22.50

~H~
 G
uuud vad härlig dag! Allt började med att jag vaknade och tänkte; Vilken härlig dag, solen sken och allting var supertrevligt!
Drog sedan ut med min lilla älsklings Simba och gick en fin promenad till hundgården, där var det massvis med hundar som gjorde oss sälskap, det var jätte trvligt!
Efter det drog jag till gymmet med Jesper och åt sedan en fin middag och pratade i massvis, Jesper är verkligen en riktig kompis som man kan säga alllt till utan att det förs vidare, du är bäst gubben!
Efter middan var det dags att åka till jobbet, det gick sådär fast man har alltid lika roligt på LF-toppen!
SItter just nu och kollar kungarna av tylösand, haha rätt tragiskt program men ändå skönt att kolla på!
Men vi höres imorgon allihopa, puss! Älskar er alla!
~H~
 
Pitbull!

Hopp och bus!

Rätt stor hund! ..

Bästa vänner =)

Så grymm hund!!

10.50

~H~
 T
iden för att blogga är knapp, man måste verkligen gå efter hunden vart den än ska haha, annars är olyckan framme haha, men jag lovar att jag aldrig kommer sluta blogganden bara för det!
Gårdagens möte gick fint, så nu kan vi lägga det på hyllan och gå in för andra viktigare saker, skönt!
Sitter just nu och lyssnar på en underbar låt:A drop in the Ocean http://www.youtube.com/watch?v=mt8jifKlbTc
Okej det kanske inte är den nyaste låten men den är så grymm!
Många tankar och minnen flyger runt i huvudet när man hör låten, och när jag nämner minnen så tänker jag tillbaka på när Jag Jonas och Hannes alltid var tillsammans och hittade på så sjukt mkt roliga grejjer, det var verkligen allt från att festa till att ha film marathon eller enbart sitta och snacka om livet och att vi tre aldrig skulle tappa kontakten... Saknar dem stunderna, man visste att man alltid hade någon att prata med och om man var ledsen hade man alltid någon att ringa eller åka hem till.. Det kan man sakna riktigt mycket nu... Så grabbar om ni ser detta, tro mig jag har inte glömt er, jag saknar och älskar er till tusen!!~
~H~
 
Hannes<3

Jonas<3

.... Ge mig tillbaka tiderna....

09.00

~H~
 I
nte helt okej! Gick upp alldeles för tidigt, är hur trött som helt och klockan är bara 09.00 .. undrar hur det kommer bli ikväll på jobbet, ajjdå! Sitter och väntar in mitt möte som jag ska till vid 10 tiden, hoppas det kommer gå bra, men jag brukar ha tur med sånna här möten så vi får hoppas på det bästa!
Är det bara jag som tycker att dagarna går sjukt fort, redan tisdag lixom, dagarna flyger förbi och innan man vet ordet av så är man typ 100år , haha inte så nice!
Men tänkte duscha, fryser riktigt mycket, vi höres ikväll så får ni reda på hur mötet gick!
PUSSS<3
~H~
 
Bjuder på denna bild på mig och bästa Jesper<3

23.20

~H~
 G
alet trött kille som sitter vid datan! Sov ut men är iallafall hur trött som helst ich ändå har jag inte gjort någonting speciellt, måste vart gympasset som tog musten ur mig!
Under dagen har jag varit på gymmer varit på jobbet, 2 gånger faktiskt fast på olika jobb och betalat räkningar, inte allt för jätte roligt, men det måste man också göra tyvärr, Och inte mins av allt tagit hand om min lilla Simba!
Det är verkligen jätte skönt att han börjar bli rumsren så man slipper följa efter honom vart han än går för att det inte ska ske en olycka haha!
Men nu ska jag sova tidigt så jag orkar upp imorgon, har ett viktigt möte att gå på,  oj oj;)
Höres och sees imorgon allihopa!
Pusss<3
~H~
 
Jhonte-v-Joel

11.13

~H~
 S
åjaa! Kan nog inte vara skönare än att vakna upp helt utvilad och känna att denna dag kommer bli en grymm dag! Carpe Dìem! haha. Snart ska jag åka till jobbet, känns nice att få hjälpa till lite och träna upp sig så man känner sig snygg och fräsch!
Gårdagen var också riktigt mysig! Var med hunden i tillberga, mitt gammla " Hood "  Träffade många av vännerna man umgicks med och var också hemma hos mamma och pappa, känns faktiskt skönt att veta att dem står mig nära! Men också lite trött på allt tjat och gnabb hela tiden haha.. Men sånt är livet!
Men nu måste jag skynda mig iväg här så ni får njuta av bilderna från igår så höres vi ikväll!
PUSS<3
~H~
 


Bröderna =)

Sötnosarna!

Min lilla kille blev lite trött efter allt hoppande och busande !

14.35

~H~
 A
jj då! Sista matchen i Hedmans fotbollskarriär slutade med förlust, inte alls okej... Matchen var väl sådär men vi fick inte igång spelet riktigt som vi ville, då blir det förlust mot ett bättre lag, tyvärr!
Gårdagen blev lugn, var hemma hos mig med några nära vänner och kikade film och myste massor, det gillar vi!!
 Idag ska jag till jobbet på Kick off middan, ska äta lite och dricka gott, blir sedan att åka och jobba, vad som händer efter vet ingen haha, men det ser ut som det kommer bli en lyckad kväll!
Men nu måste jag duscha, bilder från kvällen kommer senare ikväll eller imorgon!
Pusss alla mina älsklingar<3
~H~
 
Ojj Ojjj !!

00.00

~H~
 D
agarna är riktigt jobbiga vill jag lova, man får ju inte riktigt sova så länge som man vill och det är som att ta hand om en liten bebis, trodde inte det skulle var asåhär jobbigt haha, men det är min lilla son och älskar han jätte mycket, hur jobbig han än är!
Dagen har dock gått riktigt snabb, det började med att jag var ute på promenad, drog sedan hem och kolla lite på datan, har fått massa förfrågningar om vad som händer i helgen och också massa inbjudningar, men nu måste jag vara hemma och ta det lugnt. vilken faktiskt känns riktigt skönt! Drog senare till jobbet och krigade på där, det gick också riktigt bra om jag ska vara ärlig :D
Sitter just nu och föröker få han att INTE bita sönder allt i huset, går väl sådär..
En grymm grejj är dock hund tricket, oj oj vilket kött man får med denna lilla valp haha, gillas!
men nu måste vi sova, vi höres imorgon!
~H~
 
OoOold pic!

15.00

~H~
 E
n riktigt skön natt! Fick sova ut hela natten utan problem, grymmt!
Den väckte dock Hollaus kl 6 imorse haha, men jag fick sova helt utan problem, det gillar vi!
Sitter just nu och kollar runt lite på internet, var precis ute med min lilla bebis på hundrastplatsen så den fick springa av sig lite med sin bästa vän Bobbo :D
Har ni några tips som man kan göra med hunden medan den är såhär pass liten? Jag tror jag är rätt tråkig haha...
Så skulle uppskatta några tips!
Pusss<3
~H~
 
När min lilla prins blir större


00.22

~H~
 T
aack allihopa för att ni tyckte min lilla bäbis var sööt! Det betyder och som ni också vet så kommer jag ta hand om honom som han vore mitt liv! Självklart måste jag också avstå från vissa delikatesser såsom att festa varje helg och vara ute med mina nära och kära, men när han blivit lite större så är ingen fara, kommer absolut inte sluta helt med mitt festliv, aldrig någonsin haha ;) så var lugna.
Var nyss ute och gick en fin promenad med min lilla bebis, gick dock inte som beräknat.. Ingen kiss och inte heller nummer två,, Blev dock när vi kom in... Fast också på mina tidningar, ett stort framsteg om jag ska vara ärlig!
Men nu måste jag gå till sömns, vi höres om mer uppdateringar om den lilla jycken!
PUSS alla mina nära och kära vänner, älskar er alla!
~H~
 
Rrrrandom pic!

23.30

~H~
 U
nderbar dag! Var på gymmet imorse och gjorde min första gyminstruktion vilket gick ricktigt bra!
Drog sedan hem och tog det lugnt med en bra film och ett par telefon samtal, åkte sedan vidare till jobbet och jobbade, det gick riktigt bra idag om jag får vara ärlig!  " Pengar rullar in som dem ska "
Efter jobbet drog jag och hämtade min lilla älskling, han är så sjuukt sööt! Jag döpte han till Simba efter lejonet i lejonkungen, han var alltid så snäll mot alla, och det ska min också bli!
Men nu måste jag och Simba gå ut på en liten promenad, vi höres imorgon!
Puss<33
~H~


11.21

~H~
 S
nabbt inlägg innan jobbet! Sitter just nu och läser lite fakta om Pitbull/amstaff hundar, vilket är riktigt intressant om man kommer in i det! Men måste skynda mig eftersom jag ska till gymmet snarast, great!!
Idag blir det gymmet/jobb, sen hem och äta, sen jobbet ikvälll igen, det är många bollar i luften här hemma vill jag lova!
Jag fick en förfrågan om vad jag tycker om att Sverigedemokraterna kom in i Riksdagen, jag säger såhär : Jag håller absolut INTE med på alla punkter dem står för! Men endel av deras åsikter kan jag också hålla med om. Jag själv tycker det är en värdelös röst.. men det tyckte tydligen inte många andra...
~H~
 
<3

14.30

~H~
 K
om nyss hem från mitt alldeles första pass som gyminstruktör, ajj då.. blev en flopp! Hade ingen bokning så jag blev " tillgänglig instruktör  I 2 timmar vilket sög rätt hårt! Som tur var träffade jag Martin och Irre som vad tränade lite smått med! Så det sög ju, men får hoppas att det blir bättre imorgon!
Nu är det bara att äta och sedan till det andra jobbet! Nice att alltid ha någonting att göra!
Men måste steka på mina kycklingfilèer nu, vi höres ikväll!
~H~
 
Old pic, but i still love it!

23.38

~H~
 S
oooooftar dag!
Kom hem från Viktor för ett tag sen, vi gjorde inte allt för mycket spelade fifa och satt och snackade, riktigt chill!
Vi var sedan ute på en promenad och satt och snackade om hela livet, det är alltid nice att ha en bra kompis som man kan snacka med om allting och som förstår en, det gillas starkt!
Sitter just nu och kollar på val vakan, faktiskt riktigt spännande..Trodde aldrig att jag skulle sitta och verkligen vara insatt i detta, haha!
Så jag ska väl fortsätta följa detta nu, vi får höras imorgon och jag hoppas att alla har röstat rätt nu ;)
Pusss<3
~H~
 
B
oysen!

15.00

~H~
U
rsäktar för en dålig uppdatering! Ska försöka att inte göra om det, men det har varit mycket att tänka på denna helg! Varit mycket att fixa och varit många fester att gå på ;)
 Gårdagen var riktigt lyckad, allt började med att vi var på Kulturnatten för att sedan dra till en liten fest hos en grymm brud =) Mer än så hände inte, eller jo förresten... Jag hade match också, en självklar vinns men tyvärr ingen kasse av Hedman, men men .. Man kan inte alltid vara bäst;)
Idag sitter jag bara hemma och tar det lugnt, måste städa snart igen.. Suck!
Just ja, snart kommer en ny familjemedlem in i min familj, men mer om det får ni veta den 25,e :D
Ska hem till Viktor nu och softa, så vi höres ikväll!
Pusss<3
~H~


12.00

~H~
 D
agens snygging går utan några omvändningar till denna snygging!
Joakim!<3
Har snackat med han ett tag nu och han är verkligen hur snäll som helst och har en riktig bra personlighet, denna kille ska man lära känna om man vill ha en äkta vän!
Puss på dig Joakim!
~H~
 

11.30

~H~
 G
ooooooooood morgon allihopa! Hoppas ni har sovit lika gott som jag har gjort! Vaknade upp riktigt utvilad och berädd på nya äventyr haha ! Igår vart det samma gamla vanliga, ta det lugnt och fixa lite hemma sen iväg till jobbet, under kvällen drog jag hem till Jerry och åt god mat, som alltid haha :D ! Blev sedan att dra hem och sova direkt.
 Vet dock inte vad som händer ikväll, men jag har fått många inbjudningar från olika håll om vad jag ska hitta på haha, skönt att slippa tänka själv när alla drar med en överallt haha! Dock så blir det inget drickande, har en grymmt viktig match imorgon som jag inte över några omständigheter får vara bakfulll på! Men som sagt, man kan ha kul utan att dricka hela tiden!
Men nu ska jag till gymmet och köra ett stenhårt bröstpass!
Vi höres mina små sötnosar!
~H~
 
Jag i framtien :))

14.30

~H~
 E
tt stort grattis till mig!!! Klarade " provet " inom gyminstruktion så nu är man utbildad och är redo att ta sig ann dem stora utmaningarna, jag är verkligen hur glad som helst!
Gårdagen var lugn, var enbart hemma och softade, hann också med att rösta på mitt favorti parti! Men såg i tidningen att Sossarna hade kommit rätt långt upp i listan, så vi får se vilka som vinner.. bara det inte blir sossarna blir jag glad!!! Sverige demokraterna kan också gå o hitta på nåonting annat, gillar dem INTE!!
Idag så softar jag bara, bar nyss och handlade vilket behövdes haha, hade bara ketchup och ett ägg i min kyl haha, man orkar inte handla asså haha!
Men nu ska jag fixa någonting att äta och sedan dra mig till jobbet, see yah:)
~H~

14.00

~H~
 N
eeervöööös! Om precis 3,5 timmar har jag min licensiering till gyminstruktör på Friskis Och Svettis i västerås, har tänkt på det hela morgonen.. Det måste gå bra! Och jag vet att det kommer göra det bara jag inte tänker för mycket, för gymma kan jag , inget snack om saken! Mer får se till att nerverna håller också!
Under dagen ska jag också hinna med att rösta, jag vet också vilka som kommer att vinna valet! Så ni kanske får se vilka som fick min röst, nån gång haha ;)
Men nu måste jag fixa iordning lite här, sen tänka på gymmet :)
ÖNSKA MIG LYCKA TILL RÅÅH !!
~H~

01.00

~H~
 E
n skön dag med inte allt för bra väder har man upplevt idag! Har inte gjort allt för mycket idag, men har ändå hunnit med mycket, hur det nu kommer sig.. Har iallafall hunnit vara på gymmmet, betala räkningar, varit med Johan och sedan varit på jobbet.
När jag kom hem gjorde jag världens godaste mat, vet inte om det var för att jag var jätte hungrig eller om jag börjar bli bra på att laga mat haha, men gott var det!
Kollade nyss på en jätte Bra film vars namn är : Naken, det är en rolig komedi om en man som ska gifta sig om en dag sen går bara allting helt fel. Humorn är på topp och man kan inte hålla sig för att skratta i vissa scener! Absolut sevärd!
Men nu ska jag sova, och ni får önska mig lycka till med min licensiering till blivande gyminstruktör imorgon!
Sov gottt <33

13.07

~H~
 I
nte allt för fint väder, men jag krigade mig iväg till gymmet iallafall, man kan inte komma med undanflykter om man nu ska bli större, funkar inte!
Gick upp rätt tidigt och kollade runt lite på Facebook och dylikt, fick sedan ett tråkigt meddelande från en person som gjorde att jag " Negga ur " men efter jag dragit till gymmet så tänker jag inte p ådet så mycket!
 Det går riktigt bra på gymmet, känner att jag har ökat i styrka och muskelmassa, nu är det bara äta och sova bra så blir jag snart som " Mike The Situation " haha, den kroppen skulle man aldrig säga nej till!
Men nu blir det att vila lite, sen blir det jobbet, vi höres ikväll :D !!
~H~
 
(Y`

00.44

~H~
 L
ite sent, men en fågel kom och sa att det ryktas på stan att : I helgen så var det mycket stojjande, en liten liten så kallat P12,a hade " fest " ..  Det sägs också att det sög rätt hårt och att barnkalasen man hade när man var 8,år var roligare... Men som sagt så var det en så kallat " cool kille " som ringde ett samtal till Mr-X och sa att det var fest och bjöd dit massa folk, men tydligen utan festinnehavarens tillstånd.. Mr-X och grabbarna drar dit för att kunna skratta åt p12,ornas dyngraka miner efter att ha sänkt en 2,25a men herrarna kommer ej in, för dörren är låst och innanför står p12,orma och håller för dörren och gråter och hotar med att ringa mamma på stubinen.. okej tänker gänger och drar ifrån denna Omogna tillställning!
Mr-X ringer under kvällen ett samtal och frågar varför p12,orna inte öppnar och får då telefonen släng i örat ett flertal gånger innan telefonen läämnas över till en tjej som nu försöker lugna ner tillställningen vilket hon lyckas med.. not!
Det hela slutar med att två stycken p12,or som man nästan kan kalla 11år gråter i telefonen och sedan stänger av dem under kvällen för att inte få ett samtal och behöva i några av dessa omständigheter sättas i lögndetektorn för att bevisa hur mycket dem har ljugit under kvällen...

vad ska man dra för slutsatts om denna groteska händelse, några förslag.. Eller ska man bara låta det vara och inte unna sådan kraft på alla dessa nyblivna " festare " ?
~H~

Passande T-shirt!

23.00

~H~
 S
åja! Då var denna måndag avklarad! Har faktiskt hunnit med riktigt mycket såsom att totalstäda hela huset och även bokat in ett litet möte och varit och jobbat, aldrig fel att hinna med mycket! Ett bra tips är då att gå upp tidigt, ju längre du är uppe desto mer hinner du med.
Johan och Jesper var här nyss och kollade lite tv och snackade lite allmänt innan dem skulle vidare hen, så nu sitter jag här och försäker ladda hem Never Back Down som är en sjukt bra film, har sett den redan men vissa filmer kan man aldrig få nog av! Men det går sjuukt segt, vet inte vad det är för fel på mitt internet asså! Inte coolt att ladda ner i typ 45kb/s INTE okej!!
Men ska försöka fixa detta, ha en sköön natt så höres vi !!!
~H~
 
Bad asss!!

15.00


~H~
 M
en sådärJa! Nu var min lägenhet genomstädat och skinande ren! Vaknade upp och såg att det verkligen behövdes städas så blev en storstädning, torkade till och med speglarna och skurade golvet, på mina bara knään! Men man måste ju visa att man har växt upp lite, och det blev faktiskt mycket fräschare!
Ska snart dra mig mot jobbet, hann tyvärr inte till gymmet idag, men imorgon blir det att dra dit! Inga undanflykter här inte!
Under denna vecka vet jag inte om det händer någonting speciellt, blir att jobba och vara på gymmet som gäller! Har också en licensiering till gyminstruktör på Onsdag, ni får önska mig lycka till med den!!
Ha det bra allihopa!!
Pusss!<33
~H~
 

22.53

~H~
U
nderbar dag! Vaknade upp skönt och var sedan berädd för att ta mig vidare till Viktor, blev en chill dag med massa Fifa och något tråkigt som som Viktor tyckte var " jätte " rolit! ...
Måste också få in att Empa suger på FIFA!!!
För att återgå till gårdagen så hände inte så mycket, var hos PG med grabbarna och softa rätt hårt, skulle sedan dra till en " vän " men blev inte så, så jag och PG drog hem... Hlegen har varit sådär.. Inget jätte överdrivet har hänt men skönt att komma bort från jobbet ett tag haha!
Nu ikväll blir det att kolla på I taket lyser stjärnorna, har sett den för ett tag sen men den var bra så jag ska se den igen, inga konstigheter med det! Måste också säga : Taack till alla min läsare, riktigt nice att ni tar er tid och går in och läser om vad jag har för mig under min vardag :D
Men nu blir det filmen, vi höres imorgon!
Pusss!
~H~
 
grymm film!

18.50

~H~
Sitter hemma hos PG och chillar rätt hårt nu, vet inte vad vi ska göra ikväll men det brukar ju ordna upp sig, haha
Min pappa var hemma hos mig idag och hjälpte mig fixa tillbaka alla kanaler som hade flyttat plats, det var riktigt snällt att han tog sig tid att komma över och hjälpa mig med det!
Hahah pg är rätt inne i sitt TV spel just nu.. haha alltid lika roligt att sitta och prata med någon som varken hör eller är intresserad om vad man säger haha!
~H~

haha random bild!!

12.00

~H~
B
lev en tidig morgon, vet inte varför jag vaknade så tidigt.. Men så blev det!
Det var riktigt nice på Viktors fest igår, allt var grymmt och alla personer var jätte snälla, jag träffade John också, ´haha han mådde ju bra, men var ett tag sen jag såg o träffade honom så det var najjjjs! Efter viktors fest så drog vi alla till en annan lokalfest som också var rolig, men för mkt folk som jag inte gillade där, så jag drog hem, man måste ju inte alltid festa sönder sig, ibland måste man vara mogen och kunna säga nej också!
Vet inte riktigt vad som händer ikväll om jag ska vara ärlig, vädret är ju inte så inbjudande.... Men vi får se vad som sker :D
Men nu ska jag kolla en bra film och ta det luugnt, vi höres allihopa!
Pusss på er mina älskade läsare!<333
~H~
 
" OB "

12.17


~H~
 G
odmogon alla stekare! Hoppas att er dag kommer bli lika grymm som min! Ska berätta vad jag har i huvudet just nu, först nu ska jag äta lite frukost och glida iväg till gymmet, efter det ska jag hem duscha och fixa mig, för att sedan glida till Viktors lokal och hjälpa han med den, underbart! Jag vet att folk vill ha med mig till massa olika fester idag men Viktor har ställt upp riktigt mycket för mig och är en av mina bästa vänner, så klart jag kommer till honom! Efterfesten vet man ju dock aldrig vart man hamnar ;))
Just ja, måste berätta om mitt lilla möte igår: Allt var grymmt, GODASTE maten och skönaste umgänget! Måste göras om det vill jag lova!! Vem vet kanske till och med blir i helgen?!
Men nu måste jag göra mig redo för gymmet, blir ett tufft bröstpass idag, viktigt att se bra ut!!
Vi ses där ute, pusss!
~H~


20.46

~H~
 E
n solig dag kan aldrig bli dålig! Vaknade upp med solen i ögonen och var helt utvilad vilket var riktigt nice!
Drog sedan en fin frukost, efter det var gymmet givet! Blev ett hårt triceps pass vilket var grymmt!!
Efter jag kommit hem så kom min kära mamma hem till mig, det var skönt att träffa henne, det var ju ett tag sen :O så det var kul attt höra vad som händer där hemma haha! Efter hon var hemma hos mig så blev det att dra och jobba, gick bra som vanligt ;))  Sen hann jag också boka in ett litet möte ikväll som jag ska till nu, aldrig fel med kvällsmöten, så måste fixa upp mig riktigt mkt nu ;)
Vi höres ikväll allihopa:D
Pusss<33
~H~

Gammal bild, men alltid lika snyggg!

00.15

~H~
 N
ajjjjs!! Dagen var sjukt härlig!! Vaknade med ett glatt humör och solen i ansiktet, grymmt sätt att vakna upp på vill jag lova!
Dan var grymm fan, jag drog en lunch med Johan och Jesper och Jens, så det blev dem 4,a J,na haha ;) Drog sedan till jobbet och krigade som vsnligt, gick grymmt idag så det var sjuukt najjs! Allt slutade med an chill kväll med Johan och Jesper, nice!!
Sitter just nu och snackar med min bästa vän Viktor, vi planerar lite inför helgen.. verkar bli en grymm helg assså om allt går som det ska, det gillar vi!!
Men nu måste jag kolla lite tv innan sovdags haha, PUSSS
~H~
 
Bästa Viktor<3

00.00

~H~
 D
et ryktas på stan att den så kallade myttarn Erik M vill fortsätta hålla kontakten med den så kallade Mr J , genom att höra av sig under en kväll och erbjuda sig att komma och att han ska ringa upp så snabbt som möjligt... Allting slutar med att Mr J får ringa upp killen och fråga vad i helvet* han håller på med.. Erik säger så att han ska höra av sig och svär också på sin så kallade mammas död och på gud att han ska höra av sig.. vilket han inte gör... hmm.. själv känner jag att man inte ska svära på sin egna mammas död att man ska göra någonting om man inte kan hålla det.. inte heller på gud.. men vissa prioriterar ju att ljuga och sätta sin familj till döds för en enkel lögn.. det är upp till dem!!! Dålig o fittig stil kan jag säga......
~H~
 
Säg inte mammas död! Då går det såhär om du LJUGER!!!! mytta!

00.00

~H~
 N
ajjs med Sverige matchen med grabbarna! Aldrig fel att vara med dem närmsta någon gång.. Synd att viktor inte var här assså.. men ajaj sånt är livet.
Blev ett snabbt inlägg.. ska sova nu faen, vi höres imorgon/idag!
puss allihopa<3
~H~

(Y)

13.30

~H~
A
jj ajj ajj!! Vaknade upp med sjukt ont i halsen.. inte alls nice! Tänkte ju köra ett helkroppspass idag på gymmet men nu blir det inte så, nu blir det att stanna hemma och kurera sig inför ett hårt pass imorgon istället, synd!
Känner att kroppen inte är som den var förut, en lite kagge börjar att smyga sig fram vilket absolut INTE är okej, så nu blir det hårdkörning på gymmet och mindre onyttiheter! Så ska ni se att jag kan bli lika vältränad som jag var förut!
Just nu sitter jag och tycker synd om mig själv och min hals och kollar runt lite på nätet, finns inte så mycket skojj just nu, så funderar på att städa.. men slutar nog med att jag sitter kvar här tills jag börjar jobba ikväll haha :)
jusst ja :O , nu måste jah hämta min tvätt haha, vi höres ikväll allihopa:D
~H~
 
Perfect!!

00.00

~H~
 G
odkväll allihopa! Känner mig typ as vuxen just nu... Fick reda på att jag klarade en tenta idag, bokade också in en tvättid imorgon bitti och ska sedan åka till gymmet, för att sedan åka till jobbet och arbeta! Har varit glad hela dagen idag, kanske beror på att jag träffade lilla Tania :$$ , jani vad hände där ? Ja ni.. det kan nog inte ens gud svara på, men om vi säger såhär så börjat allt ordna upp sig, och även med Tania tror jag! (a`
Sitter just nu och snackar med lite olika folk, haha t.ex : Birk James, han e fan riktigt sköön den grabben, aldrig omöjlig på att birka! Inte ens innan skolan! Det gillas! Väntar också på att en speciell person ska adda min Facebook som han/hon nu gjorde ;)))
Så nu blire att snacka med den personen, vi höres imorgon allihop!!!
PUSSS<33
~H~

http://www.youtube.com/watch?v=dxZrXy9smCM

23.11

~H~
 Ä
ntligen dags för dagens snygging, har inte varit så många som var värd den titeln, men här har vi en klar vinnare för dagen!!
Jesper Andersson, lärde känna han för ett tag sen och han är verkligen huuur snäll som helst! Man kan aldrig bli arg på honom och han är en person som verkligen alla vill bli vän med! Och till råga på allt är han en rikktig snygging också, så tjejjer : Vill ni hans nummer äre bara skriva!!!!
~H~

Snyggggging!

11.32

~H~
 H
ar börjat följa min bästa tjej kompis blogg, den är grymm och hon tar alltid snygga bilder, så vi får hoppas att hon inte slutar och att henne blogg blir lika känd som min ;))
 High five on youuuu girl<3<3
http://www.nattstad.se/tigerrn
~H~

Jonna (L) Jhonte

Snygg 1 (L) Snygg 2

00.00

~H~
S
itter och lyssnar på denna grymma låt, har repeedat den typ 5 gånger, den är grymm!!
http://www.youtube.com/watch?v=HgswvBK_TEo

Sjuukt snyggg!!
 

Te amo, te amo
She says to me, I hear the pain in her voice
Then we danced underneath the candelabra she takes the lead
Thats when i saw it in her eyes its over

Chorus
Then she says te amo then she put her hand around me waist
I told her no,
She cries Te amo i told her im not gonna run away but let me go
My soul is crying, without asking why
I said te amo, wouldnt somebody tell me what she said
Dont it mean I love you
Think it means I love you
Dont it mean I love you

Te amo, te amo, shes scared to breathe
I hold her hand, i got no choice uhh
Pull me out on the beach, danced in the water, i start to leave
Shes begging me and asking why its over

Chorus
Then she says te amo then she put her hand around me waist
I told her no,
She cries Te amo i told her im not gonna run away, but let me go
My soul is crying, without asking why
I said te amo, wouldnt somebody tell me what she said
Dont it mean I love you
Think it means I love you
Dont it mean I love you
Think it means I love you

Then she says te amo then she put her hand around me waist
I told her no,
She cries Te amo i told her im not gonna run away but let me go
My soul is crying, without asking why
I said te amo, wouldnt somebody tell me what she said
Dont it mean I love you
Think it means I love you
Dont it mean I love you
Dont it mean I love you
Think it means i love you


19.56

~H~
 R
iktigt skönt att bara ha tagit det lugnt, hela dagen faktiskt!
Blev en riktig mysig lunch med Erik, Jesper, James och Carl, vi snackade och åt en riktigt god måltid, drog sedan och kollade lite kläder och strosade runt, var verkligen mycket folk i stan idag, kan ju bero på att verkligen alla skulle på Västerås matchen, själv kände ja att jag inte hade någonting där att göra så jag drog hem istället. Här hemma har jag städat och fixat, inte för att det var så mycket att fixa.. Men gillar inte när det är allt för stökigt, sånt är jag hihi!
Ikväll blir det att kolla Jersey shore säsong2, ett riktigt bra programm!!
Men nu ska jag ställa in disken i hyllorna, vi höres!!
~H~

Alla vill ta en bild med storbloggarn;)

Random bild, men gillarN !

12.00

~H~
 D
et var ju en skön kväll igår, det kan man inte säga någonting om!! Nu vet man att  man lever!
Gårdagen blev ju lite knasig, men allt ordnade sig som tur var, men tro mig... Carma comes back and bite you! så Så lätt är det inte att komma undan chico!
Är sjukt trött idag, blev inte många timmar igår så blir ett snabbt inlägg :D
Det bär av till staden ikväll och drar en Spicy med grabbarna, gottt!
Kan också hända att det blir en film med lite tilltugg ikväll, man vet aldrig! Men nu ska jag sätta på en film och enbart mysa ner mig i soffan!!
PUSSS<¨3
~H~

....


~H~
Det ryckats på stan att ; Jenny och Jenny absolut inte vill träffa mig... Jag vet inte riiktigt varför .. dem tar sin lilla kattunge före mig.. Inte coolt!!
Det sägs på stan att jag är för äcklig... man bah : okeeej... då har dem inte vart med en riktigt stor  bloggare förut.... men aja låt dem... dem missar nått rikktigt stor vill jag lova...
Har också hört att Jonas " ob " ska typ kolla på tv med dem ikväll... inte okej eftersom jag ställt upp för han idag.. men aJA.. han vill bara utnyttyttja mina tjänster.. inte en bra kompis.. han kan draaaaa~!!
~H~

15.50


~H~
 Det ryktas på stan att: Jonas " OB " nilsson vägrar att dricka alkoholhaltiga drycker, han säger sig sjäv vara alldeles för mogen och tråkig för att kunna umgås med vanliga männisork, istället sätter han sig och kollar på fotboll med sin pappa och äter en stadig middad innan läggdags.. Vet inte vad alla tycker men det är riktigt tråkigt enligt mig iallafall.. inte okej!!!
Så nu är frågan när han fattar att han inte är så mogen som han tror att han är och börjar umgås med sina vänner istället för sin pappa!!!!!
~H~
 

11.52

~H~
 G
rymm låt asså! Sitter och lyssnar på Lady Gagas låt: http://www.youtube.com/watch?v=T6RFzEf6DwM&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-29-HM
Speechless Den är sjukt bra, med volymen på max och med solen skinandes in i lägenheten så finns det nästan inget som klår detta!
Känner på mig att det kommer bli en kanon dag, allt har varit perfekt sen jag vaknade! Många har hört av sig och frågat vad som händer, har inga riktiga planer men någonting grymmt kommer att hända, det vet jag!
   Just ja : Vi vann ju självklart matchen igår, hur enkelt som helst, haha men min kondition var ju inte precis på topp... men jag krigade på och var nära att göra två mål fakiskt, men dem satt inte riktigt, får skylla på min dåliga kondis haha!
Men vad har alla för planer inför kvällen, ni som känner mig och har mitt nummer får gärna höra av er, så tagga till och se till att idag blir heelt freeakkkyyyy :D
PUSSSS!!!!!
~H~
 
F
reeeaakkky Friiidaaayyyy ;D!!!!!

...

~H~
 D
et ryktas på stan att; Den så kallade stor " läskaren " Erik Medvegy har slutat att dricka och enbart går in för fotbollen och vara kall och otrevlig mot alla i sin närhet... En fågel viskade högt att han säger att det är omoget att dricka och att han ska bli fotbollsproffs när han blir stor.. Konstigt nog har ingen talang scout fått ögonen för honom än, om han ska bli " proffs " så kanske man ska spela i en högre division än typ skiljebos p 12,or ... men ett stort lycka till till honom!
Det viskades också att; Frågan till varför han inte dricker är en incident hos en viss person där allting blev lite för mycket, till och med för lilla Erik, där tydligen alla var " fan bror " och numrerna flöög i luften, vilket jag tyckte var jävligt roligt, men tydligen tyckte inte alla det, tyvärr!
men nu får vi se när han inser att " läska " är roligt och kommer tillbaka till gänget!!
~H~
 
Ingen alkohol!!!!!!!!

**.**

~H~
S
juuukt glad just nu var och träffade Jerry nysss, han är verkligen den nästa personen som finns det vill jag lova er alla!!! Han hade gjort den godaste maten när jag kom ikvälll och hade verkligen slitit för att det skulle vara nice för mig! det uppskattar jag riktigt mycket, så tack för en skön måltid och ett mycket fint umgänge, vi pratade om allting mellan himmer och jord, ingentign var för pinsamt!! såå tack så mycket!!! HAHA blev också ett eller annat glas vin som inte gjorde stämmningen helt fel heller haha, chill!!
 Sitter just nu och lyssnar på Rosas leben på youtube, den är rktigt grym, men kom ihåg, Men kom också ihåg att det är min och Jonnas låt, ingen kan sjunga den´utan vår tillåtelse! haha!
Men nu måste jag ta det luugnt, det är ju en dag imorgon också, så vi höres <3<3<3
~H~
 http://www.youtube.com/watch?v=EIVi_0w1c0k


14.43

~H~
 R
iktigt utvilad och med ett glatt humör stiger man upp och känner hur sköönt det verkligen är med sovmorgon! Blev inget jobb idag för jag ska på utbildning vid kl halv 4 så det var ju najjjjs!!
Direkt efter utbildningen så ska jag hem och sätta på mig fotbollsgrejjerna och åka och spela match, det är ju inte till stor förvåning att dem vill ha med mig, det bli ju nästan alltid vinst då , haha! Tänkte säga att det alltid blev vinst, men skämmigt att säga det och sen förlorar vi ikväll haha, så vi får se hur det går!
Efter matchen ikväll ska jag hem till Jerry och äta tacos och enbart chilla, ser fram emot det fan, det var ett tag sen jag träffade honom så det blir en kanon kväll!
Är riktigt taggad inför denna helg, tyvärr jobbar jag lördag morgon vilket inte är helt okej.. men jobb är jobb och det måste man sköta, tyävrr :/
Ojj Ojj Ojj, fick just ett sms från Tania om att hon kommer över, aldrig fel att få dambesök ;))) , så måste fixa upp mig lite nu, men önska mig lycka till på matchen, så höres vi ikväll!!
PUSSSSS!!
~H~

Sööötaste!!

...

~H~
D
et ryktas på stan att: En nära vän till " J " myttar ihop olika historier.. allt från att han är sjuk till att typ mormor har dött... Den senaste myten var att han var i ett rejält bråk med sin så kallade käraste när " J " ringer och frågar om det är lugnt om han kommer förbi på fest, det var det ju absolut inte eftersom det inte var en enda person hos " mr X " just då...
Det roligaste med denna myyyt är ju att ; Dagen efter ser hela facebook världen att folk skriver : sjuukt kul igår hos " Mr X " , då är frågan hur det kan komma sig... Ingen var ju där ... iallafall jag tycker det är riktigt konstigt... Någon som vet hur detta kan ha gått till? .....

Det ryktas också att; " Emil empa Dahlgren " Vill se äldre ut genom att använda kläder från sin pappas garderob, vilket inte alls ser äldre ut, det som har snappats upp av denna bloggare är iallafall att han vill kunna komma in på krogen i så tidig ålder som möjligt... Kan detta stämma?!! - Det vet bara Emil själv...
~H~
 
Här har vi han, pappas väst och farmors stickade tröjja!!


23.28

~H~
 U
nderbar dag faktiskt!! Hoppas ni också hade det!!?
Vaknade upp riktigt utvilad efter en lång natts skönhetssömn och såg att jag hade fått ett sms från en väldigt speciell person, haha nejdå! Det var Alexander som frågade om jag var vaken, och det var jag ju eftersom jag läste smset, haha! Drog sedan till jobbet som gick väldigt bra idag, har kommit upp i nivån nu och det kommer bli riktigt nice den 25,e vill jag lova!
Vet inte varför men är riktigt GLAD idag, inte varje dag man är det!
Åt nyss en riktig god måltid som jag kokade ihop på bara några sekunder, men gott blev det!
Sitter och snackar lite med Alex och Marcus just nu, det blir nog att Marcus kommer hit i helgen, vem vill inte veta hur Jhonte Hedman minglar på helgerna?! Det kan inte vara nåGon som inte vill, helt ärligt!
Men nu ska jag trappa ner lite, kanSKE till och med blir en liten film, så ni får ha det så bra!!
Pusss!!
~H~

Detta var jag idag!! Glaaaad!!

10.43

~H~
 E
n ny kategori på bloggen, denna bör läsas så ofta den uppdateras; Eftersom det " snackas " ju rätt mycket på stan nu för tiden!

Det ryktas på stan att.... 3 personer i närliggande " gropen " trakten i hökåsen försöker gå i pakt med varandra och så kallat " ignorera " en nära vän eftersom han nu hänger med en för dem " ovanlig " person och har nu slutat svara när han ringer och komma med riktigt dåliga ursäkter och bortförklaringar om han nu skulle få tag på dem och ifrågasätta varför de inte svarar....
Detta beteende är helt absurt och helt enkelt inte okej! Så till er  som läser detta, sluta upp med det samma! Och skes ingen förbättring hängs ni ut här igen!
~H~

RSS 2.0