...


Gooood old times!

Tuung!!!

2-PaC !!! Lyssna länken, sjukt bra!!!!! ( Länk )

Absolut inte,

Haha nej Tobias, du kommer aldrig att få mer läsare än mig hur mkt du än bloggar haha, som sagt det finns bara en och kommer alltid bara att finnas en Jhonte Hedman, bad luck for you my friend!
-

TbXxxX!

Tillbaka efter enn stenhårt Rygg/Biceps pass, gick riktigt bra måste jag få säga! Så blir en stadig lunch nu för att sedan cykal iväg till jobbet :D Ska bli nice att få gör alite nytta nu igen (A) !
Men måste iväg nu, vi får höras efter jobbet, de vore nåttt vaa ;))))
Får se, kanske blir att träffa Adam o Allan idag igen, we will se :D!
XoXo
-

pouuuffhh

Såja! Nu är jag tillbaka från hjärtstillestånden från förra inlägget, haha nu mår jag bra igen!
Matchen gick riktigt bra, gjorde väl en sånär insatts idag igen.. Jag kan verkligen känna hur alla domare ville slå ihjäl mig när jag själv spelade fotboll och gnällde på precis allting domaren blåste åt, även om det var till vår ( min ) fördel haha, men det är kul när folk gnäller! Då kan man ju alltid gnälla tillbaka ;)))  , Vilket iaf jag gör!
Matchen slutade med vinst till borta laget, men vad gör det om 100 år ? ... - Inget!
Ska snart till gymmet och precca ur mig den sista ilskan i ett axel/triceps pass! Sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog till någon polare ska ni se!
Pussar till alla :D !
-

Helt otroligt ,


Innan jag säger någonting så måste jag tyvärr visa två tummar NER för en viss person som nu tror att det är coolt att dricka sig as full och spy... Så grymmt omoget.. Här är vårt facebook samtal :


--- ----
Vad säger man om detta... Så barnsligt!!
Så stor DISS!!!
-- ---

Tur i oruren...

....Kan man nog säga om telefonsamtalet igår.. Det ringde i min lur när jag satt med några vänner och kollade på en riktigt läskig film igår, tänkte först inte svara men sen tänkte jag : Det kan j ufaktiskt vara någonting viktigt, så jag svarade och fick då reda på att jag skulle döma fotboll idag ( imorgon bitti ) ... Jag hade faktiskt tänkt att åka till mina föräldrar som jag inte var hos på allt för länge sen... Känns ju inte så nice... Vi får boka in en tid nästa helg ist..
För ska döma massa fotboll nu , sen ska jag till Bellevue och snacka med en viss person, OJ OJ OJ ! Men om vad får ni kanske reda på längre fram! Blir självklart att köra att pass med Adam Allan och Bönan efter, tror det faktiskt lutar mot ett ryggpass samt lite triceps! Köö bah köör!
Men nu måste jag hitta domargrejjerna och cykla iväg... Kom dock på att jag har ingen domar tröja... Får bli att döma o en tjock tröjja ist.. Haha Seriöst intryck..... Fail!
-

Ajj då.......

Iiiriterad på allt och alla, skriver när jag är på humör!
Tack för mig!


Snabbt stabil och jättte jätte bra!

Ajjjj!!!!
kan verkligen känna träningsvärken komma smygande och ännu har jag inte sovit än, puuh vilket hårt pass jag och grabbarna körde idag! Inte nådigt alls! Men skönt vare! ( Iaf efteråt ) ....
Gick också riktigt bra på jobbet, jag och Carro körde på stenhårt på bokningarna så det var också roligt att det gick bra, som alltid ;)))
Var också ute med Ibbe och nbågra nyss och snackade lite smått om vad som händer nu för tiden, trevlans!
Men nu ska jag varva ner och tänka på tvättiden imorgon bitti..... ZhhhZZzhhhHZhhh!!!!
Hoppas alla haft en trevlig fredag, för det har jag, Cya!!!!
-

Gammal bild, men köö bah köööh!

Fredag!

Så underbart har det inte vart på länge att vakna upp och känna : aaaaaah det är fredag sista dagen på jobbet innan en skön och behövlig helg, sweet!
Trevlans trevlans igår också, filmen va grymm och allting va på topp :D
Så vad händer idag efter jobbet då?
- Det blir att cykla hem med en gång och åka till gymmet och gymma med Adam och Allan, blir sedan hem till mig och äta, efter vet jag inte riktigt vad som ska hända... Blir iaf att va med dem.. Film? kan de va nått??
Men måste iaf sätta lite fart här nu, vi höres!
-

Haha sorry MR-H

Haha bara su du vet MR-H så gymmar jag i din saknade tröjja, dem är rätt lökig nu må jag lova... :$
Men måste iaf säga att du var duktig som inte pratade i telefon under lektionstid, jag är stolt över dig min son <3
Men för att återgå till mitt så att säga, var nyss på gymmet och körde ett stenhårt axel/triceps pass, glömde dock andningen på sista triceps maskinen och höll på att svimma haha, men som jag brukar säga, köö bah köö!!!
Gick ju upp lite tidigare idag så e 1 timme före i schemat, grymmmt!!!! JUst ja, nice kväll igår med Allan och Adam Jonna och Ludde, mys!
Men nu blire lite ProGainer samt dusch! Sen efter jobbet allihopa!
XoXO!
-

HAHA tragisk bild ;)))) , nejdå , du e så  cool " MR "

Död?

Hinner inte skriva så mycket idag, var iaf nyss på gymmet med Allan och Adam vilken var riktigt trevligt, blev ett stenhårt rygg/biceps pass! Haha hoppas grabbarna får träningsvärk imorgon! moahaha (6) jag själv kommer ngo också få det är jag rädd.. Men köö bah kööööör!
Måste dock sova in mina 9 timmar ust nu, så vi får höras imorgon!
Godnatt :D !
-

RSS 2.0