23.02


~H~
 S
jukt slitsam dag, var absolut inte taggad för att jobba och det visade sigi resultaten också, okej det gick väl sådär men det gick bättre igår!
Ingenting spännande har hänt idag tyvärr, sitter och väntar in min mat som snart är klart för att sedan slå på en mumsig film och bara ta det lugnt, blir sova tidigt idag för att återfå entusiasmen till imorgon! ( stavning )
Så hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har så höres vi imorgon!!
Pusss!!
~H~

10.52

~H~
 H
ade en sjuk mardröm inatt, dem handlade om Emils sjuukt fula gubbshorts som han bärde när jag träffade han när jag skulle till Viktor, dem var verkligen vidervärdiga!! Plus att dem var typ från år 1425!!! Inte okej!
Det kommer självklart en bild på dem så ni också kan kommentera ut er ilska, ingen fara!
Fick dock ett mycket uppiggande samtal av Starre imorse, han hade en heldel fantasifulla planer inför helgen vars jag var mycket intresserad av, det känns som det kan bli en grymm helg denna helg igen! Gillas!
Just ja, fick hem mitt Röstkort igår på posten, vet redan vad jag ska rösta på så det känns grymmt, hoppas att alla är lika säkra som jag och har kollat upp vad alla partier står för , vill INTE ha nått blajj parti bara för att alla följer med strömmer och röstar som sin " bästa " kompis, det är långt från okej!
Men nu måste jag vidare till jobbet, men glöm inte att kommentera shortsen!!!
Ha det bra så höres vi ikvälll:)
Puss<3
~H~

------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------
Släng en kommentar om dessa brutala Shorts!!!

23.34

~H~
 S
å grymmm dag asså!! Har inte varit gladare på länge, vet inte riktigt varför heller men det gick grymmt bra på jobbet, alla människor var typ övertrevlia och allt kändes bara grymmt!
Det var i Skultuna det hände, haha satt och väntade på tåget, satt och småsoftade plötsligt sätter det sig en snubbe bredvid mig o börjar snacka.. Haha rätt raaaandom asså.. det hela slutar med att det visar sig att han är en av mina boggläsare och att han diggar den stenhårt! haha inte alltid läsarna vågar gå fram o hälsa haha ;)
Gjorde nyss iordning min egna pyttipanna som verkligen är sjukt gooood, ska mumsa på den nu medan jag trappar ner för en liten sovstund! Så vi höres imorgon allihopa:D
pusss!
~H~
 
GotttgottGotttgott!!


10.44

~H~
 V
arför inte lika gärna bli kompisar igen? Nej precis varför inte, därför tog jag tag i vuxenlivet och blev kompis med en F.D kompis idag, vi bråkade.. eller jag lackade ur för en skitgrej igentligen.. Så tänkte på att jag faktiskt är vuxen snart och kan inte " grina " över småsaker, så det känns väl rätt bra! Aldirg fel med mycket kompisar, men man måste kunna ta hand om alla också!
Sitter och väntar på att jag ska till jobbet, mitt gammla dessutom! Känns faktiskt rätt nice att dra tillbaka dit och träffa alla arbetskamrater man inte tärffat på ett bra tag nu faktiskt! Skjortan och Kavajen är självklart på och det är inget snack, man måste alltid se bra ut gottfolk!
Blir nog hem rätt sent idag eftersom jag ska till Eskilstuna på jobb ikväll, men det är inga konstigheter!
Men nu måste jag kila, pussss!
~H~
 
haha, Liiite suddig bild! Plus ser typ as tjock ut på bilden... men men, ni ser att det finns stil!

23.30


~H~
 B
lood In Blood Out, den filmen är verkligen riktigt bra. Såg den nyss och satt typ helt klistrad under hela filmen, inte varje gång man gör det till en film!
Dagen har varit soft, efter matchen så var jag bara hemma och tog en liten powenap vilket behövdes, har ju inte blivit allt för mycket sova i helgen så vilade ut mig lite, drog sedan till Viktor och var med han och några andra vänner, en riktigt sooft dag som verkligen behövs ibland!
just ja haha, på väg till Viktor träffade jag lilla Emil och Sebbe, haha Emil hade ett par jätte fina shorts på sig, röda var dem också.. Till råga på allt så kom det en gubbe med likadana shorts på sig.. haha då är frågan om gubben ville känna sig ung eller om Emil inte har någon syn på hur man ska klä sig?!! Vad tror ni??!
Men nu ska jag bara varva ner och sova " tidigt " det är ju en dag imorgon också, pusss!!
~H~
 

17.33

~H~
 A
bsolut inga konstigheter! Gårdagen blev helt okej, allt började med att jag bara var hemma och fixade och donade lite, sen kom min mest saknade vän Jonas och hälsade på, riktigt nice att träffa han igen efter flera månader känns det som!
Under kvällen drog jag hem till P G och lattjade lite, det kom över en heltdel folk och alla hade riktigt trevligt och allting var lugnt!;)
Vaknade upp och märkte att jag hade försovit mig lite, så var tvungen att kasta i mig lite mat för att sedan¨åka till min fotbolls match, haha har inte tärnat på typ sjukt länge men dem behövde en målvakt så det klart man ställer upp, något annat vore inte okej!! Matchen gick riktigt bra, gjorde dock en liten tabbe.. haha men det gjorde ingenting, vi vann rätt enkelt med 4-1 så jag är nööjd!!
Ikväll blire enbart att ta det lugnt vid datan och kanske slå på en bra film och mysa ner sig under täcket, aldrig helt fel en kulen söndagskväll, eller vad tycker ni?!!!
Men nu måste jag skriva med lite folk på msn, många som skriver som vanligt, ni vet hur det är ;))
pusss<3
~H~

(y`

14.00

~H~
 G
årdagen var verkligen hur trevlig som helst, det kan jag lova! Allt började med att jag och viktor var hemma hos mig och kollade lite film, drog sedan ner till stan och träffade upp Patrick, vi tog ett legitimationsfoto på Viktor som blev jätte bra haha! Sedan bar det av till Johanna där vi var en stund, sedan drog viktor och Johan och några till kom, blev sedan utgång till W&B där det var hyggligt mycket folk vilket det ska vara! När vi hade varit där ett tag så drog vi alla till silk där det festades riktigt rejält kan jag lova, efter krogen drog vi till johanna på en liten efterfest för att sedan dra hem. Kvällen blev riktigt lyckad!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi skulle vart hos Johanna men så blev det inte riktigt, så nu får vi se vad som händer, Tania kanske skulle komma över, oj oj ;))
Men nu ska ni få se lite bilder från igår, obs att min kamera på mobilen e typ sjukt dålig haha, så det får ni ha överseende med! PUSSSS!!!
~H~
 

(Y`

Some people :))

Gammal bild, men den e najjjs!

11.42

~H~
 N
u är jag utvilad och rejält taggad till ikväll, det blir utgång ikväll på en nyöppnad krog i Västerås, jag och några av mina jobbarkompisar hade tänkt att lyxa till det lite, för att sedan imorgon ha en liten kräftskiva och mysa!
Kan känna att kvällen kommer bli helt vild och vågad, gillas!
Just nu sitter jag och väntar på att Viktor ska komma, han ska tydligen på marknad senare ikväll vilket jag är liite för gammal för kan jag nog säga! Men vi ska vara här först och typ snacka o kolla någon film , ett bra tag sen jag såg honom så ska bli nice att få träffas igen.
Blev ett snabbt inlägg, måste duscha och fixa all disk :((( , men bilder från kvällen kommer säkerligen!
pusss!
~H~
 
(Y`

13.33

~H~
 H
oppas alla har en trevlig middag, för det har jag! Vaknade upp riktigt utvilad och faktiskt hur glad som helst! Vet inte riktigt varför men så är det, haha! Har precis duschat och fixat in lite trevliga grejjer som kommer upp på bloggen senare i helgen, dvs ett hemligt möte och en riktigt grymm kväll, längtar riktigt mycket!
 Måste bara säga : Hur kan folk tycka att det är svårt att få jobb?!!! Lägger man bara manken till så är det hur lätt som helst!! Jag själv har två jobb just nu och klarar det galant, medan vissa ligger hemma o kollar tv i soffan och skyller på att systemet suger o sånt skit, sanningens ord som jag fått från min mamma är : Du måste leta jobben, jobben letar INTE efter dig!! Så res dig ur soffan och skaffa ett jobb!!
Hålller ni med mig eller snackar jag bara skit????!
Men för att återgå till någonting roligt så är det snart helg, kan behövas nu känner jag! Ja själv är ledig imorgon och ska verkligen njuuta av en långhelg som kommer bli grymm käner jag på mig!
Men nu ska jag äta lite och slappa tills jag ska till jobbet, puss alla sötnosar!¨
~H~

http://www.youtube.com/watch?v=sAYuOc7_TKg&feature=channel

01.00

~H~
 E
ften en mycket god måltid är jag hur mätt och belåten som helst, så ska det vara en onsdag!
Jag fick ett annat filmtips igår så det blev inte Sebbe igår utan Cleo, de filmerna var också bra men de är ju mer humor som är upplagt i dem, idag ville jag kolla på en film med handling så ikväll blev det Sebbe, den var verkligen hur bra som helst, riktigt sorglig ! Så om man ska vara ärlig så fälldes det en liten tår här och där (A)
Skulle precis gå och lägga mig men var tvungen att slänga iväg ett till inlägg bara, så ni som vill se en sjukt bra men samtigit sorglig film ; Då är detta er film!!
Men nu ska jag sova, ssov gottt :D
~H~
 
Sebbe

20.12

~H~
 A
ndra dagen på nya jobbet avklarat, grymmt!! Stod bredvid en riktigt grymm säljare idag och fick lära mig massa nya saker som jag aldrig hade tänkt på innan, en stor eloge till honom! Dagen gick väldigt fort, nästan för fort ville bara stanna kvar och lära mig mer för att sedan kunna sätta mig och börja jobba själv, haha super taggad!
Efter jobbet ringde jag min kära vän Jesper Andersson och frågade om vi skulle till gymmet, och han var inte omöjlig på den fronten så vi drog till Friskis och Svettis och körde ett hårt triceps och mag pass, jag börjar komma tillbaka nu efter mitt uppehåll, men låångt kvar tills jag är där jag var innan jag tog uppehållet tyvärr..
Efter gymmet tog vi en rejäl pratstund på väg hem, gillade det verkligen vi snackade om allt på himmel och jord, fast mest om party livet på helgerna, haha!
När jag kom hem så var det dags att göra mat, gillar att göra mat nu för tiden! När jag bodde hemma gjorde jag det aldrig men nu blir man så illa tvungen. Idag blev det min goda köttfärssås och spagetti, sjuukt gott! Om ni skulle prova den skulle ni lättttt vilja ha receptet, glömm det! ;))
Men nu blir det att mumsa på min goda mat och kolla tv, kankse uppdaterar lite ikväll:) PUsss
~H~
 
Säg inte att ni INTE blir sugna!!!!

01.00

~H~
 v
ar länge sen dagens snygging åkte upp på bloggen, just ikväll har jag faktiskt två stycken
som ska få dela första priset! Inte alla som kommer upp
på bloggen så ni som är uppe; Ni kan känna er hedrade!

Första personen = John!

Denna grabb är den enda personen faktiskt som varit med två
gånger på bloggen! ojoj!!
 han e as snäll plus har en riktigt sköön stil, så med all heder förtjänar han detta!
--------------------------------------------
Andra personen= Tania

Denna tjej är verkligen den trevligaste som finns,
även fast hon är på typ sjukt dåligt humör så ställer hon altid upp för sina
nära och kära, vilket imponerar riktigt mycket på mig!
Saknar dig Tania, vi hade några underbara månader och saknar
dem verkligen! Vill att du ska veta det!
~H~


22.43

~H~
 D
å var första dagen på jbobet avklarad, blev en heldel upplärning om datasystemet idag, vilket var lite svårt att förstå sig på, men det kommer bli riktigt nice kan jag säga redan nu! Längtar redan till imorgon när jag ska dit, inte allt för ofta man längtar till att få jobba haha!
Har laddat hem filmen Sebbe som många av mina vänner sagt är super duper grymm, så väntar ivrigt efter att få se den!!
Det blev ett stadigt gympass idag, haha faila rätt hårt när jag trodde att jag kunde b'nka en tillsvidare lätt vikt hur enkelt som helst, hahaha orkade två gånger o skyllde på att jag tränade igår :O hahaha!! Absolut inte okej så nu måste jag verkligen börja köra hårt så ingen fattar att jag har gått ner mig från mina 100 kg i bänkpressen till typ 70kg!!
    Just ja, vår allas Krillebooi fyller ju år imorgon så kan väl säga grattis till hans 20årsdag, känner han inte men kan vara trevlig eftersom hans blogg är faktiskt ganska grymm och han har skön stil, så grattis Christopher!
Nej
nu måste jag verkligen få se filmen, vi hööres allihopa!!
~H~

20 år , yihiiiiiiiiiiiiii

11.37

~H~
 K
an man lacka för mindre eller?!!! Vaknade upp hur skönt som helst, duschade och ska sätta på mig mina kläder som jag ska ha på jobbet, öppnar garderoben och ser till min förvåning hur det är någon/några som har vartit där och enbart gjort sig skyldiga till ett mkt uppretat humör!!!!!!!!! Inte okej säger jag bara, tro mig det kommer sättas hårt mot hårt nu, inget snack om saken!
 Första dagen på jobbet ska man vara glad, men nu e jag bara besviken och riktigt irriterad, rolig dag... Bra gjort hörrni, * Applåder *
Men men , för att tänka på någonting bra så ska jag börja gymma seriöst nu, viktigt att se bra ut och känner att den gammla kropp jag hade har försvunnit lite vilket inte är okej!
Har lite brottom nu så blev ett snabbt inlägg, men skriver ikväll och berättar hur dagen var =)
~H~
 
Snyggt!

01.00

~H~
 D
å var det avklarat, imorgon börjar jag på mitt nya jobb vilket ska bli riktigt härligt, jag har förståss klar mitt gammla men jobbar lite mindre på det bara, aldrig fel med pengar från två jobb! Många bollar i luften!!
 Dagen idag gick väl sådär, men dagen var inte helt bortkastad iallafall, istället för att äta pizza köpte jag en sjuukt god sallad med typ Sveriges godaste dressing, den måste jag verkligen köra stenhårt på, att äta nyttigt skadar aldrig!
Efter jobbet träffade jag en ny vän tilt mig, vi satt och snackade och hade en riktigt trevlig konversation innan det var dags att åka hem, man måste alltid vara pigg när man ska till jobbet iallafall när det är första dagen, viktigt!
Jag är verkligen aas glad att min blogg går framåt, läsarna bara strömmar in, glad att ni fortsätter läsa om min vardag så att säga.
Men nu ska jag lägga mig i min sköööööna säng och ta mig min skönhetssömn!
Godnattt =)
~H~
 

10.29

~H~
  A
lltid lika nice att vakna upp när det är fint väder! Gick upp rätt tidigt för att fixa lite här hemma så det ser ut som det är någon  som bor här ifall man skulle få främmande , haha! Jag betalade lite räkningar över min internet bank, riktigt grymm uppfinnig så man slipper ta sig ner på stan hela tiden! Bokade också in ett litet möte med en viss person i veckan, undar vem det kan vara?!! Sist men inte minst så fixade jag en tvättid imorgon efter jobbet, inte allt för kul men allt i livet kan inte vara roligt som man brukar säga!
Nu ska jag bara få orken till att gå ut genom dörren och ta min fina cykel till jobbet, så vi får höras ikväll allihopa!
Puss<3
~H~
 
Det kan aldrig vara fel att se bra ut!

22.45

~H~
 E
n av månadens mest slöaste dagar, check!
Har verkligen inte gjort någonting idag, enbart legat och kollat på film, kan verkligen rekomendera Johan Falk filmerna, den är verkligen sjukt bra! Okej lite gamla nu kanske men dem håller måttet fortfarande vill jag lova!
Blev också i taket lyser stjärnorna, den är också ruskigt bra, tycker jag själv iallafall!
Nu måste jag ställa tillbaka dygnet, en ny jobbar vecka väntar, och jag har fått ett annat jobb också , så nu ska det rullas in peningar!! Gilla knappen på det!
 Men nu ska jag ringa en nära vän sen så ska jag sova, klockan börjar bli mkt , hihi!
puss!!
~H~
 
Ni ska få lite idol bilder på mig och bästa Jonna att njuta av denna söndagkväll!




Hoppas det smakade!

16.40

~H~
 A
bsolut inte coolt!!
 Gårdagen blev riktigt nice till slut, allt brörjade med chil hemma hos mig, Ludde och Olivia kom över och vi satt och småpratade lite lätt, det var riktigt trevligt!
drog sedan till Erik och softade med grabbarna, det var en helt död lördag kan jag säga, många av mina andra vänner ville gå på krogen vilket jag inte orkade, krogen är lite överskattat tycker iallafall, så vi softade enbart!
Under kvällningen blev det lite mat och lite musik, så det blev en fin avslutning på kvällen.
 Idag så händer ingenting, skulle dragit och gymmat men känner ingen ork för det just nu, kanske blir senare ikväll om orken finns, måste tyvärr också städa och tvätta, har typ inga rena kläder :O inte nice!
Men nu blir det att sätta på en johan falk film och bara slappa!!
Ha en trevlig fortsättning på denna fina söndag! puss!
~H~
 

14.00

~H~
 T
rött som få men inte allt för sliten vaknade man upp och kände att gårdagen blev riktigt lyckad! Började med lite chill för att sedan bli en super kväll, drog taxi till Jonna, där börjades festen :) vi skulle igentligen vidare mot en annan fest men den blev inställd så vi var kvar hela kvällen, tur var nog det haha !
Idag blire att ta det lugnt, har laddat hem den nya filmen : I love you phillip Morris så den blire att kika på med Leon som kommer hit nu, har hört att den ska vara bra så hoppas inte det bara är ryktesvägar!
HAHA lite kul att mig egna lilla mamma o pappa kom imorse och typ.. jaa jag vet inte riktigt vad dem gjorde men hit kom dem iallafall, det känndes ju sådär.. men dem har en poäng i det iofs.. men lite skömmigt vare!
 NU blire att steka på lite mat kan jag känna o inget snack om den saken!
~H~ 
Lite bilder från igår får ni självklart<3

Lite stek på balkongen!

Snygg raza o snygg Jeppe !

Skas det så skas det!

Och lite brudar , niice!


00.48

~H~
 T
jenare! Har varit en späckfylld dag vill jag lova, jobbade lite för att sedan dra till mitt andra jobb, utbildningsdagen var grymm och han som lärde mig var sjukt snäll, det gillar vi!
 Snart är det helg och jag hade ju tänkt att festa loss lite, blir inte så nu.. Har inte skött min lägenhet så bra som jag och många andra hoppats, så nu blir det lugnt ett bra tag! Måste också be om ursäkt till min mor o far för det som har uppkommit, det var ju inte detta vi kom överens om.. Så blir filmkvällar och enbart mys nu för ett tag! Det kan vara nice det med!
Just nu kollar jag på Dear John, den är aas grymm såg den typ för 3 veckor sen men fick ett återfall och var tvungen att kolla på den igen haha!
Så blir att kolla klart den nu, jobb imorgon ... ajaj!!
Puss så länge :D !!<3
~H~
 
I know you want me!

13.23

~H~
 S
ådär ja, nu känner man sig hemma igen! Var nyss och handlade lite mat så man slipper höra ekot när man ska öppna kylen och kolla om det har flygit dit någon mat under natten:)
Sitter och väntar på Jesper just nu, sjukt länge sen jag träffade han så det kommer bli riktigt nice, vi ska dra till gymmet som också var alldeles för länge sen man var på haha det kommer säcka, det blir säkerligen bröst och biceps som man självklart vill ha större haha... eller också ett helkropps pass kan också locka, vi får se.
 Har möte kl 3 som är riktigt spännande om vad får ni veta senare under kvällen eller kanske imorgon, det är många bollar i luften just nu vilket aldrig är fel!
Men nu ska jag fixa min mat för att sedan tagga inför mitt möte, vi höres allihopa!
P.s. Glad för att ni inte hade glömt bort mig haha, riktigt många läsare har varit inne och verkligen väntat på uppdatering, et gillas starkt!
pusss<3
~H~
 
Steeeeek Jesper <3

02.42

~H~
 Äntligen hemma igen, men dock sjuukt nice att vara borta från allt ett tag och bara vara sig själv, det behövs ibland kan jag lova!
Innan resan så var man ju på roadtrip i Jönköping med jobbet, gick kanske inte så bra som man trodde det skulle gå.. men det var hur nice som helst att också där komma bort från allt och enbart ta det lugnt med kolegorna på kvällarna!
 Då var det Rom resan; Den var hur nice som helst, det stektes en hel del kan jag lova, åt fina middagar och stekte i solen, gick och kollade på endel viktiga grejer i Rom och kollade kläder, allt var underbart! Vi hade också riktigt tur med vädret vilket gjorde resan ett snäpp ännu bättre faktiskt!
Blev också sjukt glad att några nära vänner hörde av sig precis när jag kommit hem, det värmer kan jag lova! Ni kommer alltid finnas nära tro mig!
Sitter just nu och degar vid datan, klockan är mycket så ska väl stänga ner snart, men det är mycket att ta igen efter en vecka utan data!
Men men , vi får höras imorgon, hoppas ni inte glömmt bort mig!
Pusss<33
~H~

Några fina bilder från Rom :)
 

Spanish stairs

=)


00.29

~H~
 G
alet trött man är idag asså! Gårdagen var riktigt nice med Yerson och många andra av mina nära vänner!
Ska upp klockan 5 imorgon bitti så vet inte riktigt varöfr jag sitter här vid datan och klurar ist för att sova, kommer nog tillbax imorgon är jag rädd.. Zebastian var här nyss och kollade några avsnitt av solsidan innan han drog, han är verkligen en grymm kompis, älskar han helt ärligt!
 Blir roadtrip med jobbet, vi ska åka till Jönköping och hälsa på kontoret där vilket kommer bli sjukt nice! Åker till Rom på fredag också så kommer inte kunna uppdatera någonting tyvärr, men så fort jag kommer hem så skriver jag, så glöm absolut inte bort att fortsätta läsa min blogg!!
Så ska väl sova nu, men ni får ha det sjuukt bra allihopa så höres vi när jag kommer hem.
Puss allihopa!
<333
~H~
 

15.02

~H~
 E
n mycket skön dag idag! Vaknade upp efter en riktig fin natts sömn och kände att denna dag kommer äga!
Drog ner till stan och träffade Yerson och minglade runt lite lätt i stan, drog sedan hem för att äta, verkligen sjukt hungrig!
Sitter just nu och väntar på söta Ludde som ska ta bussen hit när som helst, ikväll blire nog att ta det lugnt med några vänner och enbart steka järnet!
Men nu blire att kolla en Beckfilm och bara njuta av livet, puss!
~H~
 

11.00

~H~
 S
nabbt inlägg nu! Vaknade upp efter en sköön natts sömn, fick verkligen sova ut vilket jag verkligen behövde!
Tog sedan en snabb frukost och bara tog det lugnt och fixade lite här hemma, ska snart till jobbet i denna hetta, inte allt för uppiggande :O!
 Ikväll blire lite firma fest vilket absolut inte är fel, Joooi fixar biffen som man brukar säga!
Måste också säga att jag saknar lilla Jonas som är i Spanien och steker på rätt hårt just nu, hoppas du är hemma snart gubben, men nu måste jag springa till bussen, ha det bra allihopa!
Pusss<33
~H~
 
Nice!

23.18

~H~
 T
råkigt trött man är idag! Gårdagen började med att kliva upp och göra iordning en fin frukost, drog sedan till jobbet och arbetade sönder mig känns det som haha, efter fält drog jag hem till en jobbar kompis vars namn är Johanna " Joooii "Blev att fixa sig lite för att sedan dra vidare på after work på sjökrogen och träffa upp några arbetskollegor, det var en as nice kväll!
 Idag varman lite sliten så gick inte allt för bra på jobbet, men det funkade! Kom typ nyss hem eftersom tåget var sjukt försenat.. Inte okej!
Sitter just nu och skriver lite med Bell, en mkt söt liten flicka (A)
Men måste typ sova nu, blev lite för sent igår faktiskt!
Så puss på alla så höres vi imorgon!
<33
~H~

23.32

~H~
L
änge sen nu, men nu är det dags! Dagen snygging blir
en mycket snygging vars namn är Ludwig! Kännt han länge och är mycket bra kompis med han, så puss
till dig gubben!

Söta Ludde!


11.00

~H~
 B
lir ett snabbt inlägg nu, ska till jobbet om c,a 5 minuter.. inte jätte roligt kanske... Menmen..
Blev en lång dag igår, kom inte hem förrän 23.00 ... hade inte heller någon mat färdiglagad så jag fick improvisera lite och koka ihop en rejäl gryta ;) haha nej då , stekte lite kött och åt lite ris, riktigt gott faktiskt!
 När maten var slut ringde Hollaus och frågade om jag ville komma över till Bäver och chilla lite, var sjukt trött men jag gled dit iallafall eftersom det låg så nära, blev att mingla runt lite där och träffade också en söt liten tjej där, oj oj !!
Mer än så hände inte igår, men nu får ni ha det så bra så måste jag springa till jobbet =/
Pussss<3
~H~
 

13.17

~H~
 H
erregud vad sliten man är! Blev riktigt sent igår asså, var hemma hos en bra vän till mig igår och festade järnet, sjuk nice fest men lite för mkt folk, kunde knappt gå omkring inomhus asså haha!
 Under de senaste dagarna så har det inte hänt allt för mkt, har jobbar över och jobbat helg därför jag inte uppdaterat så mycket, inte jätte roligt att läsa att jag jobbar hela tiden..
 Idag blir det enbart chilla, tydligen ska min mamma komma hit och kolla så att jag har städat ordentligt så jag har nyss städat hela min lägenhet, sjukt jobbigt, sitter och väntar på att tvätten ska bli klar så det ser reeent ut!
Helgen har verkligen gått för snabbt, dags att jobba imorgon... Inte helt okej känner jag, men nu blire att kolla Johan Falk och enbart ta det luuugnt, vi höres ikväll!
Pusss<3
~H~
 

RSS 2.0