00.44

~H~
 L
ite sent, men en fågel kom och sa att det ryktas på stan att : I helgen så var det mycket stojjande, en liten liten så kallat P12,a hade " fest " ..  Det sägs också att det sög rätt hårt och att barnkalasen man hade när man var 8,år var roligare... Men som sagt så var det en så kallat " cool kille " som ringde ett samtal till Mr-X och sa att det var fest och bjöd dit massa folk, men tydligen utan festinnehavarens tillstånd.. Mr-X och grabbarna drar dit för att kunna skratta åt p12,ornas dyngraka miner efter att ha sänkt en 2,25a men herrarna kommer ej in, för dörren är låst och innanför står p12,orma och håller för dörren och gråter och hotar med att ringa mamma på stubinen.. okej tänker gänger och drar ifrån denna Omogna tillställning!
Mr-X ringer under kvällen ett samtal och frågar varför p12,orna inte öppnar och får då telefonen släng i örat ett flertal gånger innan telefonen läämnas över till en tjej som nu försöker lugna ner tillställningen vilket hon lyckas med.. not!
Det hela slutar med att två stycken p12,or som man nästan kan kalla 11år gråter i telefonen och sedan stänger av dem under kvällen för att inte få ett samtal och behöva i några av dessa omständigheter sättas i lögndetektorn för att bevisa hur mycket dem har ljugit under kvällen...

vad ska man dra för slutsatts om denna groteska händelse, några förslag.. Eller ska man bara låta det vara och inte unna sådan kraft på alla dessa nyblivna " festare " ?
~H~

Passande T-shirt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0