23.37

~H~
Yippie!
Jag hann fixa allting jag ksulle göra idag, skickade iväg några VC,n och pluggade lite teori till mitt körkort som jag borde gjort för alldeles för länge sen, tyvärr! Hann också fixa allting till morgondagen! Grymmt!
Dock segt att storbloggarn ska behöva fixa allting för alla, men sånt som händer kan jag förstå ! =)
Ikväll blire att lägga sig tidigt, men innan det måste jag skicka iväg ett litet meddelande till min lilla Gina! Har inte pratat med henne på hela dagen, inte okej!
Så nu blire att tagga till!
PUSS!
~H~

Jag och Min saknade syster!

Gästblogg!

hejhej :d
bella som gästbloggar (:
sitter o har ingenting att göra så varför inte blogga ifrån den här fiina bloggen hihi :d

har ingenting o säga igentligen (a) men nu blir det snart ragga o sen blire vell gym!
vill ni läsa mer så gå in på min blogg hörrni ;d
puss

http://ijs.bloggplatsen.se/


14.37

~H~
P
recis hemkommen från jobbet och ett stadigt gympass! Blev triceps idag, körde 5 olika övningar,
Jobbigt?
- JA!
-- -- --
Nu blir det att klicka sig in på platsbanken.se för att kika om det finns några jobb som kan tänkas passa lilla mig, hihi
Ringde nyss lilla - T - som var riktigt taggad inför imorgon! och vem är inte det lixom?!
Men nu måste jag moon walka in i duschen för att sedan kunna återgå til jobbsökandet!
Besos!
~H~

Gym Gym och åter GYM!

10.51

~H~
U
itvilad?
- jag vet inte faktiskt!
-- -- --
Sitter just nu och lyssnar på en låt om och om igen, den är ju inte jätte ny, men den är grymm!
Tyvärr så tänker man ju på en viss person när man hör de, men det är det värt!.... :((
-- -- --
http://www.youtube.com/watch?v=jywylqgfvX8

http://www.youtube.com/watch?v=jywylqgfvX8

00.34

~H~
E
tt sömnigt inlägg, just nu kollar jag bara på tv och sitter och smsar med Gina och Denise, Två riktigt underbara tjejjer!
Ska ju snart upp till jobbet imorgon så ska snart sova, men måste kolla klart å Nitro Cirkus, haha dem e helt galna ju!
Måste också Hissa en person som alltid ställer upp för mig, inte alla som gör det men det gör : Rebeca San Juan, Du finns alltid där om jag skulle vilja prata och du är underbart snäll! Så PUSS på dig gumman!
Men nu blire att varva ner och sova, vi höres imorgon allihopa! Och hoppas att ni alla vart lika duktiga som mig idag!
~H~

20.49

~H~
M
en är jag duktig eller?
- JA!
-- -- --
Har typ jobbat as mycket med CV,t så nu ser det riktigt bra ut! Visade det för en av mina kompisar som äger ett ställe och han tyckte det såg grymmt ut! Gillar när jag orkar ta tag i saker verkligen lägga ner tid på det!
Blev ju klar med det för ett tag sen så ett par vänner kom över till mig ett tag, blev att kolla paradise hotel och snacka lite, alla drog för ett tag sen så nu sitter jag här och är stolt över mig själv, inte ofta jag är det haha!
-- -- --
Under kvällen blir det att kolla lite tv och slappa! Måste också ringa Tobias om den hemliga resan på Onsdag, sweeeeeeet!
Men nu ska jag återgå till tv,n och fixa någonting att äta :D
~H~


15.52

~H~
Sådär ja, hemkommen efter ett hårt gympass och ett stort ansvarstagande på jobbet, like it!
Var precis ute i hundgården med Rebecca och Sandra, dem hade med sig Simbas bror så dem två fick leka lite, dem är så gulliga!
Nu ska jag sätta på mig mina pluggis glasögon och Fixa klart mitt CV för att sedan göra en skön design på den, efter jag är klar med detta så kommer jobben bara ramla in, hehe!
Senare ikväll om jag gjort ett bra jobb så kanske det kommer hit någon kompis för att umgås och snacka lite, men får inte bli så lång tid, har en viktig instruktion imorgon bitti som jag måste vara taggad till!
Men nu är glasögonen på och nu ska det fixas CV!
See yaah!

~H~


10.51

~H~
M
onday baby!
Vaknade precis med en otrolig smärta i mit knä... Ajj ! Vet inte riktigt när detta skall ha hänt, men ont gör det..
Frukosten står och väntar efter den har avnjutits så blire att cykla iväg till jobbet, känns som det var ett tag sen jag var där nu.. ( Fredags ) .. Kanske blir så när man har så mycket att göra på helgerna!
Denna vecka kommer dock bli riktigt sweet, Nedan ser ni vad som är i görningen.
-- -- --
Måndag :
Jobba och fixa och finjustera mitt CV, ska också träffa dem bästa!
Tisdag : Jobba, Klicka mig in på platsbanken och söka lite jobb, aldrig fel med två st! Mingla lite på stan!
Onsdag : Ojj Ojj, En hemlig resa står inbokad, blev medbjuden av några vänner så självklart åker storbloggaren med på dessa evangemang! Så följ bloggen om ni vill veta vart jag ska :)))
Torsdag : Träffa en viss person, hoppas jag... Invänta svar från ett speciellt jobb jag sökt :)
Fredag : Veckorna goes faaast, helg igen, men det blir lugnt! It have to be!
Lö
rdag : Rycktas om lokal fest, blev bjuden av min kompis William som precis fyllt 18, sweet!
S
öndag : Hemma mys med godis och chips! hoppas att det e med @ .....
~H~


00.38

~H~
 E
n låång dag har avnjutits, har verkligen inte gjort någonting idag, eller var ju med min barndomskompis för att sedan bara kolla på tv; Jersey Shore stod på schemat! Nu blir det film och nervarvning inför morgon dagen, jobb jobb jobb, gym gym gym! Sweet!
Mer har det inte hänt idag, så har inte så mycket mer att skriva så vi får höras imorgon! =)
~H~

17.41

~H~
I
have a eye of a soldier!
-- -- --
Sitter och inväntar en gammal kompis som jag inte har sett på typ hur länge sen helst, det ska bli riktigt nice! Tyvärr så kom familjen i andra hand, absolut inte meningen men kunde inte bara slänga ut min kompis typ... Men jag lovar att det är sista gången! Förlåt!
-- -- --
Så ikväll blir det att kolla på någon film och enbart ta det lugnt!
Haha lyssnar på en sjukt gammal låt från filmen : Livet enligt Rosa, haha king!
http://www.youtube.com/watch?v=EIVi_0w1c0k&feature=related
~H~

16.00

~H~
K
anonad kväll eller?
- jAA rättså!
-- --
Är riktigt trött efter att ha spenderat gårdagen med dem bästa! Innan jag summerar gårdagen kanske jag ska säga förlåt för inlägget som uppröde endel, ingen hemma hos - J - var bitter **** utan jag skrev bara det, vet ej varför .. men ber om ursäkt för det! ...
Men för att återgå till gårdagen så var den najjz, haha synd bara att vissa inte kan festa, utan enbart vill dryga haha, men sånt händer ju!
Också riktigt roligt att folk kommer fram och säger att dem läser min blogg och säger att dem är grymm, så tack så mycket, det värmer! (A)
Haha en rolig fråga som jag fick igår: Hur kan du vara så stark och inte bry dig om att folk snackar skit om dig?
- öööh... Jag bryr mig väl inte om att någon snackar skit om mig? , dem som snackar e avundsjuka på att jag har mycket vänner och vågar vara mig själv, så det e bara roligt om dem snackar :)
- klockt svar!
-- --
Men nu blir det att mysa ner sig i soffan och bara ta det luugnt, hoppas ni får en mysig söndag ni också!
~H~

16.45

~H~
 E
n sliten dag asså!
Var nere på stan nyss och träffade Freddy, sjukt länge sen man såg honom, förutom igår haha , på Igor haha (Y)
Sitter just nu och planerar kvällen, verkar bli rätt lugnt asså, men man vet aldirg vad som händer... Min syster kanske också kommer, men måste träffa min hunds förra ägare ett tag, vet inte riktigt varför men men ...
Bilder från gårdagen kom precis in på vimmel bilderna, najjs najjs!
Mer om kvällen får ni veta senare :)
PUSS<3
~H~

13.37

~H~
 O
jj... vaknade nyss lixom... gårdagen blev rätt hård om jag får säga det själv!
-- -- --
Allt började med att jag drog hem till min kompis - J -  vi hade hur mysigt som helst och åt tacos och kollade på idol, riktigt mysigt! Dock så var det en bittter ****A där som typ gjorde kvällen as tråkig, tyvärr!
Så Alex bjöd ut mig på krogen för att kompensera det hela, vilket jag tackade ja till!
-- -- --
På krogen var det väll okej.. tyvärr var det många som ville bråka och typ skapa kaos.. inte okej tycker jag.. Men det är väll så när man e avundsjuk på storbloggaren... Men det är tråkigt när det händer!
När krogen stängde så blev jag och alex bjudna på efterfest hos en riktigt sööt tjej, så vi tackade absolut inte nej till det utan vi bah körde på! Det var en riktigt trevlig eftefest med mysig mysig och bra vänner! Sweet!
Tyvärr blev det inga bilder tagna igår med min kamera, utan vi får spara dem tills folk lägger upp dem på facebook, men jag hoppas alla hade en lika skön kväl som jag hade!
PUSS!
~H~
 

16.35

~H~
T
yp as tjurig eller?
- hmm
-- -- --
Körde ett riktigt hårt bröst pass idag, riktigt skönt när det bränner i musklerna!
Efter gymmet så träffade jag Gina Jacke och Mr H , Jacke bjöd också mig på mat, tack! Blev sen att gå runt lite i stan o hälsa på lite folk, sitter nu och planerar vart jag igentligen ska ikväll... Tror det lutar mot utgång men vet inte riktigt, det visar sig nog =)
Men nu ska jag bara ta det lugnt med personerna jag e med och kolla lite tv, höres ikväll!
PUSS!!<3
~H~

<3


11.28

~H~
G
rabbkvällen igår blev rätt flippad! Jag Alex och Raffa gick loss efter att ha varit med mina älsklingar Denise Gina och Jacob! Kan summera kvällen : Gym tips, spänningar i min spegel, utelåsningar och en massa mumms... haha och ett antal energi drycker för en viss person, HAHA! Måste göras om, grabbkvällar är tummen upp!!
-- -- --
Sitter just nu och planerar kvällen, har fått en massa förslag på vad som händer och blivit bjuden till endel partyn... Men pratade nyss med min vän - J - och han vill att jag ska dit ikväll med en viss person, så vi får se.. Jag ska iallafall dit men vet ej om jag kan stanna hela kvällen, beror ju på vad som händer där , hihi!
-- -- --
Mitt inlägg igår om en viss person väckte ett hett samtalsämne tydligen, har fått massa mail och grejjer om vem nu personen är, men jag säger såhär : Vill inte hänga ut folk på bloggen när han sjäälv inte vet att det är just han, men när han väl har fattat att det är han så kommer det nog ut här också, men det kan ta ett tag, som sagt han e ju rätt seeg i skallen....
-- -- --
Men nu ska jag till gymmet och hålla kroppen i trimm, sen en liten lunh på stan med jacob för att sedan hem igen och fixa mig, sweeet!
Vi höres senare allihopa!
PUSSS<3

21.03


~H~ Dissar ~H~
Jag blir så jävla besviken och arg... Jag har verkligen ställt upp för dig till hundra procent, du har alltid fått sova hos mig, jag har bjudit dig på mat, ja verkligen gjort allting! Sen får jag höra såna här grejjer... När du är med mig så är du hur snäll som helst, men sen snackar du skit bakom min rygg till folk på din äckliga skola!
Men tro mig, du är som luft för mig nu! Det kommer aldrig bli som förr!
Så jävla besviken.... Önskar nästan att jag aldrig började gilla dig, allt känns så konstigt med dig...
Orkar inge mer nu :(    .....
~H~ Dissar ~H~

17.22

~H~
H
em kommen från min lilla pratstund med john och mat och sko shoppingen med mamma!
Ska väl snart laga på en liten matbit, är typ sjukt hungrig.. Vet dock inte vad jag ska äta... Får bli en överraskning, hihi!
-- -
Ikväll blire att ladda ner någon bra film och bara softa, är rätt trött o sliten idag, så det blir enbart att mysa med några vänner! Kan mycket väl bli lite popcorn och cola, gott!
Men nu inväntar jag Gina och Denise, så vi höres!
puss =))
~H~

E
n präktig sko, Också riktigt skön!

13.50

~H~
S
nabbinlägg, var nyss ute med lill Simba och Tila, dem sköter sig riktigt bra ( När dem är ute ) för när dem kommer in blir det hus i helvete, tyvärr! Dem äter på allt och typ busar sönder... Så nu var jag tvungen att springa som värsta städerskan och stöda efter dem små liven, haha sån som händer när man har hund!
Ska ner på stan en snabbis och möta John, blir en liten pratstund för att sedan åka hem igen och vänta på att mamma ska hämta mig, då blir det shoppping!
Men måste springa igen, vi höres =)
~H~

men tyyyyp...

11.45

~H~
E
n lyckad gårdag med många olika vänner faktiskt. Började med att jag satt här hemma helt ensam hihi.. skönt dock! Efter en stund så kom mina tjejjor ; Gina och Jonna , tvä underbara tjejer!
Det blev sedan att gå ut med hunden och tänka lite på livets bra och dåliga stunder, det måste man göra ibland!
Blev sedan hem till mi amigo j , vi småpratade lite och kollade både efterlyst och typ bonde söker fru haha..
-- --
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska iallafall åka med min kära mor och handla lite skor, har typ inga snygga längre.. hunden har bitit sönder dem * gråter * hehe
Sen blire väl att vara med hunden och bara ta det lugnt, vänta in helgen som man brukar göra när det är torsdag, hehe!
Hoppas verkligen en speciell person ringer idag, men varför hoppas för mycket ? ...
Mer om dagen får ni veta sen =)
PUSS och ha en trevlig dag!
~H~

F
resssh!

11.26

~H~
J
ah vet att jag har många vänner men ingen som dig.... Saknar dig hur mycket som helst! Under sommaren var vi hela tiden, vi pratade om allt, med dig kunde jag säga vad som helst ooch du fattade det precis innan jag hade sagt det... Saknar den tiden gubben... Jag vet att du vet att jag menar dig! Kärlek!
---- --
jag ser en tår falla ner igen
när jag passerar vid korsningen
jag hör en röst som jag känner vid
som rycker upp mig från detta liv
jag har en själ som jag trott var hel
men nu kan jag bara le under solens sken
jag ser en värld som är trist och grå
men om vi håller det vid liv kan det bli som då

jag sitter kvar igen, nu saknar jag min bästa vän
den enda som fick höra allt och kände samma sak som mig
som kunde gråta med mig, skratta när det kändes bra
som inte prata skit och ljög, ja det var riktig vänskap
nu så är det ytligt hela tiden, vart är livet kompis
du vet den tiden då vi hängde, nu är allt så konstigt
jag kommer aldrig glömma tiden då vi gick i skolan
skippa sista matten, satt och snacka ut om allt i solen

jag ser en tår falla ner igen
när jag passerar vid korsningen

berätta saker som man inte ens har sagt till nån idag
jag minns det väl, men du försvann, nu är det bara jag
jag kanske glömmer dig, javisst, men jag kan minnas allting
kärlek till en vän var det som byggde denna arma framtid
hjärtat är en plats där man förvarar sina vänners kärlek
tills man försvinner upp i himlen om man levde ärligt
jag vet att vi var dom som kom och gick från varsin stad
vi dela samma blod men nu så hörs vi inte längre av

jag ser en tår falla ner igen
när jag passerar vid korsningen
jag hör en röst som jag känner vid
som rycker upp mig från detta liv
jag har en själ som jag trott var hel
men nu kan jag bara le under solens sken
jag ser en värld som är trist och grå
men om vi håller det vid liv kan det bli som då

nu vill jag minnas alla saker som vi skratta åt
när vi va dom som ingen såg och ingen annan fatta nåt
minns du när vi rökte förut, minns du alla galna fester
minns du när vi lira basket, minns du när vi käka kräftor
jag glömmer aldrig tiden, allting var så lätt och kul
aldrig var man ens besviken, allting var så rätt och du vet
när det var fest så fick vi jaga dom som köpte ölen
och det var som bäst när det var vi som ägde söderhöjden
och när vi körde sega NHL och NBA, vi delade på allt
nu har du lämnat mig, jag saknar dig
hade man en dålig dag så fanns du där och drog ett skämt
du gjorde livet enkelt, ställde upp, du var en trogen vän

jag ser en tår falla ner igen
när jag passerar vid korsningen
jag hör en röst som jag känner vid
som rycker upp mig från detta liv
jag har en själ som jag trott var hel
men nu kan jag bara le under solens sken
jag ser en värld som är trist och grå
men om vi håller det vid liv kan det bli som då
~H~

16.32

~H~
H
aha najjs! Hollaus fick nyss för sig idèn att raka sig, det lutar åt en moikan frilla! Vi får hoppa att den blir snygg!
Under kvällen blir det hem till -J- och snacka om livets bedrifter, min lilla kurator haha !
-- --
~H~

Hiss eller Diss ? hihi

12.27

~H~
O
jj... Råkade visst försova mig liiiiiite grann idag, skulle vara på friskis Rocklunda idag vid kl 10.00 för att börja mitt pass, råkade dock snoooza till kvart i.. Så det var bara att kriga upp på cykeln och cykla iväg, jag hann precis dit med 5 minuter till godo! Tyvärr hade den jag skulle instruera glömt bort tiden så han kom efter 30 min... Roligt för mig som hade köttat dit.. haha sånt e livet!
-- --
Idag ska jag bara ta det lugnt och leka med min lilla hund, han behöver kärlek ! haha..
Under kvällen så kanske lilla Gina och Denise kommer hit och myser lite som vanligt, aldrig fel!
Men nu blire att fixa lite med mitt CV och typ söka ett jobb, vi höres ikväll locos-as!
~H~

H
aha snygg bild på mig och Gina från helgen!

22.37

~H~
U
nder kvällen hände ingenting, var nyss ute med en lång promenad med hunden, det är verkligen hur kallt osm helst ute, inte så nice precis!
Min lilla Gina och Robin var här idag så vi tog lite roliga bilder, vi vet att vi e snygga!
-- --
Senare händer ingenting speciellt, krypa ner under täcket och mumsa på en bra film, gillas i detta väder!
Ska sova tidigt imorgon, har en tidig instruktion som jag måste gå på, så vi höres!
PUSS, hoppas alla haft en trevlig dag!
~H~

HAHA
, livet!

16.19

~H~
D
agen har varit riktigt kanon grymm! PÅ förmiddagen var jag självklart på jobbet, fick en instruktion, två till och med på Engelska... Haha min Engleska suger igentligen, men när man väl måste så gick det faktiskt förvånandsvärt bra!
Efter jobbet drog jag hem och märkte ju inte till min förvåning att disken inte hade diskat sig själv, skulle gjort innan jag kom hem... Men icke! Så jag fick ta tag i den saken också, inga konstigheter! Åt sedan en mysig lunch med massa proteiner och lite grönt, precis som de ska va!
--- --
Det tog ett tag innan jag såg att det verkligen behövdes städas... Golvet var typ as smutsigt och soffan var likaså.. Så nu yr städningen i lägenheten, golvet fin puttsas och dammsugaren fått någonting att bita i , haha!
Robin och Alex hjälper till så gott det går! like that!
Men nu måste jag fortsätta här, innan musten går ur mig!
Mer om kvällens bravader får ni senare =))
PUSS<3
~H~

=)

11.00

~H~
O
jj då... Bokade tvättid imorse vid kl 7 ... Jag vaknade iallafall, men frågan är ju om jag somnade om, svaret är tyvärr ja... Så fick lov att springa ner till tvättstugan igen för att kolla om det nu fanns en liten tid kvar, jag fann två stycken! Ibland har man tur!
-- --
Förlåt ännu en gång för gårdagen vet inte vad som slog till mig... Var helt borta hela dagen, somnade när jag kom hem och orkade inte göra någonting, kankse beror på vädret... Men idag är jag fit for fight iallafall och det ska snart dras ett sju jäkla gympass!
-- --
Måste också säga att filmen Forever Strong är riktigt bra! En absolut sevärd film!
Men nu ska jag iväg och fixa lite, see yah alll!
~H~

18.36

~H~
P
recis hemkommen från mötet, det gick väl sådär får man väl säga, det sades både vettiga saker och helt ovättiga saker, men det är väl så det är!
Gick också bra på jobbet, många nöjda ansikten, och har också fått mer tider där! Grymmt!
Haha måste ursäkta för en mycket dålig stavning och konstiga ord imorse.. Var verkligen hur trött som helst, haha får hoppas att det INTE händer igen!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men någonting kul ska det nog finnas att hitta visst!
~H~

Kanske ska pluggas in.. haha

10.50

~H~
A
wh! Detta var ju inte precis meningen.. Har typ inte kunnat sova på hela natten.. först vaknade jag av att tv,n var på ..... Stängde då av dem men kunde inte somna om, sen fik jag typ at ont i halsen och kall svettades... Vet ej vad det beror på :O Men tillslut fick jag iallafal typ 5 timmars sömn , vilket är på tok för lite! Så ska snart till jobbet och sen ett litet " Möte " Sen ska jag hem och sova, det vill jag lova!
-- --
Måste tyvärr dissa en viss person som enbart hör av sig på helger.. I själva verket är han/hon en underbar person men nu börjar det gå över styr! Och jag tror du vet vem jag menar, ska du ha kvar mig som vän så kanske du ska tänka på att ändra ditt beteende... Annars kommer jag inte ha någonting emot att säga ; Bye bitch, i dont need ya!
* snap *
-- --
Men nu ska jag fixa lite mackor med några stekta ägg, muuums!
Höres mer om mötet ikväll!
PUSS!
~H~

V
i vet att ni tkr  att vi är snygga!

00.48

~H~
D
et blev en lugn hemmakväll med söndagsmys med popcorn och läsk, orkade inte med mer än så! Skönt dock att enbart slappa och få rå om sig själv lite grann!
Kollade också nyss på en heelt sjuk film, den var verkligen hur läskig som helst... Brukar inte bli rädd för filmer men denna tog fan priset! Ger den 10/10 stjärnor! The.Amityville
Men nu ska jag lägga mig och sova, har blivit några sena kvällar under helgen, så måste komma tillbaka till min vardags rythm!
Hoppas alla haft en trevlig helg, för det har jag, hihi!
Och just ja! Min kära vän Jesper Andersson fyller ju år idag! SÅ det måste firas!
Grattis lilla gubben! Hoppas du får en underbar dag!
~H~

Grattis!

19.58

~H~
K
an man bli mer sliten?
- njaa nej jag tror inte det!
- - -
Gårdagen var rätt vild må jag säga, tyvärr blev det en del knasigheter bland lite polare... Men det är sånt som händer när man är ute och festar med storbloggaren! Jag hade dock tur att jag inte gjorde någonting, jaaa jag vet jag är en liten ängel! Haha var också roligt att follk kom fram och sa att dem brukar läsa min blogg och tog lite idol bilder haha! Man börjar bli kändis haha, ;)))!
- - -
Idag var jag i Tillberga och hälsade på Simbas bror, pratade också lite med kikki och lill Matte, najjs! Drog sedan till mina föräldrar, det var riktigt nice! Var riktigt länge sen jag var där.. Måste typ hälsa på dem mer!
Nu blir det en film och mumsa lite på en kall cola!
Bilder från gårdagen kommer självklart!
~H~

Modell.se

Modeller!

Alla vill ta en bild med storbloggaren!

Jag och Levis!

15.51

~H~
E
fter en mycket sliten gårdag så är man på fötter igen!
Kvällen med grabbarna var grymm, allt började med en liten förfest hos mig för att sedan ta en taxi till min lilla Jonna, nice nice! Drog sedan till Silk och festade järnet med dem bästa! Kissie kom också dit som gäst DJ , haha blev en hel del skämmiga bilder och en hel del minglande!
Så om man sammanfattar kvällen så får den en stark 10a
--
Idag blev det att ligga i sängen och prata om gårdagen (Y) Drog sedan till stan och träffade Isak (A) sen nu sitter man bara och softar med lite tv tittande och mysprat!
Ikväll vet jag inte vad som händer, blir kankse Pluto eller någonting liknande! Like it!
Men nu ska jag kolla lite tv igen, vi höres!
~H~

Oj oj !

So kissie style!

Ajj då....

18.23

~H~
E
fter en lång dag med massa ärenden så är det dags att tagga igång inför en trevlig kväll på Silk tror jag att det blir, var ju tyvärr inte bjuden på så många fester så.. * gråter * ;)
HAHA roligt resa idag förresten, Jockes bil typ dpg så blev att putta bil jävlen uppför backen vid mig... inte coolt.. typ fest kläderna blev as svettiga! Inte bra!
Järnegänger ikväll blir Jocke, Tobias, Alexander och självklart jag! Ikväll kör vi!
PUSS!
~H~

12.00

~H~
D
agens outfit blir Lyle And Scott! Tycker dem kläderna e riktigt snygga och mycket sköna att gå och mingla i!
Så vad gör vi?
- Då kör vi!
---

Tröja: Köpt på MQ 900kr
Chinos: Köpta på MQ 900kr

11.30

~H~
E
fter en mycket lyckad kväll igår med mina kära vänner *J* och *D* så vaknade jag upp till en fin vinter dag och kännde att det kommer bli en nice kväll!
---
Ska snart till stan och möta upp John, drar senare till centralen och möter upp Starbrog och Viktor, chilL!
Måste också få med att Denise är en av mina bästa vänner hihi!
---
Men måste fixa mig lite nu och få i mig någonting att äta!
Just ja, Kissie kommer ju till Silk idag, funderar på att svänga förbi där och kolla vad hon har i görningen, hon är en sjukt skön person och hennes blogg är grymm! Så goo Kissie Style!
Bilder från kvällen kommer självklart!
~H~

G
o Kissie! Go kissie!

01.51

~H~
å
terkommen från en natt hos * J * ! Dt var typ as tråkigt i början ör at david nu skulle hålla på med sitt Facebook, men det ornade upp sig!
Tyvärr kunde inte en som kallar sig vuxen visa att han nu e vuxen utan vägrar att prata med mig under hela kvällen som vanligt, asså jag bryr nig inte ett dkti längre.. Vill han hålla på och vara omogen så ska det inte komma ut över mig.. So what ever bitch? DRAAAH! i dont give a fuck!!
Men nu blir det en Pan  sen sängen, mys!
Höres imoegon, PUSSS!
~H~

18.19

~H~
N
y tröjja införskaffad!
Snyggg eller?
- JA!
----
Dagen idag har varit stekig som vanligt! Var nyss på stan med Gina och Viktor, Viktor bjöd på en mycket god middag och vi satt och småpratade lite, mysPys!
Ikväll blire att åka till min vän * J * för att prata ut lite och softa, David är också där så det kommer bli nice som fan! Man är ju också rätt taggad inför imorgon, fredagar e alltid nice!
Men mer om vad kvällen har att ernjuda får ni veta senare när jag kommer hem =)
PUSS<3
~H~

Lyle And Scott!

11.00

~H~
 O
jjj! Blev en grymm kväll igår med grabbarna!
Allt startade med att jag var nere på stan och köpte nya byxor (Y) Grymmt snygga asså!!
Drog sedan hem och mötte upp Viktor Gina och självklart Alex! Haha david och han lilla kompis kom sedan över, haha dem är så gulliga dem små liven!  Mötte sedan upp Raffa och Jocke för att sedan glida till Silk! Det sög dock där.. Så jag drog till Pluto och var med brudarna! Aldrig fel att umgås lite med tjejerna, hihi!
Blev sedan en taxi hem för att sova och vakna upp som man förtjänar haha! Men kvällen var grymm och måstes göras om snart!
Tack för kvällen grabbar!
--
Idag blir det att kolla på tv och inte göra någonting... Eller just ja, jag ska hem till * J * ikväll också, ska snacka med han och David lite grann, aldrig fel aså!
Man kan ju hoppas att en viss person kommer dit, hihi!
Men ska sätta mig vid tv,n nu, vi höres senare!
PUSSS!!
~H~
 
M
ina nya byxor! Grymmt snygga!

16.45

~H~
 G
rymmt gympass! Svider riktigt mycket i Bröst och biceps, skönt! Älskar gymmet aså! Släpper allt när jag är där och bara kööör! Underbart! Tyvärr följde ju inte Isak med... Kanske lika bra det om man tänker efter...
Nu är Alex gina och Viktor här, najjs najjs!
Nu ska jag åka och hämta mina nya byxor, som ni får se sen!
Ikväll blir det lite planer som ni också får reda på senare =)
Men nu måste jag träffa bussen, see yaah :¨)
~H~
 
Love IT !

13.00

~H~
 O
jjj.. Råkade visst sova lite längre än väntat haha... Så kan det bli när hunden är super laddad på att springa runt som ett oväder här hemma... Som tur var sov han lika länge så det hände inget olycka här hemma (A)
Idag blir det niice, ska verkligen försöka bli " Stor " nu på gymmet, aså inte bara idag! Utan framöver.. Så man kan skryta lite till sommaren... Denna ide kom jag på typ i förrgår, min kompis * M *  som jag gymmade med i sommras, som jag var starkare än då har gått om mig i både vikt, kilon och bredd runt armarna.. Vilket Jag INTE tkr är okej! Så nu blir det bra mat, bra sömn och mindre kalorier i ölen! Får se hur länge man klarar det ;)) Men större ska jag bli!
SÅ nu sitter jag och väntar till att Isak ska sluta, så ska jag och han ta ett sju jävla pass! Idag är det ingen nåd på någonting!
~H~
 
Ä
r detta jag till sommaren kanske!?

23.22

~H~
Ä
nnu en chill dag avklarad, har verkligen inte gjort någonting idag förutom att vara på jobbet och skickat lite CV,n  det börjar bli rätt tråkigt att inte göra någonting speciellt... Men det blev iallafall en rolig upplevelse; Blev en rätt läskig film med Denise Gina och Alex! Den var mycket sevärd må jag lova!
Längtar dock till imorgon då det kommer hända mer saker än bara film ;) Ska köra ett mördar pass på gymmet, aldrig fel att hålla sig iform!? Biceps och Bröst står på schemat, riktigt taggad faktiskt!
Så ikväll då? Hmm händer typ ingenitng.. blir som vanligt att käka lite och kolla på TV , sweeet!
Mer om passet med **** ser ni imorgon!
Och glöm inte att ni är bäst!
puss<3
~H~

M
in lilla Denise!

11.08

~H~
K
aanske sov lite för lite, är typ sjukt trött nu... Och jag börjar om typ 50 minuter och har inte ens fixat mig någonting.. Haha hur ska detta gå?!
Ska snart pallra mig iväg till jobbet iallafall, känns lite roligare när vädret är finare! Man blir ju inte på "jobb" humör när man knappt kan komma dit.. Måste dock fixa en hundvakt vilket kan bli rätt svårt... Så vi får se vad jag ska hitta på..
Senare idag ska jag snacka med en kille om ett jobb på hans firma, ganska najjs!
Men måste fixa lite nu med datan och så, vi får höras senare allihopa!
~H~

G
ive me!!

01.30

http://www.youtube.com/watch?v=3KwlJTCrXpI&NR=1

~H~
Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

~H~

00.23

~H~
E
n mycket soft dag har avnutits med dem bästa! Like always (A)
Allt började såklart med jobbet och sedan hem till min lilla hund, han har verkligen blivit oerhört stor, det är så roligt att se! Sökte sedan lite jobb, man kan ju inte bara livnära sig på blogggen haha ;)
Under dagen kom också Jesper och viktor, Ligan var samlad! Blev att kolla några filmer med massa gott på bordet, aldrig fel!
Blev sedan att gå ut med hundarna med min vän *A* , nice som fan att snacka lite skit och umgås. Men just nu sitter jag och pratar lite med lilla Denise och Alex, ska nog fortsätta med det så vi höres imorgon!
Hoppas alla haft en lika bra dag som mig!
~H~

R
andom bild igentligen, men saknar min vän Jonas... det ska du veta gubben!

11.20

~H~ Hissar ~H~
Haha, fick ett tips om en låt igår, tycker den passar in rätt bra på mitt partyliv!
Hoppas ni gillar den =))
http://www.youtube.com/watch?v=Abcsy_-lekc
~H~ Hissar ~H~

http://www.youtube.com/watch?v=Abcsy_-lekc

11.11

~H~
N
eeeeeej! Varför vaknade jag? Hur trött som helst även fast jag la mig " tidigt " igår... haha det slutar alltid såhär efter en lång helg!
Fick nyss ett ganska roligt telefonsamtal... En liten incident som ägde rum typ i Oktober haaha, ganska sent att ta upp en sån grejj nu, men men ..
Under dagen så kommer Gina och Denise hit, vet inte riktigt vad vi ska göra men det brukar allltid bli riktigt nice! Nu måste jag typ packa mina grejjer för att sedan åka till jobbet, sweet! * njaa *
Mer om dagen får ni läsa om senare, PUSS!
~H~

I only want to be with you...

00.36

~H~
 N
attinläggg =)
Min lilla Gina gjorde ju nyss ett gästblogg inlägg, måste bara säga att jag älskar henne! Hon är en grymm person och som hon sa; Vi har alltid roligt tillsammans! Hon är en av mina favoriter! Älskar dig gumman!
Blev en vanlig chill söndag, vi gick till Ica och köpte en massa godsaker såsom chips, Cola och PopCorn, gott! Blev sedan att kolla en grymm film och mysa med " Gänget " Ni betyder riktigt mycket för mig och jag vet att jag kan prata med er om vad som helst! Det betyder oerhört mycket att jag kan vara mig själv med er och inte leka någon jag inte är (L)
Viktor, Gina, Denise, Alex , Mis Estrellas!
Men nu blire nog att gå till sängs efter lite mer tv tittande, PUSS!
~H~
 
Bästa vänner är viktigt att ha, tur att jag har mina! ..

hihi love you jhonte / gina

Ska gästblogga lite :$ Men har ingen aning om vad jag ska skriva ,
iaf så ligger jag i sängen och kollar på tv och smsar med jhonte hihi ,
jag älskar dig Jhonte min lilla pullgruva ,vad skulle jag göra utan dig?:$
finns de nån roligare? man har fan aldrig tråikgt med dig,
du är störd verkligen hihi men ändå är du den bästa som finns !
glöm aldrig de !:) JAG ÄLSKAR DIG
jag va ju inte så snabb på att göra ett sånt här inlägg..:(
och nu har jag inte så mycket mer att skriva så.. de får räcka med
de här haha :$$$$$, pussssssssssssssss



DANSA ÄR KUL MEN JAG FÖREDRAR ATT SUPA (a)


HAHAHA :(
hahaha jadu...:(

15.41

~H~
E
n mycket soft dag idag! Sitter med Denise Johanna och Alex och kollar lite film och myser!
Ikväll blir det samma sak, ska ladda ner någon bra film och köpa lite Cola samt chips och godis och enbart mysa, vilket aldrig är fel på en söndag! Man kan också hoppas att Isak kommer ikväll också hehe, men man ska aldrig hoppas för mycket...  ;)
Var nyss ute och gick med Simba, han har verkligen blivit sjukt stor, tung också för den delen... Inte lika roligt när han hoppar upp på en haha!
Men nu blir det att återgå till mysandet, vi höres ikväll!
~H~

J
ag Älskar dig ...

10.39

~H~
E
n mycket lyckad kväll igår måste jag få säga! Blev förfest hos vår vän * J * sen drog jag och Viktor till gryta för att kolla vad Dennis hade att bjuda på :D Dock var det inte allt för mycket folk så blev en taxi tillbaka till *J* tyvärr hade det blivit massa bråk och stök där så festen var typ lite nerlagd om man säger, men som vanligt när stor bloggaren kommer så höjs musiken och festen kunde börjas om på nytt, Like it!
Tyvärr så gör vissa personer mig riktigt förbannad... Man säger en sak och gör en annan.... INTE okej när jag ställer upp för alla till 100 procent och inte år någonting tillbaka....
Men men ... Idag blire att ta det lugnt med Johanna och Joanna m två mycket trevliga tjejer som sov över här igår, oj oj ;)))
~H~

15.50

~H~
E
n trevlig kväll inväntas, min outfit är grymm och grabbarna är taggade!
Så ikväll ska det spåras ur!
Sitter och taggar med sköönt musik och små snackar lite med Viktor och Alex, så mer om kvällen får ni veta sen!
PUSSS<3
~H~

I
know you like IT!

!!

(Y)

13.30

~H~
V
ad gjorde vi?
- Då körde vi!!
--
Sjuukt sliten idag assåå, efter en mycket seg dag då började jag Alex Viktor fixa oss hemma hos mig, såklart när man har brottom så fick jag stopp i toaletten så jag fick fixa det innan jag drog vidare, vi mötte självklart upp Isak Denise och Gina, underbara människor det!
Förfesten var hos vår vän * J * För att sedan röra oss mot PG, som vanligt är det ALLTID röjj där! Och som vanlgit blev jag alltid för full haha, men det är lite jag lixom (A)
Blev att dra en måltid på Saffets som slutade med matkrig och urlackningar hos personalen haha.. och lixom?!!!
Vaknade upp rätt sliten må jag lova... Men det är snart dax att tagga till igen!! Gillas!
Haha detta e beviset hur det kan gå när storbloggaren är ifarten!!!
~H~












20.09

~H~
 M
ötet gick väl sådär va... Men det sades enheldel värda saker om jag ska vara ärlig...
Men efter mötet drog jag till jobbet iallafall, aldrig fel med pengar ;)
Sitter just nu med Alex och Viktor, nu ska vi vidare till en kompis och festa lite innan jag ska iväg igen! Sen efter det så ska det festas som aldrig förr, det vill jag lova, det var ju ett tag sen!
Bilder från kvällen kommer säkerligen!
PUSS<3
~H~
 

11.39

~H~
Ä
ntligen är det så kallat " Helg " Idag ska jag vara med mina kära vänner och bara ta det lugnt tror jag! Det blir självklart Viktor, Alex och troligtvis Isak som ska tillbringa en mycket mysig kväll tillsammans!
Hoppas mitt " Möte " går bra idag och att det inte leder till allt för mkt skit...
Så nu sitter man bara och inväntar det..  Ska ju självfallet till gymmet, hoppas inte svag Jesper följer med bara haha ;))
men hur mötet gick får ni veta ikväll :)
Blir det en nice kväll kommer självklart bilder :D
PUSS<3
~H~

S
aknar er....

00.40

~H~
E
n dag fylld av knas kan jag nog säga!
Hela dagen har varit ... Sådär ... Efter jag hade varit ute med hundarna med Rebecca och David och Alex så var det dags att åka till jobbet, känns riktigt skönt att komma ifrån allt och komma iväg till gymmet! Drog sedan att fint bröst pass med Viktor och Jesper, haha synd nog så  tog jag typ dubbelt så mycket som dem i bänk pressen, haha skämmigt grabbar ;)))
Under kvällen blev det mindre roligt, tyvärr så har en kille snackat riktigt mycket bullshit till sin så kallade bästa vän, haha sin mamma, så många av mina kompisar har åkt på mycket skit.... Och tyvärr så e det MIN kompis.. Fattar inte hur man kan hålla på sädär, men det är upp till honom sen att förklara!
Men nu blir det en film och lite strips så man kommer undar från verkligheten en stund!
Vi höres imorgon, har också ett litet möte inbestämmt som jag ska på, så vi får se hur det går!
Höres imorgon!
PUSS<3
~H~

11.41

~H~
M
åste tyvärr börja inlägget med något som inte är allt för roligt; En såkallad vän som går emot sina kompisar för en småsak! Detta kommer tyvärr att sätta dit fler än vad du trodde grabben... Och vi som åker med i härvan kommer nog kanske inte vara så glada för det, så tyvärr e du körd killen!
--
Gårdagskvällen var dock nice, blev en grymm film med Alex och Fredrik, tyvärr somnade båda två innan halva filmen.. så jag stängde av den och gick och la mig jag också, vuxet!!!
Idag blire att vara ute i det fina vädret och pka och gymma med Jesper och Viktor, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, en torsdagkväll händer det inte allt för mycket på... Men vi får se =)
Mer om dagen får ni veta senare, pusss!
~H~

F
eeling alright!

23.36

~H~
H
eej allihopa! En kort sumering av dagen : En skön dag helt enkelt!
Efter jag kom hem från gymmet så fixade jag mig lite och träffade Denise Hollaus och Pavle, vi gjorde ingenting speciellt förutom att resterande tre pratade bilar hela tiden... hmm rätt segt för stackars mig :(  haha
Drog sedan och träffade Isak och planerade lite inför helgen och pratade om allt knas som har hänt... Tyvärr har det hänt en heldel saker som inte ska vistas på ytan om man säger... Så vi får hoppas att dem inte flyter upp något obehaligt som drabbar oss " alla " senare i veckorna!
Får absolut inte glömma att det blev ett hårt gympass med Jesper idag, alltid lika nice att träna med honom! Mellan gymÖvningarna e vi sjukt oseriösa men när vi väl tränar så kör vi till hundra procent! Love it!!
Ska precis sätta på en film, vet inte riktigt vilken än men det visar sig, så jag hoppas att ni haft en lika skön dag som jag har haft!
Pusss<3
~H~

B
ff !!

15.21

~H~
G
lad eller? - Jaa!
Vet dock inte varför men var nyss ute med hundarna och snackade lite skit med Rebecca och hennes bror David, hundarna var självklart med så nu har dem sprungit av sig i typ en timme , gilla knappen på det!
Ska precis iväg till jobbet men var tvungen att slänga iväg ett litet inlägg :D
Kvällens planer ser ut såhär; Efter jobbet ska jag ringa min mamma, var hur länge sen som helst jag pratade med henne, saknar min familj riktigt mycket om jag ska vara ärlig! Efter det blir det att ringa viktor och hokka upp med honom, vi har alltid roligt när vi är så det kommer nog bli nice ikväll också! Hollaus och Raffa ska nog också vara med, nice!
Men har lite brottom nu, så vi höres ikväll!
PUSS!!
~H~

Dem jag saknar mest av allt just nu ..

Jag och min älskade pappa!

Jag och Min saknade syster!!

Jag och min älskade och mest saknade mamma!

11.11

~H~
E
fter att ha smsat med Viktor typ hela natten så somnade jag riktigt gott, hade fått säga allt jag kände och han berättade också endel saker som han inte heller vill att alla ska veta, är skönt att ha sånna vänner man kan snacka med allt om! Viktor och Jerry, ni är och betyer mycket för mig!
---
Imorse vaknade jag upp av att alex skulle iväg på ett litet onsdagsmöte, somnade dock om och vaknade om när han kom hem, så nu är jag utvilad och redo för en ny dag! Vet dock inte vad denna dag har att bjuda på, men hoppas att det händer någonting roligt! Hunden har sett snö för första gången så han leker som han vore en galning, hur sött som helst!
Så vad dagen bär av ser ni senare under kvällen =)
PUSS<3
~H~

H
aha aj då Viktor!

23.01


~H~
 P
å rosa moln svävar jag omkring och tänker på alla vackra ting, och jag tänker aldrig mer komma ner!
Lite så jag känner just nu om jag ska vara ärlig, har faktiskt blivit riktigt enamorado i en viss person just nu, o självklart undrar ni vem, men perosnen i sig vet inte om det än, så känns inte schyst om jag lägger ut det här på bloggen.. Vill ju inte att perosnen ska få typ hundra sms/mail om att jag e enamorado i just den.. Så ni får hålla er på sträckbänken ett tag så får vi se om ni får reda på vem det är!
---
Under kvällen så kom som sagt Viktor Jesper och Alex till mig, vi beställde pizza o kollade på film, sjukt med mys! Dock så var det inte lika mys att pizzan var försenad i typ tusen år, efter den kommit fick vi känna smaken av torr, kall och slemmig pizza, haha inte okej!
Just nu sitter jag och tänker som vanligt, bra tankar just nu, för har fått Världens bästa tips från Jerry!!
Men just nu ska jag kolla tv och bara ta det lugnt! så vi höres imorgon allihopa!
Älskar er <3
~H~

18.13

~H~
V
ad är det med snöiga dagar, tänker man mer då, eller är det bara jag?
Sen jag kom hem från jobbet har jag bara suttit och tänk på vad jag egentligen vill, vad jag ska prioritera och vem eller vilka jag ska lägga mer tid på än andra, fick också hjälp av Jerry som jag öppnade mig helt för idag, grät nästan i telefonen när jag pratade med honom, inte många av mina vänner som jag kan öppna mig så för, så du ska ha ett jätte tack Jerry! Tro mig det betyder massor!
Men man måste ju också få komma ifrån problemen ibland så ikväll ska jag Viktor och Alex ta det lugnt hos mig med film och snacka om livets goda stunder! Det är så skönt att få göra det ibland!
~H~

E
n underbar Jesper!

11.12

~H~
V
änner kommer, vänner går.. Är det inte så man brukar säga?
Har tänkt en hel del på vilka som är ens närmsta vänner och inte, det är ioförsig en svår fråga eftersom vännerna man tror man har närmast sig kommer antagligen att svika dig på ett eller annat sätt någon gång i livet, tyvärr har det varit så för mig så kan utgå ifrån att det händer alla.. tyvärr... Måste dock säga att vännerna jag har nu är dem bästa jag haft, men i 20 år har jag lärt mig att man inte ska lita på någon!
Men för att återgå till min vardag och inte sitta o läsa mitt emo snack så vaknade jag upp för ett tag sen och kikade ut, en allt för icke rolig syn visades: Snön är snart nära... Vad ska man göra då lixom... okej vara ute och gå en solig dag i snön med hunden kan aldrig vara fel, men när snön typ dödar en när man ska ut med sopporna är ju inte allt för kul, o när det är 200 grader minus är ju inte heller allt för nice...
Men nu ska jag till jobbet, hoppas humöret och allt blir bättre där borta, pusss allihopa!
~H~

E
n lång bro av tro hopp och kärlek.... Man kan ju undra vad man finner i tunnelns slut..

23.09

~H~
Y
ipppiiii! Äntligen har jag fått tröjjan, den är ju så sjuukt snyggg!
Ikväll blev det SAW V men dem bästa, sitter just nu och äter en mycket god middag med Alex, gott!
Måste få ur mig lite saker som jag funderat över så jag ska snart ringa Jerry och gråta ut mina problem, han är faktiskt en riktigt vän!
Ska göra det nu faktiskt, vi höres imogon! Här har ni en bild på min fina tröjja också!
PUSSSS!

Dålig bild, men ni ser ju hur snygg den är!

19.00

~H~
S
åja! Nu känner jag att jag har uträttat enhel den ärenden som jag inte gjort på jätte länge!
Har skickat iväg ett CV till en butik jag skulle vilja jobba i, och också köpt en ny tröja på MQ den är verkligen sjuukt snygg, tyvärr så glömde jag den på bussen haha, så min kompis fick lov att ta den, men den kommer snart så då får ni en bild på den, alltså ikväll :D
Känns som jag har börjat ta tag i livet mer nu de senaste dagarna och börjat prioritera mer än vad jag brukar, det gillas verkligen!
Måste också säga att jag har världens bästa vänner som alltis stöttar mig till tusen procent, älskar er alla!
Ikväll blir det en lugn hemma kväll med några vänner med film och mys! Orkar dock inte att det ska vara tusen personer hemma hos mig hela tiden, och framför allt inte dem jag aldrig brukar vara med, som bara kommer när deras kompisar e här, så dem kommer jag sedan att säga nej till!
men nu blir det att återgå till mina vänner, vi höres ikväll !
~H~

B
us bild från helgen, snyggga? - JA!!

10.58

~H~
E
n solig dag brukar oftast bli bra dagar! Vaknade precis och känner mig rätt utvilad och redo för nya äventyr.
På schemat idag står : Åka till jobbbet, fixa ett grymmt CV, Arbetsförmedlingen och sedan belöna mig med att köpa en snygg tröja! Hur den ser ut får ni se senare ikväll! Känner att jaag måste bli lite mer vuxen nu och ta tag i saker, man kan inte glida igenom livet hela tiden! Så nu ska det bli ändring på det!
Men nu ska det bli en stadig frukost och sedan lite Teori plugg, sen jobbet!
Seee yaah :D
~H~

O
ld pic, but i`m still love it!

23.00

~H~
 M
åste börja med att gratulera min kompis Anders som fyllde 18 år igår! SÅ nu är du en stor pojke lgubben! :D
Måste också säga tack för att jag fick komma till festen, den vart riktigt lyckad, mycket mingel och många drinkar, precis som det ska vara!
Idag har jag enbart tagit det lugnt med tv tittande och faktiskt också ett gympass med Geron, gick väl sådär haha, vi båda var nog för trötta för att ens ta i 100 % men vi gjorde vårt bästa, like it!
Ikväll blir det film och vara ner, jobbet imorgon får man ju inte komma försent till!
Blev en dålig update men har haft mycket att göra så har tyvärr inte hunnit :( Får bättra mig!
Men vi höres imorgon allihopa! PUSS
Bilder från helgen får ni självklart ta del av!
~H~
 
Minglar som vanligt!

Jag och mina sötnosar!

Jag och sööta Gina =)

Jag och party folket!

15.42

~H~
V
uxenpoäng!! Var nyss nere i tvättstugan och fixade tvätten, slängde nyss in allt i torktummlaren, gilla! Snälla super duper söta Gina hjälpte också till eftersom Alexander tydligen inte hade orken att hjälpa en vän i kris... inte coolt..
Vi sitter just nu bara hos mig och kollar lite film och myser, Ni är bäst mina sötnosar!
Under kvällen blir det utgång, sitter och kikar runt lite efter någon bra fest, har fått endel förslag men en storbloggare går inte till vilken fest som helst lixxxom!
Men nu äre dags att krypa ner i soffan och mysa, hoppas ni får en trevlig lördagkväll, puussss!
~H~

M
ums Gina!

Mums Denise

Mina älsklingar!

12.27

~H~
En
mycket mysig kväll fick jag och mina kära vänner uppleva igår hos Jerrys place!
Jag och min lilla Isak drog först av allt till våran vän igor och fixade lite;)) Drog sedan hem till mig och myste lite innan Fredrik kom och skulle äta, under tiden var Viktor och Alex påväg till Jerry så vi mötte upp dem, får inte heller glömma att Gina och Denise var med under redan till festen! Allt började bra med lite mingel och tv,spelande som sedan gick över till livlig dans och sång, tyvärr så försvann tydligen 2 telefoner från tillställningen vilket jag tycker e lite synd, man ska ju kunna lägga ifrån sig sin mobil utan att den försvinner ... Måste också berätta att jag lekte pappa på stan och tröstade LILLA Fredrik medan hans grät floder med tårar, * Duktig *
Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat... Men ska iallafall vara med Isak och Viktor och självklart Alex, mys!! Blir antagligen att festa och ge jäärnet, love it!
Men ska ut med lilla hunden nu och sen göra mig lite mat! Vi höres !!!
~H~

Gilla knappen!

17.10

~H~
R
ättt galen kväll igår asså! Dagen började dock som vanligt ; Ut med hundarna och hänga lite lätt emd Alex, drog sedan till ett " Jobbsökeri " för att sedan möta upp Viktor och glida till en av hans kompisar och visa att man levde som sagt haha!
Måste också säga att jag blev sjukt glad igår; Träffade en gammal barndomskompis som jag inte har träffat på sjukt länge! Så nu hoppas man att jag och hon kommer träffas lite mer (A)!
Ikväll blir det att dra hem till Jerry och leva livet, drar med mig grabbarna, själfallen!
Ett tråkigt inlägg men har lite brottom haha, vi höres sötnosar
PUSSS
~H~

Sööööta Emmeline!!

16.36

~H~
F
örkyld och trött. en inte allt för underbar dag men men ...
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 5, det är nämligen hundträff vid hundparken precis vid mig så då ska min lilla vovve få springa av sig lite, det kan behövas eftersom jag e för lat för att gå ut och gå långt med honom, haha! :(
Senare ikväll ska jag som sagt till Jerry och äta och sedan möta upp Viktor och Hollaus, lär bli en nice kväll!
Men nu är det dags att luta sig tillbaka och slå på TV,n och reelaxa!
PUSSS!
~H~

G
ull gull gulll


12.44

~H~
D
ålig update, aah jag vet men hände sjukt mycket igår så hann inte riktigt att skriva * fy *
Ja nii, vad hände inte igår, allt började med att jag vaknade upp och kände att det kommer bli en riktigt grymm dag, och det blev det också! Jag började dagen med att träffa Roberto på stan, vi gick runt och kollade lite kläder och åt middag på stan, mysigt! Efter han hade dragit hem så träffade jag Jerry och hans kompis från stockholm, vi stod och snackade lite för att sedan skiljas åt efter att ha bestämt middags tid inför morgondagen, tacos står på listan, gott!
Efter det så träffade jag Alex Viktor Denise och Gina, vi har alltid roligt när vi är så vi drog hem til mig och kollade lite film och myste riktigt hårt! Under kvällen ringde min älskade vän Tobias och frågade om jag var sugen på utgång, vilket jag alltid är! Man vet ju också att ALLA vill gå ut och festa loss med Västerås största bloggare ;)))) Inget konstigt med det! Kvällen var grymm och tjejjerna hängde efter en som vanligt, inget konstigt!
Senare under kvällen så drog jag och Tobias en taxi hem till mig och somnade som två små barn, mys!
Så dagen/kvällen var riktigt lyckad!
Tack för kvällen Tobias!
~H~

Gotttttt!

12.00

~H~ Hissar ~H~
http://www.youtube.com/watch?v=Xcwd_Nz6Zog&NR=1

Yeah, yeah, yeah (Yeah, yeah, yeah)
Yeah, yeah, yeah (Ah yeah, yeah, yeah)
Ah yeah, yeah, yeah (Ah yeah, yeah, yeah)
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, yeah
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, yeah

They can say whatever
I'ma do whatever
No pain is forever
Yup, you know this

Tougher than a lion
Ain't no need in tryin'
I live where the sky ends
Yup, you know this

Never lyin', truth teller
That Rihanna reign, just won't let up
All black on, blacked out shades
Blacked out Maybach

I'ma rock this shit like fashion, as in
goin' til they say stop
And my runway never looked so clear
But the hottest bitch in heels right here

No fear, and while you getting your cry on
I'm getting my fly on
Sincere, I see you aiming at my pedastal
I betta let ya' know

That I, I, I, I'm so hard
Ah yeah, yeah, yeah, I'm so hard
That I, I, I, I'm so hard
Ah yeah, yeah, yeah, I'm so hard
That I, I, I, I'm so hard
Ah yeah, yeah, yeah, I'm so hard
So hard, so hard, so hard, so hard

Ah yeah, yeah, yeah
That Rihanna reign just won't let up
Ah yeah, yeah, yeah
That Rihanna reign just won't let up
Ah yeah, yeah, yeah
That Rihanna reign just won't let up
So hard, so hard, so hard, so hard

All up on it
Know you wanna clone it
Aint like me
That chick to boney
Ride this beat, beat, beat like a pony
Meet me at the top (top, top)
Gettin' lonely

Who think they test me now
Run through your town
I shut it down
Brilliant, resilient
Fan mail from 27 million

And I want it all
It's gonna take more than that
Hope that ain't all you got

I need it all
The money, the fame, the cars, the clothes


I can't just let you run up on me like that (all on me like that)
Yeah
I see you aiming at my pedastal
So I think I gotta let ya' know

That I, I, I, I'm so hard
Ah yeah, yeah, yeah, I'm so hard
That I, I, I, I'm so hard
Ah yeah, yeah, yeah, I'm so hard
That I, I, I, I'm so hard
Ah yeah, yeah, yeah, I'm so hard
So hard, so hard, so hard, so hard

Go hard or go home
Back to your residence
Soon the red dogs will give the block back to the presidents
I used to run my own block like Obama did
You ain't gotta believe me, go ask my momma then

You couldn't even come in my room
it smelled like a kilo
Looked like me and two of my boys playing casino
Trying to sell they peeping my bag they can't afford it
Tell 'em to give me back my swag
They tryin' to clone me

See my Louis tux, Louis flag, Louis frames, Louis belt
What that make me
Louis mane?

I'm in an all white party wearin' all black
With my new black watch call it the heart attack
Cardiac arrest, cardiac a wrist
Yeah, they say they're hard
They ain't hard as this

Hard!

The one word describes me
If I wasn't doin' this
You know where I be, too hard


Where dem girls talkin' trash
Where dem girls talkin' trash
Where they at, where they at, where they at?

Where dem bloggers at
Where dem bloggers at
Where they at, where they at, where they at?

Where your lighters at
Where your lighters at
Where they at, where they at, where they at?
So hard, so hard, so hard, so hard
That I, I, I, I'm so hard
Ah yeah, yeah, yeah, I'm so hard
That I, I, I, I'm so hard
Ah yeah, yeah, yeah, I'm so hard
That I, I, I, I'm so hard
Ah yeah, yeah, yeah, I'm so hard
So hard, so hard, so hard, so hard

That I, I, I
~H~ Hissar ~H~

11.34

~H~
A
sså guuud vad tråkigt väder, nu sitter man bara och tänker tillbaka på varma sommarkvällar med massvis med festande och underbara vänner! Så därför ska jag dela med mig lite av mina trevliga sommarkvällar jag haft  för er  läsare, om ni e med på någon bild så får ni gärna kommentera minnet! Kan vara så att jag har glömmt bort det av allt festande haha ;)
Så nu är det bara att luta sig tillbaka och njuuuta!
~H~

Midsommar, trevliga vänner oh en kall! Kan det bli bättre?

En random fest, en sööt kille och självklart sommar!

Födelsedagsfest, Massvis med snygga tjejjer, Like it!

En mysig sommarKväll, en mycket sexig pose, och två andra sötnosar!

Två kanon snygga tjejjer, Ni vet hur jag festar!

Nyvaken med söta Robin, fortfarande taggade på en ny kväll!

Alla vill va med på bild med storbloggarn;) Ludde jag Tania Ankan :D

HAHA, minns denna kväll med taxiåkningar och 5 killar i EN säng plus en nallebjörn! love it!

Avslutar minnena med denna bild, nakengång från Tortuna till Tillberga, ( 1 mil ) haha ett PAR år sen...

22.45

~H~
 J
omenvisst! Har faktiskt börjat känna att jag är FÖR snäll mot alla... så det ska bli en ändring p ådet, aså jag ska inte börja bli elak men jag ska också våga säga nej till alla som tror att de kan försöka äga ut mig, så sorry bitches inget mer av det nu va!!
Dagen var riktigt nice förutom att jag hade sjukt ont i halsen när jag vaknade, aj aj ! Sedan var allti nice, var med dem gamla Vanliga lixom, det är aldrig fel !
Det jag lackar på är att vissa personer inte kan uppskatta mina regler  när dem e hemma hos mig.. Det kommer jag lacka rätt stor på tro mig!
Men dem som inte gör det kommer aldrig att få komma hit igen tro MIG!!!
Men nu ska jag och och dem andra kolla på en film och ta det lugnt och slänga ut dem som inte kan bete sig!
Ett arg inlägg men man lackar juj på vissa perosner ibland!
Höres imorgon!!!

11.25

~H~
K
an någon skära av min hals, vore rätt bussigt!!
Hela förra veckan och idag har jag vaknat med en sjuhelvetes halsont, vad beror detta på?!! Inte är det roligt iallafall!
Sov verkligen ut idag vilket aldrig är fel och ska snart sätta mig på bussen till jobbet för att sedan köra ett stenhårt bröst pass, älskar att vara på gymmet, men glömmer allla problem man har och får ju självklart en riktigt snygg kropp också (Y) ! Efter gympasset ska jag möta upp dem gamla vanliga såsom " Sonen " haha Jesper och Viktor vet vad jag menar med det! Vi ska nog enbart ta det riktigt lugnt och kolla någon rulle ;)))
Men måste kila nu, see yah guapos-as :D
~H~

Kanske dags att införskaffa sig en halsduk....

01.00

~H~
O
keeey... Polisen har verkligen mycket att göra kan jag känna...
Dagen var riktigt nice, en suverän måndag om jag får säga det själv, började med utgång med hundarna för att sedan dra till jobbet och tjäna in lite money you know! Drog sedan hem och mötte upp Alex Denise och dem vanliga, drog sedan och fixade lite pengar igen ;)
Som jag sa hade jag ett litet hemligt möte idag och jag träffade Roberto idag, vi hade det riktigt trevligt och jag vill jätte gärna träffa honom igen, en riktigt sötnos var han! Så det var ett trevligt möte må jag säga!
Drog sedan hem och träffade Alex viktor och sötnosen Isak, vi drog och badade och hade jätte mysigt innan en vakt typ började flippa sönder för att någon hade förtärt alkohol i bastun som visade sig vara någon annan än oss, haha cp kärring... men men ...
Efter allt så drog vi hem till bästa Jonna och kollade tv och myste, men tyvärr så kommer en diss in i detta slutsenario att en gammal vän har typ blivit as " Bitch " mot iallafall mig och märker även av det på mina kompisar att dem tycker det.... men så du vet pysen så funkar det inte, iallafall inte på mig! Så draaaah och ta dörren med dig din hooooooooooor* !!
~H~

09.35

~H~
Ä
r det bara jag som alltid får ont i halsen och känner mig lite småsjuk efter en galen helg?!
Vaknade tidigt att att jag frös och märkte att fönstret i köket stod på glänt, till min förvåning och lycka hade ingen hoppat in iallafall haha.. Men det hade ju vart till en rätt stor förlust för dem, Tila och Simba skulle nog kanske inte tyckt att det var en så bra ide! Mina små skyddsänglar (aa)
Ska snart iväg till jobbet nice nice, det var ju ett tag sen man var på gymmet så det ska bli skönt att sträcka ut lite! Blir bröst och triceps idag, viktigt!
Och just ja, idag ska jag träffa en viss person efter gymmet, man kan undra vem det kan vara men jag kan iallafalll säga att hon/han .. Är riktigt snygg, så vi får hoppas att det leder till någonting bra, hihi!
Mer om kvällen får ni veta ikväll!
PUSS alla!
~H~

01.42

~H~
S
öndagsmys?  - Jajjamen!
Under kvällen kom bästa Denise, Gina och Pavle hem till mig och kollade film och åt popcorn och myste riktigt mycket! Aldrig fel att ta det lugnt med sina nära vänner, viktigt att hålla vännerna nära sig så man inte förlorar dem!
Efter dem hade dragit drog jag ut och träffade söta Isak, Alex och Jacke, gjorde inte allt för mycket så känndes inte allt för värt att vara ute och dra så jag Alex och Jacke drog hem till mig och här sitter vi nu, känner en liten konstig stämmning i luften vet inte riktigt vad det kommer ifrån, hoppas det bara e för att alla e små tjuriga över att det är lite sent och att det är tråkigt väder...
Men ska sova nu, ska upp och jobba imorgon bitti, så PUSS på er allihopa!
~H~

Världens starkaste man !!

RSS 2.0