....

Inte jätte trevligt att få reda på detta... Jag som alltid ställt upp för dig, alltid varti där för dig ställt upp med allting..  Haha synd bara att jag e hårdhudat och inte tar åt mig av sånt där.. Men detta e inte över, inte nån stans!
And still remember: Yes you know me, but i know you 2 ....
-

=D

Tjeenare folket! Var dock inte lika bra väder idag som de var igå, så idag blir det en " JobbDag " med det menas med att man sitter hemma och filurar lite, haha oj .. Här förklarar man in i detalj :$$
Men som sagt jag ratar gropen idag och tar tag i det som är viktigt,yyy
Ikväll tror jag dock att jag ska till " vattenfestivalen " med grabbarma, men vi får se hur det blir, men nu ska jag fixa lite här... Höres sen! OBS Sorry för en dålig update igår.. Gropen var för varm för att åka hem ;)))

-

Jag på stranden igår..... Eller...

Tjo tjo!

Godmorgon allihopa! Blev just så kallat väckt av byggjobbarna som ska byta min dörr... kanske inte det roligaste men men ... Det är ju rätt skönt att va uppe tidigt ibland också¨, man får ju njuta mer av dagen.. He HE !!
Ser dock ut att bl ien varm dag idag, så blir nog att ta sig ett dopp i det blå, vi får se vilka som hakar på ;))))))
Men nu ska jag ut med hunden sen får vi se vart dagen tar mig, nos vemos :D !
-

Min gamla hund, så gullig!!!!







=D

Humöret var på topp, så vi gled ner till gropen och tog oss ett dopp! Skööönt i vattnet och sköna personer, en riktig trevlig dag! Måste dock avsluta den rätt tidigt... Ska ju få en ny dörr imorgon och dem kommer vid kl 08.00 AJ AJ inte så coolt... SÅ vi får se vad som händer ikväll, men hoppas dagen avslutas nice, måste också önska Henke lycka till på matchen, jajaja:D
-










Tröttt!

Efter en fullspäckad gårdag med både gräsklippning och massa flängande på stan blev det iallafall en filmkväll med en liten busig film som kallar sig " the Groudge " den är riktigt bra men det enda man tänker på är parodien från filmen som Scary Movie har gjort, så den blev ju inte så läskig som man hade trott haha..
Men nu har man iallafall vaknat till liv efter denna värmebölja samt byggjobbarna utanför mig som väckte stackars mig vid ungefär 7 tiden... Inte coolt...
Så det blir att trösta sig lite senare och dra och bada med boysen, för att sedan sköta lite viktighets grejjer.. haha vilket ord ja kom på :( ...
Mer info sen :DDD
-







=D

Hej Emilia och Eskilstuna bon, gulliga inlägg ni skrev haha :D
Jag önskar er självklart också en riktigt fin vecka, och  vi får hoppas att Solen tittar fram då och då ;)))
Tyvärr Emelie så kan jag ej så mkt med bloggdesigner :/ , det är mina snälla vänner som brukar fixa min blogg när det behövs... Jag själv skulle behöva en ny header snart om någon är intresserad??
Men för att återgå till " nuet " , var nyss nere på stan och snackade runt lite, ska nu till mamiii och klippa lite gräs och sedan äta, haha skönt att äta hemma, ( mindre disk ) haha.. nejdå! .. Men nu ska jag äta sen iväg igen, ha det bra allihopa, höres sen :D !
-

El hombre de la noche, jajaja!







Måndag!

Tjoo tjoo!
Efter en skön kväll igår med grabbarn ( tjejen ) så sitter jag här och ska snart dra mig mot staden för att fixa lite saker inför veckan, ska på ett möte och möte en person och snacka lite, skönt att börja måndagen med lite viktigheter, vädret är fint så linnet är självklart på! Synd bara att uppumpningen från gymmet igår inte var med mig haha.. Men allting kan ju inte vara bra :$$ Senare under dagen ska jag också träffa två personer och kanske också hem till mamma, men det vet jag inget om än, det återstår att se :D
Men nu måste jag mumsa i mig lite frulle, vi höres sen efter första turen på stan, CHAO :DDDDD
-

Ojjjj, Hot Summer Boy 2011 ??






Sry Sry Sry!


-

Gott!!
-

Belåtna grabbar!
-

-

Tu sabes! Los lationos con 2s chiccccccas!
-

Brazil Suecia y Chile, jajaja!
-
Med dessa bilder säger jag ett stort TACK till allihopa som var med! Massa andra bilder finns också att skåda men det e enbart för dem som var med! Ni vet som man brukar säga : Det som hände på midsommar stannar vid midsommar ;)))
Ha en trevlig dag nu allihopa, nu ska jag åka och träna!
PUSSAR från mig!











Glad Midsommar på er allihopa!


Ha en underbar Midsommar allihopa!
Nu ska jag hem till min vän Sebastian på lite Midsommarmat och massa mys!
Vi kanske ses ;))
xo xo<3

orka..

Detta orkar man ju INTE... Fortfarande sjuk och snorar så man kan tro att Niagarafallet ligger i min näsa..  Så det man ska göra idag e bara att va hemma och ta de tlugnt så får man hoppas att man blir liiite friskare till imorgon... Aja... Men det kan j uva skönt att bara vara hemma också... Eller...
-

:(

Palla denna dag, vart sjuk och legat hemma precis hela dagen... Det sög ju!
Försöker kurera mig till Midsommar iallafall med en kopp varmt vatten med socker i! mjamm mjamm!
-

XoXo

Träffade ju Alle igår fast jag itne trodde att det skulle bli någonting av med det haha, vi var ute en liten stund och snackade om livet, med oss hade vi Jonna och Jejje, niceNice! Blev sedan dax att gå hem, vi hade dock sån tur att våran vän MR.H kom förbi och skjutsade oss ist, tacktack!
Sov gottiallafall! [ $$ ]
Så idag har jag nyss vart ute med hunden och vet inte riktigt vad som händer... Ska iallafal kö på det vanliga.. Men orkar itne nu.. så skjuter upp det lite..  Men ska ialafall va med Janke senare , Cya!
-









Städning på schemat!

OoouuuuFffF vad trött jag är!!! Har precis med hjälp av min syster städat precis hela min lägenhet från topp till tå... Ni kan inte ana hur jobbigt  det var... PLUS att jag tog hand om typ 2 månaders tvätt.. Så det e det enda jag har gjort idag.. Därför dålig update.. Men nu när man ser resultatet så var det vekrligen värt varenda sekund!
Så ett stort TACK till min syster för att hon ställde upp och hjälpte till, hade nog hållt på hela natten annars...
Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Ska nog fixa lite mat och sen kanske ut och träffa Alle... Men vi får se.. Brukar ju kunna bli lite hit och dit med våra träffar... men men!
Men ska avsluta detta nu, för trött för att skriva haha, CyAaaaA!

-

I love You Sistaaah!






vädret var det ja...

Tjenixen alla sju sovare! Själv gick man ju upp vid 07,40 och satte mig på cykeln och trampade mgi till Hökåsen och dömde lite fotboll, det var hur roligt som helst... Eller nej.. Nu ljög jag kanske lite, men det var faktiskt roligt att se dem små liven löpa omkring, allla efter samma boll haha! Minns det från min fotbollstid haha :( ... Så det var lätt värt att gå upp lite tidigt för detta, plus det är ju aldrig fel att tjäna bra med pengar för att nästan inte göra någonting!
Det blev också en lugn kväll igår, gick hem och sov riktigt tidigt, skönt att vakna upp och känna sig fräsch när man ska vara en förebild!
Men nu blir det en god film och mys!
see yah tråksöndag!
-

Kan detta vart jag ute på planen ;)))  ?











XD :OOO

Tjoo allihopa!
Vaknade upp för en stund sen och kikade ut genom fönsrtet och såg : Det är j ufint väder ju, nu måste man göra någonting av dagen och inte bar aligga hemma! Kan mycket väl bli att åka och bada, vi får se =DD
Ikväll måste det blir lugnt, ska ju  " jobba " imorgon så då går det absolut inte att komma sliten!! Så ikv blire chiiiiilllllll :D !! Höres sen alllihopa :D !
-










extranooOooOo

Fett seg dag... Har inte hänt någonting och ingen är sugen på att göra någonting.. Så blir att sitta vid datan hela dagen.. Eller jo förresten.. Ska till stan och träffa Sebbe nu, nice nice! Sen får vi väl se vad som händer.. Inte mkt skulle jag väl tro...
Vad har alla andra för sig för skojjugheter då??
-

glad=D

tjooo tjoo!
kom hem för ett tag sen från mamma där jag var och klippte gräset :D , det var ju inte allt för jobbigt... fast trodde det när jag skulle dit... Så nu sitter jag och chillar med bra musik, ska vara med Viktor Gina Nicco sen, de ska bli najjs, vet ej vad vi ska hitta på.. Men det händer alltid roliga grejjer när man e med dem :D
Skriver sen :DDDDD
-









Regnigt?

Tjena allihopa efter en mkt tråkig dag med mkt seg updatering... Men vad skulle jag skriva.. Suttit inne och gjort pluggat och kollat film?
- Ja kanske det.. för det är precis det jag har gjort.. Sen under kvällen var jag med janke, sen var jag med Kim och Andreas och kikade lite tv, det var trevligt iallafall, <3
Sen nu sitter jag här och väntar in morgon dagen, ska hem till mami och klippa till gräsmattan på tomten lite sen vet jag inte.. Ska iallafall vara med Vj! Var ett riktigt bra tag sen nu .. Inte okej! Miss U broh!
Men ska sova nu, vi höres! Och lovar p åen bättre update imorgon!
-










mord i sinnet?!

Ajj saja!
Kom hem från ett sjukt hårt gympass med Henke, det var ju ett tag sen man vars å¨gymmet så det kommer ju straffa sig imorgon... Men det känns verkligen skönt att vara där! Så måste verkligen skaffa mig ett gymkort nu sen mitt andra gick ut och ta tag i detta igen.. Man måste ju få tillbaka 8-packet innan det e alldeles försent kan jag känna!
Men ska lägga mig tidigt idag! Så hoppas ni haft en bra dag allihopa!
-


Man får skynda på lite om man ska se ut såhär till sommarN ::$






Tisdag!

Hejsan svejjsan!
Vaknade upp idag av att det knackade på dörren, det var lilla donna som stod där och ville bli insläppt, så vad gjorde jag? Ja såklart slängde jag igen dörren på nosen på henne! Nej nej skoja, klart man släppte in henne, de va jag som hade missat massa sms igår så fick skylla mig själv ;$$
Så var nyss ute en stund med dem i hundgården, jag orkade inte gå så långt haha, blev dock ihjäl skrämd en gång...
:(( inte najjs!! Men det ordnade sig utan några konstigheter!
Idag ska jag var lika " duktig " som igår, blir att kolla lite efter olika grejjer samt mörda körkortet! Träffade två kompisar igår som bah åkte runt och lattjade lite med sina bilar, då tänkte jag : Jag ska också skaffa körkort och en nice bil och åka och glassa! Så nu e det störts prioritet!!
Annars vet jag ej vad som händer, ska nog va med Henke senare, :DDDD
-

Skulle ju vara rätt nice!

Helloow allihopa!
Jag har ej skrivt detta förut men jag och min kompis Nicolas har snackat riktigt mycket om att flytta till antingen Argentinga eller Spanien, jag har några kompisar i Argentinga och Spanien från gamla vänner som antingen flyttat dit eller som jag har träffat på Gothia som jag har kontakt med än idag =D Okej det är ett stort steg så de klart man måste tänka på det länge och noga! Och såklart blir jag itne borta hela livet, självkalrt inte!
Men jag skulle tycka det var huur nice osm helst att dra dit kanske i 1 år och jobba, utöka vänskapen i andra länder och komma ifrån Sverige lite grann.. Iallafall jag tycker det låter som en grymm plan för framtiden! Det som är bra är också att båda kan språket mer eller mindre, plus skulle det inte hålla i vissa lägen finns ju alltid engelskan till hjälp!!
Tror starkt på detta!!!
Här har ni lite fina bilder som jag kollade igenom, visst blir man sugen?!!!!
-

Spanien :D
-

Argentina :D
-

Spanien :D
-

Spanien :D
-

Spanien :D
-

Argentina =D
-
La historia de .....

















































Se dig omkring...

Dagens låt går till Block 44 - Se dig omkring
Låten är riktigt fin och om man lyssnar på texterna som dem sjunger så är det mycket som stämmer in på vardagen alla lever, denna låt får en att drömma sig in i texten och tänka sig bort en stund!
Tummen upp!!!
-








[yy.

Goddag på er allihopa!
Det blev en mycket lugnt kväll igår hemma hos Jonna, blev att sitta och snacka lite på en filt haha, med var också Janke och Bjermo0o , så det blev en trevlig kväll, fick sedan skjuts hem till mig för att sova! Vaknade upp och tänkte... Var det bara jag som typ dog inatt av allt åskande och regnande.. Till mitt svar fick jag : Nej det var inte bara du säger simba.. ( min hund ) han var jätte stissig inatt och höll också mig vaken.. Inte så trevligt kanske... Men men ...
Så har typ bara suttit inne idag vilket suger.. Men ska iallafall dra mig mot gropen med Viktor och Gina och kolla om vattnet fortfarande går att bada i ;)))
Höres ikväll :D !
-

Vare såhär det såg ut inatt :OO ?







Oj oj oj !!!

Haha vad ska man säga om gårdagen, den var helt vild må jag lova!
Det började ju med att jag kom hem från TB , var sedan här med lite kompisar innan vi fick skjuts ner på stan,  gick runt lite där och sa grattis till alla studenter för att sedan bege oss till krogen :D Det var mycket folk som man kände igen där så de var nice att mingla runt där, drog sedan hem till Helena och avslutade där, grym kväll allihopa,
så jag tackar så mkt!! <3
SÅ just nu sitter jag med Henke och chillar, blir mkt lugnt ikväll! ( tror jag iallafall )
Ha det bra allihopa!!!!
-









Najjjs!!!

Precis hemkommen från tillberga grannen på " middag " han tog ju studenten idag så var där och firade lite, det var mycket trevligt =D
Sitter just nu hos mig och pumpar lite musik inför kvällen, vi får hoppas att det blir en kanon kväll :D
Ha det bra allihopa, pussar från mig!
-








:DDDDD

Då får man väll säga ett STORT grattis till alla studenter, haha det var ju ett tag sen man själv tog studenten men det är alltid lika kul att se alla glada människor som springer ut och får känna frihet!
Men nu ska jag ut i solen och grattulera mina vänner, ha en bra dag allihopa! Och ta det lugnt med drickandet!!
Ses på sjökrogen ikv! ;))))
-










La pared

Jag fortsätter i samma spår och sitter just nu och lyssnar på Shakira - La Pared som självklart blir dagens låt!
Denna låt är live där hon sjunger till ett piano, föredrar om ni kan spanska som lyssnar på denna låt, men annars e det bara hänga med i flowet, ni kommer ej bli besvikna!
-

Te dejo Madrid

En låt som har spelats mycket idag är Shakira - Te dejo madrid!
En mycket bra låt och när man lyssna rpå den får man lixom en skön sommarkänsla, så det är absolut en låt ni ska lyssna på och drömma er bort :D

-

Aqui me voy otra vezzzzzzzzz :D







HAHA!

HAHAHA!
Min läsare : / en beundrare gör alltid min dag när jag ska blogga och han/hon har skrivit någonting roligt haha, fortsätt med det!! :DDDD
Så eftersom jag är glad nu så kommer det självklart ett glatt inlägg :D , Var precis nere på stan och träffade Benny, ett mycket trevligt möte må jag säga, det sades mkt vettigt som tål att funderas på!
Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta ikväll... Finns mkt gott hemma så vi får suga på den karamellen tills vidare... Annars vet jag inte vad som händer sen.. Ska ta det lugnt! Lite trött från igår må jag lova...
Sen får vi hoppas att det går bra för Viktor idag!!!! All lycka bror!!
-
Jag har också fått en förfrågan om jag läser andras bloggar.. Jag läser faktiskt inte så många bloggar... Har kollat lite på kissies men är ingen följare...
Men en jag läser är Kensa`s blogg Den är riktigt bra och hon är så sjukt snygg!! Så där fick ni svaret på den frågan!
Men nu får ni ha det så bra allihopa, ut i solen och ha det bra =DDDD
-

SNYGG!!







Hipp!

Hej på er alla morgonpigga!
Blev en sånär tidig kvälll igår med en avslutning med Sunes Jul, för grymm film!
Vaknade nu av att det är nån som mördar sågar utanför mig så man trodde först det stod någon med mororsågen över skallen på mig och gick lös... Så var inte fallet lyckligtvis!
Idag ska jag fixa lite på AF för att sedan träffa Viktor, blir nog att göra klart G-låten med Gina Productions, jajaj!
Annars vet jag inte vad som ska hända, eller just ja, de ska ju tydligen spelas lite House Musik på löga idag.. Det skulle ju kunna vara någonting? ...
-









hopp :D

Tjollahopppsan på er, det var ju ett tag sen jag skrev.. Men det har inte hänt så speciellt mycket.. Var hemma hos min vän Emma igår och kollade " BB " finalen, det var najjs och precis rätt man vann tävlingen, iallafall vad jag tycker! Eller vad tycker ni läsare ??
Så idag har jag faktiskt tagit mitt första dopp i hökåsen gropen, trodde det skulle va as kallt men det var det faktiskt inte, skönt efter att ha legat och chillat på stranden, så tack alla för en skön dag!! <3
Så nu sitter man och tar igen sig efter en mycket trevlig helg med vännerna, hoppas ni haft en trevlig helg allihopa!
CyA
-

När gropen lugnat ner sig och vilar upp sig inför morgondagen [yy`








trött..

Hallooooo halllooo!
Efter en mycket trevlig gårdag sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska hitta på... å blir nog att städa lite och bara kolla på tv! :D
Men igår blev det att vara med Nicco och några stycken, blev chillande först hos mig sen drog vi vidare ner mot stan, hände inte så speciellt mycket faktiskt...
Ni får också ursäkta min dåliga updatering.. Men har inte tid att sitta inne så mycket när det är fint väder, men försöker att updatera iallafall minst en gång om dagen! [aa`
-







;))

Tjabba tjena hallåå :D
Måste tacka alla från igår, kvällen var riktigt trevlig med fint folk, skratt och dans i massor :D Så kvällen får lätt
5/5 tummar upp =D
Vad som händer idag vet jag inte riktigt, men det ska nog dyka upp någonting ska ni se =D
Har inte så mycket att skriva, sitter här med Tobbe och lyssnar lite msuik och kikar ut på det fina vädret haha, men ni får ha det bra allihopa :D
Ta det lugnt ikv (A)!!!
-

Mi fiel amigo el nicCccCooo:D !<3






=D

Hellow hellow!!
Är lite fullt upp med alltign nu, men sitter iallafall här med lilla Simba och Tobbe och inväntar en skön kväll hos en tjej osm heter Hanna, hoppas på mycket grill och fina tjejer (A) !!
Har inte hänt så mycket mer, var ute på en liten tur igår haha, det var nice! Men måste ruscha nu, ha en super bra fredag nu allihopa!
PUSS!!
-

Eka stekarN ???







Glad!

Tjeenare allihopa!
Som jag skrev igår så var jag ju hemma hos mamma och pappa och fixade lite grejjor ;)) Drog sedan hem och tog det lite lugnt, kom sedan på att jag skulle hem till Viktor, så drog dit och chillade med honom på altanen och lyssnade på Gina Productions
, nice nice! Blev sedan att hokka upp Starre samt mrH och grabbarna på äventyr, kvällen blev riktigt lyckad! Tack allesammans!
Sitter just nu och bara tar det lugnt, det är ju röd dag idag, så vad ska hända lixom?
Men ska iallafall äta lite nu , så vi höres :D
cYa!
-

Be on you..

Dagens låt och mest spelade är :

Flo Rida Feat. Ne-Yo - Be on you

-
Whyyyy ??
- Because... Låten är sjukt fin, plus tänker på en viss person när jag hör denna låt... :$$
undrar vem.... Vet ni??
-




:D

Halojjsan :D
Det är ju inte varje dag man är uppe såhär tidigt som jag är nu, men ska på ett viktigt möte nu, så vi får hoppas att det går riktigt bra!
Senare under dagen ska jag hem till Tillberga och fixa lite och också klippa mig, behövligt!
Sen vad som händer efter det vet jag inte, det beror på hur det går på mötet :D
Men måste laga lite frukost nu så man e på topp!
cYa!
-










RSS 2.0