12.00

~H~
 G
odmorgon folket!
Sitter här och äter frukost och lyssnar skön musik som typ; Lars Winerbäck och dylikt. Inväntar just nu min F.D chef som ska komma och berätta lite saker om det nerlagda företaget, inte så najjs! Så som ni kanske fattade blev jag arbetslös i förrgår... Så där stod man med en lägenhet att betala och inga pengar på kortet lixom.. Så vad gör man? Jo man ringer nära vänner och kollar om man kan få in en fot, och det kunde man tydligen få, så jag fixade ett nytt jobb till Johan och mig tack vare en underbar vän.
  Måste också tillägga att firandet igår på Hannes båt var sjuuk, tack alla som närvarade och gratulera.
Bilder kommer absolut komma upp men vet inte riktigt när jag får in dem till min dator. Men nu känner jag att jag måste fixa lite. Vi höres kankse ikväll eller imorgon beror på hur mkt jag har att göra, så puss allihopa!
<33
~H~

Snygging!

~H~
Dagens snygging blir helt klart denna grabb, sjunger sjukt bra och kan verkligen dansa!
Dock lite för liten, annars hade man lätt sattsat, driv!
Men första platsen är din snygging!


Justin Bibier


10.37

~H~
 G
odmorgon allihopa!!!
  Vaknade upp för en stund sen känner mig aas seg asså.. allt går nerför just nu känns det som... Men hoppas lyckan vänder snart igen!
Sitter och väntar på att Johan ska komma hit, idag kanske blir en grymm dag i mitt liv, eller så blir det en sjukt trist dag, allt kan hända! Jag och Johan ska nämligen på en anställningsintervju vid kl 1, lycka till!
Nej fick bli ett snabbt inlägg för måste fixa min tvätt som jag skulle ha gjort för ett tag sen... Segt..
 Berättar hur det gick på intervjun ikväll, pusss!!
~H~
 

00.00

~H~
 N
ääeee men tjenaaare!!
Sitter just nu och softar vid datan, grabbarna var nyss här och kollade grymmaste filmerna! James, Viktor Jimmy ni är fan bäst aså!
Idag har jag bara tagit det lugnt.. Bokade en värdelös vättid nyss så jag måste upp typ as tidigt imorgon .. Det siger ju kan jag lova!
Bara så alla vet så är Melissa Horn grymmt bra, sitter och nöter hennes musik just nu, det borde ni också göra!
Måste sova nhu, jobbet imorgon lockar.... Not!
Höres imorgon sötnosar!
P.s James är sjukt sööt!<3¨
~H~

23.36

~H~
 N
ää men tjeeena!
Har inte hunnit uppdatera på lång tid och ursäktar det, men har haft sjukt mkt att göra denna Midsommarhelg.
Under helgen har jag varit med mina underbara vänner och stekt rätt hårt, de kan jag lova.
Om vi backar bandet tillbaka till fredag; Vaknade upp rätt sent och utvilad till tusen och sugen på någonting roligt! Blev as roligt sen när Jonas kom och lagade mat och snackade lite, senare drog vi till en av hans kompisar i Irsta på lite grillchill för att sedan dra vidare till den så kallade festen, den sög rätt hårt så vi drog rätt snabbt därifrån och tog det lugnt. Grymm kväll, tack alla!
   Igår så var jag och grabbarna ute och gjorde Västerås! Blev en riktig chill kväll med många bravader, sweet!
Måste dock lägga in en STOR diss till en liten turk unge som verkade jätte cool och var typ sjukt kaxig helt utan anledning... inte okej killen!
Idag har jag inte gjort någonting typ, jag och David satt och kollade på solsidan avsnitt hela dagen och myste lite lätt, sen hände det ingenting i min värld.
Måste upp kl 9 imorgon så det blir att lägga sig nu, Hoppas ni alla haft en sjukt trevlig helg för det hade jag!
Pusss på alla<3
~H~

Grabbarna<3

Steeek!

Självklart!

11.35

~H~
 T
revlig Midsommar allihopa!
Idag blir det att gå och köpa lite mat och göra iordning en trevlig och mysig middag med dem bästa! Vet inte riktigt vad man ska inkassera men det löser sig nog!
Hoppas att alla har fina planer inför idag för jag har endel goda planer, känns som denna Midsommar kommer bli kanon rolig!
Just nu sitter jag här och väntar på Jonas som ska komma hit om ett tag och glo lite tv innan det är dags att äta.
Senare under dagen ska vi till en söt tjej som heter Jessica, där ska vi typ umgås och grilla lite senare under kvällningen, det lär bli as najjs! Vart vi ska efter det vet jag inte riktigt om jag ska vara ärlig men det dyker säkert upp någonting.
Men nu måste jag fixa lite kläder och dylikt, hoppas ni alla får en trevlig Midssommar som ni sent ska glömma!
Puss allihopa!
<3<3
~H~

Strike a pose!

11.18

~H~
Dagens snygging!
En fin dag som denna blir dagens snygging Denna ursnygga tjej som jag har lärt känna för ett tag sen, hon är verkligen sjuukt snäll och verkar vara en riktigt trevlig person!
Puss på dig gumman:)

Grr<3


17.57

~H~
 T
jena folket!
Sitter här och typ svettas ihjäl efter en jätte rolig dag på jobbet. Allt gick bra och avtalen bara strömmade in, det känns ju aldrig fel!
Känns som att denna Midsommar kommer bli rätt najjs faktiskt om jag ska vara ärlig, har endel planer som nog kommer gå igenom. Ska självklart vara med dem bästa och då händer det alltid massvis med roliga grejer.
Ikväll kommer Viktor och ska kolla lite film och äta lite godis precis som igår, nice!
Men vad har alla andra för planer inför imorgon då?!
Nu måste jag fixa lite här hemma så vi får höras imorgon eller senare ikväll, vi höres!
Pusss <3<3
~H~

Jhonte-v-Viktor

20.11

~H~
 T
jeeenare allihopa!
Vaknade nyss upp efter min lilla powernap är typ as trött efter en hård dag på jobbet! Men det gick bra för mig idag och levererade som vanligt!
Annars har det inte hänt allt för mycket idag, eller jo förresten; Min kompis Gabriel åkte hem idag det sög ju.. Vi hade as roligt och hade många roliga minnen att prata om.
Just nu sitter jag och snackar med Elin Svensson, en as snäll tjej plus huuur snygg som helst, så vi får se vad detta leder till haha.
Måste också slänga iväg en liten diss i detta inlägg; Min kompis begravdes idag och hade velat gå på hans begravning, skulle gått med gemensam kompis men hon sa att hon inte skulle gå så då gick inte jag heller.. Kan ju inte gå dit själv lixom, allt slutar med att hon går iallafall utan att säga till mig vilket jag INTE tycker är okej.. Men men... Kul att man alltid ska vara så jävla snäll mot alla som iaf inte bryr sig.
Orkar inte skriva mer nu, sitter och väntar på Zebastian, Viktor och James som ska hit o kolla på film och äta lite godis såhär på onsdagskvällen, puss på det!
<333
~H~

Vila I Frid min älskade vän, du kommer alltid finnas i mitt hjärta!
En person som du kommer man aldrig glömma!
Du kommer alltid finnas med mig gubben, tro inget annat!!
Kärlek<3

00.25

~H~
Hola!
Hade tänkt att starta igång en ny kategori på bloggen.

Dagens snygging!
Just idag blev Zebastian dagens snygging, han var här nyss och kollade på film, sjukt snäll person med en grymm humor så du får platsen idag zebbe!

Zebastian<3


23.53

~H~
 G
odkväll!
Har varit en låång dag men den har varit grymm! Soligt väder och en underbar dag på jobbet är aldrig fel.
Dagen började med att jag och Gabriel vaknade och gjorde frukost och småkollade lite på tv, sedan bar det av till jobbet. Åkte till Arboga idag och det gick hur bra som helst, jobbade inte allt för länge men tjänade grymma pengar, aldrig fel!
Avslutade jobbet och tog en kall öl med Johan som också jobbade med mig idag!, sjukt najjs!
Men när vi skulle hem så hade bussen gått sönder så vi var tvugna att vänta en hel timme på att nästa skulle gå så det vi gjorde då var att impulsera och drog och snackade med några snygga tjejjer, synd bara att dem var liiite för små haha! Men tillslut kom bussen och vi drog hem. Väl hemma så däckade jag typ för att jag var så trött så Gabbe fick typ göra allt mat , ylva!
Under kvällen kom Zebastian och kollade på en film och myste lite, sweet!
Just nu sitter jag bara och nöter data, tidsfördriv ni vet.
Nej nu måste jag fixa lite saker så vi fpr höras imorgon =)
Pussss allihopa!<33
~H~


22.16

~H~
 T
jeeena allihopa!
Har haft as mkt att göra så har inte kunnat uppdatera bloggen, ursäktar!
Det har hänt aas roliga grejjer, har festas och varit med nära vänner vilket aldrig är fel.
Just nu sitter jag och Gabriel och kollar på VM, brasilien är vekrligen sjukt grymma! Är ju därifrån själv så det är därför jag e så grymm i fotboll haha.
Hade tidigare match idag vi vann ju självklart, själv stod man imål och höll givetvis nollan, inga konstigheter.
Har ni några frågor om vad som hände i helgen så skriv bara så svarar jag mer utförligt för nu ska jag och Gabriel kolla vidare på fotbollen.
Puss allihopa<3
~H~
 
SoftarN!

15.16

~H~
 H
elloow!
Är lite små ledsen just nu på grund av att jag inte kan hålla i mina pengar som man ska, bränner allt på onödiga saker som sedan straffar sig när man inte har några pengar kvar!
Men annars har dagen varit kanon bra, gick upp klockan tio och pluggade lite och gjorde en fin frukost, drog sedan till gymmet och körde biceps o triceps. Ett mycket skönt pass eftersom det var ett bra tag sen jag gymmade om jag ska vara ärlig!
Börjar snart jobbet så sitter och väntar in tiden till det bara.
Helt sjukt vad veckorna går snabbt.. Snart fredag igen.. Känndes som det nyss var det.. men men!
  Har bestämmt mig att göra ett schema på dagarna nu så jag slipper handla inpulsivt utan att jag vet precis allt jag ska göra, ska testa det iallafall får vi se hur det verkar!
Men nu kom min jobb kompis så nu måste jag sluta skriva, vi höres ikväll allihopa!!
~H~

steker lite lätt!!

12.00

~H~ Hissar igen! ~H~

Måste hissa min kompis blogg för den är grymt snygg och jag läser den så fort han uppdaterar!
Har inte träffat dig så mycket men jag tycker du är en kanon kille som har en sjukt najjs klädstil och är hur schyst som helst!
Skulle vilja umgås mer med dig och bara softa, det skulle inte vara fel!
Så nu får du en överraskning när du kikar in på min blogg när du ser dig själv här haha!

P.s - Tjejjer kolla hur snygg han är, bara att sattsa!!

Bästa John!
http://mittlivinteditt.blogg.se/
kika också in på hans blogg!


11.52

~H~
G
odmorgon allihopa!
 Min förkylning har gått ner lite under natten känns det som, skönt! Sitter och dricker varmt vatten och äter mackor för att bota förkylningen!;)
Har riktigt mycket jag måste göra idag så måste göra ett snabbinlägg; Idag blir det fixa massa dryga saker för att sedan åka och jobba, inte allt för taggad på det men man måste!
En kompis kanske kommer imorgon eller i helgen så måste städa och dona ikväll också.. inte najs!
Nej nu måste jag börja med att studera inför körkortet som jag borde tagit för 2 år sen!!!
Pusss allihopa o önska mig lycka till!
~H~


23.41

~H~
 G
odkväll bloggen!
Sitter sjukt sliten och trött efter en hård dag, allt började med att man vaknade upp och kände att halsen hade haft bättre dagar! Blev ju inte bättre av att hostan började smyga sig på och gjorde allt mkt sämre!
Gick ju inte heller allt för bra på jobbet utan det väl ... aa sådär!
Sitter just nu och lyssnar på Ruslana- Dance with the wolves! Det är fan skön aså!
Måste tagga till inför imorgon för måste bli frisk, så blev ett snabbt inlägg idag,
vi höres imorgon allihopa!
P.S, Jonas Nilsson är fan den bästa! Du är en sann vän<3
Pusss<33
~H~

Alltid bröder!<3

23.50

HISSAR

Det var ett bra tag sen jag hissade någonting så kände att det var dags nu!
" Ronnie " från Jersey Shore hissas högt idag!
Vet inte riktigt varför men gillar hans stil och hans attityd starkt, han är lätt den skönaste i programmet!
Och vem skulle inte vilja ha hans muskler, sjukt biff!
En stor hissning till dig brow!

 


23.36

~H~
 G
od kväll allihopa!
Hopppas ni haft en trevlig helg för det har jag verkligen haft!
I fredags så var jag med bästa Jonas, vi softade och lagade en sjukt god middag.
Igår chillade jag rätt hårt och var med dem bästa, senare på kvällen drog jag till Amanda och partade loss, grymm kväll :)
Idag så har jag enbart kollat på film och fixat lite med olika grejer jag måste göra!
Ny vecka imorgon så vi får hoppas att det händer någonting roligt.
Men nu måste jag diska min disk som jag skjutit upp en längre tid.. Sen blire sova!
Sov gott allihopa!
Puss<3
~H~

Tack för en trevlig kväll Jonas, grymmt god mat!

14.18

~H~
T
jenaa bloggen!
Var verkligen as najjs igår, dem bästa kom hit och myste och softade järnet! Lite sliten idag men sånt händer!
Städade nyss lite och sitter och lyssnar fin musik och bara tar det lugnt, måste bara säga att Lars Winerbäck är sjukt grymm!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, många vill dra och kolla på fotbollen.. men jag vet inte om jag ska dit, har inga pengar till det tyvärr.. Men vi får se..
haha sitter och webbar lite med Mischa och Filip, haha bra skit vill jag lova!
Nej nu kommer lite bilder från igår :) Vi hööres allihopa!
Puss<33
~H~

Snygg jhonte!!

Jesper är verkligen sjukt snygg!!

booys!!


18.57

~H~
 T
jeena allihopa! Hoppas ni haft en sköön lördag och att den kommer förtsätta vara lika najjs!
Var nyss hos min Kompis Johan som tog studenten idag så var där och firade honom, grattis!!
Nu sitter jag och tar det lugnt inför kvällen, vet inte riktigt vad som händer men tror det kommer bli en riktigt skön kväll!
Under dagen har jag bara tagit det lugnt och städat min lägenhet.. kanske inte det roligaste men det måste också göras tyvärr!
Blev ett snabbt inlägg för nu måste jag fixa min mat, bilder från kvällen kommer komma upp det lovar jag:)
Puss allihopa!
~H~

Många grattis!!!

22.45

~H~
 H
allow allihopa!
Sitter och kollar Jersey Shore och har det riktigt chill just nu! Är riktigt trött nu efter att ha jobbat hela dagen och inte fått vila en enda stund!
Ser inte riktigt fram emot morgondagen om jag ska vara ärlig; Upp kl 04.45 och cykla till jobbet, slutar sedan kl 2 och bli upplockad av min chef för att dra till mitt andra jobb därefter så ska jag spela fotbollsmatch mot Tortuna som vi verkligen måste vinna för att ha en chans att bli etta i serien! Rätt slitsam dag!
Sitter just nu och slö snackar på msn och dylikt för att få tiden att gå, men måste sluta med det nu känns det som eftersom jag inte kommer kunna sova så länge!
så sov gott allihopa så höres vi kanske på ett snabbt inlägg imorgon:)
Pusss<3
~H~

Burberry
är aldrig fel!

23.55

~H~
 G
odkväll allihopa! Är lite piggare nu efter jag drog en power nap efter förra inlägget!
Kom hem från jobbet för ett tag sen, går alltid bra nu så man kan vänta sig en fin lön nästa månad, det gillar vi!
Sitter och hoppas som fan på mitt lilla äventyr jag kanske ska få åka på i sommar, det kommer bli en sjuk sommar om det går igenom, det vill jag lova!
 Ska snart sova upp och jobba imorgon igen.. Fast får sovmorgon så jag börjar kl 11! Skönt!
Blir att dela ut Loka och chilla i vädret så om du e sugen så slå en pling så kankse just du får en ;)
 Just ja : Någon som är en bra säljare som vill börja jobba på mitt företag? Asså sälj företaget!
 Skriv gärna, kommentarerna visas ej men jag ser dem! Hör av er!
PUsss!
~H~

Gottt!
 

16.00

~H~
 Tjeeeena allihopa!
Hoppas ni är piggare än vad jag är! Gick upp kl 05.00 och cyklade till jobbet, känndes inte jätte okej att jobba så tidigt.. Men det var inte så svåra saker vi gjorde som tur var!
Sitter just nu och lyssnar på musik, om ungefär 5 min ska jag till mitt andra jobb.. Rätt jobbigt om jag får säga det själv! Nu vill man enbart sova!
  Just ja en sak som jag måste få sagt : Robin min son, jag har inte snackat skit om dig, jag skulle aldrig göra det och jag får inte heller ut någonting av det! Så snälla tro inte det, jag älskar dig!
-- -
Sjuukt hur man kan sakna vissa personer.. Dem personerna som igentligen finns så nära men ändå så långt bort!
-- -
OJ OJ !! har verkligen grymma planer till sommaren!! Fick ett telefon samtal idag som verkligen var sjukt roligt och spännande att få! Så snart kanske ni får se mig på TV om jag går vidare!!
Pusss på det, vi höres ikväll!!!
~H~

Snygg Jhonte!!


23.00

~H~
 G
odkväll allihopa, nu kommer ett snabbt inlägg!
Sitter och pratar med Linnea om lite roliga saker som har hänt!
Dagen idag gick as bra, först så var jag på jobbet sen så var jag på gymmet det gick as bra!
Drog sedan en snabb Max burgare med min chef och satt och snackade lite om allt möjligt, det känndes riktigt najjs att snacka lite skit!
Det är dock inte så coolt att jag ska upp kl 5 imorgon bitti och jobba.. men aldrig fel med extra pengar! Ska sova alldeles strax men gör färdigt min frukost så jag slipper göra det imorgon, vuxenpoäng!!
Sov gott allihopa, nu e frukosten klar!
Pusss på alla <3<3
~H~

Suuper gott!!!

12.18

~H~
 G
odmorgon allihopa, om man kan säga det tjugo över 12 haha!
Sitter och lyssnar på Lars Winerbäck och Melissa horn - som jag hade dig förut, verkligen en fin låt!
Idag är det måndag och en ny vecka inleds, veckorna går verkligen snabbt och tiden bara rusar iväg känns det som!
Idag blir det att åka till gymmet och sen till jobbet, har saknat jobbet under helgen... På jobbet har man alltid någonting att göra och tjäna pengar är ju aldrig fel! Men alltid skönt med helg! Det tycker nog alla!
Själv så steekte jag igenom denna helg med mina närmaste vänner och hade hur kul som helst, så jag får tacka alla för en lyckad helg!
Men nu måste jag kolla till tvätten! Vi höres ikväll!
Pusss<3
~H~

Jonna & Ludde ! -v-

Bästa Jonas! -v-

20.56

~H~
 G
odkväll allihopa!
Ber om ursäkt för den dåliga updaten men det har varit as bra väder så har inte hunnit sitta någonting vid datan, men jag ska bättra mig!
Helgen har varit underbar, jag har varit med underbara kompisar och verkligen bara tagit det chill!
Just nu sitter jag och väntar på att köttfärssåsen ska bli klar så jag kan äta en underbar middag, längtar!
Ikväll händer absolut ingenting, ska kolla på en film och äta lite godis och dricka cola, imorgon är det tyvärr måndag så det bli ett jobba sönder sig..
Nej nu måste jag kika till maten, vi höres imorgon!
Pusss!!<3
~H~

Steeek!!


15.21

~H~
 T
jena allihopa, sitter just nu och kollar ut genom fönster och tänker på allting som händer i livet just nu, allting går upp och ner.. Många vänner som man har tappat och många nya man har fått, men då är ju frågan vad som är bäst.. Att få massa nya vänner såhär sent i livet, eller att mista massa gamla vänner som man har vuxit upp med.. Självklart vill man ju inte mista massa kompisar, men sånt är livet.. Just take it!
 Idag har jag städat och verkligen pluggat sönder mig.. Måste verkligen klara tentat jag har imorgon!
Ikväll blir det att jobba och sen chilla med en film, orkar ingenting nu för tiden.. det har verkligen tagit kål på mig att flytta, innan var allting så klart och allting var organiserat, nu är allting i en enda röra känns det som .. Kanske inte var mogen för att flytta riktigt än, kanske skulle vart mammas lilla pojke ett tag till, men jag har verkligen bestämt mig för att göra henne stolt över mig och inte behöva skämmas för mig, så nu ska det bli ändring i mitt liv det kan jag lova er!
Men nu ska jag fortsätta att ordna till allt härhemma, vi höres allihopa!
Pussar!!
<33
~H~
 
P.s Ni måste lyssna på en kompis låt, den är verkligen såå grymm!!
http://www.youtube.com/watch?v=9mfLAm-1PoE

http://www.youtube.com/watch?v=9mfLAm-1PoE


15.30

~H~
 H
elloow allihopa!
Sitter och softar och kollar på The hills, verkligen grymm serie må jag lova!
Har verkligen bara slappat sönder idag, det var en sjukt mysig kväll igår med dem bästa, grillning och seriöst snack stod på schemat, tack för kvällen!
Idag blire väl att jobba och studera, det är riktigt mycket just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting.. Men som man brukar säga, allt går om man vill!
Så måste väll sätta igång med det nu på direkten, så vi höres ikväll!
Pusss allihopa!
~H~

Så sjukt bra!

RSS 2.0