, under kvällen drog jag och min X-chef till en av hans kompisar och festade lite lätt, sjukt nice!
Drog sedan hem och minglade vidare här med grabbarna, blev musik och chillande! Så helgen har varit lyckad, det vill jag lova!
Idag har inte hänt någonting faktiskt... Eller jo, har varit hemma hos mamma o pappa och firat min syster i förskott, hon fyller imorgon så stort grattis till henne!! Annars har det bara varit att chilla och kolla på film vilket tillhör en riktig söndag, ladda upp batterierna till en lååång jobbarvecka...
Näe, nu blire ett avsnitt av solsidan sen sova, har som tur var en liten sovmorgon att mumsa på!
Pussss<333
~H~
 
Tjeeena Viktor!!<3

13.50

~H~
 T
rött som fan idag asså, vaknade för inte så länge sedan bredvid lilla Tania, mysigt!
Fetade lite lätt igår hos en bra vän, det chillades och minglades rejält vill jag lova. Efter festen drog vi till stan och käkade lite och tog det lugnt, drog sedan hem till mig och kollade lite tv och dylikt, Jocke tog med sin hund också den var verkligen sjuukt gullig, ge mig!
Idag blire att ta det lugnt, är med Robin just nu och kollar lite tv och softar. Viktor och grabbzen kommer nog senare och glor lite film och umgås, chill.
Näe nu måste jag klä på mig och fräscha till mig, vi höres allihopa.
Pussss<33
~H~
 
Jag och söööta Isak<3

Jag och aas söta Tania<3

13.08

~H~
 F
örlåååååt!!!
Har gjort bort mig jag vet, inte hunnit skriva på bloggen på hela 4 agar vilken INTE är okej! Men det har verkligen varit sjukt mkt att göra, jobbet tar riktigt mycket tid och mina söner behöver sin pappa, yes!
Under all tid har jag inte gjort så mkt så ni har ej missat någonting speciellt, det har varit en hel del festande och partajjande, det kan jag lova. Jag har också fått en hel del nya vänner och avslutat kontakten men väldiigt många också så det går jämnt ut.
Måste dock hissa en väldigt bra vän till mig; Viktor Jonsson, han har verkligen stält upp för mig och tagit hand om min lägenhet och städat och diskat, även fyllt på min kyl även fast han inte behövt, så ett stort tack till dig bästa bror, jag älskar dig.
Vaknade upp cp sjuk, så vet inte riktigt vad som händer ikväll, får se vart planerna leder någonstans. Tror iallafall jag ska träffa mitt x- Tania =)) god sshiet. Men nu blir det en rejäl dusch för att duscha bort alla baciller som springer runt i min kropp.
Pussss<33333
~H~

E
n sann vänn!!


19.09

~H~
 G
odkväll allihopa! Har verkligen inte hunnit skriva så mkt här, har varit en grymm helg som redan började i torsdags för mig och Jonas.
Var ju som sagt powermet i helgen så har varit där nere och kikat lite bilar och träffat folk, trevligt!
Under dage har jag bara städat lägenheten och gjort lite andra viktiga grejjer, drog också ner till Löga och badade med bästa jonna och Emil, det var riktigt nice! Jag är verkligen as trött efter en lång helg men alldeles för lite sömn, så det blir att lägga sig tidigt idag för att orka med jobbet imorgon.
 Som alla kanske vet så är det final idag i fotbolls VM och jag håller hårt på Spanien kan jag lova! Men innan jag ska kolla på fotbollen så ska jag och Jonna laga  lite mat och mysa till det lite, aldrig fel efter en lång vecka att unna sig lite god mat!
Men nu måste jag kika lite på tv, vi höres imorgon!
Pusss<333
~H~

Bästa Jonna!

11.15

~H~
 G
ormorgon allihopa!
Lite små trött efter gårdagens jobbande, fick jobbet och det var en sjukt skön känsla kan jag lova. Första dagen gick faktiskt grymmt bra och dem var nöjda över min insatts, najjs! Börjar snart igen men var tvungen att slänga iväg ett litet inlägg, var ju ett tag sen faktiskt!
Efter jobbet igår drog jag hem hit och gjorde lite saker som måste göras typ som städning ink tvätt och dylikt, inte allt för kul men måste göras tyvärr. Lite senare kom Zebastian och James och kollade fotbollen, rätt lag vann INTE!
Blev sedan att dra ut och vara med Isak och Viktor det var as najjs och känndes som alla fick ut någonting som de hade hållt inne rätt länge, så snacket var as viktigt och det kändes som alla kom närmare varandra nu och det känns verkligen underbart!
Men nu måste jag tagga till en ny dag på jobbet, så vi höres allihopa!
Pusss<333
~H~
 
!!

02.14

~H~
T
jeena allihopa!
 Grabbarna drog nyss och det bar en schysst kväll med lite fotboll och film, gillas!Det kom också två tjejer som var intresserade som kollade med hela sitt hjärta!
Kul att vissa som lovade att komma inte kom.. Luffarungar säger jag bara!
Idag blev jag AS glad, fick mitt nya jobb, skrev anställningsavtla idag, gillas!
 Så nu har jag ett nytt jobbb och softar runt som vanligt igen!
Blev ett snabbt inlägg idag, är as trött så ska sova inför en tung jobbar dag imorgon, PUSS allihopa!!!
<<3<3<3<3¨
~H~


00.30

~H~
Dagens snygging!
Denna snygging är en väldigt nära vän till mig som verkligen är sjuukt snyggg!
En sann vän som alltid ställer upp, har alltid roligt med dig och jag önskar och hoppas att vi kommer vara vänner för alltid!
Älskar dig Jonna<3

Bästa Jonna-v-


00.00

~H~
 G
odkväll folket! Idag har jag verkligen inte gjort någonting speciellt.. Var och badade med Viktor och några kompisar för några timmar sen, det var riktigt najjs! Drog sedan hem och lagade en fin måltid till lilla mig och kollade på tv, James och Ida kom över en stund men drog lika snabbt, det var synd så nu sitter man här helt ensam och kollar runt lite på Facebook.
Skulle igentligen dragit och käkat pizza med Jonna under kvällen men blev inte riktigt så, skulle varit chill att dra en söndags pizza!
Men nu måste jag ta disken och sen sova, måste ju vara utvilad första dagen på nya jobbet, så puss till er allihopa!
<333
~H~
 
Jag -v- Jonna

Bästa Viktor, kärlek till dig!

12.40

~H~
 S
haaaa! Vaknade för en stund sen och sitter just nu bara och chillar, är verkligen sjukt trött efter gårdagens bravader!
Igår kväll kollade vi fotbollen och festade lite, drog sedan till Oliver och tog det lugnt där, vi skulle igentligen inte dragit till stan men blev så iallafall, inte så najjs eftersom en mkt nära vän inte kunde glida dit.. Så det var rätt mkt ylva av oss! Förlåt Viktor<3
Idag blir det bara att ta det lugnt, en kompis kommer nog över senare och kollar lite film och softar, sen måste jag också ladda till en ny jobbvecka på mitt nya jobb, great!
Nej nu ska jag laga lite mat, vi höres allihopa.
Pusss!
~H~
 

13.27

~H~
 G
odmorgon allihopa! Vaknade upp för ett tag sen och sitter och tänker tillbaka på gårdagen, den var grymm!
Skulle igentligen till Hannes båt och mingla lite men blev ändrade planer så vi kollade fotbollen hos mig och softade här, drog sedan ner till hoffmeistro eller hur det stavas, det var grymmt drag i publiken kan jag lova!
Har inte hunnit blogga så mycket under de senaste dagarna, har varit mycket att göra.. Allt från studerande till festande, Love it!
Just nu är jag med Mikele och kollar lite på en film, det är as najjs,
Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt blir nog lugnt som fan, ont i öronen sen igår efter konserten!
Tog lite skööna bilder igår men kommer bara lägga upp en, den snyggaste.
Vi höres imorgon eller någonting allihopa, love ya all!
~H~

You name in!

12.05

~H~
 T
jeena folket! Vaknade för en stund sen och sitter och äter mackor och kollar runt lite på internet.
Vet inte riktigt vad som händer idag men det lutar åt att dra till den så kallade " City festivalen " och kolla vad som utbjuds där, kommer säkert suga men jag kan ge det en chans.
Vädret är ju inte allt för roligt, var sjukt sugen på att dra och bada och softa idag... Det sög ju!
 Viktor kommer snart, vi ska se en skön film och ta det lugnt, najs
En stor fråga är ju vad man ska äta idag så kanske ska kolla det, så vi höres ikväll eller imorgon allihopa.
Pussss<33
~H~
 
GrabbZ

RSS 2.0