H goes FREE!

~H~~
E
n mycket trevlig dag!
-- -- -
Dagen började lite kasst... Men allt ordnade upp sig, skönt!
Blev ett stenhårt pass och instruktionerna gick bra, är riktigt glad idag (Y)
-- -- -
Ikväll ska jag hem till Helena och umgås lite :D (Y)
Har dock en viktig instruktion imorgon så ska hem tidigt, skönt att det börjar gå bra på gymmet igen, snart är jag uppe på 100 kg i bänk! Sweet!
Men ska äta nu sen iväg till Helena, seee yah!
~H~


Free H !!!

~H~
G
ääääääääääääääsp .... !!
Efter en riktigt skön gårdagskväll så gick jag och la mig, kunde dock inte somna direkt så blev att smsa lite med lilla Malin som sedan somnade haha, fy ;))<3 Somnade också efter ett tag, (Y)
Vaknade upp precis, kollade ut genom fönstret och märkte att vädret var riktigt fint, (Y)
-- -- -
Fick nyss ett inte allt för roligt samtal från V .. Inte allt för kul när det blir knas med en riktigt nära vän.. Men jag och alla hoppas det löser sig, love you !
-- -- -
Men nu ska jag till jobbet, inväntar bara att * A * ska komma, så vi sees =D
~H~~

Sköön söndags låt!

~H~
S
att och kollade runt lite på Youtube och hittade denna sköna låt som jag har lyssnat ett flertal ggr på haha!
Feeling Alright Den är riktigt skön! Bör lyssnas!

Myskväll!

~H~
Ä
r det okej att dra en vit lögn för att " rädda " en kompis... Det är ju frågan...
Vad tycker ni ?
-- -- -
Har varit en riktigt deegar dag, blivit att kolla på tv och bara tagit det lugnt.. Har iaf hunnit söka ett PT jobb och studera lite, så någonting värt har jag gjort iallafall!
Under kvällen kom Viktor Malin Gina och Noel hit och kollade Solsidan, riktigt skojj! Aldrig fel med Söndagsmys!
-- -- -
Var nyss ute med lilla simba, gick med Viktor en bit hem, skönt att gå och snacka lite! Det behövdes !
Synd bara att V och J hade lite intrigen via telefon.. Så vi får hoppas att det löser sig! (Y)
Men nu ska jag kolla lite tv för att sedan sova, jobba jobba jobba imorgon! Sweet!
~H~

Solsken!

~H~
E
n mycket spännande kväll igår hos Helena :D
-- -- -
Gårdagen var " chill " var hemma hos mig med några speciellt utvalda personer ;) Drog sedan hem till Helena och umgicks lite med henne och hennes vänner :D Kvällen var (Y)
-- -- -
Just idag har jag inte gjort någonting, blev en lång promenad med Simba , skönt att gå ute idag, inte för kallt så man inte fryser händerna av sig när man håller i kopplet haha, Sitter redan och längtar till Solsidan ikväll haha! Har blivit helt fast haha!
Men ska plugga lite och äta, see yaah!
~H~

Lördag !!

~H~
O
jj.. haha kansig kväll!!
-- -- -
Kvällen började riktigt skönt med att några personer kom över till mig och softad lite, blev sedan att åkta hem till
* A * och umgås lite med hennes vänner samt hennes mamma och hennes kompisar, en mycket trevlig kväll, blev sedan att åka ner på stan och där man träffade man Oscar och Dennis :D Två personer jag inte träffat på hur länge som helst, så det var trevligt att träffa dem! Blev lite konstigheter mellan dem och några andra.. Men jag försökte lösa det så gott det gick, orka bråka på en fredag lixom? , inte coolt!
-- -- -
Men för att återgå till dagen idag :D Lördag =) Så händer väl ingenting är med Noel just nu och ska väl snart sätta på en film, G och J kanske kommer sen också, (Y) Och vad som sker ikväll vet jag inte riktigt, men det kommer väl upp någonting :D
~H~


Fredag !

~H~
R
iktigt skönt med Fredag! Har varik en hektisk vecka med mycket saker att göra, så ska bli skönt att ta det lugnt ett tag nu och bara roa sig :D Ska snart till gymmet för att sedan köra ett stenhårt axel triceps pass med * N *  Har gått upp i vikter riktigt mycket och det börjar märkas mycket trevliga resultat, Nice!!
-- -- -
Men nu sitter jag enbart här hemma och tänker lite, ska snart tvätta golvet som inte gjorts på ett tag :$ , så blir att sätta igång med det nu! :D
-- -- -
Just ja... Vaknade av att det ringde på min telefon... Tyvärr så var det någon mogen f10,a som bus ringde och sa att hon va typ mitt ex och höll på att räkna upp massa killar och sa att hon var dem och massa.. Så otroligt omoget girl.. Jag kan förstå att du vill prata med mig, men då kan du ringa som en vanlig människa och inte leka yngre än vad du i själva verket är, så diss till dig!
~H~

HAHA (Y)


En mycket skön kväll!

~H~
H
ar varit glad hela dagen, vet inte riktigt varför men har varit det iallafall! :D
-- -- -
Allting började med att jag vaknade upp av att V och G kom och hälsade på imorse, hade ett seanre pass på gymmet så det var ju trelvigt att dem kom förbi :D Janke kom också förbi och sa hejdå, det var ju rätt tråkigt att säga adjö men sånt är livet...
Blev sedan att göra mat (A) Och sean bege sig till gymmet, gick riktigt bra idag, fick mycket beröm och körde sedan ett stenhårt bröst och biceps pass! Ska kommaifatt min kompis som mäter 45 runt armarna :$$ LÄngtar!!
-- -- -
Noel kom sedan förbi efter gymmet och vi åt mat, gott gott! Siterr jusst nu och kollar lite CSI NY , riktigt skönt program, tyvärr missade jag programmet på 4,an som började kl9 .. men sånt händer!
-- -- -
Imorgon är det ju fredag så det bär av till * A * om allt blir som det ska, hoppas det blir trevligt, men ska återgå till att kolla lite tv nu för att sedan sova, viktigt med sömn om man ska bli stor (A) !
~H~





Älskar gymmet!

~H~
H
m okej... Då var det torsdag och idag åker * J * ... Inte coolt!
-- -- -
Sitter här med * J * som kom för en liten stund sen och snackar lite om hur han ska ha det där borta, känns som det kommer bli bra, plus man har ju en telefon haha ;) Så det kommer ordna sig :D!
-- -- -
Idag händer ingenting typ, ska till gymmet senare vid 4 tiden, efter det ska Noel hit en stund :D , just ja... Ikväll börjar ett program på 4,an eller 5,an som jag ska se! Hopaps det är grymt :D
-- -- -
Imorgon är det ju fredag så då ska jag hem till * A * ett tag, sen vet jag inte vad som händer, blev ju bjuden hem dit redan i måndags och tackade ja redan då, så det går inte att ändra på! Ska bli roligt att träffa allt folk igen :D Men nu ska jag fortsätta vara social :D Vi höres sen :D
~H~

Neeej!! DU får inte!

~H~~
N
eej, det här sög ju!!
Fick igår reda på att min kompis * J * åker iväg tidigare än planerat.. Redan IMORGON!!! :OO Inte okej.. kommer sakna dig riktigt mycket gubben!!!
-- -- -
Gårkvällen var iaf nice, blev att dra ut med bettan och se till att hon låg på ställ genom alla korsningar haha ;))Nerjdå det gick lugnt till, innan * H * la in bilen i en snö driiiva... haha självklart togs en bild med mig haha ;) Men det var kul igår :D
--- -- --
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska till gymmet ( jobbet ) kl 4 iallafall , efter det vet jag inte, har vilo dag idag för mig själv... Men bli nog en lugn kväll med några vänner och några filmer :D (Y)
-- -- -
Men nu måste jag fixa lite mat, see yah :D
~H~

Stenhårt axel och triceps pass!

~H~
O
jj då.. Hur gick det här till... :S
-- -- -
Efter hemkomsten från gymmmet så har jag bara tagit det lugnt, var nyss med V, J , N och A , vi hade riktigt roligt som vanligt, blev att kolla lite film och bara ta det lugn med lite så kallat chill talk och lite annat talk ;)) haha vad handlade det om ;)) ?
-- -- -
Måste också säga att det är riktigt synd att  * J * ska flytta och kommer inte komma tillbaka förrän om typ ett halvår!!!! Inte okej, men är du glad så är jag glad, hoppas du får det bra därborta!<3 Tro mig jag kommer sakna dig! <3
-- -- -
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kan bli att dra ut med grabbzen och lägga upp bettan på ställ en gång för alla, men vet inte säkert ännu! Men det visar sig!
-- -- -
Just ja : På måndag kommer * J * hem , ska bli riktigt roligt att få träffa dig :D , hoppas att du inte förändrats sen vi sågs senast! (A)
-
P.S Malin är coolast :D<3
~H~

S
sknar er ju!

Ajj!!

~H~
B
ettan lades på ställ igår! Grabbarna var självklart med!
-- -- -
Gårkvällen blev också riktigt nice, det ringde i min telefon när jag kollade film, det var T, J , H och R som var ute med bettorna och lekte loss lite, dem frågade om jag skulle med en sväng, så varför inte lixom, drog med ut på ett litet äventyr som spårade ur när H la upp bettan rätt in i en snö driva så det blev bärgning HAHA, lyckat!
-- -- -
Imorse vaknade jag av att * A * kom hit och väckte mig, haha skönt att hon gjorde det, annars hade jag aldrig vaknat upp till jobbet! Tack så mkt att du kunde ta Simba medans jag jobbade (Y) Guld värt!
-- -- -
Idag ska jag studera lite, och sen träffa Noel :D Måste också be om ursäkt till Malin som också var med igår! haha Sorry gumman! Men riktigt trevligt att va med dig igår! Trodde du inte ville va kompis med mig först, men ändrade uppfatning igår, skönt! <3
-- -- -
Helt död i triceps idag efter passet, Ajjj!
Så nu ska jag fixa lunch med riktigt mycket proteiner så musklena växer, (A)
PUSS!
~H~

Underbart!

~H~
T
till frågan jag fick för ett tag sen så : Jaa jag bor på Haga nu :D Lämnade boet för ungefär ett år sen :D
-- -- -- -
Under kvällen kom Gina; Viktor, Noel och Janke hem till mig och kollade två filmer som var riktigt bra, den jag fastnade mest för var : Cash den var riktigt bra och hade en bra handling, så 5/5 stjärnor till den!
-- -- -
Ska snart sova, är riktigt trött efter gym instruktionerna jag hade idag, körde också ett hårt pass som gjorde att jag blev riktigt trött!
Morgon dagen kommer också bli nice får jag hoppas, blir självklart jobbet och gymmet :D Efter det ska noel hem till mig och hälsa på :D Mer vet jag inte vad som händer, blir också endel plugg! Eftersom min kompis hampus köpte en bil idag så kan jag ju inte vara sämre :(  , jag måste fixa körkort snart och skaffa en bil att lägga upp på ställ, haha!
~H~

Denna ska läggas upp på ställ, snabbt!

Yess!

~H~
Y
esss!
-- -- -
Yippi, har gått upp 2,5 kilo muskler på dem 2,5 veckorna jag inte har druckit på! Detta ger inspiration att sluta dricka helt och enbart gå in för gymmet.. Riktigt roligt faktiskt att s att det går framåt!
Instruktionerna gick riktigt bra idag, och fick också mycket beröm för att jag kom på bra övningar för rygg och armar :D Sånt är också riktigt roligt att höra :D
-- -- -
Idag ska jag städa samt tvätta, hade bokat en tvättid förra veckan och äntligen är det min tur, skulle igentligen åkt hem till mamma ich överaskat idag men måste tvätta , Så ska ringa henne ikväll och gratta!
Annars händer det ingenting idag, Janke kommer förbi ett tag och ska snacka lite, annars händer det ingenting, så ikväl blire att dra på glajjorna och nörda lite :D Fresh!
~H~


Grattis Mamma!

~H~
Grattis Mamma!!!
I
dag är det ingen vanlig dag för idag är det min mammas födelsedag! Så ett stort grattis till henne!
-- -- -
Var ett tag sen jag kolllade på Solsidan, verkligen en grymm serie och dem nya programmen är faktiskt bättre än dem förra! Så kommer gå i botten om jag missar något program, haha kommer dock ladda hem alla avsnitt så jag och Johan har någonting att snacka om i telefon haha , enbart rubriker ur Solsidan, helst Ove Sundbergs hahah! För skön skådespelade! Vi som satt som klistrade var H, H , A , R , M och V så det var ett stadigt gäng :D Efter filmen drog alla så då passade jag på att studera lite efter jag gått med V en bit hem för att också passa på att rasta Simba :D
Så snart är körkortet även i ~ H~`s ficka , får man hoppas!
-- -- -
Måste också säga grattis till V och J som har en riktigt mysig relationsstatus på Facebook , riktigt söta tillsammans!
Och ni som frågar om min relationsstatus så är det inte seriös, vad jag tror iallafall hehe ;))) Var enbart en kul grejj som jag/vi lät vara, så nu är det sagt också :D
-- -- -
Men nu måste jag sova för att orka upp till jobbet imorgon!
Blir också ett biceps och rygg pass! Like Like Like!
~H~

Jag & mamma :D <3

Trevligt igår allihopa!

~H~
J
a ibland kan man undra ...
-- -- -
Efter en mycket trevlig gårdag vaknade jag upp av att Viktors mobil ringde av bara tusan.. Inte okej :( !!
Men för att återgå till gårdagen så var det riktigt trevlig, med skönt folk bra musik så blev det en perfekt tillstälnning, det kollades på film , sjöngs och dansades riktigt hårt ;) Och alla hade trevligt, viktigt!
Drog dock till en annan P-fest men där var det inte så nice... Så då vi drog tillbaka till * A * Drog sedan hem till mig och myste lite och kollade på tv :D
Så gårdagen var riktigt trevlig =)
-- -- -
Ikväll blir Solsidan och hemmamys! Sen vet jag inte, :D
Bilder från helgen kommer upp sen :D
~H~

Lördag, yess!

~H~
 O
jj.. Lite dålig update.. men har haft mkt att göra... Sorry!
-- -- -
Gårdagen var riktigt nice, min syster kom förbi mig ett tag och bara umgic´ks :D det var riktigt trevligt! Drog sedan till den är P-festen jag var bjuden på, den var också riktigt rolig, mycket sköna folk där som gjorde kvällen till ett stort plus :D Tyvärr kan man inte lita på sina vänner tydligen.. Men det är en annan historia.....
Eller hur * A * ?!
-- -- -
Blir en P-fest ikväll igen, så hoppas den blir lika rolig som gårdagen, och som ni vet så festar jag alltid nykter nu för tiden! Och för er som inte trodde jag skulle klara av detså släng er i väggen, mycket roligare att minnas kvällarna och vakna upp helt pigg istället för att vara bakis och seg hela dagen efter! Så ett stort plus till att festa nykter, men nu måste jag iväg, vii höres :D
~H~


Gym Gym Gym!

~H~
E
fter en lång natts sömn var det dags för gymmet! Har längtar efter detta pass länge : Bröst, triceps och kanske en aning biceps om man orkar! Idag ska det mördas!!
Hoppas också instruktionen går bra! See yah after the gym!
(L)
~H~

23.16

~H~
E
n riktig slaker dag...
-- -- -
Har inte gjort n¨gonting vettigt idag känns det som, men dagen har bara flygit fram? ...
Vaknade av att mina kära vän viktor väckte mig, hmm.. Blev att kolla lite på tv för att sedan bege sig ut, like always! Efter the instruktion har jag bara setat antingen vid datan eller tv,n .. haha vilket liv.. Okej kollade lite på P.B men hittade ingenting där..
-- -- -
Ikväl blir det att sova tidigt så man e pigg inför imorgon, vet inte riktigt när min syster kommer.. Men det lär ju visa sig haha.. så blir att sätta på en liten film nu och bara ta det luugnt!
Vad har nii gjort för någonting roligt idag då???
~H~

Mysig gårdag!

~H~
G
årdagen var riktigt mysig! Lite tv kollande och mys är aldrig fel! Hampus kom över och var lite social också, det var trevligt tt du kom förbi =)
-- -- -
Idag vaknade jag riktigt glad över att Viktor kom på besök, smsade också lite med min kära syster som ska komma till mig på fredag, härligt! Idag blir det hemma mys för att sedan åka till gymmet =) =) , jobb jobb jobb!!
Efter det blir det en hemma dag på facebook och tv, imorgon efter syster vart här så vet jag inte riktigt vad som händer, har blivit bjuden till en p-fest, men vet inte riktigt! :D
-- --
Men ska va lite social med Viktor nu som har gjort lite mat, gott!
Höres sen:D
~H~

Hemma med Helena och Mr.H

~H~
H
ar varit en riktigt bra dag, efter jag var på jobbet så körde jag ett stenhårt pass med Bruno som jag inte har träffat på hur länge som helst, var typ i somras.. Så det var riktigt kul att träffa honom!
Det skulle ju blivit att jag drog hem till * J * idag och grattade honom men tyvärr så kom det lite saker imellan som gjorde att jag inte han, men det finns ju fler dagar på veckan =)
-- -- -
Efter jag kommit hem från jobbet och stan så har jag inte gjort någonting, var inne och sökte lite jobb fick endel träffar som jag också sökte, så vi får se hur det går! Sitter just nu med Helena och Mr.H , sitter och kollar på en riktigt bra film på 3,an och små pratar lite, aldrig fel!
-- -- -
Måste säga som min vän Viktor alltid säger : Jag tänker från och med nu inte slösa mer dyrbar tid på onödigt folk, pallar inte höra av mig hela tiden och sen inte få något svar tillbaka, så nu är det slut med det också! Slut snackat!
Men nu ska jag in i filmens värld igen, see yaah!
~H~

Lååång promenad i solskenet!

~H~
O
jj vilket vacker värder!
-- -- -
Kom precis hem från en riktigt lån och mysig promenad med Simba :D , Solen skiner och jag kände verkligen när jag vaknade att idag ska jag gå riktigt långt med min lilla hund, och så blev det också! Skönt att släppa allt och bara gå omkring i singa egna tankar, stängde till och med av mobilen! Inte varje dag jag för det precis haha!
-- -- -
Ska snart ner till jobbet, blev ett senare pass idag ang, promenaden! Då fick jag ku lite motion haha :D , Idag fyller min vän * J * år så ska kanske dit ikväll och fira honom, så ett stort GRATTIS till honom :D
Men nu måste jag fixa lite mat innan gymmet, vi hööres:D!
~H~

Tragiskt!

~H~
P
recis hemkommen från jobbet, stan och banken!
Fick ett nytt kort idag, så det känns ju skönt.. Synd att det tog så lång tid bara.. har levt på 50 kr i typ 1,5 vecka.. inte coolt haha.. Men nu vet man hur det är att vara fattig..
Det gick riktigt bra på gymmet, körde ett stenhårt bröst pass, riktigt skönt! Instruktionerna var riktigt roliga idag, dem gick verkligen bra idag! Fick berömm idag med! Det gillas!
-- -- --
Ikväll blir det att checka Platsbanken och kolla lite tv, efter det bär det av till Viktor för en chill kväll! :D Så vi får se vilka som ska dit. Men måste göra lite mat nu och sedan fortsätta med det jag skulle göra, vi höres :D !
~H~

En liten för lång sovmorgon?

~H~
M
åste säga tack till alla fina kommntarer jag fåt ang. Fotograferingen igår, det värmer!
-- -- -
Fick också en fråga p.g.a vem som fotade mig igår , det var en " yngre " kille.. kanske 19-23 års ålder.. pratade två språk.. Engelska och Svenska. Han var också rätt " ny " på jobbet.. han sa till mig att han hade jobbat där i c.a två veckor, men var riktigt duktig iallafall! =)
-- -- -
Blev att sova ut lite för lång tid, hann inte diska och inte heller fixa mig, men nu måste jag iallafall kila till jobbet, är riktigt taggad idag med :D
Efter jobbet ska jag vara med Sam viktor och Mr.H , blir att kolla lite i stan för att sedan dra till mig och slöa, skön tisdag!
Men har lite brottom nu, så vi höres:D !
~H~

Modell Fotografering =D !

~H~
D
agen började riktigt bra, fick två riktigt sköna instruktioner och körde sedan ett stadigt axel pass, så nu vet ni vem som kommer ha träningsvärk imorgon.. Skönt!!
Efter jobbet åt jag min matlåda för att sedan ge mig iväg till The studio för en fotografering vilket jag hade väntat länge på. Kom först in där och blev jätte välkommnad och fixk min make up direkt, skönt utan väntetider! Efter jag fått make up`n så fick jag gå in ett rum där jag skulle fotas, fotografen var riktigt duktig fast han inte hade jobbat så länge, men han kunde sin sak vilket var skönt! Poserna fick jag välja lite själv men han sa på ett ungefär ..
Efter tagningen fick jag sitta ner och vänta lite på att bilderna skulle komma in på datan och fixas :D
Det som var roligast var att fotografen ville ha bilderna han tog på mig i sin " portfölj " och använda i utställning, så man blev tydligen bra på bild :$$ , jätte roligt!!
Så det har varit en mycket lyckad dag, och här kommer resultatet :D !
~H~












G
illar skärpan i denna bild!


Denna bild får avsluta dagen! Och tack för alla possitiva kommentarer på Facebook!
PUSS!

Fotografering !!

~H~
J
ag vet att det är dåligt, men jag har fått höra att man ska tänka allt från den goda sidan...
-- -- -- -
Känndes ju inte helt fel att vakna upp riktigt taggad på att åka till jobbet och veta att man har en Modell  Fotografering idag efter jobbet! Alltid nice att börja Måndagen såhär roligt
Som tur var har jag goda vänner, idag var det Mr.H som kunde ta hunden medan jag är borta och roar mig haha.. Men snällt iallafall :) !!
Så imorse gick jag upp tidigt och kollade ut vilka kläder jag skulle ha på mig och vilka skor som passade till vad, mycket att tänka på :O !!
-- -- -
Efter fotograferingen ska jag bara ut och va med lilla simba, tror jag kommer vara riktigt trött efter allt som har skett idag så blir bara hem och sova:D
Men bilderna kommer självklart upp på bloggen när jag får dem skickade till mig :D
Som sagt, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;))
~H~

En mycket fin låt!

~H~
S
itter och lyssnar på en mycket bra och fin låt, har haft många tankar till denna låt och dem kommer upp nu... Så blir att lyssna denna i repeat flera ggr om!

http://www.youtube.com/watch?v=N6O2ncUKvlg&NR=1&feature=fvwp
"Just A Dream"

I was thinking bout her, thinkin bout me
Thinkin bout us, what we gon' be
Open my eyes yeah, it was only Just A Dream
So I travelled back, down that road
Will she come back, no one knows
I realize yeah, it was only Just A Dream

I was at the top and now its like I'm in the basement
Number one spot and now she find her a replacement
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby
And now you ain't around baby I can't think
I should've put it down, should've got the ring
Cause I can still feel it in the air
See her pretty face run my fingers through her hair
My lover, my life, my shawty, my wife
She left me, I'm tied
Cause I knew that it just ain't right

I was thinking bout her, thinkin bout me
Thinkin bout us, what we gon' be
Open my eyes yeah, it was only Just A Dream
So I travelled back, down that road
Will she come back, no one knows
I realize yeah, it was only Just A Dream

When I be ridin' man I swear I see her face at every turn
Tryna get my Usher on but I can't let it Burn
And I just hopes she know that she the only one I yearn for
More and more I miss her, when will I learn
Didn't give her all my love, I guess now I got my payback
Now I'm in the club thinking all about my baby
Hey, she was so easy to love
But wait, I guess that love wasn't enough
I'm going through it everytime that I'm alone
And now I'm missing, wishing she'd pick up the phone
But she made the decision that she wanted to move on
Cause I was wrong

I was thinking bout her, thinkin bout me
Thinkin bout us, what we gon' be
Open my eyes yeah, it was only Just A Dream
So I travelled back, down that road
Will she come back, no one knows
I realize yeah, it was only Just A Dream

If you ever loved somebody put your hands up
If you ever loved somebody put your hands up
And now they're gone and you're wishing you could give them everything
Said if you ever loved somebody put your hands up
If you ever loved somebody put your hands up
Now they're gone and you're wishing you could give them everything


I was thinking bout her, thinkin bout me
Thinkin bout us, what we gon' be
Open my eyes yeah, it was only Just A Dream
So I travelled back, down that road
Will she come back, no one knows
I realize yeah, it was only Just A Dream
~H~








Grymt avsnitt!

~H~
J
ag fattar men ändå inte... Allt är upp och ner just nu ...
-- -- -
Efter gymmet med Jesper så sökte jag jobbet jag har kollat på ett bra tag nu :D , så vi får hoppas det går bra nu, haha !! :D
Blev sedan att kolla lite tv och göra en god middag! Viktor, Hampus, Madde, Wille o hans tjej kom också till mig efter middagen och kollade en film, men efter filmen drog alla förutom viktor som stannade kvar för att se det efterlängtade Solsidan! Det började med ett mycket grymt avsnitt, Det gillades starkt!
Efter Solsidan så blev det att gå med Viktor en bit hem och ta ut simba en sista gång.
Asså det är typ isbana överallt.. Man kan ju knappt gå utan att ramla omkull! Inte coolt..
-- -- -
Min syster skickade också över lite bilder på Simba som jag hade tänkt att lägga upp:D
Kommer upp Genast :D
~H~

S
yskonen (A) ;))

Min Lilla Simba (A)

Gubben!

Söndags gym med Jesper!

~H~
D
ålig Facerape...
-- -- -
Vaknade upp för ett tag sen och hade fått riktigt många sms och samtal om vilka det var som krockade allvarligt imorse.. Blev riktigt rädd och ringde runt en massa... Fick inte tag i någon.. Men kikade se in på vlt och såg att det inte var någon olycka.. Iaf inte vad det stod i VLT ... Så vi får hoppas det var enn mykcet Omoget skämt!!! ..
-- -- -
Idag blir det att dra till gymmet med Jesper :D Och söka ett jobb som jag såg på en sida igår som var mycket intressant, sen ikäll måste ALLA kolla på kanal 4 kl 20.00!! Nya Solsidan , så grymmt program asså!
-- -- -
Har också ett viktigt samtal som jag måste ta.. Hoppas det funkar idag!
Men ska laga lite mat nu för att sedan bege mig!
~H~

Liten grabb...


En dag med syster =DD

~H~
E
n mycket trevlig dag med min syster! Det är verkligen kul att vi börjat umgås mera!
Men när klockan började ticka iväg så var min syster tvungen att åka hem, så efter en stund i min ensamhet ringde telefonen av Jakob som jag inte träffat på länge som undrade om jag skulle följa med till en av hans kompisar, som jag tydligen också kände på en så kallad " fest " , jag blev lite kluven i börja men efter ett tags tänkande så följde jag med iallafall, festen var bra gjord och han som hade den bodde riktigt fint! (Y) Så det gillades!
Haha dock blev folket lite hängiga och väldigt pratglada efter en stund, haha lite jobbigt när man själv inte är med i samma båt så att säga, men nu vet man jur man själv blir haha..
-- -- -
Måste också säga ett stort tack till min vän * A * som ställde upp och skjutsade hem mig efter festen när bussarna hade slutat gått! Tack så mycket bror, känns skönt att du alltid ställer upp, och du ska veta att jag gör detsamma!
Kärlek!
~H~

Syskonen Hedman<3

Lugn lördag!

~H~
O
jj då.. det var ju inte riktigt meningen...
-- -- -
Har varit en lugn dag, träffade Rebecca och David för ett tag sen i hundgården och snackade lite skvarller som har kommit upp dem senaste dagarna, känns skönt att jag kan säga alltit till henne och veta att det inte sprids vidare, så tack så mycket för det gumman<3
-- -- -
Ikväll blir det lugnt, sitter med min syster och Viktor och kollar på något tv programm som viktor tydligen gillade haha, men det verkar bra iallafall!
Måste också prata med en viss person ikväll om lite saker som kanske inte är jätte roliga, både för han och min del.. Så jag får fixa det sen! Men nu ska jag bara vara social och bara vara, bildern från gårdagen kommer upp antingen ikväll eller imorgon :D
Ha en trevlig lördag kväll nu allihopa!
~H~

S
saknar Sommaren!

It Feels So Wrong, But It Feels So Right!

~H~
It feels so wrong but it feels so right, but it`s all right I´ts okey with me!

-- -- -
Gårdagen var riktigt nice! Allt började med att jag och Noel var hemma hos och kollade lite på tv, blev sedan en rolig bil tur med PG haha, Noel blev riktigt glad haha ;)
-- -- -
Under kvällen blev det att vara hos mig ett tag, sen så drog jag till Cissie och Freddy =) , som tyvärr inte var hemma.. Så drog till Helena och dem igen :D Efter typ 1 timme så ringde Cissie och ville jätte gärna att jag skulle komma dit, så man var ju tvungen att dra dit, det var ju hennes födelsedag :O !! Som tur e har jag snälla kompisar som skjutsar mig :D !!
Han inte vara där länge så ringde Helena och sa att alla ville att jag skulle komma tillbaka, haha kul att man e populär :$$ ! Så eftersom det var typ Par Date hos Freddy så åkte jag tillbaka till Helena, när jag klev av bussen stod massa folk där som hälsade och var riktigt glada, riktigt roligt!
-- -- --
Under kvällen så hände inte så mycket, vissa festade på medan jag, Noel , Janke softad och hade roligt iallafall! SÅ börja festa nykter! Mycket mer nice att vakna upp och veta vad man har gjort, än att behöva ringa runt till alla och fråga vad som hände igår! Ett bra tips!
-- -- -
Jag och Noel blev sedan trötta under kvällen och drog hem till mig och sov :D ,Det var min Fredag!
Så tack så mycket allihopa! * N * <3
~H~

DISS!!

~H~~ Dissar ~H~
Det var länge sen jag dissade någonting men måste tyvärr gör adet nu! Finns tre saker som jag blir riktigt arg på!
-- -- -
1, Folk som säger att dem ska göra någonting men sedan inte gör det! Inte okej!.. Håll det ni lovar..
2, Folk som bli helt annorlunda när dem är med visst folk men är hur trevliga som helst när dem är ensam med en... Okej det kan vara svårt att fatta själv.. Men försök iallafall! Det tar hårdare än vad ni tror !!
3, Folk som lägger över sitt/sina ansvar på sina vänner/kompisar.. Sköt det ni själva har åstakommit ist för att lägga över allt skit på andra!
~H~~ Dissar ~H~

Fredag Baby!

~H~
J
ag har världens underbaraste vänner, ni vet vilka ni är! Ni gör verkligen min dag!
-- -- -
Efter en promenad med Simba kollade jag upp på alla fönster där jag bor... Och jag var den enda som inte hade tagit ner Jul belysningarna.. haha lite skämmigt så fick springa in och göra det haha.. :$
-- -- -
Idag har jag endel att göra, väntar just nu på Noel :D Sen blir det ner till * B * , Sen måste jag till gymmet! Måste sedan hem och fixa mig för att åka till Freddie... Många grejjer på schemat! Kom också på att jag ska träffa Benny på väx vid kl 17.00 .. hur ska detta gå :O !!
-- -- -
På måndag händer någonting riktigt nice som kan göra stora ting om det går bra, men mer om det får ni veta längre fram ;)
Höres snart igen!
~H~

Jajjamen!

Promenad igen med Noel :D

~H~
Vill inte påstå att jag är nånting,
Men jag tror jag är nånting,
Du hittar mig på Haga om det är nånting!!
-- -- -- -
Dagen har varit alldeles fullbokan må jag lova, Var först på gymmet och jobbade, blev sedan ett hårt axel pass, ett riktigt skönt pass! Drog sedan hem och träffade Noel<3 :) , Blev sedan att möta upp Viktor Gina och Jonna och Janke för en trevlig pratstund :D , efter alla drog så gick jag och Noel en liten promenad och små snackade lite, mysiigt  ?
- Japp! Efter promenaden gick jag hem och slog upp: vet ni vad ? Ja just det; Teori boken.. har hunnit riktigt långt nu! Skulle jag tagit tag i det som jag gör nu så hade jag redan haft det där ***** körkortet! .. Men har bara mig själv att skylla... Tyvärr!
-- -- -
Under kvällen ska jag bara ta det lugnt! Kanske äta någonting gott och kolla lite på tv! Enbart ta det lugnt, måste ju vara pugg imorgon för då fyller Cissie år och då ska jag hem till Freddy och Fira henne!
GRATTIS GUMMAN!<33
~H~

Gänget ju !

When I`m Gone!

~H~
A
aaaaah! Skönt att sova ut! Blev lite sent igår för jag och Mr.H var hemma hos helena och små pratade lite under kvällningen, tyckte att jag var värd det eftersom jag hade krigat riktigt mkt med studierna!
Det var mykcet trevliga samtal men också endel som man var nära att fälla en tår till, men det var skönt att man kan öppna sina känslor för nära kompisar, sånt tycker jag är riktigt starkt! Så tack för samtalen vi hade igår, känns som vi kom närmare varandra ännu en gång nu! Love u !
-- -- --
Idag ska jag till gymmet för att sedan vara med Noel :$<3 , blir att kolla någon film antagligen haha.. Man gör inte så mycket än typ pratar o kollar film :D .
På gymmet blir det Axlar och om jag hinner lite Biceps! GO GO GO!
Ska också studera lite, men det gör jag senare, nu ska jag enbart njuta av en skön morgon med solskenet inskimmrande genom fönstret!
Vi höres :D!
~H~

Ensam är stark!

~H~
K
anske , kanske inte.. Vi får se..
-- --
Efter en skön dag så sitter man här hemma och små pratar lite med Jonna i telefon, nice nice! Viktor, Janke och Noel drog för ett tag sen så sitter man här i sin ensamhet hihi! Men det är skönt det också! Nu har jag tid för att studera lite och självklart smsa med Noel :D<3
-- -- -
Måste också säga att det börjar gå riktigt bra på gymmet! Tar mer i vikter och börjar bli stor nu! Det gillas starkt.. Så ska köra som en nära vän till mig nu: Ingen alkohol på en månad och bara bra mat, 9 timmar sömn och frukt och grönt, sen ska vi se att det händer grejjer!
Men nu ska fixa lite och studera en liten stund :D
~H~



Sitter här med Noel viktor och Janke :D

~H~
 P
recis hemkommen från stan, var på banken för att söka nytt kort eftersom mitt e sönder haha, var ju också på AF .. Dock så sa dem ingenting viktogt men man måste ju dit iallafall...
-- -- -
Sitter just nu och kollar Top Chef och blev rätt hungrig så tänkte steka på lite mat, gott!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. Måste plugga lite så blir att skicka hem herrskapet lite senare, men nu är klockan inte mycket alls så det blir senare som sagt :D
Men nu är det dags att göra lite mat, vi ses och höres :D:D
~H~
 

Sms terror med Noel =)

~H~
E
fter promenaden med Noel blev det en gammal men mycket bra film som heter :
Snabba Cash Vad den handlar om vet ni säkert redan, men vet ni inte så kolla länken (Y)
-- -- -
Blev också en hel del sms med Noel, under de senast dagarna har vi faktiskt blivit riktigt bra kompisar, hoppas det kommer fortsätta så! Känner att jag behöver byta ut lite av min kompis krets, och har nu haft turen att träffa dig, men vi får väl se vad som händer!
Men måste lägga mig snarast eftersom jag ska ner till stan rätt tidigt imorgon och måste vara pigg då, efter det blir det gymmet för att sedan vara med Noel :$ <3 Greaat!
SÅ vi höres imorgon!
~H~


Långpromenad med Noe=)

~H~
E
fter ett mycket starkt studie ingrepp så loggade jag in på facebook och pratade runt lite med oliika personer, pratade mest med Noel, vå båda hade ingenting att göra så vi bestämde oss för att träffas för en lång promenad med Simba vilket vi gjorde, =) Blev att få och småsnacka lite om livet, Skolan, förhållande och dylikt innan vi skilldes åt efter en lång o mysig promenad :D
Får göras om fler gånger :)
~H~

S
öta Noel<3

Träningsvärk!

~H~
E
n bastant träningsvärk sprider sig i kroppen!
-- -- -
Precis hemkommen från ett mycket hårt gympass och två riktigt roliga instruktioner! Den första kunde typ allting men vi hade jätte roligt iallafall och skrattade och pratade :D , Den andra var jätte glad för att vara på gymmet, och som alla vet smittar ju glädje av sig, så då blev jag också jätte glad :D Blev sedan att riktigt hårt Triceps och Bröst pass, kriga kriga kriga!
-- -- -
Så nu sitter jag här och ska slå upp : Du och Jag i trafiken. Nu är det dags att ta körkort.. Kan bli lite skämmigt om 93orna tar innan mig! Så nu blir det att ta tag i detta, som borde gjorts för ett tag sen!
SÅ bäst att sätta igång! Höres ikväll !
~H~

Gammal bild , större nu!

Tisdag och snart dags för jobbet!

~H~
J
ag tror jag har en stalker efter mig... Läskigt!
-- -- -- -
Efter en lång och skön natts sömn vaknade jag upp med solen i ansiktet och vinden i mitt hår :O hahah vi kan skippa det där med vinden! Men fick en lång natts sömn vilket behövs, ska köra på att sova 9 timmar / natt och bra mat så ska ni se att jag ska gå upp ett flertal kilo muskler på 1 månad! Gilla!
-- -- -- -
Idag ska jag som sagt till jobbet om någon timme, men först blir det en lång promenad med Simba, hoppas nu han kan vara själv ett tag.. Annars blir det hus i H*lvete hos mig ... Inte coolt.. Efter jobbet blir det ett bröst och triceps pass, gilla knappen!
-- -- -- -
Måste också säga att Sam var otroligt gullig på sms och sa en hel del grejjer som gjorde mig riktigt glad, så tummen upp för dig kompis :) !!
-- -- -- -
Men måste kila iväg nu, vi höres efter gymmet :D
~H~

Okej...

~H~
E
hmm man kan ju undra vad som är felet....
-- -- -
Har lyssnar på samma låt i typ tjugo minuter nu, den är verkligen bra, iallafall vad jag tycker :) Så ska väl fortsätta lyssna på den en gång till innan jag ska gå och lägga mig!
Haha har fått förfrågningar om varför jag alltid skriver in tiden i rubriken.. Jag vet inte heller så kan sluta med det ett tag för alla er som har stört er på det, haha!
-- -- -
Efter gympassen och min powernap har jag faktiskt sökt riktigt många jobb samt checkat lite i körkorts boken, så lite nytta gjorde jag idag iallafall! Fosrsätter jag såhär så e körkortet nära, :$!
-- -- -
Men är verkligen as trött nu, vi får höras imorgon då jag lovar er en bättre updatering :)!
~H~
http://www.youtube.com/watch?v=WTy5NNcj-10&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=WTy5NNcj-10&NR=1

17.35

~H~
 Ä
lskar att vakna kl halv 5 på morgonen, tack Alexander :D
-- -- -
Dagen började med att jag vaknade halv 5 på morgonen av att Alex hade kört fel från Stockholm och hamnat i gävle, Helena hade också gett bort sina nycklar till sin bror så hon blev utelåst, haha bra gjort hörrni!
-- -- -
Det var också en riktigt skön instruktion jag fick idag! Gick riktigt bra och körde också ett hårt ryggpass efter, bränner riktigt hårt! Så nu är jag tillbaka på banan igen och MR.Beach har intagit deffningen för alla slaker dagar på stranden med 8-packet! (A)
-- -- -
Blev som sagt ett riktigt hårt pass så när jag kom hem och hade gått ut med simba somnade jag och vaknade upp för ett tag sen, haha sköönt!
-- -- -
Ikväll händer ingenting, ska fixa lite här hemma och kolla lite på lite olika jobb sidor!
Men nu ska jag kolla lite tv innan jag övergår till jobbsökandet, Vi hööres =)
~H~

23.19

~H~
R
egndroppar faller, som tårarna gör..
-- -- -
Precis hemkommen från en liten promenad med lilla Simba, eller lilla och lilla.. Nu är han lika hög som Tila (A) Men han måste få mer muskler, hihi !
Idag har jag varit med min kära syster hela dagen, det var riktigt roligt att få vara med henne såhär länge och inte bara någon timme här eller där! Så tummen upp för det! Det var också nice att hon hjälpte mig att städa lägenheten, så nu är det skinande rent överallt, gillas starkt :D
-- -- -
Nu ikväll ska jag inte göra någonting, klockan har ju tickat iväg så ska snart krypa till kojjs tror jag :D  Man måste ju vara fräsch till jobbet imorgon! Så blir lite tv nu o sen sova =)
Hoppas alla haft en sköön helg, för det har jag :) PUSS!
~H~

Gull Gull Gull !

15.19

~H~
G
ina <3 Jhonte ! Busiga igår?
- JA!!!! För mkt ...HAHA ...
-- -- -
Gårkvällen var riktigt nice, blev enbart chill hemma hos mig med några vänner, gott!
Men för att återgå till dagen gjordes det ingenting, blev att vara hemma med Gina och Viktor, TV chirre och svart guld stod på schemat, aldrig fel!
-- -- -
Idag så har jag enbart varit hemma med Gina och kollat tv som vanligt, haha! (Y)
Men nyss kom min lilla syster hit och ska hjälpa mig städa, haha kan behövad :$$ Så ska väl vara lite social nu hade jag tänkt, och ikväll ska jag träffa Rebecka :$ mys mys!
~H~

S
ötnos Tila<3

17.34

~H~
M
åndag!
-- -- -
Efter en mycket trevlig kväll sitter man här hemma med lilla simba och Daniel och kollar på tv, trevligt trevligt!
Men för att återgå till gårdagen så var jag hemma på eftermiddagen och inte gjorde någonting alls, blev sedan att åka ner på stan med mr.H Isak och Reine på micken, så det var nice att man fick skjuts hihi!
-- -- -
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog en hemmakväll med lite godis och chirre, muums!
Bilderna från igår kommer självklart ut genast =)!
~H~











12.44

~H~
S
ka inte hänga ut någon i regnet än, men om det visar sig vara den person jag tror att der är kommer det bli en fröjd att sprida ett inte allt för roligt ryckte om dig!
-- -- -
Kom precis hem från ett litet " Möte " på stan, inte allt för roligt men sånt måste ju också göras, ska ut med lilla Simba snart som var jätte duktig och var hemma helt själv utan att skälla, * Applåder * Ska bli skönt att komma ut och rensa tankarna lite, kan behövas!
-- -- -
Ikväll bär det iväg till Viksäng med några kompisar, ska bli riktigt trevligt, men har hört att det ska dit folk som jag absolut inte gillar, kommer dem blir det en gång hem på direkten! Orkar inte med vissa personer, så vi får hoppas att dem inte dyker upp!
-- -- -
Men som sagt nu blire att gå ut med lilla ( stora ) Simba, vi höres!
Bildern från matlagningen med Jonna Hampus och Linus kommer upp snarast :D !
~H~

01.15

~H~
I
t`s so JJ style!
-- -- -
Precis hemkommen från en liten promenad med hunden, följde med viktor till sina kompisar som väntade på donken :D vet inte riktigt vad dem skulle göra, men jag var snäll och gick med :D
-- -- -
Just ja, ni skulle ha smakat mina och Jonnas pannkakor, dem var hur goooda som helst, inte visste jag att mat som man gjort själv kunde smaka så gott :$ , Hampus och Linus tyckte också att dem var riktigt smaskiga, så det gillades!
Någonting som inte gillas är : smygläsningar av sms, slakers som tar för mycket saker för givet och dryga personer som ringer och typ drygar i telefonen... Vet att folk vill prata med mig men dryga inte.. Tack på förhand!
-- -- -
Men nu är det dags att sova, man måste ju vara kry imorgon när det är fredag! Vi höres allihopa:D!
~H~

17.26

~H~
S
å jag rocka på principen och betala för allt!
-- -- -
Efter två mycket hektiska dagar så är man äntligen framför bloggen igen, var ju ett tag sen nu! Men i och för sig har det inte hänt så mycket, har varit på stan och varit på arbetsförmedlingen och checkat läget, det måste också göras!
-- -- -
Idag har jag inte gjort någonting, okej det är ju röd dag så finns ju inte så mycket att göra då precis, men har iallafall vart med Jonna och bara tagit det lugnt, var ute och busade med Simba i snön, hihi han e så gullig!
Vi sitter just nu och väntar på Hampus och William, hihi! För när dem kommer så blir det att göra pannkakor med sylt och grädde, gottt! Jonna bjuder alltid på god mat så blev det ikväll med (A)
-- -- -
Imorgon är man bjduden till en liten fest på Viksäng, så då blir det andra gången det ska festas nyktert! Det är coolare att veta vart man är än att sitta i ett hörn och bara vara äcklig, så nykterist javisst!
Men nu kanske jag ska hjälpa till med disk och städning ist för att nörda vid datan haha :D
~H~

11.42

~H~
L
ite sköna bilder från igår :D


Biffar!






~H~

11.17

~H~
O
liver<3
-- -- -
Precis hemkommen :D Sitter just nu och väntar på att jag ska ner till stan igen, haha ett väldans springande på mig, men som tur var fick jag ett busskort av mamma och pappa så dem e 2 timmars övergång :$ ,  så man slipper spendera onödiga pengar på buss! (Y)
-- -- -
Haha går många roliga rykten fick jag höra igår, och till alla som tror någonting så har jag och D.S inte gjort någonting alls förutom att vara vänner! Så det ryktet kan ni slänga, fattar inte ens att personen som sa det tog upp det.. har inte ens vart med henne på typ mer än ett år.. orka?
- Nej!
-- -- --
Idag ska jag vara med oliver och bara ta det lugnt, vädret är ju inte precis så lyckat så blir att sitta inne och kolla film, mums!
Vad har ni andra för planer då?
-- -- -
Men nu är det dags att glida vidare, skriver sen :D See yah :D
~H~




00.15

~H~
I
morgon <3
-- -- -
Blev att fira Viktor hemma hos Helena, blev en nykter kväll för mig! Så till alla er som inte tror att man kan festa nykter, man kan faktiskt göra det, så börja göra det , man kommer spara mycket pengar (A)!
-- -- -
Ikväll blir det att kolla en film, ska ju upp rätt tidigt imorgon så blir en kort film för att sedan sova sina 9 timmar per dag, kanske blir lite mindre men men :$!
Många har undrat vart bilderna från i Lördags tagit vägen så lägger upp dem genast :D
Ni får snart veta vem som ska komma imorgon också :$!
~H~

Snygga!

Like a rock star!

<3

=)

Jag och fina helena :D

:O

Blev en hel del mys som ni ser.. Men vem vill inte mysa med Storbloggarn?
Kvällen var nice!
Tack alla<3

14.13

~H~
 GRATTIS VIKTOR!
-- -- -
 Vaknade upp ur min skönhetssömn och kom på att idag är det min kompis Viktors dag! SÅ blev att kliva upp och tänka på vad man ska göra ikväll.. Som ni vet ska jag vara nyttig och inte dricka så mycket under detta år, men man kan väl festa iallafall, eller (A) ?
-- -- -
Oj oj , imorgon är det Onsdag och min så kallade " Date " kommer hit :$ , ni får reda på vem det är ikväll efter vi har firat Viktor :D oj oj vem kan det vara ?! :$$
-- -- -
Jag måste också säga tack till alla kommentarer där ni tycker min blogg är bra !
And to you people who writes in english Thanks to the support, I like that you like my blog :)
And if you want to talk to me more or something just write to my Hotmail :D [email protected]
-- -- -
Men nu måste jag kila iväg och fixa lite till ikväll , för att sedan åka till gymmet (Y) Jobba jobba jobbbaaa!
Vi höres ikväl allihopa :D!
~H~

20.11

~H~
O
ch jag har ingen j*la aning om vad F*n jag håller på med!
-- -- -
Sitter här och tänker lite för mig själv, har varit en mycket lugn dag med ett snabbt besök på stan och förbi gymmet, viktigt viktigt! Träffade också - H - nere på stan, haha minns att jag träffade honom i Lördags hos Ankan, haha var lite skämmigt att möta han sådär på stan, men sånt händer :$ !!
-- -- -
Måste lägga mig tidigt ikväll för har tvättid imorgon, alldeles för tidigt igentligen! Men det fanns inga andra tider så vad ska man göra, orka gå smutsig för att man inte vill gå upp tidigt! Icke!
Så det blir en bra film med nervarvning och lite svart guld :$ , gott!
-- -- -
Måste också säga grattis i förskott till Viktor som fyller år imorgon! Grattis Grattis!!
~H~

14.20

~H~
M
en oj vad jag håller på :$
-- -- -
Vaknade för ett tag sen och tänkte : Vilket skönt liv jag ska börja leva! Nu är det slut på allt dåligt och ska börja bli en god människa ;) ( Som jag redan är )
-- -- -
Har lite brottom nu för ska ner på stan och fixa lite grejer, för att sedan ta mig till gymmet :D Nice nice! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla tv. Känner att jag måste vara för mig själv lite oftare nu, så det börjar jag med ikväll!
-- -- -
Men nu måste jag äta upp lunchen och sedan fixa mig, vi höres ikväll :D
PUSS!
~H~
Just ja, här är lite bilder från NYÅR :D YIPII!

Snygga Helena :D

Party People!

Haha oj oj !

HAHA vad hände ?

23.59

~H~
U
ndrar ....
-- -- -
Gott! Blev nyss film och mys med Jonn, Gina och Janke :D Blev en stor påse godis och Cola, aldrig fel må jag lova!
Dagen har varit lugn, har absolut inte gjort någonting utan bara laddat batterierna från igår, men som sagt det är aldrig fel att bara ta det lugnt för en gång skull!
Men imorgon börjar mitt nya liv med nya möjligheter och ska också försöka bli vuxnare! =)
-- -- -
Men nu ska jag ta och varva ner och slö kolla lite på tv, vi höres imorgon :D!
~H~

Trööööttt kille!

18.09

~H~
2
011
-- -- -
Oj dålig update jag vet men det har varit lite mycket nu dem senaste dagarna..
Men om vi ska backa tillbaka bandet till nyår så började det med en god middag med Viktor och Janke, riktigt mysigt!
Drog sedan under kvällen till Helena och firade med hennes vänner, gick sedan ut och kikade lite raketer :D SÅ nyår bölev riktigt lyckad! Jag hade ju också en del nyårs löften som jag ska hålla mig starkt till! Börjar från och med på Måndag! :D
-- -- -
Gårdagen vart också riktigt lyckad! Var hemma hos mig några stycken innan vi blev bjudna till en liten fest på Viksäng, först orkade vi inte men bestämde oss sedan för att åka dit, det var riktigt trevligt folk där, haha blev också massa massa mys, haha oj oj !
-- -- -
Idag har jag verkligen inte gjort någonting, är med Gina just nu och var nyss och mumsade lite på Toscana, mumms!
Janke är också på väg så det blir en filmkväll med lite svart guld och en påse chirre :$$!
-- -- -
Ge mig onsdag då :$ ?
~H~

P
otatis gratäng!

Yeah!

Mysig middag!

vad hände?

YO!

RSS 2.0